418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #347436 Móddolgatok játékokat, de nem tudom megírni. Lenne ilyen mód, könnyű harckocsikat jobban megkedvelném.
Multihitlog-módot nézegetem. Az szinte mindent kiszámol csak ezt nem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.21. 09:28:55 -
yossarianHUN #347435 Annak én is örülnék. Sokat segítene, ha menet közben tudnám, hogy én spottolok, és jól csinálom amit csinálok, vagy nem én spottolok, és változtatni kéne. -
yossarianHUN #347434 Na ez az, hogy nehéztankkal nem lehet elleni rajta. Legalábbis ha van arty. Gyakorlatilag képtelenség arty-safe helyet találni rajta, és ha mégis, akkor az olyan, ahonnan esélyed sincs beleszólni bármelyik frontba. -
Angelus1991ster #347433 Kéne azért spot sebzés számláló mód a , hitlog panel mellé. Rendszer úgyis számolja.
Nem is kéne az a rész amikor ki kinek lőtt. Csak egy számláló. -
#347432 Ha jól tudom amikor nem enged be azt megindokolja. -
EmR3 #347431 Hát ehhez képest eddig én mindig tudtam hogy miért függesztették az accom vagy a chat-em. -
Frankie69 #347430 Sokszor már az is elég, ha látják, hogy magyar vagy, és már kapod is a reportot. Saját tapasztalat, sajnos. -
Simulacrum #347429 Egyszerűen nem értem, miért akarják ezt a pályát kiszedni. Nem sok spotolós maradna, másrészt én ezt a pályát amúgy is nagyon szeretem. Még nehéztankkal is el lehet rajta lenni, ahogy a példa is mutatja. -
EmR3 #347428 hát ja, de akár ezt is beszámíthatná valamelyik spotolósba
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #347427 Hoppá. Erre se számítottam. Bezzeg az LT15 soha az életben nem lesz meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tarathiel2 #347426 Szokj hozzá mostantól. Ha valakinek nem tetszik ahogy játszol, vagy nem bírja elviselni hogy lelőtted, akkor kapod a reportot, X darab után automatikus ban. Köszönjük WG. -
#347425 LOL Sikerült a HT-15 az FV heavyvel!!!!, csak sajnos nem nyertünk, így a másodlagos ugrott:( -
Plata #347424 Neked szerencséd volt,én tigrissel majdnem megcsináltam,elkezdtem foglalni erre két arty elkezdett ugatni hogy ne foglaljak,mondtam nekem kell küldihez,erre kilőtt. -
#347423 Érdekes. Nekem mikor cap volt heavyvel és beírtam, h vki segítsen pls egy Maus azonnal szólt, h jön segíteni. Kár, h túl messze és lassú volt. Nem ért oda, befoglaltam egyedül:D De legalább a szándék meg volt.
#347417 Pontosan így gondolom én is. Ettől még túl sok a kid. -
#347422 SPG-14 küldihez keresek artysta szakastársat. Esetleg túlélő képes Könnyűtankost. (2K sebzést kell produkálnom...)
Ingame: fsb1000
Max 6-7 körre. -
sempike #347421 A MEPH klánt ismeritek?
Innen is csókoltatom a másodtisztjüket.
MT-25 -el voltam (ez már magáért beszél sokat attól a tanktól nem lehet várni).
2 másik light elnyomott egy hero run-t az első percben szóval egyedül spotolgattam, mikor láttam hogy túlerő van (RHM, M41B, wz132) és nincs senki mögöttem visszavonultam. Na erre eldurrant a csórikám feje és noob-ozott mint az állat (teszem fel teljesen rossz helyen állt, nem tudott lőni a spotra), majd a játék végéig tologatott. Nyertünk, első lettem XP alapján a csapatban.
Na most jön a poén,
Ráírtam csata végén angolul, hogy ezt azért nem kéne. Erre visszaír magyarul. OK, válaszolok magyarul.
A válasz angolul érkezett :), a Srác még öt percig nyomta a dumát angolul.
