418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #350441 No comment: kampfhei -
lammaer #350440 Tiger P volt nerfelve az elmúlt 1 évben? Vagy vmi játékmechanikai váltás?
Régen olyan jókat pattingattam vele, de most meg szemből átlő mindenki sima APvel is. Esküszöm még a T5ös scoutok is, jó esetben még beforgatva is. És nem gold, AP. -
FosTalicskaa #350439 Nekem az a kedvencem amikor kimész a sarok mögül lőni és nem lő. Ott püfölöd az egeret de nem. Aztán csalódottan visszamész miután feleslegesen elveszítetted a hp-d nagyrészét, próbaképpen kattintasz egyet azt meg persze azonnal beveszi. -
#350438 Az lehet.
Az egéralátétes témához meg annyit, hogy évek óta valamilyen lyukas pólót használok erre a célra. CW előtt régebben kiporoltam (majdnem azt írtam hogy kirázom :), de most már azt sem muszáj, nem ezen múlnak a csatáink :/ Legfeljebb csak 10 centit mozdul az egér, de akkor már nagyon körbenézek :) A csuklóm föl sem emelem, nem is értettem soha azokat akik teljes alkarral rángatóznak a gép előtt XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.31. 15:41:00 -
besti #350437 Az autoaim aktiválását teszi könnyebbé, nem kell pont a célkereszteben lennie a tanknak, hanem elég, ha nagyjából a célkörben van és már ráteszi. A json-ban lehet állítani, hogy ne AUTO felirat, hanem a tank neve legyen. -
lammaer #350436 Hö, akkor lehet hogy nekem sem az egerem meg a szemem szar? :) -
#350435 ha rajta van az autoaim, kiírja a célkereszt alá hogy AUTO -
#350434 Ez a mod hogy működik pontosan? -
bekescsaba #350433 Nálam ugyanez volt a 9.6-os patch óta. Nem működött az autoaim, csak 100-adik kattintásra, de általában addigra mindegy volt.
Én is csak ezzel a móddal tudtam megoldani.
Viszont ez a mód, ha autoaim van a tankon, és az eltűnik a susnyásban, akkor azonnal leengedi a csövet, elvesíztve a célpontot, míg a beépített gyári egy ideig követi a a láthatatlan tankot. Legalább is régen így volt emlékeim szerint. Ez a régi Murovankán, a varázserdőben volt szembetűnő. -
#350432 Nem kellene hülyének nézni csak azért mert mázlid van és nálad nem jött elő ez a hiba...
Más is panaszkodott már erre. Sok esetben akkor sem rakja rá ha mindkét tank áll, éles helyzetben pedig kimondottan szar amikor nem rakja csak talán a harmadik kattintásra... sokszor volt hogy már rárakta de mivel kattintgatni kellett még egyszer rányomtam és levette :) -
lammaer #350431 Egeret próbáltad már megpucolni? :) -
#350430 Ez van. Ha bármilyen narancssárga rámrakja minden nehézség nélkül, akkor nehogy már azzal szopjak hogy a bugos játék miatt négyszer kell rákattintanom a 20 méterre a mezőn lévő tankra hogy rajta legyen az autoaim.. -
lammaer #350429 A razer egy túlhypeolt kalap szar márka szvsz.
Nekem is az van, ugyanezek a gondok (érzékeny mint a fene a felületre, a gombok állandóan elkoszolódnak, fél évente szét kell operálnom és kitakarítani) - havernál dettó. Még jó hogy volt elfekvőbe valami ajándék trendi egérpadom, azt bezzeg szereti.
