World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megéri előszedni majd egy KV-2est a TOG event végére annyian lesznek.

WoT: Nishizumi77

ezert mondom teljesitmenyben pont annyit varj tole, amennyiert most meg lehet szerezni.
ez volt az elso premiumtankom, amin komolyan elgondolkodtam, h eladom a fenebe.
Szólóban passzolom, ellenfélként szeretem. Free hp. 😄
Ellenben ingyen lesz, szinte 0 munkával (szemben a mostani TYpe és KV-val), így sokan megszerzik.
nekem nincs a istmeretsegi koromben megegy hulye akinek lenne, de soloban kb a hasznalhatatlan kategoria, mondom ugy, hogy nem egy lassu tankom van.
Azért troll platoonban még t7-ben is lehet vele darálni.
kb ennyit is er a tog.
DasIsFuck
az kb free tog2😄

mondjuk érdekes, hogy ehhez képest a szaros kv220 és type 62-ért meg vért kell izzadni...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
nekem meglesz,
a type 62-vel egyetembe😄

Maala
Valaki chaffee platoon? Jól jönne az a +3k crew xp. -.- A win így is, úgy is megvan.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem egy rossz tank😄 ez nagyon könnyű küldetés lesz😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Type T-34, Type 58, Pz 4 H, , Vk 3601H, Bdr G1B, S35 CA fürdőkád, T-14, T49 ( t67, csak azért se, a faszomat, azt az egylövéses t8-as szart t49 lightnak kéne nevezni, meg a t49 mikor fog t8-ba lenni? max a troll szakaszkor)
, Hellcat, SP, Churchill I, Chi-Nu , KV-1, KV-1S, KV-2 hónapja lesz😄 lesz rá 24 nap. Legkorábban 22,-23, lehet meg

Master miért kaphatott büntetést?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.05. 13:12:17

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Nincs szerződés. És ne viccelj, az exkluzivitás miért szűnne meg attól, ha egy baszott nehéz küldetéssel most újra meg tudod szerezni az adott tankot? Szerinted a KV-220 kevésbé lesz attól exklúzivabb, hogy most megszerezhetik az emberek? Itt van SGn kb 20-30 fő, aki rendszeresen ide írogat, hány embernél láttad eddig, hogy meglett neki a KV-220? Hánynak lesz meg még szerdáig rajtam kívül? Kb. 5%-os növekedésről beszélhetünk tehát? Legyen 10%, hátha még jelzi valaki a hsz után. Ha van egy tank, amiből eladtak 10000-et, és lesz az event miatt 11000 belőle, azt észre fogod venni? 150k fő az átlaglétszám csúcsidőben hétköznapokon, így is, úgy is az aktív emberek alig tizedének lesz meg az adott tankja.

Észre sem vehető kb a különbség.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.05. 13:02:43

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mnemomic
http://wothungary.hu/damage-panelok/kapott-sebzes-a-chat-en-093

nem jártam erre napok óta 😊
Esetleg meg tudnád nekem keresni ezt a damage panelt? megköszönném! 😊
Megjelent a játékban A TOGtober küldetés (10.08-11.01.).
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Ez a játék arról szól, hogy kipróbálja az ember a tankokat. Azzal egyet tudok érteni, ha egy tankot op-nak minősítenek és mivel pénzért árulták, ezért úgy döntenek, hogy kiveszik a kínálatból.

Bár én is ki szeretném mondjuk próbálni a type59-t, de tudom, hogy nem lesz soha ilyen tankom. Mint játékos, nem örülök ennek, de megértem az indokokat.

A többi tank esetében meg szerintem megléphető lenne, hogy meghatároznak egy idő sávot, mondjuk 1év vagy 1,5 év vagy akár 2 év, ami után vagy beteszik a tech-tree-be, mint kifejleszthető tank vagy akár küldetés tank lenne vagy pénzért.

Aki megküzdött érte, az először is ingyen megkapta, másodszor már rá is unt arra a tankra ennyi idő alatt.

Az említett M6A2E1 szintén annyira ritka és régi tank, hogy szerintem simán megléphető lenne, hogy újra elérhetővé teszik pont a buff kapcsán. Esetleg ha tényleg szerződés szerint így adták, akkor meg lehetne kérdezni a tulajokat egy egyszerű igen/nem hogy beleegyezik-e abba, hogy újra elérhető legyen.

Tényleg fölöslegesek ezek a tankok így, hogy páran játszanak csak velük, aztán megunják és minden negyedévben egyszer előveszik vagy soha.
Mnemomic
Már korábban én is írtam, hogy a vitris damage panel hajlamos megfagyasztani a játékot mikor pl. egy pz 1c-vel lőnek rád. Linkeltem is be egy másikat mai chatbe írja neked, hogy milyen találatot kaptál, annál nem fagy meg a játék.