WOT én így szeretlek.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.02.20. 22:16:19 -
WR104 #347420 Egy olyan tankot nem lottel ahol a 200-as pen ne lett volna eleg. Egyedul a VK volt ami nem papir, de annak is csak a frontja jo. Azt szembol nem fogod beutni 219-el sem(persze vannak veletlenek) az oldalara meg eleg a 200 is. -
#347419 mai nap megint mindenről pattanok legrosszabb pillanatban kapok ammo racket, láncot, én senkit nem találok el. megint szopat a játék pár nap után. ez inkább szerencsejáték mint tudáson alapuló sokszor..dugják fel maguknak a rohadt rng-jüket. -
técs #347418 Ma kaptam 1 nap bant. Tegnap 9 csatát játszottam, 3800wn8-al zártam, teljesen jó köröket mentem, 2 tank ásszal. Visszanéztem a replayeket, egy csapattársbe se lőttem bele, de még csak nem is kocccantam, a chatbe se ugattam senkinek, tul. képp nem is használtam, erre 1 nap ban. Ez mégis wtf? -
técs #347417 Szerintem aki kicsit is komolyabban veszi a wotot, csak azok írogatnak ide, vagy olvassák a fórumot. Az átlag 10 éves felhsználó azt se tudja hogy léteznek ilyen fórumok, mivel a tankja elejét is csak ritkán találja meg. Ezt nem azt jelenti persze hogy az idősebbek vannak többen. -
bekescsaba #347416 A nick nevem: Miert.
Várlak szeretettel
-
András77 #347415 Írjatok mindig nicket, aztán ha ráér valaki, akkor meg tud pingelni. Az egyik szakaszos TD küldetés még hiányzik nekem is, lehet, hogy ma este nekiállok. -
bekescsaba #347414 Valaki segítene nekem küldizni? S persze én is segítek neki. Td-hez kéne elsősorban. 21 óra után leszek. Van, akinek jó lenne ez az időpont?
Nem vagyok jó játékos, csodát ne várjatok..... -
#347413 9.6 pontosság nerf:
-
DantesHUN #347412 Gondoltam, hogy vélelenül maradt ki, és nem az van, hogy nem tudta eldönteni. De ezért vicces minden közvélemény kutatás, mindig van pár érdekes eredmény.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.02.20. 19:22:34 -
Simulacrum #347411 A nőhiány engem is meglep. Ami még érdekes számomra, hogy mennyire magas az átlagéletkor. Lehet a kid, kisgyerek beszólások nem is jogosak az egyes csatákban. -
#347410 100 válaszadó statisztikában nem sok, nem volt nő köztük (máshol nem akartam "házalni" a kérdőívvel). Amúgy mivel nem volt kötelező kitölteni, bőven lehetett hogy véletlenségből kimaradt, ne legyél már ilyen :) -
DantesHUN #347409 Egy nő se WoT-ozik? Vagy inkább egy se töltötte ki a kérdőívet? Biztos kevesebb női játékos van, de vannak. És aki nem vállalta a nemét? Ő bizonytalan benne, nem tudja, esetleg transznemű...érdekes. -
#347408 Mivel nem érek rá később elemezni, meg nem is jött több válasz, hamarabb lezárom a közvéleménykutatást kb. 1 órával.
Rövid áttekintést itt találhattok az eredményekről: Közvéleménykutatás vége
A hosszabb leírás, amiben egy-két plusz gondolat, illetve a lényeg található, a spoilerben olvasható el. A bevitt adatokat (főként az egyéb rubrikába írtakat) nem osztom meg senkivel, amúgy sem lehet tudni hogy ki mit írt, mert nevet nem kérdeztem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!World of Tanks közvéleménykutatás
Válaszadók száma: 103
JÁTÉKOSOKRA VONATKOZÓ ADATOK
Mióta játszol a World of Tanks játékkal?
1. helyezett Az első 2 évben kezdtem (max. 2013 január). -> 56 szavazat
2. helyezett Még a zárt (illetve a nyílt) bétában szocializálódtam. -> 24 szavazat
3. helyezett 2013. január 1. és 2014. december 31. között kezdtem. -> 22 szavazat
4. helyezett 2015-ben kezdtem, újonc vagyok -> 1 szavazat
Játékos statisztikák, modok?
1. helyezett XVM modot használok, néha megnézem ezeket az oldalakat. -> 71 szavazat
2. helyezett Nem használom ezeket a modokat, oldalakat, de érdekel a statisztika, a játékbelit használom. -> 15 szavazat
3. helyezett XVM modot használok, bújom a statisztikákat, még állandó logfeltöltő programot is használok a naprakész
infók miatt, stb -> 7 szavazat
4. helyezett Nem használom ezeket az oldalakat, a statisztika sem izgat, a játékbelit se igazán nézem. -> 6 szavazat
5. helyezett Egyéb (Nincs xvm, de nézem néha oldalakon / vbaddict / noobmeter válaszok, tehát az 1. helyezett felé tendáló válaszoknak minősülnek)
Mi az életkorod?
