418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• magyi76
    Akarom kerdezni mire valok ezek a rental periodusos jarmuvek, berlesuk lejart minek vannak a garayzban, eltudom oket tuntetni vagy ujra berelni?
  • Maala
    Mas reszrol azzal a max 3-4 uj t5 disszel kb 600 shardot nyersz a kov karacsonyi eventen... megeri azt a 20 perc veszodest? Inkabb menj ket csatat az o268v4el!
  • suba53
    Köszi. Akkor bezúzom még a fán lévő díszeket is ma az utolsó csata után.
    Hátha ad még hiányzó díszt.
  • magyi76
    Igaza van Maalanak kapcsold be a jatek felvetel lehetoseget 2 Mb max 1 mecs es vissza nezzheto es akar videot is tudsz csinalni belole vagy kepet menteni! Nekem 17GB de az 14 ezer csata, nem tudom mire tarolom oket ugyan is jatek frissetes utan mar nem tudod lejatszani az allomanyokat...
    Ja es nem terheli pluszba a rendszert vagy legalabb is en nem tapasztaltam!
    Utoljára szerkesztette: magyi76, 2020.01.13. 13:43:16
  • Maala
    15.-ödször javaslom, hogy kapcsold be, evente 1-2 gb lesz csak a replayek merete.
  • Maala
    Ebbol nekem az jon le hogy tietenkent egy nempremen marad minden eddigi bonusz, a tobbirol meg eltunik a kredit.

TAP is ezt irja.
  • Plata
    Háát,ezt jó lett volna tudni,mert ezt be küldtem volna,ha tudom,de last replay van bekapcsolva és nem mentettem ki.
    De ez mindenkit szekált.
    Amx 50 100 is azért halt meg,mert ez a gyökér kitolta és az oldalára lökte.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.13. 13:28:54
  • Maala
    Az ilyen replayeket be lehet kuldeni supporton keresztul aztan megy a ban neki, nem szaroznak.
  • magyi76
    Szerintem vege lesz 14-en

Utoljára szerkesztette: magyi76, 2020.01.13. 13:23:37
  • Plata
    Találkoztam egy ritka nagy barommal,nem tudni mi volt a baja,de végig azzal szórakozott a hogy minket lőtt meg lökdösött,csata indulásánál már azzal kezdte hogy lökdösött mindenkit akit csak ért.Pont Vk168-al volt.

Engem is megpróbált fel tolni sziklára.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.13. 12:39:12
  • __Jacek__
    Ezert kerdeztem, mert nekem sem volt egyertelmu. De jibban elolvasva csak a tankok elnek szerintem a tobbi off.
  • suba53
    Nem egyértelmű, hogy az 50%-os kredit szorzó is január végéig él, vagy csak a kiválasztott tankok szorzói élnek addig.
    Ha az 50%-os kredit szorzó is, akkor nem érdemes bezúzni, mert vissza esik a szorzó az ünnepi szintnek megfelelően.

Tegnap bezúztam 12000 körüli töredéket. Véletlenszerű 5-ös díszeket gyártottam sorozatban. 357 ről indult, és 366 lett a végén.
    Nem remélnék sokkal többet a karácsonyi díszek bezúzásától sem.
    Úgy hogy az albumok kifullozása jövőre marad.
  • magyi76
    Koszi a valaszt, habar a netem 100/40 es Invitel, nekem mindig ilyen a netem so nem tudom, mert nem romlik a teljesitmenyem a jatekban.
  • Plata
    Tévedtem,több mint 10k töredékem volt.
    2019 Karácsonyi gyűjtemény összes dísze megvásárolva
    2019 Újévi gyűjtemény összes dísze megvásárolva
    2019 Varázslatos újév gyűjtemény összes dísze megvásárolva
    Teljessé tetted a kollekciót!

Varázslatos gyűjtemény teljessé tételéért a következő jutalmakat kapod:
    Feliratok: Nagy kaliberű varázslat!
    Stílusok: Nehéz ajándék
    Emblémák: Égitestek

Újévi gyűjtemény teljessé tételéért a következő jutalmakat kapod:
    Feliratok: Ajándékkal teli zsák
    Stílusok: Rossz tank ász
    Emblémák: Hóember

Karácsonyi gyűjtemény teljessé tételéért a következő jutalmakat kapod:
    Feliratok: Legyen hó!
    Stílusok: Edzett üveg
    Emblémák: Ajándék
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.11. 16:24:35
  • Plata
    Jó kérdés,nekem még van vagy 7-8 ezer töredékem.
    Ma nem is tudtam játszani.
  • __Jacek__
    Karifát mikor kell leszedni bezuzni?
  • Plata
    Jön az új ruszki op táras tank.
  • Desmodromic
    Tudtam, hogy van újabb csak nem sejtettem! :)
  • Maala
    Eww, akkor oldalt nem is a test közepén van, hanem a torony közepén, wtf. :-o

Bár ez régi infónak tűnik, mert még a spotgyakoriságot is a régi négyzetes rendszer szerint írja le, de mióta kör lett a kirajzolás is, azóta megszűnt ez a távolság alapú másodpercenkénti spotfrissítés.

100m-re ugyanolyan gyorsan veszed észre a másikat, mint 445m-re.

Itt a legfrissebb hivatalos videó a rendszerről.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.01.10. 14:12:50
  • Desmodromic
    Ez nem az álcán múlt, egész egyszerűen nem láttál rá egy visibility checkpointra sem a tankon. A linken lehet látni hol vannak ezek a pontok.

https://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Visibility
  • Maala
    Ez nem álcaprobléma, csak 152ms volt a pinged, és elég gyakran bejelzett a packet loss jelződ.

