418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ismerem, pár patchig használtam is, aztán visszaszoktam a Gnomefather félékre. Mindegy, több okból se játszom nagyon egyelőre, úgyhogy mire megint nekiülök, kijön a hotfix. De azért köszi a tippet:)
  • yossarianHUN
    Nálam a hangmodok kavartak be (mind a két Gnomefather, külön külön is), azokat leszedve jó volt.
  • Maala
    Rájöttél valamire, hogy milyen modokkal akad?

Sajnos eddig csak vicces fiúkkal találkoztam, akik azt írták, hogy a Warpackkel akad. :D
  • Pales27
    nekem ez van link 4 éve "pontos" és jól csúszik rajta az egér
  • yossarianHUN
    A világért se kötözködnék, de erre szerintem megvan a megfelelő topik. Például ez.
  • wollnerd #350396
    Sziasztok! Most az egérkezeléssel fordulok hozzátok.
    Az egerem Razer Naga (2014). Kiváló egér, de azt hiszem az asztalom felületét nem igazán szereti, vagyis miközben mozgatom (úgy hogy a kezem nagy része az egéren fekszik, de a kezem bal része, (a kisujjam és az az alól induló rész) már az asztalon fekszik) a egeret, néha megakad a mozgása, főleg ha az egérkurzor pozícióját csak minimálisan szeretném csak változtatni. (pl. amikor a WoT-ban próbálok rácélozni a (közép)távban lévő ellenfélre) kicsit olyan mintha egy kicsit "ragadós" lenne az asztal felülete. (Lehet hogy a kezem bal része is közrejátszik olyan 30%-ban...) Emiatt egy kicsit nehéz pontosabb pozíciókra vinni a kurzort. Tudom, a DPI is van, de az érték megnövelésével az kurzor sebessége is megnőtt, próbáltam a DPI állításával, nem igazán lett változás...
    Viszont!
    Razernek (is) vannak kiváló egérpadjai, amik gondtalan mozgást tudnak biztosítani. Ezekkel kapcsolatban van kérdésem. Én olyan egérpadot gondoltam, ami a pontosságra is koncentrál főleg. Ilyen pl. a Razer Goliathus Control Edition de észrevettem hogy van RAZER GOLIATHUS SPEED EDITION, WORLD OF TANKS EGÉRPAD (Tudom, a WoT-os dolog csak skin) is, ami a minél gyorsabb egérmozdulatok érdekében kisebb ellenállásokba ütközik az egér az e egérpad anyaga miatt... Na most itt elbizonytalankodtam, nem igazán értem a különbséget a pontosság és a gyorsabb célzás elérése között... A fent leírt probléma végül ellenállás-probléma az egér számára? Világosítsatok fel!
    Melyik egérpadot lenne érdemes megvennem? :) (mivel az asztal anyaga picikét "ragacsosnak" érzelődik, ezért terveznék vmi jó egérpadot venni majd)
    A véleményeteket, tanácsotokat előre is köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.30. 19:26:12
  • R3nton
    Szerintem OP, nekem 60% felett van vele a WR
  • Pales27
    az 50-100 egyik legjobb t8 "heavy"
  • Tarathiel2
    Kell egy szopó tank minden ágra, hátha rászánod magad az aranyvásárlásra.
  • besti
    A kis accounton játszom a francia heavy ágat és felmerült egy költői kérdés. Ez alapján a statisztika alapján melyik tankra férne rá egy kis buff a mai paradicsomi időkben?