1. helyezett 35-50 éves kor közötti -> 52 szavazat
2. helyezett 25 és 35 éves kor közötti -> 31 szavazat
3. helyezett 18 és 25 éves kor közötti -> 16 szavazat
4. helyezett 50 éves kor feletti -> 3 szavazat
5. helyezett 14 és 18 éves kor közötti -> 0 szavazat
6. helyezett 14 éves kor alatti -> 0 szavazat
Játékostudásod, wn8 értéked?
Majdnem mindenki (4 ember kivételével) megadta a wn8 értékét.
Szélsőértékek: 392 és 2820
1200 alatti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 23%
1200 - 1500 közötti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 25%
1500 - 1800 közötti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 29%
1800 feletti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 23%
Fenti értékek körülbelüli értékek, a határvonalakon állókat két helyre is besoroltam, de durván következtetve a válaszadók 50-55%-a 1500 feletti értékekkel rendelkezik.
Fiú vagy lány?
1. helyezett Fiú -> 102 szavazat
2. helyezett Lány -> 0 szavazat
(1 válaszadó nem vállalta nemét)
PRÉMIUMOK
Rendelkezel-e prémium előfizetéssel (vagy rendelkeztél-e), amelyért fizettél?
1. helyezett Regisztrációm óta néhány alkalommal előfordult / kisebb mennyiségben (vagyis áron). -> 34 szavazat
2. helyezett Regisztrációm óta előfordult elég gyakran / nagy mennyiségben (vagyis áron). -> 29 szavazat
3. helyezett Soha nem fizettem a játékért, így erre a válaszom nem. -> 20 szavazat
4. helyezett A regisztrációm óta nem volt olyan huzamosabb idő (mondjuk 2-3 hónap), amikor NEM volt prémfiókom. -> 15 szavazat
Az 5. helyezett az Egyéb válasz - ahol szövegesen írták le az infókat
(ebből 3 nagyon keveset/azóta nem, 1 jó ideje igen, és 1 tervezi a közeljövőben. Ezeket nem vettem bele az alapválaszok halmazába)
Van-e (volt-e) prémtankod?
1. helyezett Van/volt néhány magasabb szintű prémtankom (is). -> 61 szavazat
2. helyezett Az "ingyen" szerzett prémtankokon kívül nincs más prémium járművem. -> 20 szavazat
3. helyezett Van/volt egy/néhány kisebb (T3-T5) közötti prémtankom, amit vettem. -> 12 szavazat
4. helyezett Egyéb válasz (5 ember: x db prémtank, kisebb-nagyobb, 1 ember tervez venni, 1 ember pedig ajándékba kapott egyet)
5. helyezett Már az előrendelési csomagok min. egyikével rendelkeztem. -> 3 szavazat
Kedvenc alacsony (T5 és alatta) prémtankod? Maximum 3, itt az összesből 8 helyezett lesz felsorolva, az egyéb válaszok figyelmen kívül hagyásával.
1. helyezett Churchill III (USSR) -> 24 szavazat
2. helyezett T-25 (DE), FCM 36 Pak 40 (FR) -> 21 szavazat
3. helyezett Tetrarch (USSR) -> 16 szavazat
4. helyezett LTP (USSR) -> 12 szavazat
5. helyezett Pz.Kpfw. S35 739 (f) (DE) -> 10 szavazat
6. helyezett Matilda IV (USSR) -> 8 szavazat
7. helyezett T14 (US), T-127 (USSR), Stug IV (DE), 105 leFH18B2 (FR) -> 7 szavazat
8. helyezett M22 Locust (US) -> 6 szavazat
Egyéb válaszok: Nem használja őket / el is adta őket / nem vett ilyeneket / stb. -> 15 szavazat
Kedvenc magasabb osztályú prémtankod? Maximum 3, itt az összesből 8 helyezett lesz felsorolva, az egyéb válaszok figyelmen kívül hagyásával.
1. helyezett E-25 (DE) -> 33 szavazat
2. helyezett T34 (US) -> 18 szavazat
3. helyezett T26E4 SuperPershing (US) -> 16 szavazat
4. helyezett Type 59 (CHN) -> 14 szavazat
5. helyezett SU-122-44 (USSR), 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger (DE) -> 12 szavazat
6. helyezett IS-6 (USSR) -> 11 szavazat
7. helyezett TOG II* (UK) -> 9 szavazat
8. helyezett SU-100Y (USSR), Löwe (DE), FCM 50t (FR), WZ-111 (CHN) -> 7 szavazat
ÁLTALÁNOS TANKOKRA VONATKOZÓ KÉRDÉSEK
A tanktípusoknál direkt volt csak 2 válasz megengedve, hogy kényszerítve legyenek választani, vagyis "mi lenne, ha?" Az egyéb válaszokhoz ennek ellenére érkeztek ezt kikerülő válaszok is:) A 2 legjobb eredményt elért választ tekinthetjük igazán lényegesnek, de az első hármat írom ide.
