World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy, a mai metában használhatatlannak tűnő brit light ágat, matricákat, meg dögcédulát!!???
PFFFF
Visszatértem 3 hónap diéta után.
Háááááát.......
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Lehet hogy hülye kérdés de ezeket a küldetéseket naponta 1-1 darabot fogunk csak kapni?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
It\'s a trap!!! :)
Ha be mész a tank testreszabásra és egyéni festéshez,akkor lehet újraindítani a játékot,mert olyan mintha szétrobbant volna a festékgyár,nem lehet semmit látni csak foltok maszatok csíkok.
Játékban néhány tank után a földön nagy fekete csík marad,még csak prémium és egyedi festésű tank után láttam.

It\'s a trap!!! :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Su 130 vicces volt,gold lőszerrel lőtt,én He-vel.He 642-t ütött belé.
Asszem fejből 432 méter látótáv.
Majrélámpa nem szólalt meg csak miután lőttem.
Nekem ugyan STRV nincs,de Udes van,távkukkerrel és álcával.
Mert nekem bejön hogy messzire lát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.04. 23:41:58
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2019.08.04. 22:09:36
Na meg farm tankokra is jól jön, löwe és cérna ax nagyon szereti.
Mostanra nagyon jól kiismertem a pályákat és a nyugati front tankjait is, volt egy 20700 sebzéses köröm, de 17k alá egyszer se mentem ma. Jó hogy vége lesz, de nekem tetszett ez az event.
Trófeának jó. :-)
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.08.03. 19:50:19
Bár nem tudomminek, mert nem is játszok velük:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
200 bondot a világért sem csesznék el csak úgy a nagy semmire. Sok tankkal megyek, többnyire a prémekkel, nincs egy kizárólagos kedvenc.
Lehet hogy a nagy hezitálásban a raktárban marad. :-) Az igazira várva. :-)
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.08.03. 18:12:13
Nekem még 4 csata azt meglesz a vstab is<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha el nem cseszem, meglesz az egyik innovatív kütyü.
Ezek leszerelésének is ugyanúgy 10 arany az ára, mint a többi nem innovatív rokonának?
Már csak 1k pont kell a vstab-hoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aug5.ig
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.08.02. 23:18:44
Végre elkezdhetek játszani, köszi WG.
Amúgy meddig tart az event?
Épp sámánnal játszottam mikor be írták csetre a Wow-ban.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.08.02. 11:22:31
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Keletiből még hiányzik kb1500pont:-D
Amikor elindul a csata először random bedob valamive, és kiirja, hogy waiting players...pár sec bead egy képernyőt ahol ki tudom választani az első tankom. De spawn pontot vagy hogy majd a második mi legyen nem.
Aztán csata. Ha kilőnek ott a roncs olyan 10 másodpercig majd random bedob egy tankkal középre.
Nekem mindig van.
Nincs fent semmi modod?
Csatajelentés: a végén amikor kiirja, hogy ki hanyadik lett és hány pontot kapott akkor a névdoboz fölé viszed a kurzort és 1 sec múlva kiirja. Nem olyan lista van mint randomban.
Ez, hogy nem tudom megmondeni, hogy mikor melyik tankal hova spawnoljon halálra idegesít. Konkrétan a pálya közepére spawnol, ez azt jelenti, hogy pl a sines pályánál pont a 3 tigris elé. Vagyis ha az első tankal kilőnek a következő kettő már csak 30 - 30 másodpercig él, mert a crossfire közepébe teszi be. Szenzációs játék, egy rohadt ház mögé spawnolhatna igazán.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2019.07.30. 14:47:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De van csatajelentés is??
Mert még olyat sem láttam:_D
Lehet le kellene gyalulni a teljes wotot? Mert mindig csak frissitgetem. Lehet ez a gondja.