418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Az teljesen átlagos dpm tier6-ban, a többi is tudja kb. ugyanazt. Ami kis előnye van, azt bukja célzási időben, mert van kb. egy mp holtideje szűkülés előtt.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.04. 17:37:08
  • kHares
    Nem, lánctalp fölött találta el, kicsit az eleje felé azon a lekerekített részen.
  • Count Adyn
    Aha, folyamatoknál hajlamos ott ragadni néha, feladatkezelőből ki kell lőni a wot.exe-t aztan jo is:)
  • Angelus1991ster
    http://ftr.wot-news.com/2015/03/04/9-7-content-vehicles/
  • kopaszeger
    Hali!

Olyan kérdésem lenne hogy találkozott már vki olyan hibával hogy kilépett a játékból, majd vissza akar lépni egy kis idő elteltével és azt írja ki indítást követően hogy "Figyelem World of Tanks alkalmazás elindult" és nem csinál semmit nem lép be a játékba.
  • yossarianHUN
    Elnyeli a lánctalp.
  • kHares
    Na jó, tényleg nem értem ezt a HE dolgot. T110E3, látótáv szélén feltűnik, kapja a lövéseket lemegy 150 hp-ra. Oké, váltok he lövedékre, menjünk biztosra (Borsig, 12,8 cm-es löveg). Előremegyek a bokorba, bino bekapcsol, megjelenik, visszahátrálok majd akkora hatalmas oldalbalövés nyomtam hogy nem történt semmi (lepattant?). Does not compute. Az oké hogy kis tier-ben az alacsony kaliberű ágyúk tudnak 0-t sebezni de ez egy bazi nagy ágyú, wtf történik ilyenkor.
  • Simulacrum
    Attól függetlenül, hogy mindkettő médium tank mégis más játékstílust kívánnak szerintem. Nekem a Cromwellé fekszik jobban, de a nyugodtabb játékosnak abszolút elfogadom, hogy a másik jobban bejön.
  • lammaer
    Amilyen mozgékony a cromwell, az nekem már-már inkább light tank kategória, nem med. Pukkantója is inkább olyan (eszement ROF).
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.04. 15:50:43
  • Pares
    Én Cromwellel 72 csatát mentem 60%-os WR-el, T-34-85-el meg 300-at 58%-os WR-el. Szerintem ez elég sok mindent elárul arról, hogy melyiket szeretem jobban.
  • Pares
    Már hívogat a játék így három hét kihagyás után, de félek, hogy retardfest lesz a vége, és csak felidegesítem magam.
  • Simulacrum
    R3ntonnal értek egyet. Nekem van mindkettő, játszom is velük, de most már inkább Cromwellel megyek, ha küldetést kell megcsinálni. Ezerszer agilisabb és az én rambo stílusomnak sokkal jobban megfelel. Nem azt mondom, hogy rossz a T34-85, de ahogy R3nton is írja a Cromwell kiemelkedő.
  • Pares
    Na igen, de a Cromwellre nem megy rá a 122mm-es troll ágyú a 140 átütéses HEAT-el.
  • yossarianHUN
    A következő két jelenet egy azon körömből származik, tegnapról. Tessék nézni, mennyire jó és hatékony volt ez a pontosságnerf. Csak épp nem azokra nézve, amikre szükséges lenne.

Az első áldozat egy 13-90, a második egy Tróger E-100.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.04. 15:26:04
  • R3nton
    Nekem ez a T-54, T-55
  • R3nton
    Cromwell vs T-34-85

Azt hiszem itt most nem csak placeboról van szó, egyértelműen sokkal mozgékonyabb a cromwell, mind a talajellenállása sokkal jobb, mind a végsebessége, illetve a lóerő/tonna is szignifikánsan jobb. Egyedül a track traverse rosszabb 2 fokkal, de ilyen számok mellett ez elhanyagolható.

