418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Emlegeti a script-et?
    Mert akkor az Kotomicuki.
    Ph-s wot topic-ot nem szoktam nézni ott akkora gyökerek vannak.
  • joe662
    Ááá ugyan már, nem vagyok én olyan gyerek, hisz tudod:-DD
    A Ph-n már napok óta megy a konteó vita:-D
    Most bejelentkezett egy 900wn8 as kolléga, hogy ő bizony most már tudja, hogy manipulál a wg, mert ő kiválo elemző képességekkel bir.:-DD

• Plata
    De nem értem,a skilleknél oda van írva hogyha mind a két töltőnek ugyanaz van akkor is csak az egyik érvényesül.
    Minek rak mindkettőnek ugyanazt?
  • Maala
    Te most beszóltál a fórum 90%-ának?

Helyes. :)

Szombaton voltam havernál, amugy együtt szoktuk tolni szakaszban. Kérte, csináljam már meg neki T-55A-hoz Lt-15-t, de nincsenek csak T8-T9 lightjai...

Ránézek legényekre, Bia sehol, Situational Awareness, recon sehol, pótellátmány sehol... maradt a periszkóp, meg ~óra alatt egy 5200 dmg-es kör. Lol.

Mondtam neki, hogy nem csodálom, hogy nem tudja megcsinálni. xD
  • Malarki
    Azért mert ez egy cc community event, az meg QB-nak nincs.
  • tothgyorgy
    Ez nálam is rendszeres. Megyünk hárman. Az enyém a leglassabb legjobban páncélozott, Én kapom a fókuszt, akik elöttem mennek, azok 1 lövést sem.
  • Master91

Utoljára szerkesztette: Master91, 2020.01.27. 23:26:51
  • joe662
    Valahol olvastam anno,hogy Ö valami miatt agonizált,és a Wg meg nem várt rá.
  • Sherman0070
    Jön event, amiben youtubereket lehet megszerezni parancsnokként.
    1 dolog nem passzol. Hol van QuickyBaby? Furcsa, hogy pont ő nem került ebbe be.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2020.01.27. 22:17:07
  • joe662
    Nem néztem még végig, csak beletekertem.
    Az is jo volt, mikor botdezsőke M103as tankján meglátta, hogy milyen a kiosztása a 3skilles legénységnek.
    Ott látszott rajta pár másodpercig, hogy keresi a megfelelő szavakat:-DD
    Mind a 2 töltőn, intuicio, adrenalin rush, és bizt elhelyezés:-D
    Sehol egy bia v javitás.
    Meg persze az elmaradhatatlan ht setup, álcahálo:-D
    És ezek mondják hogy szivatja őket a wg:-D
  • McFrost
    Ült egy bokorban a csávó ISU-152-vel, 100 méterre mellé állt LT-432-vel és nem vette észre a szellemváros pályán.
    Nálam, ha rádiós fingik, 300 méterről péppé zúznak :D
  • ROMOTO
    Emilen jobb állítólag.
  • joe662
    Volt az is:-D
    Mondjuk az sem volt rossz mikor 27.40-nél lelökte az Amx a hegyről
  • nemtudommivan
    Olyan mintha botok ellen menne?
  • Lucifer001
    Strímer RNG ! Ban please !
  • joe662
    Remélem az összeesküvés elméletben hivők nézik Mr Ciff mai adását. :-DD
  • suba53
    Mindkettőn.
    Komolyan, mindkét ág jó a hetes után. Sőt nekem a Leo is bejött.
    A heavy utódot a nagy ágyúval húztam ki, de amikor bejött az Udes ág, és újra elő kellett venni, akkor a kisebb ágyúval vittem végig.
  • hawken
    Valaki játszik svéd tankokkal?
    A Leo után az emil vagy az udes vonalon érdemesebb továbbmenni?
  • Lunki88
    Én kb. minden csatában ahol vannak kerekes szutykok.

• Maala
    És gondold el, ha még hatna a könyvekre a 300%-os legénységi szorzó is. T_T

Bár emlékszem azért még azokra az időkre, amikor az 5x-ös first win és a 2x vagy 3x legénységi szorzó (karácsonykor, gamesconkor) összeszorzódott, és nem csak összeadódott... Jól lehetett olyankor húzni a legényeket. :-)

Az a baj, hogy kevés új ág jön már, nem tudom mikre eltolni a sok legénységet... van most is vagy 12.