Igy most persze 50%al jobban headshotolok CSben, és a WOTban is megnőtt az effim 15%al...:)
Auchanos meg mediamarktos bindzsi egerekkel meg nincs baj :) -
lammaer #350428 Mindig van lejjebb :) -
#350427 Nem tudom eladni addig amíg nem veszek :) -
#350426 Sztem add el es vegyél új/használt 2x4gbset. Csak a mhz es a profilmeret számít. -
#350425 Kicsit off kérdés:
Ha a 2x2Gb duel chanel-es ramomhoz szeretnék még ugyanennyit, akkor az órajelen kívül mennyire fontos az egyezés? Márka és azon belül a típus szám eltérhet/eltérjen? -
Toweliee #350424 Köszi!! -
#350423 OMC mod pack
Ez a része az. Én csináltam biztonsági másolatot a res_mods mappáról, de nálam nem bántott semmit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
besti. Ez is azt mutatja, csak a pozícióján állítottam, mert pont a célkör közepébe írta :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.31. 09:41:06 -
besti #350422 Én ezt használom: autoaim. 10-ből 9x hasznos, ritkán zavaró, pl. csak rögzíteni akarod a toronyforgást, de ez ráteszi az auto aimet valamelyik tankra, illetve ha közel vannak a tankok, akkor figyelni kell (de hát ezt mod nélkül is nehéz lenne). Én beállítottam, hogy AUTO helyett a nevét írja a tanknak. -
Toweliee #350421 Dobj egy linket légyszi, kipróbálom. -
#350420 Olyan, hogy nem kell szopni az autoaimmal. Kb két hónapja akkor sem mindig rakja rá az autoaimot a tankra ha mellette állok 6 méterrel... Viszont pár videóban és replayben láttam, hogy még a domb mögötti tankokra is rárakták ha a célkör éppen rajta volt a tankon... Kipróbáltam és működik. -
Toweliee #350419 Milyen mod ez? -
#350418 OMC modpack-ból megszereztem. -
#350417 Mi annak a modnak a neve ami segít rárakni az auto aimot az enemyre? -
#350416 Nyem, az itteni rosszindulatú emberek. :) -
#350415 -
Tarathiel2 #350414 Foch persze keményen küzdött hogy ne legyen meg :) -
Angelus1991ster #350413 "jó reportolgatást a helpkérésért. :) "- Mármint ők reportoltak? -
Lichtmaschin #350412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hali, kaptam tőletek egy meghívót, csak én balga nem léptem fel hogy elfogadjam csak ma és már lejárt, megismételnétek kérlek még egyszer. Köszönöm előre is -
#350411 Nem valami nagy szám, jó reportolgatást a helpkérésért. :) -
Angelus1991ster #350410 Replayt kérhetek? -
#350409 Victory!
Battle: Northwest
Vehicle: T54E1
Experience received: 2 106
Credits received: 60 988
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Vehicles added: T 55A (100% crew)
Slots added: 1
LOL. Nem hittem volna, hogy pont modok nélkül fogom tudni megszerezni MT-15-öt fullosra... -
baromarc0011 #350408 Sajnos el kell,hogy keserítselek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak nem,hogy a mikropeccsekkel,de a verzió váltással sincsen semmi gondja.
-
#350407 Nem tölti le ez a genyó -
#350406 Oké, akkor abba topicba is írok. :)
Pales:
Köszi ezt a tippet is. :) -
#350405 Hát, én meg leszedem újra Aslaint, bár leírta a mai update notesban, hogy mi zavar mit. -.- -
Toweliee #350404 Vágd le a kisujjadat. -
yossarianHUN #350403 Igazság szerint nem volt kedvem pepecselni azzal, hogy kibogarásszam a törölnivalókat, úgyhogy lekaptam egy Jove's Mod Pack-ot, és annak van a telepítése során egy olyan opciója, hogy kiirtson minden jelenleg fentlévő modot. Aztán (a hangmodokat leszámítva) az összes szükségeset egy füst alatt fel is tettem újra ugyanezzel.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.30. 20:14:55 -
#350402 Szóval konkrétan az audio mappát kell res_modsból törölni?
Szerk: Jah. Szerk2: Nem csak azt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.30. 20:12:46