új, mindig új 😊
netről szoktam össze szedegetni őket, de talán a dmg panel kavar be...
mivel csak akkor fagy meg a game ha találatot kapok be....
de volt hogy akkor amikor pont kilőttem egy tankot :S annak meg nem sok köze van a damage panelhez....
Maala
Új modok, vagy csak a régieket másoltad? Ha utóbbi, akkor szabadulj meg tőlük.

Master91
nekem is beszart, töröltem az összes modot.
mondjuk heti 3 csatát megyek , úgyhogy pont lesz.rom
hali, 1 hét game kihagyás után megint rávettem magam a wot-ra 😄

viszont sokszor megfagy a game :S
vagy ha találatot kapok be illetve megsemmisül a tank, vagy ha ellenséget lövök meg illetve kilövök egy ellenséget
a kérdés: másnak is van ilyen? szar a 9.3? vagy valamelyik mód kavarhat be? talán damage panel?!?!?!
sajna megint elbuktam egy 3×-et emiatt, ami elég bosszantó :/
Ó , be is baszna😄 mondjuk akkor az küldetés formában jelenne meg.

Van egy olyan érzésem, hogy a Strongholdhoz készülnek ezek az új special tankok.

És ? panaszkodok, 5-6 tank még , oké de lassan egy komplett ágat is kitesznek ezek. De már ezt se lehet megemlíteni. Gondolatbűnözés még lehet? Ja megküzdeni. ahhoz sátántudja hány több tízezer csata 60 %-os winfos és még ne soroljam mi kell. de ha .....gamingnak ez belefér, akkor tegyék.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.05. 09:14:23

Tankkal is tudsz tank ászt összehozni?
Ezt a panaszkodást a special tankok után már sokadszorra hangoztatod. A special tankok azért specialok mert nem lehet beszerezi őket máshogy. Egy online játékba kellenek az exkluzív dolgok amiket valamilyen úton módon lehet csak beszerezni és nem mindenkinek elérhető.

- A-32, Panzer V/IV M6A2E1 ezek pre-order csomagokhoz jártak úgy volt reklámozva hogy ezeket a tankokat csak a csomagokkal lehet megszerezni ezzel is növelve az érdeklődést a csomagok iránt. Ha mindenkinek elérhető lett volna megjelenés után is lehet kevesebb fogyott volna és nem lett volna. Egyszer megjelenés után berakták gift shopba az M6A2E1et, de ez kicsapta a biztosítékot a játékosoknál mert hogy megígérték hogy soha nem lesznek elérhetőek, úgyhogy a hatalmas dühöngés nyomására kivették megjegyzem jogosan.

- Panzer IV Hydro. a World of Tanks Razer deathadder egérhez jár ajándékba, szintén vevőcsalogató exkluzív státuszként szerepel, egyedi egérhez egyedi tank jár, ha panzer IV Schmallturmot adtak volna hozzá az hülyeség lett volna és senki se tudta volna megmondani hogy neked van egy olyan egered.

- Clan wars reward tankok, tier 10esek meg a T23 mondanom se kell, hogy még szép hogy nem érhetőek el mindenkinek, ezek azt képviselik, hogy te megküzdöttél értük stb, birtokolni egy ilyet presztízs (jó itt most a legutóbbi CW eventes 112 kivétel )

- Panzer B2 3 éve talán még elérhető volt mindenkinek a boltba 1300 aranyért aztán kivették mert OP volt, én anno karácsonykor szerencsére megvettem 650 aranyért. Azóta eventeken lehet megszerezni, most épp maketthez jár, meg valamelyik gamescomon adták ajándékba kint a vendégeknek.

- Tetrarch karácsonyi/újévi ajándék volt, egyik ilyen tankot se lehet megvenni. Viszont egyszer a Tetrarch volt egy csomaghoz adva ajándéknak IS-6 mellé talán.

TL;DR: Special tankok kellenek a játékba amik csak bizonyos feltételekkel szerezhetőek meg.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.10.05. 08:28:07

Birsh Gun-nal épp az elöbb jött össze: Tank ász, zúzó, megszálló éééééésssssssss: LOPAKODÓ! <#gun>
Na én ezt nem mondhatom el magamról, de biztos szép pillanatok voltak😊
Nekem ugyan semmi. Még a TV-ben néztem, amikor bontották a berlini falat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem nincs nála semmi bug. Ugyanúgy ~30000 maga javítás mint a többi tier 10 heavynek. A legutóbbi csatában kilőttek, megsérült a motor, a lőszer rekesz, és mind a két lánctalp egyszer-egyszer a javítás volt 28329 a lőszer pedig 10650. Teljesen rendben van a többi tier 10-hez képest. Amúgy a maximális javítási költsége a tankinspector szerint valami 33k, ennél vannak nagyobb maximális javítási költségek is a tier 10-ben.
Nekem az a bajom vele, hogy mindig sikerül olyan pályára kerülnöm vele amin csak szenvedni lehet vele. Most is három egymás utáni csatám: Swamp, Malinovka, El Halluf. Egy egy normális tüzelési pozicióért is meg kell szenvedni vele az ilyen pályákon.
Most mi a bajod a 99 luftballons-al?😄 Én utoljára a Watchmenben hallottam, de kedvelem.
Hm, Object 907, T95E6 most meg az Object 260 lesz reward tank? A végén még tényleg be kell lépnem egy jobb klánba.

