418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Zoolee1976 #411979 A bélyeg mint olyan az én agyamban olyan hozadékkal bír hogy,a zenész társaim úgy 1996 táján nem tudtak átkelni a Balatonalmádi Sóhajok hídján,csak kb 1 óra alatt mert bélyeget nyaltak.Az egész híd kb 20 méter hosszú,el tudjátok képzelni mit szórakoztam ott!!! -
Zoolee1976 #411978 T-54 után jönne talán a X tier T 64.Van értelme kínlódni érte.Mert azért egy IX es T-54 nek mire összejön a Tp az azért agyrohasztó,nem? -
suba53 #411977 A bélyegeknek már ebben az etapban nincs több szerepe ha megvan a tank, és át sem kerül a következőkre.
De a kis fogyóeszköz ajándékokat esetleg még érdemes bespájzolni. -
Dorgal #411976 O k.Köszi.
-
Plata #411975 Következőnél kezdheted újra.
A mostaniak szerintem simán elvesznek,ha már kész.
Meg ha nincs akkor is. -
Dorgal #411974 Érdemes még gyűjteni a Tankrewards tokeneket,vagy a következőnél újra kell kezdeni?Ez a mostani kész van. -
Plata #411973 Na nekem is csak meg lett.
Nyugta
Dátum: 2020. 01. 21. 7:22:00
Jármű hozzáadva: Panther/M10 (legénység 100%)
Helyek hozzáadva: 1 -
Teljesen használható, csak más játékstílust igényel, mint amikor már a 750-es ágyúval tolod.*
De szerintem a stock T28prot-ra gondolt. -
Malarki #411970 Ezt a T30-ra érted? Mert annak azét elég baráti a grindja, a Proto ágyúja teljesen használható, tornyot nem kell fejleszteni, motor sem létszükség, a felfüggesztés meg csak 22k XP. -
Plata #411969 Nekem egyből fullos volt,így ez kimaradt. -
Gyuszopapa #411968 Ha nincs free xp-je addig répaszopogatás van míg fullos nem lesz.Ezt is tedd hozzá. -
SoproniMászok #411967 
Nagyon "bírom", amikor mindenki egyirányba megy, egyhelyre és egy kupacba áll - a tüzér egyet odatol, és hullanak, mint a legyek :D
Olyan jókat röhögök :D -
Plata #411966 Hétvége az fárasztó. -
SoproniMászok #411965 
Amúgy vasárnap csupa ökör játszik? Vagy mi van ilyenkor? Olyan csatákba rak.. én, mint keveset játszó wot-laikus is a hajamat tépem :D :D -
Plata #411964 T30 ami utána jön eszement jó TD.
Tornya van és jó ágyúja,ha elrejted a testét nehezen lövik be.
Szerintem jobb mint ami utána jön.
T110E4 is nagyon jó,de T30 valahogy jobban be jött.
Igazából a T30 inkább heavy tank egy kicseszett durva Td ágyúval.
Mert T10-es ágyú van rajta,276 az alap lőszer átütése,320 a gold és 750-es átlagsebzése van.
Mivel elég magas így sokszor lehet vele szikla mögül vagy ablakon keresztül szívatni az ellent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.19. 11:17:55 -
SoproniMászok #411963 Kössz srácok. Kifejlesztettem és megvettem, igaz még teljesen raktári az ágyú, szóval most kicsit farmolom az xp-t.
Ha kilőnek, hát kilőnek - ez egy játék :) Csak azért kérdeztem, mert azért egy-két érdekes dolgon megakadt a szemem.
-
Plata #411962 És sokan ha rinyálnak csalók miatt az azért van mert retardált.
Hülye tahó gold spammer t67-et kicsaptam bokorból spot nélkül M4-el,az is mit össze ugatott hogy feljelent mert hacker vagyok meg a franc tudja mi.Élvezet volt kilőni,még azon is berágott hogy le cikiztem a nevét,mert valami nagymester volt,én meg le gyepmestereztem.
Bár szerintem azért ha a neve miatt cikizem nem jelenthet fel.
De bánja a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.19. 10:59:08 -
Malarki #411961 A Proto nem rossz tank, de nem is a legjobb. Lomha, lassú, a tornya gyenge szemből és nem is fordul körbe teljesen. De van egy jó ágyúja és két tankot is ki tudsz húzni belőle.
A csalók miatt sokan bömbölnek, valójában elenyészően kicsi a létszámuk, ez kb a legkisebb probléma a játékban. -
tothgyorgy #411960 Az attól függ. Ha én megyek vele, pár másodperc alatt ementálit csinálnak belőle. Ha ellenem jön, belőhetetlen erőd. Bárhol eltalálom pattan az AP. Golddal meg lövöldözzön aki akar. -
Plata #411959 T28 prot nem rossz tank.