Válts jobb internetre.

Egyébként a tanktest 4 oldalának közepén, a torony tetején lévő kupolán és az ágyúcső melletti kémlelőn van olyan pont (utolsó infóm szerint), ahol spotolhatsz egy tankot, de hogy a tanktesten milyen magasságban, azt passzolom. Márpedig ha nem a tanktest legmagasabb pontján, akkor azért elég jól fedésben volt egy másik szilárd test (ház, kerítés, doboz, stb) által, ami megint csak blokkolja a spotolást.

Ui.: Úgy néz ki, KV-3ból csak 51300 xp lesz a T8 duplacsövű.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.01.10. 14:03:15
  • magyi76
    Itt 1 erdekes game play, azt szeretnem kerdezni a medek tenyleg ilyen komoly alcaval rendelkeznek.
    https://1drv.ms/v/s!AgW6D_XuTweRqVCtEKLjQ5Syn_2-
    Az allomany csak 13 mb nezzetek meg!
  • viper07
    Nem volt a célzókör teljesen beszűkülve, így ment egy kicsit mellé. Hozzáteszem, hogy a csata elején eleresztett két lövésed / Azt hiszem Progetto, meg valami kicsi light / esetében sem voltál beszűkülve, mégis mákod volt. Továbbá célszerűbb lett volna HE-t használni a SU ellen. Összességében az RNG távolról sem b@szott ki veled :)
    .
  • Myke28
    Én kímélem magam , t8-9-10 oszt jól van,így is meglesz :)
  • Plata
    Nekem 3-ban volt ez.
    4-be nem mentem,5-6-7-8-9-10 asszem megvolt.
  • suba53
    Engem most büntet a játék. Az 5-10 tierekben elsőre meglett a győzelem. 3, 4, ben meg már a tizediket nyűvöm, és olyan gyíkokkal rak egy csapatba, hogy 15-0, 15-2, és hasonló vereségek sorozatban.
    Tudom hogy egyszer fent, egyszer lent, de azért mindennek van határa.
  • Myke28
    Csak azért rakom fel ,mert ezt a kib@szást. Semmi extra 1 jó kör és az utolsó ellenfél 1 su 130pm lövés benyeli a lánc aha köszi WG.
  • Megamax
    ez meg mi a tokom? megvannak ezek huzatva? az ilyen Upgrade "kit" eknek játékon belul kifejleszthetoeknek kellene lennie. Kezdik ugyan azt cisnálni mint a war thunder-ben a tankoknál, eladják ugyan azt a tankot ami már a játékban van egy kis extrával. Jah igen T34-T34B errol el is feledkeztem.
  • Plata
    Wotinfo-n van új prém tank.
  • Plata
    Csata: Ghost Town
    Járművek: SU-130PM
    Szerzett tapasztalat: 2 946 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 8
    Szerzett kredit: 122 504
    Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Halonen medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x9)
    Hozzáadva: Kis javító készlet (x2), Kézi tűzoltókészülék (x2), Kis elsősegély készlet (x2)
    Megszerzett tartalék készlet: 15 876
    Bakker jpze100-at úgy lőttem hogy bent volt az utcában,én meg a hegyen,de az ablakon át látszott belőle egy kis darab,sikerült belőni az ablakon keresztül.
  • suba53
    Én kaptam rá egy 3D álcát most karácsonyra, azzal nagyon jól mutat.
    De én is csak a garázsban gyönyörködök benne.
    Azt nem tudhatjuk, hogy az epic csatákat feltöltőknek hány csata után sikerült egy ilyet domborítani. Lehet hogy te sem vagy gyengébb.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2020.01.08. 10:26:21
  • nemtudommivan
    Amx 13 105. Nem adja... Nézek epic csatákat vele, de csak azt látom , hogy botok vagy komplett idióták ellen játszanak vele, akiket valami oknál fogva nem érdekli , hogy szarrá lövik őket .
    Nekem szinte minden csatában ebr 105, vagy egyedül ,vagy szakaszban, vagy falkában, és küldik az 500+ sebzéseket 300 méterről, miközben gyakorlatilag repülnek. Mindenki azonnal eltalál , pedig még a lámpa sem gyulladt fel, és ha ez nem lenne elég , átlagosan 2-3 tizes arty mindig van, akik imádnak. Ehhez még jönnek a városi pályák.
    4 olyan csatám volt eddig ,amikor azt mondtam , hogy igen, ez ért valamit. A többi csak a túlélésről szólt. Lehet ezt normálisan használni , vagy inkább tegyem félre ?
  • suba53
    Februártól lehet hogy lesz továbbra is ToT. Az -30%. Persze az csak egy ág havonta.
  • Plata
    Igen.
    Azt hiszem 15%.
  • magyi76
    tier 10esek is voltak?
  • Plata
    Most volt leárazás karácsony körül.
  • magyi76
    Akartam irni, mikor?
    Utoljára szerkesztette: magyi76, 2020.01.07. 16:28:00
  • magyi76
    Szasztok! Mikkor varhato hogy olcsobban lehet majd tankokat venni?
  • Plata
    Nekem még tavaly meg lett az összes TVP rajz jutalmakból.Ki is fejlesztettem,de megvenni nem lehetett,mert az előző tank moduljai nem voltak ki fejlesztve.
    De nem volt kedvem neki állni a cseh ágnak,aztán karácsonyi díszekből jött rengeteg cseh tervrajz,vagy 100k free xp-ből meg tervrajzokból meg lett a cseh ág.
  • joe662
    Igazábol, csak egyszer néztem rá eddig a tervrajzos dologra. Úgyhogy sok tapasztalatom nincsen velük.