Egyszerűen közel 50 sec. reloaddal nem lehet carry-zni, teljesen a csapatra vagy utalva. 43%-ról sikerült ezt is feltornászni. Vagy rövidebb töltési idő kellene neki, vagy az, hogy 6 lövésből mondjuk ne 3, hanem csak 2 menjen el másik égtájra lövéskor. Vagy csak én érzem ezt? Az 50 120 lényegesen rövidebb töltési ideje és jobb gunja már megváltás.
  • Tarathiel2
    Lesz valami április elsejei ökörködés, annak a hangjait rakták be most. Szerencsére nem volt nehéz hotfixelni Gnome ágyúit, letöltés itt (res_mods/0.9.6/scripts/item_defs/vehicles/common/). Csak egy replay-jel teszteltem de elvileg más nem változott.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.30. 18:15:21
  • Kronos79
    Nem tudom, hogy próbáltad-e, de ajánlanék egy másikat. Kriegstreiber hangmodja. Szerintem az ágyú és találat hangok jobbak. A motor ugyan nem, de jobb, mint a WoT fűnyírója. A toronyforgatást pedig nem javaslom. Néhány csata után idegesíteni fog a "nyekergés". :)

Ez a mod kisebb is és semmi baja nem volt a micropatch-csel.
  • Angelus1991ster
    Csak amikor meglátom a reklámját, önkéntelenül az SP ezen részei jutnak az eszembe.

Kéne egy igazán mocskos szájú hangmódot csinálni.
    Eddig tervbe van a South Park - Mr.Furkó +Brünó igazán nem PC/píszí/polkorrekt hangmód.
  • yossarianHUN
    Szerintem sejted a lényegét, úgyhogy a fantáziádra bízom;)
  • marchizor
    ? :D
  • Angelus1991ster
    Kíváncsi lennék rá:D Tedd spoilerbe, elvileg szólásszabadság van, nem? nincs aczéli TTT-rendszer.
  • yossarianHUN
    Köszi, igen, látom megint sikerült elcseszniük a hangmodokat, vacakolok is már vele jó ideje, hogy működésre bírjam a játékot. Leírnám a véleményemet a WG-ről meg a mikropeccseikről, de sajnos utána azonnal töröltetnem kéne magammal a hsz-t.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.30. 16:28:41
  • Angelus1991ster
    Valamiért ezek jutottotak eszembe róla
    [/spoiler]
  • marchizor
    rudii <3 követve
  • R3nton
    Az a kib@szott 60%-ot sebezz platoonba TD-vel...
  • GabeE3e
    Aha Laptop:)

A kigyújtós küldinél sokat időztem.

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.03.30. 15:35:10
  • okosszöszi26
    T30-nál ua., mint St Emilnél
    papíron gigaatom ágyú, ami éppen csak sosem talál, vagy ha igen, akkor lepattanó, vagy semmitérő critical hit
    így kompenzálja a játék, hogy szerintük OP lenne, ha úgy működne, ahogy kellene
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.03.30. 14:38:48
  • Simulacrum
    Én az xvm által jósolt nyerési arányból csinálok statisztikát éppen, még csak 100 csatánál tartok, így még nem publikálnám. Illetve az a baj vele, hogy az WG-átlagnál jobb játékos vagyok, így torz lesz egy kicsit. Érdekes lenne egy tökéletesen átlagos játékos esetén majd megcsinálni ugyanezt.