Csalók akadnak,inkább sok a hülye játékos aki azt sem tudja merre van a tank eleje.
Én még soha nem csaltam,modom sincs a játékhoz,még is rendszeresen le hackereznek.
Amin én mindig jót röhögök. -
"mennyire haarapózott el a csithasználat? A WG "harcol" ellene vagy jóvanazúgy?"
A b válasz a helyes -
SoproniMászok #411957 Hali!
Srácok, egy pici segítséget kérnék.
Marha régen (úgy 3-4 éve..) játszottaam a játékkal, akkor sem voltam ez a reggeltől-estig típus :)
Karikor előszedtem, hogy egy picit játszak - sokat fejlődött a gém, csak kamillázok.
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy oda értem, hogy kifejleszthetem a T28 prot. vadászt. Nézem ezt a wotinfo.hu -t és hát elég rosszakaat írnak róla (Iszonyú. Jellemző az oroszok mentalitására. Teljesen tönkretették. Csak egy bokszzsák, stb...) Tényleg ennyire sz*r? Nem érdemes kifejleszteni és megvenni?
A másik, hogy mennyire haarapózott el a csithasználat? A WG "harcol" ellene vagy jóvanazúgy?
Jóóóó régen sokat counter strikeoztam (még az ős CS-vel) két jó klánban is voltam és a csalások miatt hagytam abba, csak ezért kérdezem. Soha nem haasználtam csalást, még nem online játékokban sem :)
Köszi! -
Passz, eddig 1db értékelhetetlen kört mentem vele, Prohorovkán:-DD -
Plata #411955 Hát akkó csesszék meg.
A 10-es duplacsöves tényleg olyan gyönge mint aminek mondják? -
Ezek szerint nem
-
Plata #411953 Na de bocs,teszt szerver nem azé teszt szerver hogy kipróbáljuk a tankokat? -
Nagy mókamesterek ezek odaát
Nehogymá a parasztja ki tudja próbálni,mielőtt kib@sz egy rahedli kötvényt érte
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tegnap megyek Standard Bvel, célzok egy E50-re, arty meg kiszed 1000 hpról. Kibaszott szarok tönkre teszik a játékot, ha el sem kell találnia, hogy sebezzen, vissza sem lehet lőni rájuk..... -
Plata #411950 T110E4 ap lőszerrel pattantam arty oldaláról.
-
bekescsaba #411949 Szerintem Tier 6 ban randomban a legkirályab az STRV M42/57. Tier 8 ban most mentem vele a tankászt, 3200 sebzéssel. Saját tierjében egy mészáros. 6 mp alatt 600 sebzés. Senki sem örül neki.
Érthetetlenül kevés van belőle. -
Plata #411948 Megint találkoztam egy hülyével.
Párizs és T10 csata volt,progettó csapattárs cseszegetett.
Próbáltam volna lesből lőni az ellenségre,de ez lökdösött hogy a ragya verné meg.
De megszívta mert csúnya nagy vadak voltak szemben.Oszt őt lőtték ki szenvedése közben.
Ami érdekes volt a csatában,hogy lószart sebeztem,mert ezzel a gyökérrel voltam elfoglalva és rövid csata volt,de alap lőszerrel belőttem 60TP tornyát,mert az a disznó csak azt mutatta.Mérgemben rálőttem és láss csodát ap lőszer a kupolába ment pont. -
Persze, pref MM, 330 (?) HEAT goldammo és páncélnak nevezhető valami... -
Gyuszopapa #411946 Utóbbi időben megint több csalást vettem észre.Aimbot az megint több lett és megint észrevettem több automata fogyócikk elhasználót is.
Pl.ELC Eleven száguld teljes sebességgel,kap tölem egy arty lövést a játék szerint meghalt a vezető és a parancsnok,lánc is sérült.Sebesség vesztés nélkül megy tovább,egy pillanatnyi megtorpanása sincs. -
Szerintem nem. -
T34-et becserélném 112-re, megéri? Nem anyagilag, hanem játékbeli teljesítmény/élmény tekintetében. -
Pont ezt mondta tegnap, hogy egy ilyen kerekes duplacsövű arta mekkora lenne már. Felderítene, 200-as páncél és olyan álca, hogy a predátor lefosná a bokáját. -
Nem szoktam. De miért, mi volt? -
Nézted tegnap Goodbad-et fogadjunk :D -
Még szép. 6x560 x2
-
Zoolee1976 #411939 Privátban adjatok már elérhetőséget! Egyedül szar de ha közben megosztjuk az okosságokat sokkal jobb!