418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#347957 Hát én csak szimet játszok és ott egyáltalán nincs ilyen már.
Szó szerint küszködni kell némely tank irányításával és farolgatni egy tigrissel vagy kt-val nem fogsz.
Kicsúszni kicsúszik, ha nagy sebességgel hirtelen kanyart veszel.
Meg én már nem is tudom mióta nem találkoztam pattogó,felboruló tankokkal benne.
Legújabb pöcsbe elvileg behozták azt, hogy a tankok által deformált talajba el lehet akadni.(én mondjuk a full low beálításokkal ezekből nem sokat látok grafikusan:D) -
#347956 szerintem nem elég erős a neted, mert sokszor megáll tölteni a cucc -
#347955 ez már jobban tetszik -
rudii #347954 Üdv, egy kis stream! Kicsit balfaszkodunk! :D De ez van, valahol el kell kezdeni. (:
T9-T10 random csapatás -
yossarianHUN #347953 Hát én pont a WT-ben éreztem mindig úgy, mintha egy jégre dobott kartondoboz lenne a tank, és akkor az összeakadó, felborulva pattogó, tereptárgyakon függőlegesen felkúszó járműveket nem is említem. Ami viszont tényleg jobb abban a mozgási modellben, hogy a tank mozgása sokkal jobban követi a terep egyenetlenségeit, még nagy sebességnél is meg-megdöccen egy-egy kisebb kátyúnál, szintkülönbségnél, hallani, ahogy a felfüggesztés nyekereg a döccenőktől, nem úgy, mint a WoT-ban, ahol mintha síneken gurulnának a harckocsik. Sokat hozzátesz a hangulathoz. Csak ugye a fent említett dolgokon vérzik el a WoT-tal szemben, legalábbis szerintem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.26. 16:55:49 -
#347952 Mondjuk jelenleg is nevetséges ez a része a játéknak, ezen most pár driftelő tank semmit nem fog rontani.
játszatok a wt-vel és ott tényleg érezni hogy a tank úgy mozog ahogy azt egy laikus is elvárná több tonnás masináktól, wot-ba meg kb mint az autók úgy mozognak a tankok.
-
yossarianHUN #347951 Egyébként szerintem látványra nem rossz, csak akkor nem lesz vicces, mikor lighttal full gázon ki akarod kerülni az E-100-at, ehelyett nekicsúszol és szarrá-huggyá töröd magad. -
yossarianHUN #347950 A replayen már zúmmolva néztem meg:) Egyébként jó helyre céloztam, csak a Type drága mordálya képes volt 15 méterről az LFP helyett az UFP-t eltalálni. Mindazonáltal még így is simán át kellett volna ütnie. -
#347949 Magyarázhattam volna parasztosan is: faszé nem zúmmolsz vazze! -
#347948 -
Angelus1991ster #347947 Bezzeg régen, amikor a szirtekről nem lehetett lezuhanni. -
Malarki #347946 Az FTR-en van még egy pár videó, meg elvileg minden videós(kontribúter vagy mi a franc) magkapta ezeket, szóval lehet válogatni.
Itt egy Is-3-mas, szépen csúszkál ez is. -
FosTalicskaa #347945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ilovearty #347944 A t9 td-khez szolnek annyit , hogy a teknosnek kupola loveskor tenyleg szinte mindig viszi a toltot. Mar tettem az ujjam a 4-7 gombokra automatikusan ha lattam hogy az ellenfel csove felfele nez. Az object meg nekem visszalepes volt az isu utan. 5 skilles emberekkel is hihetetlenul lomha. A fordulasa mint egy tetu. Pfffffffff..... -
yossarianHUN #347943 Pedig pont azon hőzöngtek, hogy a közelébe nem lesz a WT-féle "fosnak". Mondjuk ez a realisztikus verzió, ennél lesz egy árkádosabb változat (valszleg az lesz a végleges), csak az nem került fel a teszre, mert persze az utolsó pillanatban elcsesztek rajta valamit. -
DantesHUN #347942 Nekem se tetszik. Nem tudom, valahogy archív felvételeken nem csúszkálnak meg driftelnek tankok. Persze biztos akad aki megmagyarázza, hogy egy sok tonnás tank igenis reális ha úgy közlekedik mint Ken Block. -
R3nton #347941 nekem nem tetszik ez...ha ilyet akarok játszani, akkor játszok valamelyik DIRT-el, amik egyébként nem rossz játékok. De azért egy tank ne menjen már úgy, mint egy rally autó... -
Malarki #347940 Új mozgásfizika videó
Érdekes, anno bő nyállal köpködték a WT-t a "driftelő" meg felboruló tankok miatt,most meg hirtelen rájönnek hogy ez nekik is kell... -
suba53 #347939 Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy az acéllemez gyárban dolgozó lengyel rabok szabotázs gyanánt túladagolták az ötvözőanyagot, abban bízva hogy a rideggé váló acél majd szétreped a terhelés hatására.
