418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#347596 Sejtettem. Vissza tudom venni, csak hát nagyon szopni fogok vele sztem. 75%-os legénységgel még tankkal is nehéz. -
#347595 Nekem is GW Pantherral sikeredett. (ezt tanácsolták) Hummel még esélyes volt, t9-esekkel szinte reménytelennek tűnt. -
#347594 STUG SPG-15-t mivel könnyebb megcsinálni? T10 artyval vagy vmelyik alacsonyabb szintűvel? Ha az utóbbi, akkor melyik tier/arty? Az a gond, h az alacsonyabb tierübe nem lesz normális crew, csak ilyen 75%-os sz@rok...
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.23. 01:17:35 -
R3nton #347593 pont annyi értelme van, hogy a küldetéseket meg tudod vele csinálni könnyen. -
Simulacrum #347592 A 9-es WT van kifejlesztve, onnan kellene húzni, de nem vágyok rá, meg úgyis kiveszik a játékból, sok értelme nem lenne belevágni. -
R3nton #347591 WT-e-100 elérhetetlen? Mert nekem az van, azzal eléggé lehet aprítani, én azzal csináltam meg. Fv183 nincs nekem, de az tűnik még bitang jónak. -
haflac #347590 Jpze100,ezzel "csak"6 lövés és meg is van -
#347589 a foch-t biztos nem -
#347588 Az lenne a jó, ha az ilyen papír tankok mint buldog,amx 13-ak és hasonlókra megcsinálnák azt, hogy a lövedék átmegy rajtuk(ha nem ütközne modulba), ugyanúgy sebezné őket, csak kvázi átlőhető pálya objektumként viselkednének és a lövedék még sebezhetne más tankot. -
Simulacrum #347587 Ha esetleg meg akarnám próbálni a T55 megszerzését, ahhoz biztosan kell már egy tízes TD. Ha ezen három közül választhatnátok melyiket vennétek: Jpze100, Object 268, Foch 155? Kvázi melyikkel a legkönnyebb a 6000-es sebzést megcsinálni? -
Toweliee #347586 Te vagy budapest20? -
Toweliee #347585 "- amikor valaki elhasznál egy reportot, az elmentődik a szerverre, az adott csata általános, chat, sebzési, stb. adataival együtt., minden rögzítésre kerül, majd a WG alkalmazottai ezeket átnézve döntenek a report jogosságáról"
hát persze :))) -
#347584 Az 1 órás ban után alapból az 1 napos jön vagy egy idő után nullázódik? -
#347583 Ez milyen kitüntetés? 22K győzelem? 21K-nál miárt nem kaptam?
Nem is került be a kitüntetés listámba vagy nem találom.
-
ilovearty #347582 ___B__P___ néven vagyok s51-el. De csak azzal. -
yossarianHUN #347581 No, mivel sok szó esett mostanában itt a bannokról/reportokról/elfojtott agresszióról/szadista hajlamokról, itt egy hírcsokor konkrétan ezekről. Hogy aztán mennyire kell ezeket készpénznek venni, azt mindenki döntse el maga.