Ergo T-34-85 kis túlzással egy lassú szar, míg a cromwell megy, mint egy mérgezett egér. Jó igazából annyira nem vészes a t-34-85 lassúsága, inkább azt mondanám, hogy a cromwell kiemelkedő ilyen szinten. Ez pedig tény.
  • yossarianHUN
    A T-34/85 örök kedvenc. Az első igazi med tankom volt, azon is tanultam ki a medezés csínját-bínját. Az egyetlen Pool medálomat is azzal szereztem. Baromi jó gép, az én fogalmaim szerint "a" közepes tank.
  • András77
    Most csináltam meg az MT-14-t oskin medállal a T-25-el. Jellemző, hogy életben kellett maradnom a mellék küldetéshez, de a full hp-s is teljesen passzívan játszott, nekem kellett felderítenem és kilőnöm két tier7 TD-t kockáztatva a mellék küldetésemet, de nem volt választásom, máshogy tutira nem nyerünk. Az összes ilyen csinálj valamit nagyobb tier-el küldetést a T-25-el vagy Matilda IV-el csináltam. Kell egy jó tier6 med a T55a-hoz később és a cromwell kézen fekvő választás. Amiért kicsit hezitálok még, mert a comet is nagyon jó tank, de talán a küldetésekhez kevés az ágyúja. Úgy értem, hogy tier6-ban erősebbnek tűnik a cromwell, mint tier7-ben a comet. Illetve nem néztem még meg a küldetéseket, de gondolom sok olyan van, hogy lőjél ki +1-2 tier tankot, és azért comet-el tier8-9 ellenfélnek nekimenni nehezebbnek tűnik, mint cromwell-el a tier 7-8-nak. Majd még kitalálom, hogy melyik legyen.
  • Tono34
    Ez a tank is tervben van, még gondolkodom, hogy melyik legyen. Cromwell megkapná az FV legényeit, de a 34-85-höz újak kellenének.
    Obj416-os legények mennek majd tovább a 430II-be.
    De jelenleg wot szabin vagyok, 2. accot csinálom nem túl nagy elánnal (hamar eléri az ingerküszöböt a játék).
  • Oddball29
    Nem tudom, te milyet kaptál, az enyém az ment, mint a bolond. Szűken fordulni nagyon a Cromwell se tud.
  • R3nton
    alig lassabb???? Na neeee :D T-34-85, mint valami gyorsabb heavy, olyan lomhán fordul, mint valami hajó. Cromwell, meg az egyik legmozgékonyabb med a játékban, majdnem hogy egy light tank medes MM-el.
  • patchaou
    Ugyan mi a bánatnak még akár plusz 1 tank is? A hibákat kellene kijavítaniuk meg az anomáliákat.
  • Oddball29
    T-34/85-öt újabban többre tartom. A tornyáról pattanni is lehet, a homlokpáncélt sarokharcban 45 fokozással be lehet autobounce-ra állítani.

Majdnem ugyanazért a dpm-ért csak kétharmad annyit kell megmutatnia magát, átlagban meg alig lassabb.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.04. 14:19:56
  • Sunsetjoy
    Bár valószínűleg nem ezt a kisebb piaci rést célozzák meg, de mondjuk hétköznap, vagy 12 órás műszakok után lehet hogy pont nem ér rá játékra valaki - ergo hosszabb prémnapok csak peregnének lefelé kihasználatlanul.

Bár gyakran örülök annak, hogy hétvégén nem lövök el prémnapokat. Amilyen csapatok meg leosztások bejönnek, ugyanúgy peregne lefelé a prémfiók kihasználatlanul :D

Az igaz hogy maga a játék milyen hibákkal és kihasználatlan dolgokkal bír, nem vonható kétségbe, hogy nem csinálják gazdasági szempontból túl szarul; hogy képesek pénzt kiszipkázni WG-ék a szériából, mondhatni majdnem világszerte (most ugye nem csak a sima Wot-ról hanem a franchise többi eleméről is beszélhetünk).
  • Tono34
    Erősen gondolkodom a visszavételén, igen élveztem vele a játékot :)
  • Angelus1991ster
    "csak azt nem értem, a játék fejlesztésébe miért nem feccölnek ennyi energiát meg kreativitást."- néha úgy érzem , hogy nem is érdekük. Aztán, ha megjelenik valami konkurens játék ,akkor valamit gyorsan összehoznak/összecsapnak.