A nagyobb project majd a T55A megszerzése után indul, nevezetesen, hogy az eddig egyetlen aranylőszert sem használt 25k-s accomon elkezdek párat betolni minden tankomba és kíváncsi vagyok igazat állítok-e azzal, hogy ez nem kevés WN8-at fog eredményezni pluszban. Sokak szerint ez 10-100 közötti értékkel növeli, szerintem jóval többel. Meglátjuk.
  • R3nton
    Elkezdtem artyzni IM küldik miatt. Eddig nekem csak a francia vonal volt meg, hát elkezdtem az amerikait. M44 brutál jó, M41 szintén, de hát az M/43 az valami überbrutál. Azzal odavág az ember, akkor lecsó van, és baromi pontos. AP-t még ki se próbáltam, mert kéne a 2-t sebezzek egy lövéssel. De sejtem milyen lesz majd az AP...devastating
  • técs
    Most tartok 50-nél, de majd a végén kb 200 után összesítek.
  • Sunsetjoy
    Hány meccsből derült ki ez nálad? :)
  • técs
    Nekem is van venti meg célzásgyorsító fent, de nem igazán jelentős a hatásuk+ első skill BIA. Tul. képp. csak tier10 csatákat megyek és ahol vannak artik, márpedig minden csatában van min. 3 ott csak a t30-t lövik ezek a férgek. A vicc az hogy amíg az első legénységi skillt húztam, teljesen jó csatákat mentem vele, most hogy a 2. skillnél vagyok, kb használhatatlan az egész.
    Tegnap 10 csatából 3 volt 10, 16, 13% -os és csak 1 csata 50%-os. A csatáim 70%-át 30% alatti vagy 65% fölötti győzelmi esélyű csatákba játszom.
    Csinálok egy statot megint és már annyi leszűrhető, hogy a T30 átlagsebzése közel sincs a 750-hez, de még csaka 700-hoz sem. Vicc ez az egész kibaszott manipulált játék.
  • Frankie69
    Én is éppen azt nyüstölöm. Nekem 81,39% a találati arányom vele, viszonylag gyenge ( két skilles ) legénységgel és célzásgyorsítóval.
  • Angelus1991ster
    Íme a vörös játékos:
  • técs
    Nem tudom mit csináljak ezzel a T30-al. 100m-e kívül semmit nem találok el, azon belöl 10-ből csak 5 megy mellé, 3 lepattanó és 2 átütő amiből 1 critiacl hit. Azt hiszem megtaláltam a legnagyobb fos tank címért versengő tankot a wotban. Nálam biztos benne van az első 3 között. Szénné nerfelték ezt a szart. És még stabit sem lehet tenni rá.
  • besti
    Tapasztalat szerint kb. hány ezer csatáig b@szogatják az embert, hogy "noob reroll acc". Csinálom a meghívott kis accounton a tier X fejlesztést és kb. minden 2. csatában megjegyzi ezt valaki - és nem pozitív éllel :) Ha statpadderkedni akarok nem várok 30k csatát a rendes accounton és nem stock tankokkal megyek...
  • Kronos79
    yoss! Ha jól rémlik még te használsz rajtam kívül gnomefather hangokat. Ha még nem próbáltad, akkor szólok a motorhangokat tutira nem bírja a micropatch.
  • Angelus1991ster
    Game calendar-ban Every Hero Once Started Small - áprils 1.-től május 1.-ig
    - ez mi lehet?

Időközben: 1,5xp és 1,5 kredit - minimum 25 hp sebzésért - csatánként.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.30. 11:12:07
  • Angelus1991ster
    Máglyára velük!
  • Tarathiel2
    Nekem inkább az okoz meglepetést ha van a csatában ilyen tank, naponta egyet ha látok.
  • okosszöszi26
    azér a páncélja nem olyan szar annak
    az orra a hülye amorf kialakítás miatt tud olyanokat pattintani, hogy meglepetést okoz mindenkinek
  • Frankie69
    9.6 Micropatch Today
    Hello warriors,

today, a new micropatch did hit the game. Its size was cca 19 Mb and despite its western designation ("first April patch"), its content is tied to the Stronghold mode - some undisclosed fixes or modifications of that mode were implemented.

Please note that this micropatch does interfere with some mods (not sure which, but issues with XVM were reported). If the game crashes or locks whenever you attempt to enter or exit a battle, please remove all mods and try turning them on one by one to find out which mods exactly are causing the trouble.
  • Antimat
    Megint mi a qrva anyjukat variálnak? 18mb-os peccs, persze nem indul a moddolt wot.
  • Lichtmaschin
    Hali ismét feldobtam pár replayt
    Replay
    De leginkább ez volt az izgalmas :-)su12244
    Illetve ha jár erre HOAX-os, akkor kérhetek egy meghívást?
  • lammaer
    "Van mikor mindkét csapat ezzel küzd de többnyire az egyik oldal top tankjai retardok. "

Amely oldal természetesen a tied :)