418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#348357 Pedig a 9-es az egy mini IS-7. Sokkal jobban működik, mint az IS-8. -
#348356 110 vs IS3 110 frontpáncélja működik, is3 nem megbízható, 110 nagyobb dpm, gyorsabb célzás, elméletileg pontosabb és 1 fokkal jobb a csőlehajlás, egyedül az alfa ,az átütés és a troll oldalpáncél szól az IS3 mellett (papírról lesve) IS3 van a garázsomban,de csalódás a frontpáncél:( -
R3nton #348355 Amúgy a leo1 tényleg jobb, szerintem is az a legjobb. Mondjuk én szeretem az összes 10es medet :P :D Mindegyiknek kicsit más a stílusa. Azt sajnálom, hogy a reward orosz nem lett meg most, mert az tényleg eléggé jónak tűnik. De például oroszokból nekem a 430 a kedvencem, amit mindenki szid, és nekem az STB-1 is nagyon tetszik (alapból maga a tank is jól néz ki). STB-1-el olyan fogcsikorgatós a játékmenet a löveg miatt, de a végén viszont, mindig azzal sebzel a legtöbbet :D Alapvetően nekem tetszik, hogy ilyen sokat lőhetek vele, és ugye a 10%-os lövegsüllyedés...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.02. 16:19:26 -
R3nton #348354 110-nek erős a frontja, is3-nak meg gyenge. A t-54 tényleg erősebb, mint a WZ-120, de nagyot csak nagy pennel, más játékstílus szerintem élvezetes. Ez igaz a 121-re is, nem rossz tank az. A wz-111-4 pedig szerintem jobb, mint az is-8. -
#348353 Háhá, jártam már így én is, E75-ben lakevillen egyszer csak azt írja ki a dmg panel hogy M40/43(aszem az volt) HE-vel 0 dmg, néztem i9s nagyot:D 10.000 csata alatt egyszer:) -
lammaer #348352 Amúgy mi tetszik a kínai ágban (t8 és felette)?
T34-2-t én is szeretem a lóba*szó ágyúja miatt, de ha meggondoljuk az orosz ágon a T44-nek szintén van olyanja csak valamiért azt eretnekség volt annak idején használni. A kinai T9 med pedig sztem minden tekintetben rosszabb mint a T-54, különös tekintettel a lövegcső sülyedésre (de páncélzata és mobilitása sincs).
IS2 olyan mint az IS, a 110 viszont szerintem MINDEN tekintetben gyengébb mint az IS3 (páncélzat és ágyú szempontjából is). 9es-10es heavym még nincs, de kétlem hogy a kínai 10es megközelíthetné az IS7et...
Szóval összességében nem látom hogy a kínai ág miben lenne jobb az orosznál. -
Simulacrum #348351 R3nton véleménye abszolút nem elhanyagolható, mert igazi medes, de én Zeronez mestert anno nézve rögtön tudtam, hogy nem kell az STB-1. Neki mindene a Leopard 1, ha valaki azzal tud jól játszani az ő. Illetve tipikus med játékos ő is. Természetesen kifejlesztette és megvette az STB-1-et. Sok kört láttam vele menni és egy olyan ember kezében, aki lilaként több ezer Leo 1 csata után is azt mondja, hogy rosszabb az STB-1 annak én hiszek. De elég volt látni is csatákat. Hihetetlen mennyire nem pontos és nagyon jó volt látni, hogy egy kör Leo, egy kör STB között mekkora különbség van, pedig papíron nem kellene ennyinek lennie a két tank között. Én egy kört sem mentem az STB-vel, de nem is fogok.
Én most az Object 140-et nem érzem olyan fantasztikusnak. Szerintem Leo, E50M és 121 és az M48 (full látóvára gyúrva), nálam ezek a legjobbak. -
Pares #348350 1000? Rakj hozzá még egy nullát. -
#348349 Na ilyen kb. 1000 meccsből 1x történik. :D Nagyon szép! -
#348348 A lepattanó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #348347 DPM-re nem, alfára nem, lövegsülyedésre nem, tornya még gyengébb talán, semmiben nem kiemelkedőbb az obj140, camoja jobb és pontosabb ennyi. -
lexlutor #348346 mintha csaka tortoisomat latnam.. azt is atcsapja minden, mindenhonnan.
ha kozel van, belovi a tetjet, mert ralat, de tavolrol is siman beut. tegnap kampinovak tuloldalarol lott be panther2 vagy eppen e75 . de a legszebb egy su-vagy isu152 volt, ami a lovegpajzsot utotte at sima ap-vel a hazak kozul..