Valósághűséget, fizikát nem kéne erőltetni, csak mert WT: GF van.
    Inkább a tartalmi részt kéne "nyomatniuk", a még hátralévő 100-150-200-250 darab tankot lassacskán behozni, történelmi csatákat visszahozni.
  • Simulacrum
    Ezt a tankot mindenkinek be kellene szereznie, aki játszik ezzel a játékkal. Tökéletes arra, hogy megtanulja vele az ember a med játékot, tökéletes most az egyéni küldetésekhez. Öröm és élvezet vele a játék. Brutálisan jó tank.

• yossarianHUN
    Ó, hidd el, bőven lesznek olyanok.
  • lammaer
    Köcce.. hát ha van vki olyan hülye hogy 15% pluszért inkább egyesével vesz prémet a 30+ napos helyett, azt csak húzkodja is le a WG. Sztem az már annyira irreleváns... de hát különbözőek vagyunk :)
  • yossarianHUN
    Dióhéjban. RU szerveren most tudsz venni 1 dollárért egy nap prémet, amihez egy óra hosszat kapsz egy 15%-os XP bónuszt (az alap, prém által adott bónuszon felül). Ezt az egy órát a legközelebbi belépéstől számolja a rendszer. Ha engem kérdezel, zseniális húzás, a sok türelmetlen Vérpisti képes lesz ebből 10-20 darabot egy húzásra megvenni, csak hogy egy hétvége alatt kihúzhasson valami hightier tankot.
  • lammaer
    "hogy úgy tudsz venni egy nap prémet, hogy egy óráig még arra is bónusz XP-t kapsz"

Lemaradtam, ez mi ez?
  • yossarianHUN
    - AMX-30 Prototype will almost certainly be unlocked from AMX-13/90
  • yossarianHUN
    Egyetértek. Sok mindent lehet mondani a WG-re, de hogy ne értenének mesterfokon a pénzcsináláshoz, azt speciel pont nem. Elég ha a WZ-111-es küldetésnél bevezetett tokenezésre gondolunk (a küldi egyes nemzetekhez tartozó részeit ki lehet váltani egy-egy 8-10 dolláros tokennel), ami annyira sikeres lett, hogy a legközelebbi maratoni T8 prémes küldetéseknél is jelen lesz, vagy a szintén új fícsőrre, hogy úgy tudsz venni egy nap prémet, hogy egy óráig még arra is bónusz XP-t kapsz, ezáltal 8-10 órányi ilyen megvételére sarkallva az elvetemült grindereket. Le a kalappal az üzleti érzékük előtt, csak azt nem értem, a játék fejlesztésébe miért nem feccölnek ennyi energiát meg kreativitást.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.04. 11:49:04
  • suba53
    Biztos vagyok benne, hogy a WG-nél nagyon komoly gazdasági matematikusok is dolgoznak, akik pontosan ki tudják számolni, hogy mit hogyan érdemes beárazni, belőni úgy, hogy a WG a legtöbb nyereséget tudja realizálni.
    És nekik az összes szerver összes statisztikája rendelkezésre áll, olyan adatok is, amikről egy játékosnak fogalma sincs.

Ez egy üzleti vállalkozás, és a gazdasági érdek az elsődleges. Pontosan tudják, hogy melyik döntésüknek milyen gazdasági hatása volt, és ha nem jött be, akkor igen hamar korrigálnak.

Mondhatunk itt mi akármit, gondolhatjuk hogy ilyen olyan módosítások mennyire jók volnának, de ezt ők nálunk sokkal jobban tudják.
    A bizonyíték erre a folyamatosan növekvő bevételük, és az évek óta tartó dinamikus fejlődésük.
  • Maala
    Lehet, hogy el van írva, és 2-nek kell túlélnie, mint ahogy TD-14nél van. Persze ettől még hiba.
  • técs
    Ezt meg honnan veszed hogy a red dot legális?
  • lammaer
    Nem vagyok ideges.