Könnyű tankok
1. helyezett Sebesség/fordulékonyság -> 59 szavazat
2. helyezett Lopakodás -> 51 szavazat
3. helyezett Látótáv -> 47 szavazat
4. helyezett Átütés
5. helyezett Táras ágyú
6. helyezett Sebzés
7. helyezett Egyéb (ebből 6 ember nem használ light tankot)
8. helyezett Páncélzat
Közepes tankok
1. helyezett Menettulajdonságok -> 82 szavazat
2. helyezett Átütés -> 54 szavazat
3. helyezett Sebzés -> 36 szavazat
4. helyezett Páncélzat
5. helyezett Táras ágyú
6. helyezett Egyéb
Nehéz tankok
1. helyezett Páncélzat -> 91 szavazat
2. helyezett Sebzés -> 59 szavazat
3. helyezett Átütés -> 39 szavazat
4. helyezett Sebesség, menettulajdonságok
5. helyezett Táras ágyú
6. helyezett Egyéb
Páncélvadászok
1. helyezett Sebzés -> 62 szavazat
2. helyezett Átütés -> 58 szavazat
3. helyezett Álca -> 48 szavazat
4. helyezett Páncélzat
5. helyezett Sebesség, menettulajdonságok
6. helyezett Egyéb (2 ember nem használ TD-t, vagy nem tetszenek neki)
7. helyezett Táras ágyú
Tüzérek
1. helyezett Újratöltési sebesség -> 49 szavazat
2. helyezett Bevitt sebzés -> 41 szavazat
3. helyezett Lövedék pályája -> 26 szavazat
4. helyezett Robbanási terület
5. helyezett Egyéb
(ebből mind arról szól, hogy "pfejj" "férgek!" "pusztuljon mind" "nem játszom velük" "nem értek hozzájuk" "csak a
küldetések miatt vagyok velük muszáj játszani" :D )
6. helyezett Mozgási sebesség
7. helyezett Átütés
8. helyezett Táras ágyú
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI VETTE A FÁRADTSÁGOT, HOGY KITÖLTSE!
-
kHares #347407 Haha, pörgetem a 300 effes köröket. IS4 IS7 kombót cserélem, kv1-el nem lehet, olyan mintha majomházba lennék. Már háromszor is 10 secen múlott. Viszont ha már látom megint mindenki egy oldalon dőlök is a folyóba, átkozódhatnak mit keres ez t10-ben.
Lehet abba kéne hagyni? -
#347406 Egy szó: Szakaszban. -
AMDROBI #347405 Csak én szopok ennyit Is 8-al vagy mindenki?Papírtank...
-
Simulacrum #347404 Igen, nekem is ezek voltak még a macerásak. Mindig beírtam, hogy cap kell a feladathoz, kaptam is rögtön, hogy retard vagyok és csak azért sem capelünk veled, stb. -
kHares #347403 Hiba volt komolyabban venni a missionokat. Most dobtam el 20 csatát mire sikerült rammelni az E50-el, nagyon komikus jelenetek voltak. De ezek a cappelős dolgok iszonyatossak. "No cap, no cap" értem én de ha kell a küldetéshez. Kv1-el sikerül 1,5k damage, 3 percig cappelek aztán kész, uccsó 10 secben megölnek mindenkit. Fájok -
bornofakone #347402 ja, 1 kicsit bassza is az agyam :D De nyugodtabb lennék ha meglátnám proho-t battle loading-nál, és kicsapnál ugyan úgy 1 JPZ-t :DD -
madmanic #347401 kösz -
#347400 E-mail váltáshoz kellene... de több nem lesz hiába keresem. -
Negritis #347399 ha TE spotolod és a csapattárs lövi elvileg megadja
de az tudtommal nem megy hogy 3 light tank közül 1 spotol 3k-t a másik 2 meg 1-1k-t és úgy van meg az 5 -
madmanic #347398 LT15 küldetést 5K spotdamage, ha platoonban csinálom összeadja?
ezek bassza meg összesen nem lőnek 5k t nem hogy a spotomra... -
#347397 Persze, a másodlagoshoz újra meg kell egy csatában csinálni az elsődlegest is. :)