Csak rossz összetételt választottak, így a ridegség mellet még hihetetlen szívóssá is vált, így a normál acélra tervezett lövedéket simán lepattintotta. Aztán kivégezték szegényeket így a növelt szilárdságú front páncélból csak néhány darab került ki a frontra.
Ha ezekkel futunk össze véletlenül, akkor ne csodálkozzunk az anomáliákon. -
#347938 0T3P!
Küldtem privit. -
yossarianHUN #347937 Ebből nem sokar értettem, de épp ezért baromi professzionálisnak tűnik, úgyhogy megérdemled az Istencsászár címet:D -
yossarianHUN #347936 Amit mondasz, az 300 méterről, egyenes vonalban lőve igaz. Type rohadt magas, az eltalált pont meg majdnem a JT hasa, így eleve jóval kedvezőbb szögből jött a lövés. Az effektív páncélzat, amit át kellett volna ütnöm, nem lehetett több 190, de inkább 180 miliméternél. -
#347935 +1 :D -
#347934 Az utolsó lövésed a frontpáncél és a haspáncél találkozására érkezett, és ott a bázikus elektródával hegesztett páncéllemezek nem voltak németesen síkbaflexelve, így valszeg ez egy kései JT (már kapkodtak a gyárban), ahol a plusszos korona oldali varratdudor simán lepattintotta.
Ennyi :D -
#347933 Simán az ufp-t találtad el az meg mint írtam van vagy 220-230 körüli, tehát nem is kell teljesen minimumot dobni, hogy lepattanjon róla a lövésed. -
yossarianHUN #347932 Az nem az utolsó lövés... -
#347931 na megnéztem, szerintem szimplán annyi történt, hogy a felépítményét találtad el nem az oldalát.
Eléggé a szélére céloztál így könnyen belemehetett a front felépítményébe.
-
yossarianHUN #347930 Megnézted a replayt? -
#347929 jt88-nak meg 220-225 az effektív páncélja az ufp-n.(talán nagyobb is 5-6-al).
Simán előfordulhat. -
#347928 mert szovjet, hogy máshogy:D -
yossarianHUN #347927 Na ha már a Type 61 ágyújának anomáliáiról volt szó. Aki megmagyarázza nekem a replay legvégén látható pattanást a JT-88 frontjáról, azt egy napra kinevezem az SG fórum Istencsászárává.
replay
258 penről beszélünk ugye, aminek az random által adható legalacsonyabb low roll-ja 194. -
#347926 Éééés igeen az E75 bekephatja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Simulacrum #347925 Nekem a 416 volt azon az ágon a cél. Kipróbáltam teszten és rögtön beleszerettem. Most, hogy megvan még jobban szeretem. Na az OP. Brutális ágyú, brutális kamó és az alacsonysága miatt sokszor el se találják. Egyedül a körbeforgás hiánya zavaró, de meg kell tanulni vele együtt élni. Örök megtartós tank.
Biztos tetszene a SU-122-54 és érzem jól is menne vele a játék, de ha már TD-t vesz az ember, akkor az legyen TD. Ha ugyanúgy játszanék vele, mint mondjuk a T-54-el, akkor minek? Célom, hogy legyen mindenfajta tankom és ne essek kétségbe, ha bármilyen fajtát használni kell, ami a játékban van. -
yossarianHUN #347924 The situation with the Super Pershing is unclear, but IF it got really nerfed (something about the frontal armor plates being strange), it is not intentional and will be fixed.
Csak nyugi. -
#347923 Ha végére érek a 416nak akkor a 430 felé terveztem tovább menni. T54 majd később, kellenek hozzá az előzmény tankok :) full alappal nincs sok kedvem menni, bár a 430 II-ről ha jól tudom meg lesz az egyik ágyú. -
R3nton #347922 Ne hallgass rájuk :D Jó a 430 a 416 is nagyon jó. 430nak van a legnagyobb dpmje és a legjobb páncélja. Igaz nem annyira pontos, mint a többi, de közelharcra ez a legjobb szerintem. Jó igazából a reward tank a legdurvább object907 vagy mi az? Na az nagyon durván OP, nem értem, hogy lehet a reward tank ennyire op. -
R3nton #347921 Én is medes vagyok, nekem megvan a su-122-54. Elég jó assault TD szerintem. Bár azt hozzá kell tenni, hogy ésszel kell azért, mert a páncélja nem túl jó. De mindenhova odaérsz vele, és nagyon jó a camoja is. Ergo lehet hasonló játékstílusra menni vele, mint az e-25-el, persze nem annyira extrémen. A brit TD-ket én is űzöm most, 7-esnél járok, mondjuk nekem tetszik. FV183 kell nekem :D -
FosTalicskaa #347920 Talán azért nem akkora probléma, mert a legmocskosabb kliens oldali modok sem versenyezhetnek a WG szerver oldali csalásaival.... just sayin' -
#347919 Most már lassan a 416 végére érek, kb félúton vagyok a t54-hez. -
#347918 És még az odavezető út se semmi :)