- a fejlesztők folyamatosan elemzik az ingame reportokat, és elképzelhető, hogy a lehetséges reportok száma növelve lesz. Ezzal a gond az, hogy a legtöbben egy-egy problémás játékosra 2-4 reportot is elhasználnak
- a rendszer havonta többmillió reportot dolgoz fel
- amikor valaki elhasznál egy reportot, az elmentődik a szerverre, az adott csata általános, chat, sebzési, stb. adataival együtt., minden rögzítésre kerül, majd a WG alkalmazottai ezeket átnézve döntenek a report jogosságáról
- egyvalakit többször reportolni abszolút értelmetlen, az eljárás ugyanúgy történik, ha csak egy reportot használsz
- korábban a lehetséges reportok száma napi ötre volt korlátozva
- ha egy játékost többen is reportolnak, hamarabb megtörténik a vizsgálat, mintha csak egyvalaki tette volna
- egy adott játékos ellen tett összes reportok száma befolyásolja az ellene tett reportok feldolgozásának sebességét
- igaz, hogy a legtöbbet reportolt játékosok ellen tett reportokat vizsgálják ki először
- a fejlesztők szeretnének bevezetni egy "pozitív report" fícsört; gyakorlatilag egy köszönetnyilvánítást. A végleges döntés azonban még nem született meg
- nem lesz bevezetve szavazás adott játékosok bannolásáról
- mivel a játék szabályzata nem tiltja őket, a trollplatoonok nem büntethetőek, mindazonáltal az olyan esetek, mikor egy T10 tank T1-et visz magával szakaszban, külön kivizsgálás alá kerülnek
- a botok jelentős problémát jelentenek (gyorsan fejlődnek), a WG komoly ellenlépései dacára. A botokkal kapcsolatos reportok kivizsgálására a WG több erőforrást fordít, mint bármilyen más típusra
- az általános büntetések szabályszegés esetén a következőek: 1 órás, 1 napos, 3 napos, 7 napos, 14 napos, illetve végleges ban
- a tiltott modokkal kapcsolatos reportok kivizsgálása a legnehezebb, mivel ezen modok kliensoldalon futnak. Mindazonáltal a WG-nek megvannak a módszerei a felismerésükre
- nem lesznek további reportolási típusok bevezetve, a jelenlegiek már minden lehetséges szabályszegést lefednek
- a fejlesztők számontartják a szabályszegőket, még "toplista" is van róluk
- a csapattársaid által bekapott sebzésért járó teljes kompenzáció nem lesz bevezetve (gondolom itt a javításnak megfelelő összegre gondolnak, nem egyértelmű a dolog)
- az alaptalan reportok nem vonnak büntetést maguk után
- ne reagálj a provokációkra, mert te is büntetve leszel
- a report rendszerrel való visszaéléseket (szakasz, század, vagy akár egy egész klán által) észlelik, és megakadályozzák
- a baráti sebzésért járó automatikus ban rendszer sok faktort figyelembe vesz, mint a tank pozíciója, a pont, ahova néz, az általa okozott baráti sebzés mennyisége, stb.
- a rendszer számon tart bizonyos "teamkill pontokat", így lehetséges, hogy egy teamkilles csata után automatikusan bannolva leszel, mielőtt még beléphetnél a következőbe
- a csata közbeni, és után reportokra ugyanaz az eljárás vonatkozik -
Toweliee #347580 Én mennék de életembe nem sebeztem ennyit artyval. -
Simulacrum #347579 4923 sebzéssel zártam, mert lelopták előlem az utolsót, pedig kértem, hogy hagyják. Nekem még csak 5000 kell... De meglesz, ha nehezen is, pedig nekem csak 9-es TD-m van. -
madmanic #347578 nincs kedve valakinek artyzni?
soha nem lesz meg az 5k spot damage...
ÖSSZESEN nem lőnek ezek a tetves nyomorékok egy csatában annyit... -
bekescsaba #347577 Két tizes td-m van.
A két legszarabb. E4 és Foch...
Mivel sebezzek 6000-et???
Amúgy WTF Pz 4-el ma már töbször lőttem 5000 felett, mindíg egy lövés kellett a 6000 hez.
Az uccsó csata tipikus. 5360 sebzésen állok, egy tesó WTF Pz 4 tank áll a bokorban Malinovkán, a bázisukon. Bekészítem a HE lőszert, meg is villantják, lövök is (már bontom a pezsgőt), erre sebeztem bele 290-et, a többit elintézte az artynk.
basszus...... -
#347576 Már több mint fél éve szar a WT :P. Aki cbt-s volt az hamarabb észrevette :P -
vasasgabri #347575 Köszi át nézem. -
Myke28 #347574 Szeretném megosztani veletek ezt a csatát. A kis comet most gold armor-ral volt felszerelve (az a 1ik játékostól kaptam + gold noob + cheater)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
REPLAY
A végét sajnos elszúrtam :(
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.02.22. 17:26:39 -
Tarathiel2 #347573 A sebzés, a felderítés, a kilőtt tankok száma és a bázisvédelem pontok adják, az adott tank átlageredményei alapján súlyozva. Itt megtalálod a részletes képletet. -
vasasgabri #347572 Köszönöm válaszod.
