418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348518 Mire gondolsz? Én most nem költök semmi ilyesmire, maximum átképzésre, skill reset a komolyabb bandáknál, pár garázshely, de prém tankot csak nagyon súlyos leárazáskor veszek, de többet nem tervezek venni egyáltalán. Prémiumot se veszek, néha 1-1 napot, ennyi. Amit leírtam, arra költenék viszont. Ez egy vélemény, de szerintem vannak még vele mások is így, hogy értelmesebb dolgokra esetleg költenének aranyat.
Más téma, hogy belefutottam egy warpackos idiótába vagy ha nem is a teljes warpack-ot használja, a red dot-ot biztosan. Hárman álltunk fel artyk, egymástól messze, kizárt dolog, hogy megfigyelés alapján lokalizáljon minket. Egymás után 3 lövéssel kiszedett 3 artyt az ellenfél gw tiger p. Mondjuk a fél csapat riportolta. Kizárt dolog, hogy megfigyeléssel beazonosítsa a helyünket, túl messze voltunk egymástól és spotolva senki nem volt, megkérdeztem. Direkt figyeltem a lövéseit és nem vacakolt, már pontosan célra állt töltés után azonnal és lőtt. Ez a red dot mod műve.
Olyan értelemben ravasz volt, hogy az elején én elmentem a helyemről minden lövés után, számítottam counter arty-ra, de kb 8 percig semmi nem történt, aztán hirtelen egy tomato ellen arty kiszed hármunkat három egymást követő lövéssel, amikor is szinte közvetlen töltés után lőtt. Elmegy p.csába az ilyen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 23:28:05 -
Simulacrum #348517 Ez a küldi viszont tényleg bugos. Én nem, de a szakasztárs túlélte, angolul és nála magyarul is az van írva, hogy elég egy valakinek túlélni, mégse kapta meg egyikőnk se a garázshelyet. Supportnál próbálkozhatok ezzel? Van replay is. Egy garázshely azért csak megér egy levelet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
liberty2 #348516 Paddy and the Rats rajongóknak kötelező videó :)
-
lammaer #348515 Namost te a WG helyében nyilván csökkentenéd a profitod, igaz? :)
Ezért ülsz te itthon és ezért számolják ŐK a lóvét odaát :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.03. 23:18:12 -
Kubukli #348514 Kezd elegem lenni hogy minden T9/10 csata 2:9 -nél tart 3 perc után és van legalább egy teamkiller/vízbe fúlt barom vagy T10/T4 platoon. -
Kubukli #348513 Csinálnék egy rovarhatározót csak T9/T10 agyhalottaknak.
Van már módszer/mod a banned lista egy mozdulattal törlésére? -
rudii #348512 Akkor lehet pont szerencsénk volt, elég sok meccsen kiszoptunk. :D Nagyot akartunk jampizni, azt kaptuk pofonokat. :ASD -
Simulacrum #348511 Érdekes az STA-t mindenki isteníti én szerintem teljesen átlagos tank. Rossznak nem mondom, de nekem semmi extrát nem nyújt. Pl. az Object 416 az én kezemben sokkal jobb statokat hoz és jobban is szeretek vele játszani.
Korábban írtam, hogy az Object 268 régen nagyon OP lehetett, mert szerintem most is nagyon jó. Továbbra is tartom ezt. Ez 303 pen, amit sima AP-vel kap az ember brutális. IS-7 szemből a kacsacsőr fölött, mert nem volt időm célozni bevitte. JPZE100 felépítmény szemből vitte. Lehet mindkét lövésnél mákom volt és beadta a 25%-ot, de akkor is, ilyet egyik medemmel se tapasztaltam még T10-ben. 1 skilles legények vannak benne, de lehet rakok bele valami másból jobbat, mert nagyon megérdemli. Nem szeretem a TD-ket, de ez most nagyon bejön. -
András77 #348510 Már nagyon tele van a búrám ezzel a type61-el. Az STA egy jó tank, azzal grindeltem ki a wz111-hez szükséges japán részt, de ha lenne újra ilyen grind, hát ezzel a type-al nem szívesen csinálnám. Pláne, ha az STB meg nem éri meg. El nem adom a type-t, mert talán egyszer valamikor lesz erőm folytatni, de szerintem vissza veszem az sta-t és abba meg a legénység. -
yossarianHUN #348509 A Type-on az az ágyú lézerszikének érződött az STB-hez képest. Komolyan sokszor úgy érzem, mintha egy KV-2 trollgunnal lövöldöznék. Nemtom honnan vették azt a 0.36 pontosságot, de hogy mérföldekkel rosszabb a gyakorlatban, az tuti. Mondjuk olyat se sokszor láttam még, hogy ugyanaz az ágyú a magasabb szintű tankon rosszabbul teljesít.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.03. 20:54:39 -
Angelus1991ster #348508 Ahogy nézem , akkor maradok az STA-1-nél:D -
András77 #348507 A type61-el 5 lövésből 2 talált egy 100-200m-re levő célpontot.3 lövésnél mozogtam (a nerf érződik nagyon), kettőnél nem. Össze-vissza pattog egy t54e1-ről, ami a vicc kategória, a pontatlanság miatt. Célozhatok én ahova akarok, egészen máshova megy lövedék.