Az a baj magadból indulsz ki. Amikor leírod hogy TE időt nyersz, tökéletesen ellentétes azzal amit a WG akar. A WG húzni akarja az időt, mert igy több türelmetlen ember nyitja ki a bukszáját.

Amúgy nem kijelentéseket tettem, ott vannak a miértek.

Prémesíthetnéd a top tankjaidat -> máris kiiktattad a WG egyik legnagyobb creditsinkjét
    Azt prémesited amivel tudsz jól játszani és még élvezed is -> máris kiütötted azt hogy a WG újabb és újabb prémtankokat hozhasson ki és fejhesse az embereket újra. Amikkel persze meg kell tanulni játszani, és amiket lehet jól kontrollálni.

Ja, és ha belegondolsz. TE továbbra se vennél prémet, most is csak azt az egyszeri összeget feccölnéd be (amit már megtettél a prémtankodnál), tehát veled továbbra se járna jobban a WG. Azt kell látnod, hogy nem te vagy a célközönség, mert a te fájdalomküszöböt 500 goldnál van. Free playerként te vagy a fizetett játszópajtársa azoknak, akik veszik a goldot ahogy kell. Nem sértés, de ez van.
  • András77
    Csillapodj le és gondolkodj. Már miért nyírnám ki? Jelenleg a kredit grindre prém tankot használok, amit vagy veszek vagy grindeltem, de tök mindegy végül is, a lényeg, hogy prém tankkal állítom elő a kreditet. Prém előfizetésre nem költök.

Innentől ennyi a matematika. Egyszer megvettem egy prém tankot, akár olcsóbban is, mint amiről írtam, utána soha többet nem költöttem rá még a negyedéves 500-t se (de ezek mind elméleti fejtegetések, nem tudom milyen összegre lőne be ilyent a WG, csak azt írtam, hogy kb hol van az én fájdalom küszöböm).

Innentől lehet vitatkozni, csak nem tudom minek? Ami történne, hogy kiváltanám a prém tankos grindet, de még ezt is be lehetne úgy lőni, hogy a prém tank azért többet hozzon, szóval az se sírjon tele minden fórumot, aki prém tankot vett.

Én időt nyerek, mert a húzós tankjaimra rátenném és akkor nem kéne párhuzamosan menni a prémekkel is, a wg meg némi plusz aranyat, amit most nem költenék a játékra. Elméletben ki lehetne hozni win-win-re, ki is lehetne simán ballanszolni (xp többlet csak elit státusz után, op tankok gyenge szorzót kapnának stb.). Szerintem nem akkor hülyeség, mint amilyennek igyekszel beállítani, de ha leírod, hogy miért gondolod, amit gondolsz, nem csak lakonikus kijelentéseket, akkor lehetne róla beszélni, elméleti alapon persze, mert nem hiszem, hogy tervez ilyesmit a WG, bár elküldöm majd nekik az ötletemet, hátha.

Arty kell az IM-hez, innentől lehet nem szeretni, de ki fejlesszek egy komolyabbat. A red dot viszont illegális.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 23:44:18
  • lammaer
    Aki a red dotot kitalálta azt én vállonveregetném. Bármi ami elszarja az artik játékát kötelező elem lenne a játékban. Alapból :)
  • lammaer
    TE nem költesz semmire. Más viszont költ. Sokat. Többet mint a te 500 aranyad amivel átszerelgetnéd a prémet egyik high tier tankodról a másikra. :)

Amit leírtál azzal a játékosok nagyon jól járnának - átszerelhető prémiumosítás? Kinyírnád az egész high tier grindből származó bevételét a WGnek, nem hülyék ők. Kinyírnád a prém accokból származó bevételt, meg a túlárazott prémtankokból származó bevételt is.

Amúgy meg ott van, havi 2500 petákért prémiumosíthatod az összes tankodat (mert ugye free player vagy, tehát neked az ha veszel egy prémaccot máris +50% bevétel MINDEN tankon... majdnem olyan mint amit elképzeltél, csak nem kell átszerelni :) ).
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.03. 23:35:50