418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Pfff... jaj :D

• lammaer
    Nekem meg 110el 133 csatára 1, Is3-al 382-re 9 :)
    Csal a WG :D
  • Oddball29
    Most nézem, 110-el 660 csatámra jut 31 Steel Wall. IS-3-nál 185-re pedig 5.
  • McFrost
    Nekem tetszik ez a CDC, egy habtestű papír TD, sok hpval, kellő tűzerővel és mozgékonysággal. Manapság a páncél nem számottevő, JT88-al vagy 5x pattantam Cometről..
  • liberty2
    Na így kell az AMX CDC-vel nyomatni. (kicsit laggol a replay, de ez van. A lényeg látszódik)

• Oddball29
    Csak a homlokpáncélnak az a része erősebb rajta, ami nem a futómű fölé esik.
  • ximix #348392

Magyarok cselekedetei
  • Simulacrum
    Epic meccset mentem most egy német sráccal. Ő ELC-vel, én E-25-tel. Csapat elhullott 7-en voltak ellenünk, nem volt más foglalni. Gondoltam simán visszaérnek, kis pálya volt, med is volt náluk. Telik az idő, de csak nem jönnek. Utolsó pillanatban visszaértek, de behúztuk a zászlót. Engem láttak meg hamarabb és ki is lőttek, de nyertünk és egy Kolobanov pottyant az ELC ölébe. Zöld játékos, mégis ez volt neki az első ilyen medálja. Írt rögtön, hogy köszöni nagyon. Mondom én rajtam aztán semmi nem múlt, na jó, annyi azért igen, hogy beálltam foglalni, vadászat helyett.
  • Simulacrum
    Volt nekem is olyan, hogy gondoltam beírom, de aztán végiggondoltam, hogy ki tudja mit néz a WG, milyen besúgói lehetnek, ezért inkább nem merek ilyeneket beírni.
  • Malarki
    LOOOOOL XDD
  • lammaer
    Hát, ha 3an i s állítjátok hogy a 110 frontja erősebb mint az IS3é akkor meghajlok a többség véleméye előtt, de egyszerűen eddig még 1x se volt olyan élményem 110ben hogy szembeállva az ellenséggel lenne bármi esélyem a pattintásra míg IS3ban nemegyszer csináltam már hogy kiálltam a pusztábaszembe a néppel, letéptem az ingemet és vertem a mellkasom hogy "ide lőjetek".... és lőttek és csak pattogott mint verébszar a deszkán. De hát másoknak is mindíg írom hogy az érzések nagyon csalókák, akkor nálam ne lenne az? :)
  • Maala
    LOL... Karma is a bitch.

Megkérdeztem IS-7-ben Redshiren (no arty), hogy segítene-e valaki 6500 lepattanóban, erre E-100 visszakérdez, hogy és neki a 8k-s HT-15ben? :D Megcsináltam neki...

Következő körben meg 2 JGe100 meg egy kiságyús E100 összehozta nekem Himmels halálutcán H-12t. -.-
  • András77
    Most akaratomon kívül nagy g.ci voltam. Ki kell lőnöm 3 nehéz tankot, kettőt már kilőttem és utána kettőről is pattogtam össze-vissza, nem sikerült. Rámentünk az utolsó ellenfélre, de egy E4 belemozgott a lövésembe, kiszedtem véletlenül és utána kiszedtem az utolsó ellenfelet, küldetés teljesítve, kitüntetéssel Igaz az E4 riportolni akar, meg is tette szerintem (én is hálából őt, mert írtam neki, hogy véletlen volt ő mozgott bele, hiába tűnt szándékosnak).