az a meglepo ha eppen pattan valami. -
yossarianHUN #348345 Csak T10-zel nem fogok több száz csatát lenyomni azért, hogy megtanuljak vele játszani, főleg nem prém nélkül. Inkább veszek az árából egy másik T10-et, ami kezdettől fogva használható, és nem kell hozzá 300 csata hogy rájöjjön az ember a nagy mágiára, hogy mitől lesz az. -
#348344 Az 50 120at is fikaztatok, majd par100 csata utan megtanultatok vele jatszani. Ido kell neki. Ha en is eladom a JGE100at 50 csata utan... jo, h nem tettem. -
Oddball29 #348343 Ha folyamatosan ellátmánnyal használod, úgy elviselhető. Már annak, aki fenn tudja tartani. Szerintem a legnagyobb kredittemető tank a tízes medek közül. -
#348342 Biztos nem internal modulra vonatkozik a küldi? Pl. a heavys csak arra. -
Negritis #348341 sztem nem sokan vannak vele úgy mint én, hogy konkrétan imádom a kínai tankokat a type t-34 kivételével :D (amit valszeg vissza kell vennem a light ág miatt)
és engem nem zavar, hogy orosz koppintás sokkal kevésbé van kedvem orosszal menni ( ez meg nálam előítélet hogy nem megyünk a fejlesztők kedvenc nemzetével:D)
azt sajnálom, hogy tényleg kevesen tolják mert így túl jól kell vele játszani hogy tank ász legyen belőle :( -
yossarianHUN #348340 A T-34-1 tényleg remek tank, de abból szerintem azért van ilyen kevés, mert Európában a kínai bármi iránt a legjobb esetben is érdektelenséggel, olykor eredendő ellenszenvvel viseltetnek az emberek. Ehhez ugye nagyban hozzájárul, hogy a kínai fa tankjai 80%-ban orosz koppintások. Ha megnézed nem véletlenül van kínai tankból a legkevesebb a szerveren (van az az oldal, ahol tankra lebontva meg lehet nézni ezeket, meg nem mondom a nevét). -
yossarianHUN #348339 Az új angol TD-k szerintem az elmúlt évek egyik, ha nem a legelcseszettebb ága. Nem nagyon tudok olyan gépet mondani rajtuk, amiért érdemes lenne kihúzni. -
yossarianHUN #348338 Hát nálam is a számok beszélnek, Pattonnal 2700 átlagsebzésem van, ezzel eddig 1900. Ezzel a napalmmal és lőszerrekesszel kitömött habtesttel meg pont közelharcra nem tudom használni. Távolról meg az ágyúja és az álcája miatt felesleges próbálkozni. Tornyáról meg annyit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tegnap este vettem meg, ezeket a képeket azon sok alkalmak közül egy-kettőnél csináltam, mikor már kínomban röhögtem. -
Negritis #348337 én pl T-34-1ből látok alig, mégis imádom és meg is tartom
azon is meglepődtem hogy 1200xp kevés volt a tank ászhoz -
#348336 Azért egy obj. 140 felülmúlja szinte minden téren. -
Tarathiel2 #348335 Akkor nem véletlen hogy kb. hetente max. egy darabot látok ebből a típusból. Tényleg, mi a helyzet az új brit TD vonal 10-esével, abból se látni soha, kivételesen nem sikerült OP-ra? -
R3nton #348334 Nagy hiba lenne. Közelharcra van az és lehetőel hulldownra. Nálam a számok beszélnek, azzal a legnagyobb a sebzésem a 10-es medek közül
(Off: Mondjuk, ami most nagyon durva a T-55, 2100 felett van a átlagsebzésem, jobb, mint a legtöbb 10-es meddel xd)
Jó az nagy hiba lenne eladni, brutál DPM jó torony, mozgékony is, a camoja nem rossz azért. Nekem kezdetektől fogva, ment vele a játék. Pontatlan az tény, de közelről kell vele harcolni, amennyire lehet, a teste tényleg sérülékeny viszont. De szerintem jó kis support tank. -
#348333 Akarod mondani hogy "a lánctalpa nem éri a földet". :D Nagyrészt egyetértek veled, de 10-es tankot én elvből nem adok el ha már megvettem. -
yossarianHUN #348332 Szerintem két napon belül eladom ezt a fost. Halmozottan papír, az oké, sejtettük. Azt már nem, hogy az eméletileg betonkemény tornyát áthugyozza minden ami szembejön. Azt sem, hogy minden második lövéstől ég. Azt sem, hogy a frontjában van a lőszerrekesz, így minden második körben kétszer ellövik a lőszert. Azt sem, hogy hiába tölt gyorsan, az ágyúja egy pontatlan fosadék, amivel 300 méteren túl gyakorlatilag képtelenség bármit is eltalálni. Azt sem, hogy az elméletileg jó álca ellenére mindenki engem szúr ki először, és a pálya túlsó végéből azon nyomban cafattá is lőnek. Azon meg, hogy az összes arty engem lő (és persze el is találnak, 60-nal, kanyarodás közben), már meg sem lepődöm. Nem tudom mit istenítettek sokan ezen a tankon, nálam még ma meg holnap van mandátuma, aztán ha időközben valami csoda folytán nem táltosodik meg, úgy repül a garázsból, hogy a lába nem éri a földet.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.02. 13:10:41 -
#348331 Nekem is fullos álca + festés van az STB-n de nagyobb távolságokról is felvillantanak anélkül hogy egy lövést is leadtam volna...
