World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
4 napja olyan szopóágon vagyok mint a kisf**szom!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.10.15. 14:58:24
Ha így kezeljük kevésbé dühítő, hogy épp mivel lőtték át a testét..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mivel borzalmasan nehéz leadni vele egy célzott és sebző lövést, ezért arra számítottam, hogy például ha megkerülöm az ellenfelet komoly kockázatok árán, akkor a seggébe leadott lövés kiszedi. Nyilván nem full hp-s maus-ra gondoltam, de 6-700 hp-ról is óriási szerencse kell hozzá, akármilyen gyenge pontot találsz, hogy kiszedd. Rámentem arty-ra és nem szedte ki, azt hittem ott kapok agyfrászt, mit csinálja, hova menjek? Az artyt ki kéne szednem, de 22 másodperc alatt már betölthet és közben meg spotol folyamatosan. Érted, lövöldözni közép távolságról meg messziről, már bocsánat, de ki az a hülye, aki ezzel a tankkal megy azért, hogy messziről lövöldözzön? Kapásból van legalább 100 tank a játékban ami sokkal alkalmasabb erre a célra.
A T49 derp ágyú a közelharcra született, egyszerűen ezt így kell használni, mert ha nem, akkor nem is ezzel megyek, mert minek. Itt kezdődnek a problémáim, hogy minél többet játszom vele, annál inkább az az érzésem, hogy ezzel az elbaszott tankkal nem lehet megtámadni az ellenfelet, mert a legtöbb esetben bármit ügyeskedhetek, nem fogja kiszedni és utána meg én mit csinálok 22 másodpercig főleg ha a csapatom kérődzik valahol és még véletlenül sem fognak segíteni?
Nem akarom én ezt tovább ragozni, de mindig jön valaki aki mondja a frankót egy adott tankról. Elfogadom a véleményed, de akkor te meg fogadd el az enyémet, hogy nem jól használod azt a tankot. Menjél és közelről lődd az ellenfelet, ez a tank arra alkalmas. Ha ez így nem tetszik, akkor távolról lövöldözni sokkal jobb tankokat találsz a játékban.
Engem nem különösebben dühít az mikor olyan lő aranyat aminek még az aranylőszere is gyenge a tierhez képest.
a grille a 600+dmg-vel külön öröm volt
Az más mikor mondjuk egy ELC-ből bekapod a 254mm-es aranyat.
Igaz annak valamivel több köze volt a "szimulációhoz". 😊
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
A mozgekonysaga lighthoz kepest szar. Lomhabb mint nemelyik med. A camoja is papiron jo, de a valosagban neha ugy spottolnak fel, hogy lapulok egy bokorban es mar kapom is a lovest pedig 472m az allando latotav. En nagyot csalodtam benne. En alternativakent hasznalom az Indian helyett mivel pont azzal kezdtem volna huzni a leo protot.
Az ilyen játékosokat utálom a legjobban. Semmit nem segít, de a frag-et ellopná, még olyan áron is, hogy elveszítjük a csatát.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Le a lejtőn és egy nagyobb bokor mőgé passzìv spotolni.
Napi dupla is kínszenvedés volt vele.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
1. A válaszom András77-nek szólt.
2. Igen, nekem ez a véleményem a dologról, még akkor is, ha szerinted ez baromság.
3. Ennek ellenére én nem mondom a Te véleményedre hogy baromság, mivel a Te dolgod, hogy vélekedsz róla.
4. "De erről itt kár társalogni, mert mindjárt jön pár nagyokos és elmagyarázza neked hogy:" Lapozz vissza, rengeteg példát találsz rá, ergo nem hazudtam.
5. Az a provokatív amit annak veszünk. Vagyis akinek nem inge nem veszi magára. Aki pedig mégis az öltözködjön fel vele.
6. Szenvedő áldozat? LooooL. Figyelj! Eddig is csak nevettem az egészen, ezután is azt fogok. SEMMI nincs sem a játékban, sem itt a fórumon amit okom lenne komolyan venni. Megsérteni csak olyanok tudnak akiket ismerek és akiktől komolyan is veszem amit mondanak.
7. A parlamentet meghagyom Nektek, mivel én rühellem a politikus fajtát.
De most már zárjuk ezt le szerintem is.
Ezeknek még egy szaros 105-ös derpel is simán 4-500-akat tudsz beleverni..de pl amcsi nehéz tankok hátuljába tudsz kerülni azoknál is simán 1k sebzés+gyújtás is összejöhet.
pl egy foch-nak ha elkapod az oldalát...hát az nem túl szép eredményt hoz.(ugye he lövedék nem veszít az átütéséből, szóval egy olyan aminek ekkora átütése van szinte automatice átüti ezeket.)
tuti nem volt még AMX40-ed
a KV-1-esek úgy húztak el mellettem, mint egy versenyautó!
mire ezzel megkerülsz egy heavyt addigra isa pur és homu marad belőled
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.10.15. 13:21:25
|Származási hely: Degec|
De ha már lightok. RU-251-ből miért van ilyen kevés? Az LT-54-et még megértem, elvégre kevésbé csalogató egy újabb T-54 klón mint egy abszolút új tank, de RU-ból is ha láttam össz hármat a patch óta.
"András77!
Az egész játék az orosz mentalitásra épül. Azaz mindent ők határoznak meg előre, amit csak lehet. A győzelmeket is. Nem véletlen, hogy ha veszteni kell, akkor még a legpontosabb ágyúval is mellé lősz 50 m-ről többször is. Ezt hívják ők "véletlen" faktornak.
De erről itt kár társalogni, mert mindjárt jön pár nagyokos és elmagyarázza neked hogy:
a.) Te vagy a balfácán.
b😊 Az csak véletlen.
c😊 Ne sírj, tanulj meg játszani.
d😊 Meg a többi nagyképű marhaságuk.
Nyugodj bele, orosz játékban nincs véletlen, ugyanis az orosz két dolgot nem visel el. Az egyik a véletlen, a másik ha valamit nem ő határoz meg, vagy irányít, beleértve a győzelmeket is."
Ez a hsz, amellett hogy orbitális baromság, még barátok közt szólva is kötekedő, de inkább direktbe provokatív. Ezek után a szenvedő áldozatnak beállítani magad, meg puffogtatni ezeket a fennkölt, totál közhelyes frázisokat, hogy te csak leírtad a véleményed, gyerekes szokás, nem vársz egyetértést meg satöbbi, finoman szólva is visszás. De a Parlamentben biztos el tudnád adni magad.
Téma lezárva.
Lövöldözhetsz madarakat is ahogy Count írta, de ez nem kifizetődő.
Felcsaphatsz spotternek, minél több ellenséget felderíteni a többiek számára. Ez kifizetődő akkor is ha 1 lövést sem adsz le.
A harmadik lehetőség, hogy kihasználod a gyorsaságát, a nehéz tankok háta mögé, vagy oldalába kerülve lősz rájuk, majd eltűnsz.
Ott tudsz sebezni vele.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
azon kívül, hogy nézelődök, aztán kicsit megkaristolom a festéket egy ellenséges tankon, aztán 1 lövéstől kinyiffanok
nem, nem szakaszban kerültem oda
|Származási hely: Degec|
egylovesezesre epiteni, nem nagyon lehet.