Szóval igen, működik a dolog. Ha egy frag hiányzik és ketten vagytok rá, akkor várd meg, amíg kb egy vonalba ér az ellenfél meg a saját csapattársad és kilőheted és lehozod a küldetést. Csúnya egy dolog ez, de nagyon ritka, amikor 20 nehéz tank van egy csatában, úgyhogy egyáltalán nem is figyeltem, hogy belemegy-e vagy nem, az ellenfélre koncentráltam. Ráadásul egy másik ügyből kifolyólag már több órája kék vagyok (egy idióta lengyel is3 először tolt, akkor félre mentem, hogy elférjen, fel srégen a dombra, de ez az idióta bemászott alám, rácsúsztam és ilyen 3-5 hp-s sebzésekkel "megöltem", azonnal bekékültem, szerintem elszámolt vagy 30-40 tk találatot a program hiba miatt, egyből bekékültem), úgyhogy azonnali ban-t kaptam volna, ha nincsenek egy vonalban.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.02. 18:16:49
  • R3nton
    Ja a cw engem nem érdekel, akkor inkább úgy mondom, hogy randomban a 430al szeretek a legjobban játszani és 140el a legkevésbé az oroszok közül.
  • Simulacrum
    Igen, ez lesz, csak látod a kis képen a moduloknál, hogy a knock out van használva a sárga modulokra is, ezért bezavar angolul. Lehet magyarul egyértelműbb.
  • R3nton
    én is ezzel szívtam reggel, csináltam vagy 40 modulsebzést 7800 dmg wt-vel és nem adta be a küldit...
  • yossarianHUN
    Destroy -> modules, knock out -> crew members.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.02. 17:54:38
  • Simulacrum
    Nem egyértelmű ebből nekem, de valószínűleg ez a megoldás.
    Lehet ezt úgy is olvasni, hogy piros/sárga 2 modul vagy ember, de lehet úgy is, hogy a destroy a modulra a knock out meg az emberre vonatkozik. Csak mivel a modulnál is knock out kifejezés van használva a sárgásításra így zavaró kicsit.
  • Maala
    Internal/Belső modul. Gun, Track, és Periscope nem játszik. Akkor délelőtt is ez volt a baj R3nt0nnál. :)

Heavynél damage/destroy van, TD-nél már csak destroy, tehát a sárga nem jó, csak a piros. Azért kell csak hármat, míg heavynél 5-öt (T 55A-hoz).
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.02. 17:50:52
  • Maala
    Grat.
  • yossarianHUN
    A leírás alapján pirosra kell lőni őket.
  • Simulacrum
    Ez bugos vajon? A 2000 sebzés természetesen megvan. Igazából az lehet, hogy mit jelent az, hogy belső modul? Bár azért az ammo és a fuel csak belsőnek számít a Tigrisen is.

• Oddball29
    Nem jobban, mint a többi. 430 egyszerűen nem kell az FC-knek, amíg van a másik három.
  • R3nton
    grat
  • R3nton
    Borzasztó érzékeny a 140 az ammorackre. Nekem továbbra is a 430 a legjobb, legjobb DPM, és legjobb páncél szerintem. Közelharcra a legjobb. Ízlések és pofonok, én pont a 140-t nem szeretem annyira.
  • Pityu0
    Küldetés teljesítve! Jutalom:

Jármű hozzáadva: T28 Concept (100% legénység)

Férőhelyek hozzáadva: 1
  • R3nton
    közelharcban jól jön az a nagyobb DPM és amiért én szeretem, hogy 120mm a frontpáncél, amivel a 8as tankokat elég szépen lehet terrorizálni. A másik 2-t elég könnyen belövik szemből a kisebb tankok. Nem tudom nekem a 430 fekszik a legjobban, szerintem valamivel keményebb a tornya, mint a 140-nek, bár lehet csak placebo, de úgy érzem 140-t többször lőtték be...
  • Sunsetjoy
    Megelőztél a videóval :) Ez szerintem 10000 játékos 3 évi játékából jön elő egyszer (talán) :D
  • Oddball29
    Kiegészítés: 907 rosszabb kapáslövő, mint a 62A/140, és a lánc mögötti papírpáncél miatt sidescrapelni se nagyon tud. Tetőpáncélja ennek sincs.
  • popey8
    Egyedül a T-62-nek van igazán kemény tornya. A másik háromnak már T8 löveggel overmatchelhető a tornyának a teteje. Még a 430-nak is. A DPM, pedig nem sokat ér, ha pontatlanabb, lassabban szűkül és nagyobbra esik szét a célkör mozgás/lövés után, mint a másik 3-nak. Egy előnyét látom a 430-nak a többivel szemben: ennek van a legjobb álcája (T10 medek közül is, még a Batnél is jobb), de így kicsivel másabb játékstílust igényel. A páncélja közelharcban jó, de a goldammo; bazi nagyot sebző/átütő TD-k tömegének korában csak a csaták kis hányadában bizonyul hasznosnak igazán.
  • bekescsaba
    összehasonlítottam a CDC-t az STA2-vel. Most már értem.

De én akkor is az FCM-et választanám.
  • Oddball29
    430-nak legalább akkora gubanc van a tornyával, mint a 140-nek, emellett hosszabb ideig mutat álló célpontot is a hosszabb célzási ideje miatt. Nemcsak az egy fok a különbség, hanem a 430-nak a tornya is hátrébb van, az is rontja a lövegsülyedését.

T-62A pontatlanabb menetből a 140-nél. Élesben szerintem 100/66 fokkal többet érsz, mint 120/60-al, közelebb van az autobounce-hoz.

