418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
técs #348117 Tegnap velem is ez történt, csak én valami hiba folytán a fasz jo végére kerültem kb 2o másodpercig. egy t28 td-t próbáltgam kerülgetni közvetlen közelröl, gondoltam a mögöttem lévő 4 idióta csak besegít, de nem. 5x lőtt rám szegény t 28, mind az 5 pattant-indiennel voltam. Az 5.iket már úgy kaptam hogy megfordultam és a seggembe lőtt, de onnan is pattant . Szegény gyereket már én is sajnáltam mert ilyen nagy szopatást még nem láttam 3ok csata alatt. -
Tarathiel2 #348116 Fakezűségben sehol sincs ilyen határ, miért is lenne? Ha összegyűlik elég report (természetesen sportszerűtlen játékért mert más kategóriát nem ismer a csürhe, a botolás meg legalul van) akkor kirakják egy napra automatikusan, aztán tiszta lappal mehet tovább.
Láttam már T-62-ben ülő emberkét 2 azaz kettő ratinggel. A játék elején benyomta az autorunt, meghalt fél perc alatt, és ennyi volt neki a játék. Hogy tier 10-ben mi volt neki jó ebben azt nem tudom, alatta még megérteném hogy xp-t grindel, de így... -
Pityu0 #348115 Ez is kész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#348114 Egyáltalán hogy lehet ennyi csatát menni anélkül, hogy kibasznák az ember? Tegyük fel, hogy a 17k csatából csak ezernél reportolták, vagy legyen 500. Hol van az a határ ahol kibasznak, vagy egyáltalán megnézik az illetőt, hogy miért van ? Én is láttam már többször ilyen stattal embert... Alsó hangon ezer óra biztos van ami egy ilyen accountban benne van... Jöhet az összeesküvés elmélet, hogy biztos bot, fizetve van a prém, vettek rá tankot is és nem bántja a WG? :DD -
Negritis #348113 28k csata és 7es win8 tigris 2ben a legdurvább amit láttam
de eleve 145 alá hogy megy valaki?! -
liberty2 #348112 Mai napi agymenésem :)
-
Kubukli #348111 Asszem' a csúcson hagyom abba. 3x lőttem hátba egy SU-152-t a Tigris legjobb ágyújával úgy hogy előttem ment egyenesen 30 méterre: egy critical bemondás, egyszer leesett a lánca, aztán a harmadik lepattant a hátsó lemezről. Egyébként a sohasem gyanús csata típus volt: 2:9 a 2. percben úgy, hogy a tomato massza a mi zöldjeinket menetből lőtte szarrá a pálya másik végéből.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.27. 23:58:53 -
András77 #348110 Megszenvedtem ezzel az MT-8-al (szedjek ki 3 medet), de a radley-walters-ra csak megadta végül Összesen 3 med volt az ellenfélnél, úgyhogy kb semmibe nem mertem volna fogadni, hogy meglesz, de valahogy sikerült kikapnom őket. Taktikáznom kellett, mert a csapatom egy mocskos kemper sunyi banda volt, nem akarták lőni az ellenfelet, amíg nem volt kevés hp-ja, a frag miatt ugye, de végül csak mindig akadt valaki aki belelőtt előttem a 3 med-be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.27. 23:41:07 -
Kubukli #348109 Megint kikapcsoltam a két extra játékmódot. A polák és török barmok továbbra sem fogják fel, hogy nem sima random.
Mondjuk 17k csatával láttam ma egyet 92 effel IS-3-ban... Mi a f@szt vártam....
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.27. 23:32:22 -
Kubukli #348108 Ma teljesen egyenletesen teljesít az MM! 22 és 41% között a win esély, de sohasem 50% felett megalol! -
#348107 Ez volt délelőtt 100% win, most szinte minden csatát bukok. Ugyanazokkal a tankokkal.
Jó ez a szabadalom... -
Gege00 #348106 Az is tipikus csata, amikor bármit csinálhat az a 10 lila játékos is, nem fogják lehozni, mert egyszerűen még ők se tudják befolyásolni a célkörön belüli szórást, a 100al átlag alatti sebzéseket, vagy, hogy hárman is egy lövéses ammorackbe halnak, miután 3szor pattannak 1390ről E100-zal... A kedvenceim azok a gránátok amik úgy kerülik ki az ellenséget, hogy az utolsó 10 méteren váltanak irányt, mintha ping-pong labdával lőném és elfújná a szél...De ez ugyanígy fordítottan is megesik, végig mellé igyekszik, aztán hopp hirtelen telibe kapja valamelyik gyenge pontnál. -
#348105 Ez egy mesés csapat képét festi le. -
WR104 #348104 Ez a papirforma vereseg volt. Nincs is az ilyennel semmi baj.