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.03.02. 12:58:34 -
yossarianHUN #348330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Éljen az STB jó álcázása, és éljenek az artyk, mert ők teljesen rendben vannak így. -
Malarki #348329 Nem. Azért tettem oda, mert számomra hihetetlen hogy bárki is elhiszi hogy tök ingyen kaphat több T8 prem tankot, 1 hónap premet meg egy rakat aranyt, gyak a semmiért cserébe. Valamit mindig kell csinálni cserébe. Akár kigindelni egy tankot, akár kiszórni x sebezést, akár játszani x csatát, akár nézni a fostos E3 műsorukat. Olyan nincs a világon, hogy 15 klikkelésért adnak egy Panther 8.8-at. -
lammaer #348328 "A WG-TŐL?? NORMÁLIS????" - akkor ezt nem a WG fukarságára utalásként biggyesztetted oda?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 12:27:57 -
Malarki #348327 Nem arról van szó, hogy fukarok vagy sem, hanem hogy a semmiért nem vágnak hozzád egy T8 prem tankot. Láttad azt az oldalt? 15 kattintás é kapsz egy 8.8-as Panthert, persze... És van aki ezt komolyan bevette.
-
lammaer #348326 "Most már ugye van a szerepátváltoztatás"
Jaja, fel lehet venni a malacos álarcot mint az ikea reklámban... :)
-
Simulacrum #348325 Csata után gombra kattintás után jön a csaj. Igen, az elsődleges megléte után muszáj felvenni a lányt és csak utána tudod újrakezdeni a küldetést.
Nekem nehéz döntés volt a lányok hova rakása. Én az alapján döntöttem, hogy a barakkban melyik nemzet legényeiből/lányaiból volt kevesebb és oda vettem őket fel. Most már ugye van a szerepátváltoztatás és emiatt is ez a döntés volt számomra helyes. -
Armisael #348324 Értem. Akkor a lány/tank elfogadására és a küldetés javítására két külön gomb van? -
lammaer #348323 Nem kritika volt, nyílván csak úgy tudsz rejtve maradva lődözni ha neked spottolnak. Csak arra utaltam hogy nyilvánvalóan nem rakétatechnikai és kvantumfizikai trükköket alkalmaztál :) -
lammaer #348322 "Csakhogy ezekért azért valamit tenni is kellett. "
Ja, be kellett írni 20szor a kódot :) Ja, meg játszani kellett a tankért, amit amúgy is kihúzott mindenki :)
Amúgy nekem vörös posztó az amikor a WGt fikázzák az emberek azzal hogy fukarok. Miközben véleményem szerint kétkézzel szórják be a népeknek a rewardokat csak nyúlni kell érte és manapság még a 10K+ értékű prémtankok is megszerezhetők grinddel. Meg ha valaki exploitoltt (lásd a mélygarázs sztori) sose nyúltak utána visszamenőleges hatállyal. Vállat vontak, igy jártunk azt kész.
Erre persze lehet monani hogy "el is várom mert degeszre keresik magukat a prémen", de az más tészta sztem.
Én nem tartom őket fukaroknak, rendszeresek az eventek, mindíg csurran-cseppen vmi.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 12:00:18 -
lammaer #348321 Amikor megvan a küldetés, meg kell nyomnod a gombot hogy megkapd a lányt és akkor kell eldöntened hogy melyik tankra teszed.
Elvben várhatsz a gombnyomással akármeddig, de a tank addig ugye nem lesz meg. -
Armisael #348320 Az IM küldikkel kapcsolatban kérdezem azt, hogy amint megvan a küldetés fő része akkor rögtön a csata után kell a lány crewt besorolni valahova? Vagy majd valahova rá kell kattintani és utána kapom meg?
Illetve ha nem lesz meg egyszerre az elsődleges és másodlagos akkor mindenképp fel kell vennem a lányt és csak utána aktiválhatom a küldit, javításra?
+1 Milyen tankokra érdemes a lányokat képezni? Mivel +1 skill előnnyel rendelkeznek, és a fejlődésük is gíorsabb ezért gondolom olyan tankra a legpraktikusabb amivel sokat játszik az ember. Ti mikre raktátok? -
#348319 Igen arra gondoltam.
Köszi! -
Angelus1991ster #348318 Igénytelenség jellemző ezekre a semmirekellő oldalakra, így könnyen felismerhetőek.
Valaki ebbe időt és energiát fektet azt csak sajnálni tudom.