Ha az STB ennél sz.rabb, ahogy sokan mondják, akkor szerintem itt abbahagyom a japán ágat. Ez az ágyú egy sz.r, ez a tank meg egy vicc, nincs rá jobb szó. Sniperkedni ok, ha ki tudom várni kényelmesen a teljes beszűkülést, de közelharcra nem alkalmas egyáltalán ilyen pocsék soft karakterisztikájú ágyúval, mert papíron behazudik róla minden szépet és jót a WG, de a soft, nem látható paraméterei pocsékak lehetnek. -
#348506 Én az elmúlt héten legalább 10x kaptam ammoracket, azelőtt meg féléve 2-3-t. Ez sajnos ilyen. Vagy a random játszik veled vagy túl sokat nyertél/sebeztél mostanában és így kompenzál a WG/rendszer alias szopóág;) -
yossarianHUN #348505 A kínaiak mindig ilyenek voltak, sokuknak a frontjában van a lőszer és az üzemanyagtartály. -
Zoli105 #348504 Üdv Mindenkinek :)
Srácok az utóbbi időben mivan a Kínai tankokkal ? :O (Wz111 és a 121 van meg ) akár hol meglőnek egyből ammo és égek ! :( előző patchben nem így volt :( szándékosan csinálják ezt ? :O -
yossarianHUN #348503 A minap voltunk egy csapatban Serene Coast-on. A szakasztársadra nem emlékszem, te 50B-vel voltál. Nem is nagyon tudtam sebezni, ti szemetek úgy átgyalogoltatok az ellenfélen:) -
mordawn #348502 Jelenleg még sajnos nem megbízható. -
rudii #348501 Ha kedd, akkor LIVE STREAM! :D T10 veretés (szenvedés), este pedig SH. ;) -
Angelus1991ster #348500 De annélkül meg semmi egy felderítő harckocsi.
Lehet rajta vajon csiszolni? -
#348499 Én tegnap mentem 16 csatát vele. Amikor volt spot sebzésem (kb. 4-5-ben nem volt), akkor általában rosszul lőtte be. Még úgy is, h határértékeket ír ki. 1x találta el csak.
Úgy vettem észre az a gond vele, h nem jól "állapítja meg" kit spotolsz éppen és kit nem. De az is lehet, h a távcső zavarja meg. -
András77 #348498 Ki lehetne ezt ballanszolni. A WG-nek rendelkezésre áll minden statisztika. OP tank kisebb szorzót kap, oszt jónapot, úgysem tudja a paraszt, izé khm, tisztelt felhasználó pontosan összehasonlítani, majd megvakítják valami dumával XP lenne egyedül kérdés, lehet, hogy abban nem engednének, nem lehetne több xp-t szerezni vele, csak ha már elit a tank (mert akkor kevesebbet konvertálna a nép). Be lehet úgy is lőni, hogy többet hozzon, mint a normál de kevesebbet, mint a prém tank stb, nem olyan bonyolult dolog ez kiballanszolni szerintem.
Igazából én arról beszélek, hogy én mire lennék hajlandó még aranyat költeni. Az egy totális butaság, hogy ettől PtW lenne, egyszerűen időt spórolnék, nem kéne prém tankkal még mennem párhuzamosan, ergó nekem valamennyit megérne. Az is megérne valamennyi aranyat, hogy átrakjam a következő tankra, valamennyit, nem tudom mennyit, mondjuk 500 arany lenne a leszedése egy tankról, csak úgy tippre, ennyit megadnék érte szerintem. Kb 3-4 hónapot szoktam egy tier9 tankkal menni, most 3 havonta 500 arany, beleférne, meg az egyszeri mondjuk 10e arany. Ha lenne ilyen, én tuti beruháznék rá, mert még sok ág érdekel.