Az mar viszont erdekesebb mikor T10-ben a full unicum platoonnal egyutt ugy hullik el a csapat, hogy az adott tankkal az atlag sebzesuk 30-40%-at tudjak csak csinalni vagy annyit sem. Az ellenfel narancs hadserege meg brillirozik es 2-3 kozuluk eletuk csatajat tolja. Persze roluk minden pattan ok meg a legyet is repteben... -
#348103 T28C-hez vele csináltam meg az MT-15-öt. OP shit, mint minden 5-ös Shöri.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.27. 21:42:02 -
#348102 Fos. -
Negritis #348101 sherman 3ról valaki vélemény? -
lexlutor #348100 t10 csata, 3,5 perces vereseg
1 ember sebzett 2k-t
2 ember 1200-1400
6 masik nullat t9-t10 tankban
a tobbi olyan 600at..
7en voltak 46% vagy alatta..
meg ketto 47%
en egyedul 50% felett..
a tobbi par 48-49%os..
ez itt a hiba..
mindezt egy olyan bonyolult mapon mint winter ruinberg..
kibaszott veglenyek.. -
Malarki #348099 lol :D
-
#348098 Sokszor az MM a hibás, lerágott csont a téma, nem is fogok erről írni, mert tényleg könyökünkön jön ki.
Kellene egy erős konkurencia és az jót tenne a játéknak. Egyből megcsinálnák az MM-et hogy ne veszítsenek embert. -
mordawn #348097 Ezért használok chat filtert, ami többek között ezt a szót is szűri :) -
Simulacrum #348096 Most így kezdődött egy meccsem, chat: no siema pls -
#348095 Új elemzési szempontot tűztem ki magamnak meccs kezdéskor: ahol több a lengyel, platoonban lévők főleg , az az oldal fog veszíteni. Kivétel ha legalább zöldek... Horror.
On: Nekem elsőre tetszik ez az új fizika amit terveznek bevezetni. Egy szép kis újdonság lesz a mostani játékmenethez. ESL-t alig várom így hogy lássam mit alkotnak a nagyágyúk. :) -
Simulacrum #348094 Jogos. A második t nem kell, de már nem tudom javítani. -
yossarianHUN #348093 Na most itt valahol egy t-vel tuti több van, de hol? Attól függően változik a mondat jelentése, hogy melyiket veszem el:D
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.27. 19:21:33 -
Simulacrum #348092 Srácok ez most új divat, hogy a "jobb" színű játékost kineveti a "rosszabb" színűt ha kilövi? Egymás utáni csatákban kapom chaten most az ilyeneket. -
#348091 Tilduska.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.02.27. 19:04:29 -
#348090 hát hogy ha ez az élethű, akk milyen lesz az árkád :D mondom lerammolom a 13-90et t-44el és átrepültem felette az ütközés után -
yossarianHUN #348089 Azt azért ne feledjétek, hogy két új fizikai modell van, egy árkádos, és egy élethűbb, több csúszkálással, nehezebb kezelhetőséggel. Amit most teszteltek, az az utóbbi, a lightosabb még nincs fent teszten. -
#348088 ebből az egész "fizikás dologból" annyit lenne érdemes megtartani hogy nem ragad oda a falra a tank, a többi teljesen felesleges -
foxbat88fx #348087 ott csak az összeragadással van gond, a mozgás rohadt élethű szerintem -
Pares #348086 Érdekes, én eddig 99%-ban olyan véleményeket láttam, miszerint a WT fizikája ótvar szar. Te vagy az az 1%. -
mordawn #348085 Tutituti.
Sőt, még replay-em is van. Ha kéred, fel tudom tölteni és meg tudom adni a linkjét :)
A lényeg amúgy az adott küldetés kliensemen belüli leírása és az ftr leírása közötti eltérés.
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.02.27. 18:09:55 -
lexlutor #348084 uristen!! mi tortent??
- small buff is planned for Churchill GC -
foxbat88fx #348083 ja látom már van teszt szeró is :D
én már a gamet is letöröltem... ott a War Thunder, ott legalább fasza a fizika
grafika is durva, és egyre több és jobb újítás jön be :)
na meg várom az armored warfare-t....
cirka 2-3 hét aztán itt az igazi tavasz is végre, kétlem, hogy én már wot-ozni fogok valaha :D
nagyon remélem hogy sikerül eladni az accomat -
#348082 Addig jó amíg nem érik a warthunder fizikáját. Amit abban a játékban a kis tankok művelnek az valami rettenet. -
Malarki #348081 Hagyján hogy gagyi, de még a gyors tankokat tacsra is vágja. -
foxbat88fx #348080 hát így videó alapján nagyon gagyinak tűnik a fizika :D
próbálják leutánozni a War Thunder-t kb., de ez még ránézésre is gagyi.... -
#348079 hát majdnem 20 kört mentem medekkel, főleg t62vel de ez az új fizika egy kalap szar. Csúszkál, lassabban fordul, lassabban áll meg, túl csúszik, agilitását elvesztette a t62. Mintha a mostani verzióban a mocsárban mennék végig. Egy előnye van: nem ragadok oda a falhoz, és több helyre fel tudok mászni. -
#348078 Rájöttem ám. Kettőnek is lecsekkoltam a statját.... a _Mi Mátyásunk hozzájuk képest egy Rommel, de így hogy néhányan pont nem csatázni mennek be sikerül olyan köröket menniük ami élesben súrolja az elfogadhatót...