El kellene kezdeni visszavenni az alacsonyabb tierű tankokat, de ki akar már ennyi időt belefeccölni ebbe a fosba?!
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.01.24. 14:02:32
  • suba53
    Tavaly kaptam 2db 850.000-es könyvet. Már pontosan nem tudom mikre, de jól jött.
    A Manticore legénysége 2 fős. Beültettem a mikulást, meg egy női legénységi tagot a személyes küldikből, és mind a kettő kapott egy egy ilyen képzést.
    Kicsit másként gurul ez a jószág több mint 400%-os induló legénységgel.
  • Maala
    Bekaphatnák már, tegnap este lett meg az M10 pancser, most meg kezdhetem elölről a cselédlányért...

FU WG. :)

De amúgy a könyvek érdekesen hangzanak.
  • Plata
    Nem biztos.
    Mentem egy csatát és a játék hülye volt.
    Td-vel full beszűkülve mellé mentek a lövéseim,de célzás nélkül max sebességgel kanyarodva a lövéseim találtak,T44 meg super hellcat nulla szűküléssel padlógázzal haladva fordulás közben kilőve.Hülye hellcat azt hitte hogy le tud forogni és majd kinyír,nem volt szerencséje.
  • suba53
    Holnap indul a hold újévi event. Kellemes kis ajándék csomagokkal kecsegtet.
    Ez is hasonló szisztéma szerint megy majd, mint a tank rewards küldik.
  • McFrost
    Nem.
  • suba53
    Meggyógyult.
  • Plata
    Reggel is szar volt,a pingem 18-800 közt ugrált.
  • kigyi
    A kettes szerver amúgy is halott csak az 1-es megy, de ugye csatlakozni már oda sem lehet :D
  • Desmodromic
    Hát eléggé bakker!
    Mentem vagy 30 csatát mire meglett a "sebezz 3000-et anélkül, hogy felfedeznének", erre ez fogad. Remélem megjegyezte...
  • Mester61
    Igen, nekem sem sikerül egyikre sem, néha sorbaállít, de akkor sem csatlakozik.
  • suba53
    Nem tudok csatlakozni sem a normál, sem a teszt szerverre.
    A játék honlapja meg ezt írja: Log in is temporarily unavailable.

Észleltek ti is hasonlót?
  • tothgyorgy
    Na meg lett a Panther M10. Elsőkör: 1800 sebzés. Bármikor elfogadnám.
  • suba53
    Ezek verseny küldetések.
    1v1, 2v2, meg 3v3 felállású csapatok között.
    Random és egyéb csatamódokban nem aktiválódik.
  • Plata
    Kattints rá a küldire,lehet hogy van valami külön kívánsága,mondjuk csak ilyen vagy olyan módban.
  • hawken
    Sziasztok!
    Azt meg tudja vki mondani hogy a küldetések miért nem mennek némelyik járműnél?

• Maala
    T-54 meg mindig az egyik legjobb brawler T9 med. Napi duplazokkal vagy grindolva, de hipp-hopp osszejon rajta mindket T10 medre az xp.

Annyit hozza kell tenni, hogy a torony es az egyik nagyagyu mindenkepp kell ra free xp-bol, hogy mar az elejetol a rendes T-54 elmenyt kapd. A nagy motortol, lanctol csak meg mozgekonyabb lesz.

Mivel mindket agyujanak ugyanolyan Heat loszere van, en inkabb az alacsonyabb alap pen-u de gyorsabb ROF-ura mennek.
  • tothgyorgy
    Ismerem azt a hidat. Legalább ezerszer átmentem rajta. Olyan széles, mint amilyen hosszú. Jól elkaphatta a szer a haverjaidat.
  • joe662
    Az veszélyes cucc, én is ráb@sztam vele:-(
    Ráadásul kb a körül mint a haverjaid.
  • Zoolee1976
    Tapasztalati pont,vagy mi fejsze nyele.Ha jobb mint a T 54 akkor megküzdök vele lassanként!
  • Plata
    Tp?
    T54 után a T62 jön szerintem,vagy Obj140.
    Jobb mint T54.