Nálam ez a sorrend.

1. 140
    2. 907 (legjobb lehetne, ha nem fordulna nagy ívben, és nem kéne rá nedves lőszertároló)
    3. T-62A (nekem túl lassú és törékeny, de szituációs védőtanknak elmegy)
    4. 430 (el is adtam, felesleges)
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.02. 17:18:37
  • R3nton
    Hát érezhető valamennyire, 140-nek a legjobb a lövegsüllyedése, ezért ez a legnépszerűbb, ahogy én észrevettem (1 fok szerintem annyira nem oszt, nem szoroz). T-62A, lézerágyú menet közben is ugye, és akkor a 430, aminek a legjobb a páncélja és a DPM-je, nálam ezért nyerő a 430. Obj140-t kedvelem a legkevésbé, mert valami gubanc van a tornyával és a tetejét simán át lehet lőni.

Amúgy nem kell olyan nagyon sok arany T-54-be, én akkor szoktam használni, ha nagyon kritikus a helyzet, ellenséges T-54-et szoktam azzal, E-50-t, és ha olyan szitu van, hogy szemből kell sebezni valami agyonpáncélozott szart.
  • yossarianHUN
    T8 és felette semmi, a T-34-2-t nem szerettem, a WZ-t meg már meg se vettem, mert a grindelése egyszerűen nevetséges (ha nem húztad ki a heavy és a light ágakat is, gyakorlatilag 120k XP-t kell összeszopnod, és akkor még nincs motorod, láncod, meg top ágyúd). A T-34-1 viszont nagyon jó volt. A 110-et is szerettem, páncélzátban márpedig igenis köröket ver az IS-3-ra. Az IS-3 frontját ott hugyozza át 200 pen felett mindenki ahol akarja, ehhez képest a 110 ha nem a hasába kapja a lövést, a csőrével még tízeseket is játszva pattint. Az oldala meg gyengébb, de sag schon, óvatosabban kell sidescrapelni. Tornya szintén erősebb, és nincs a tetején a tetőlemez weak spot, ami az IS-3-on megvan. Az ágyúja meg ízlés dolga, kisebbet sebez, cserébe gyorsabban tölt és precízebb.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.02. 16:59:39
  • bekescsaba
    Gratulálok a t55/A event megnyitsához. !

Este leszek, szívesen megyek veled szakaszos küldiket. Én a medes vonalat átugrom (csak úgy mint a T28 concept esetében).

A heavyből nem a HT15 a legnehezebb, hanem a 4 szeres lepattintós.

Én mindkettőt Vk 4502 B-vel csináltam meg. Ha tier 9-be dob, szinte semmi sem lő át szemből. Nekem két Tiger és egy IS hozta össze a 9980 lepattanót. 11 mp-ként lőttek belém 870-et, és meg csak annyira bántottam őket, hogy ne haljanak meg.

Szóval szívesen várlak egy közös játékra.
  • Angelus1991ster
    Fél éve "szenvedek" azért az ágyúért:D Az utolsó előtti ágyú , a tier9-es egy picivel már jobb , mint a két stock ágyú.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.02. 16:45:59
  • Simulacrum
    Minden amit írtál jogos és előnye, főleg, hogy szerintem is irtó jól néz ki.
    Amúgy érezhető bármilyen különbség egy-egy kör alatt a három orosz tízes között? Én eldöntöttem, hogy legyen a 140, de tuti nem venném meg mellé a másik kettőt.

Most nyúzom a WZ-120-at és a nagy ágyúval valami iszonyatosan durva az a tank. Városi pályán jobb köröket hozhat, mint a T-54 jó kezekben. Valószínűleg a T-54 általánosságban jobb, illetve mivel rajtam kívül mindenki arannyal használja úgy azért veri a WZ-t, de mivel én nem, ezért nálam egy szinten van a WZ-vel. De korábban kifejtettem, hogy 9-es szinten nagyon jó medek vannak. Az E50, Centurion és a T54E1 is nálam nagyon jól ment és egy szinten vannak a korábban írt kettővel.
  • R3nton
    hát mindenki a CDC-re van rápörögve, annyira egyébként szerintem nem szar, de nem is jó.
  • bekescsaba
    miért látni olyan kevés STA2-őt?

Konkrétan még egyet sem láttam. Annyira rossz?
  • R3nton
    Ja igen, ami még nagyon mellette szól az az, hogy csak STB-1 veszi fel a kesztyűt az orosz medekkel DPM-ben, viszont ennek jóval nagyobb az alfája.