DasIsFuck
Azért érdekes lenne vmi szavazás keretein belül pl megkérdezni a jobb játékosok vajon ezt vagy a párduc f-et vennék-e meg credit/legénység húzásra.
Valahogy nehéz elhinnem, hogy párduc f-nek lesz fun faktora.
a Párduc 2-t is a jobb játékosok max kinevetik, hát még egy még gyengébb párducért még fizetni is 10k+ goldot...

Chi-To és Chi-Ri. Saját szintjükön azért lehet aprítani. De ha rendszeresen t8 és t9-es hordák ellen kell harcolni az mm-démonnak köszönhetően, akkor csak átlépésnek jók. Egy 50-100 hp-s növelés kijárna nekik.
Nálam mind a kettő megmarad. Ahogy a nagy elődök is a Chi-He és Chi-Nu a japán Turánok. StA-1-től ódzkodok.

Japán td-kre és spg-re leszek kiváncsi
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.04. 23:33:18

Roger6
(lehet fikázni a perkelésem, de akkor is bevált nálam) - amíg nem kóstoltad a rántott húst, azt hiszed a párizsi a király. <#mf1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hasonlót akartam kérdezni én is.😄 Még Chir-Ri-nél az első skill sor sincs meg. Bár egy mintának jó ez a kép, mert a skill részhez fingom nincs.

Tengermély tisztelettel főnök, nem játszol túl sokat b@szod? 😄
JeffDunham
Aham, tetszik az egész japán ág. Amikor csak tehetem lecsillagozom 6-tól 10-ig. Készül a tartalék legénység. 😉
(lehet fikázni a perkelésem, de akkor is bevált nálam)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Savaran
A GTA Vice City játékban is volt ez a szám, 12 évvel ezelőtt nem volt rossz a játékban hallgatni 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Count Adyn
Mér játszol a chi-to val, annyira bejön?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Azért tier 10-ben 15-0-ra nyerni... nem mindennapi." - ez inkább ennek a ramaty játéknak a kritikája, MM-estül, random-ostul, IQ-szint korlátok nélkül...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ennek örömére. Csak erős idegzetűek kattintsanak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem kell egy ilyen. Hogy lehet megszerezni?
http://ftr.wot-news.com/2014/10/04/straight-outta-supertest-t-55a-nva-ddr/

Faszomat ezekbe a tankokba. Ezt is a gamma 10 rendszer bolygóinak kib..... eggyüttállásakor lehet megvenni, vagy megnyerni. végén már a játék harckocsiállományának 4-5%-át fogja kitenni a szellemharckocsik alakulata. Mire jó ez?
Mr. VK7201, Mr.M60 , Mr. Object 907, Mr. T23E3 -ezekből alig látni, akkor mi értelme.. Bár a T23E3 és VK7201 azért gyakoribb . Akkor árulják egykét év múlva 20-25 ezer aranyért. De ott a többi anyaszomorító , megvehetetlen szellem. Pz B2 ( makettekel igen beszerezhető), A-32, Tetrarch, BT-SV.--felborítanák a játékot, ha bekerülnének?

De úgy értettem, hogy lőszer nélkül mennyi lehet a javítási költség? 113-nak nem olyan durva az a cirka 1K lőszerár, de a javítási költség valami fantasztikusan szar. És most kezdtem el gyanítani, hogy a modulsebzéseket többször számolja bele, ha kilőttek a végére, ha nem.

JeffDunham
Ma végre elég jól adta a játék nekem is. (két kis szösszenet a spoiler alatt) Azért tier 10-ben 15-0-ra nyerni... nem mindennapi.

Na igen, ezért jobb az alacsonyabb tier, itt még tényleg döntő tényező tud lenni az ember, akár egyedül is. T10-ben kigurul egy WT vagy egy T57 Heavy a sarok mögül, és reszeltek. Márpedig mindig van WT és T57.
Itt egy jó csata, mikor úgy voltam vele, hogy ez ezzel a csapattal sima bukó. Lemming train megindult, én meg totlam egy rush-t és spotoltam nekik, a vége tank ász lett 😊

Ilyen csaták után vagyok úgy, hogy most legalább odatettem a vasat 😊
Count Adyn
Én ma reggel még a retardfest előtt lecsillagoztam a 10 eseimet 3-4k dmg-el igy kijött 0 ra prémmel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Egyébként mintha úgy venném észre, hogy medeknél még borsosabb szokott lenni a tarifa. Legalábbis az M48 szerintem jobban viszi a pénzt, mint az FV215b és az E-100 (ennél mondjuk meg is értem, mert itt 1200-ért lövök 750 sebzést, a többinél ennyiért 400-at).