-
yossarianHUN #347571 Leginkább a sebzést, illetve ha jól tudom, hogy milyen tankkal mész. OP-bb tankokkal jobban kell teljesíteni, míg gyengébbekkel a kevésbé jó teljesítmény is növeli. Egyébként stat miatt új accot kezdeni nettó csacsiság. Inkább örülj neki, minél jobb a stat, annál inkább rád koncentrál az ellenfél. Ez artyknál külön öröm, nem egyszer van, hogy az ellen összes artyja a meccs elejétől fogva rám van cuppanva, akármilyen lassú, böszme tank kavirnyál a mező közepén, inkább engem próbálnak véres verítékkel kilőni a fedezék mögül. Pedig nem vagyok unikum. -
foxbat88fx #347570 jah :D lődd el a géppuskát 1-2km-ről :D
APCR segítene.... vagy nerfelni ezeket a szarokat :D
de addig marad a wot :) -
vasasgabri #347569 A win8 számláló mitvesz figyelembe? Ha veszít a csapat akkor is növekszik? Tudtok tanácsot adni mirekell figyelni? Bocs az amatőr kérdésért de szeretnék javítani az átlagomon ami sajnos csak 396. Ezt az accunt a 8 éves fiammal vittük ketten, de ő játszott többet. Mivel neki kellett egy új így már csak az enyém. Mivel elég sok nyolcas tank van nem szeretnék újat kezdeni.
-
#347568 So? Elején ugyanez volt a prém shermannel is. Vársz egy kicsit, és visszanerfelik. WoT-ban ugyanez van új ágaknál. -
#347567 Lődd őket ágyún, egyébként a gépuskánál lehet vinni, persze elég közel kell lenned hozzá hogy célozni tudd azt a részt.
De jönni fog a Tiger ausf.E amin már ott lesz az apcr lövedék.Bár gondolom azt felteszik 6.0 br köré... -
#347566 Valaki nem artyzik épp úgyis? 2 napja felvettem meddel az "ölj 3 artyt" küldit. Azóta alig látok artyt. -
foxbat88fx #347565 nem, behozták ugye az USA tankokat... szépen oldódnak fel sorban egymás után a sima gamereknek is (aki nem szuperteszter)
és ott van ugye az E2 jumbo sherman, nos ez annyira hihetetlenül OP, hogy az már vicc.... Tigerrel esélytelen vagy szemből megölni, Panther szintén nem viszi, ők meg szarrá szedik a Tiger-emet meg a Pantheremet is...
ez így kurva értelmetlen, mindenki Jumbo shermanel jön ellened, te meg szopsz :D
sajna ezzel szerintem kegyetlen el lett cseszve...
kb. olyan mint ha wot-ban tier 5-6-al kellene menned Maus ellen -
#347564 Csak nem pénzéhesek lettek és szarnak mindenre? :P
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.22. 15:13:32 -
foxbat88fx #347563 na örülhet Serb, nincs többé félnivalója a War Thundertől.....
úgy el lett cseszve az a game is, hogy egy kalap szart nem ér már :(
komolyan nem értem mi a faszért kell egy alapjaiban jó gamet elcseszni pfffff
na mindegy, a wot-ot már csak az Armored Warfare tudná esetleg megszorongatni, számomra a War Thunder uninstalled -
toma77 #347562 Én eddig még mindig megúsztam, pedig időnként előszeretettel minősitgetem a csapattársaimat. -
haflac #347561 Király!Én is áldozata lettem a jelentem fűt-fát-nak,holnap délig kötelező pihi. -
Nazarov77 #347560 3387et összehoztam Chi-Toval elég jó kis sniper/med tank :)
Kicsit rá kéne gyúrnom a legénységére még mert csak 89% van meg az 1. skilljükből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#347559 Repkedősben 15 győzelem 1 nap prémet ér. -
Tarathiel2 #347558 Nem most léptél ki egy másik klánból? 48 óráig nem léphetsz újba ha jól tudom. -
Simulacrum #347557 Azt elismerem, hogy ha nincs arty, akkor jó játékos tud vele valamit alkotni, de pl. most egy T69 normál AP-vel mind a négy lövéséből sebezte az alsó páncélom. Azért ez vicc.