Illetve amiért még aranyat adnék a különleges prém tankok, két gépágyús low tier valami, működő két ágyús m3lee (fun) vagy pl a gumikerekes tankok (felmehetnének egészen tier5-ig). Ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 17:17:19 -
Angelus1991ster #348497 Eddig aki tesztelte a spot sebzés mérő módot, hogy vált be? -
R3nton #348496 Hát gyakorlatilag egy pénznyomdát csinálnék az 50-100-ból :D -
fodus1978 #348495 Csessze meg a wg, 25% rng mi? Egyik nap van 1600-1800 win8-am, a másikon meg örülök, ha 900. Arról már nrm is beszékve, hogy a 300-as penű ágyúval még a 100-as páncélról mis pattan... 25% mi? -
weine #348494 Egy ideig enmgem is megzavart a win chance %, de kicsit megnéztem és azt vettem észre, hogy kevéssé függ a tankoktól, inkább a játékosok statjaitól.
Miért mondom?
Többször volt, hogy Kék-lila "epic" gamer volt a csapatban, induláskor kaptunk 70% esélyt, aztán kilőtték a menőt és egyből leesett a % 45-re.
-
#348493 most nemazé,de te álmodoztál volna pár éve free xp legénység xp átváltásról és tessék itt van.:D még pár év és ez is eljöhet,de akkor nélkülem.:D -
#348492 Mekkora lenne egy emelt kredithozamú T29 :) Sőt plusz aranyért tierlimit nem kéne? Miféle álmodozások mennek itt már megint? -
yossarianHUN #348491 Ezzel megint az a baj, hogy mindenki rátenné a tokent a legOP-bb tankokra, és bezúdulnának velük randomba, ezáltal totál szétcseszve azt. Egy prémesített OP tank ugyanaz, mint egy eleve OP prém tank. -
#348490 Mert akinek van pénze és megveszi rárakja a tankjára az előnyben van,mert fizet.Innentől már pay to win.S premium tank előnye a kredit és a legénységhúzás,ne legyen minden előny az ővé. -
yossarianHUN #348489 Megértem a te nézőpontodat is, de ha meg úgy lenne ahogy mondod, akkor az bántaná sokak igazságérzetét, és azért menne folyton a nyafka, hogy "egy hónap grinddel, meg sok véres pisivel kihúztam XY tankot, erre a Béla már ott várt egy perc grinelés nélkül a bejáratott prémtankjával, pinát hajtogatott rám, és közben még szénné is kereste magát, meg kihúzott három garnitúra legénységet." -
#348488 Ne is mond. A mostani agyhalott gyökerek még a +2 miatt is csak vernyákolnak.. pedig anno még csak aranyért lehett venni prémium lőszert. -
Simulacrum #348487 Régi szép idők..
Anno az ilyennél rögtön lehetett tudni a csata végeredményét, még xvm se kellett. Ez a kép azért is kedvencem, mert ekkor még 4 tier különbség is lehetett. Szegény KV sokat nem tudott tenni egy IS-4, E-75 ellen. Milyen sírások lennének most egy ilyen MM miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #348486 Mégis mitől lenne PtW? Ugyanazzal a tankkal mennél, mint most, de több kreditet és xp termelne. Ez miért segítené elő a győzelmet (gondolom nem az arany lőszerre célzol, mert azt most is bárki vehet, semmi köze a témához)? -
#348485 ez méginkább PtW játékot eredményezne.Még több noob vörös pénzes csecsemőt akarsz látni? -
#348484 Ennyi...FCM.Nem is lesz jobb premium tank a játékban.Most vegyétek,amig lehet. -
András77 #348483 Egyszerűbb lenne a prém tankos bohóckodás helyett és én ezt tenném a WG helyében: ha x ezer aranyért megvehetnél egy olyan tokent, amit rátehetsz egy tankra és több kreditet adna és több xp-t. Le nem szedhetnéd és nem rakhatnád át másikra, csak súlyos aranyért. Legénységet szintén szabadon tehetnél bele, amíg a token rajta van a tankon.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 16:04:15 -
Kryon #348482 Lehet benne valami, de valahogy mégis bántja az igazságérzetem. -
yossarianHUN #348481 A szorzóról nincs, de hivatalosan még hozzávetőleges kredithozam-táblázat sincs. Nem hivatalosan itt van ez. -
#348480 mert ahogy a kolléga leírta mindenki azzal menne és aki nem tudja kifizetni az árát az lemarad.Én játszottam olyan csatában hogy a fél csapat type 59 el jött,mert az OP volt a maga szintjén.Gyorsan ki is szedték a játékból.Fél évet ha lehetett kapni. -
Kryon #348479 Attól, ha egy prém tank ugyanazt tudja mint egy nem prém, miért lenne pay to win? Ha most akarsz venni, akkor szerintem T34-el járnál legjobban. Igaz, hogy az most sem limites, de átlag 10 csatánként egy t10-et ki lehet bírni. Én meg vagyok vele elégedve. Hozza a nem OP, de használható szintet. (remélem nem is piszkálják)