World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
ez volt az elso premiumtankom, amin komolyan elgondolkodtam, h eladom a fenebe.
Ellenben ingyen lesz, szinte 0 munkával (szemben a mostani TYpe és KV-val), így sokan megszerzik.
mondjuk érdekes, hogy ehhez képest a szaros kv220 és type 62-ért meg vért kell izzadni...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Master miért kaphatott büntetést?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.05. 13:12:17
angelus1991ster.blogspot.hu
Észre sem vehető kb a különbség.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.05. 13:02:43
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Esetleg meg tudnád nekem keresni ezt a damage panelt? megköszönném! 😊
Bár én is ki szeretném mondjuk próbálni a type59-t, de tudom, hogy nem lesz soha ilyen tankom. Mint játékos, nem örülök ennek, de megértem az indokokat.
A többi tank esetében meg szerintem megléphető lenne, hogy meghatároznak egy idő sávot, mondjuk 1év vagy 1,5 év vagy akár 2 év, ami után vagy beteszik a tech-tree-be, mint kifejleszthető tank vagy akár küldetés tank lenne vagy pénzért.
Aki megküzdött érte, az először is ingyen megkapta, másodszor már rá is unt arra a tankra ennyi idő alatt.
Az említett M6A2E1 szintén annyira ritka és régi tank, hogy szerintem simán megléphető lenne, hogy újra elérhetővé teszik pont a buff kapcsán. Esetleg ha tényleg szerződés szerint így adták, akkor meg lehetne kérdezni a tulajokat egy egyszerű igen/nem hogy beleegyezik-e abba, hogy újra elérhető legyen.
Tényleg fölöslegesek ezek a tankok így, hogy páran játszanak csak velük, aztán megunják és minden negyedévben egyszer előveszik vagy soha.
netről szoktam össze szedegetni őket, de talán a dmg panel kavar be...
mivel csak akkor fagy meg a game ha találatot kapok be....
de volt hogy akkor amikor pont kilőttem egy tankot :S annak meg nem sok köze van a damage panelhez....
mondjuk heti 3 csatát megyek , úgyhogy pont lesz.rom
viszont sokszor megfagy a game :S
vagy ha találatot kapok be illetve megsemmisül a tank, vagy ha ellenséget lövök meg illetve kilövök egy ellenséget
a kérdés: másnak is van ilyen? szar a 9.3? vagy valamelyik mód kavarhat be? talán damage panel?!?!?!
sajna megint elbuktam egy 3×-et emiatt, ami elég bosszantó :/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.05. 09:14:23
- A-32, Panzer V/IV M6A2E1 ezek pre-order csomagokhoz jártak úgy volt reklámozva hogy ezeket a tankokat csak a csomagokkal lehet megszerezni ezzel is növelve az érdeklődést a csomagok iránt. Ha mindenkinek elérhető lett volna megjelenés után is lehet kevesebb fogyott volna és nem lett volna. Egyszer megjelenés után berakták gift shopba az M6A2E1et, de ez kicsapta a biztosítékot a játékosoknál mert hogy megígérték hogy soha nem lesznek elérhetőek, úgyhogy a hatalmas dühöngés nyomására kivették megjegyzem jogosan.
- Panzer IV Hydro. a World of Tanks Razer deathadder egérhez jár ajándékba, szintén vevőcsalogató exkluzív státuszként szerepel, egyedi egérhez egyedi tank jár, ha panzer IV Schmallturmot adtak volna hozzá az hülyeség lett volna és senki se tudta volna megmondani hogy neked van egy olyan egered.
- Clan wars reward tankok, tier 10esek meg a T23 mondanom se kell, hogy még szép hogy nem érhetőek el mindenkinek, ezek azt képviselik, hogy te megküzdöttél értük stb, birtokolni egy ilyet presztízs (jó itt most a legutóbbi CW eventes 112 kivétel )
- Panzer B2 3 éve talán még elérhető volt mindenkinek a boltba 1300 aranyért aztán kivették mert OP volt, én anno karácsonykor szerencsére megvettem 650 aranyért. Azóta eventeken lehet megszerezni, most épp maketthez jár, meg valamelyik gamescomon adták ajándékba kint a vendégeknek.
- Tetrarch karácsonyi/újévi ajándék volt, egyik ilyen tankot se lehet megvenni. Viszont egyszer a Tetrarch volt egy csomaghoz adva ajándéknak IS-6 mellé talán.
TL;DR: Special tankok kellenek a játékba amik csak bizonyos feltételekkel szerezhetőek meg.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.10.05. 08:28:07
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nekem az a bajom vele, hogy mindig sikerül olyan pályára kerülnöm vele amin csak szenvedni lehet vele. Most is három egymás utáni csatám: Swamp, Malinovka, El Halluf. Egy egy normális tüzelési pozicióért is meg kell szenvedni vele az ilyen pályákon.
Valahogy nehéz elhinnem, hogy párduc f-nek lesz fun faktora.
a Párduc 2-t is a jobb játékosok max kinevetik, hát még egy még gyengébb párducért még fizetni is 10k+ goldot...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nálam mind a kettő megmarad. Ahogy a nagy elődök is a Chi-He és Chi-Nu a japán Turánok. StA-1-től ódzkodok.
Japán td-kre és spg-re leszek kiváncsi
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.04. 23:33:18
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
(lehet fikázni a perkelésem, de akkor is bevált nálam)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Faszomat ezekbe a tankokba. Ezt is a gamma 10 rendszer bolygóinak kib..... eggyüttállásakor lehet megvenni, vagy megnyerni. végén már a játék harckocsiállományának 4-5%-át fogja kitenni a szellemharckocsik alakulata. Mire jó ez?
Mr. VK7201, Mr.M60 , Mr. Object 907, Mr. T23E3 -ezekből alig látni, akkor mi értelme.. Bár a T23E3 és VK7201 azért gyakoribb . Akkor árulják egykét év múlva 20-25 ezer aranyért. De ott a többi anyaszomorító , megvehetetlen szellem. Pz B2 ( makettekel igen beszerezhető), A-32, Tetrarch, BT-SV.--felborítanák a játékot, ha bekerülnének?
Ilyen csaták után vagyok úgy, hogy most legalább odatettem a vasat 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"