World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Állítólag egy tárral jó ha lehet vele sebezni sima lőszerrel 230-240 körül.Gold lőszerrel sem érdemes nagyobb szintűekre lőni.
Egyébként ma én is három lövést vittem be comet-el skoda t27 tornyába.Sima lőszer van abban a szarban.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.15. 18:42:07
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tökre nekem jött és közvetlen közelről három lepattanó tornyomra egy meg nem is talált el.<#nyes>#nyes>
Hogy a rákba lőtt mellé nulla méterről nem tom.
Alap lőszerrel keresztbe lőttem a tornyát simán kétszer is.Többre nem volt időm,mert ez a rozmár csak állt előttem mint a faszent és ki lőtték.

Olyan volt mintha feladta volna amikor ki fogyott a tára.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.13. 18:46:16
de most lehet hozzá magasabb (boostert) bocsi nem tom hogy kell írni szerezni
Engem nem enged frontline-ra.
Mondván 5 map múlva kezdődik.
A tegnapi 5k sebzésest kihagytam:-(
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem azt írja 12-től van,van frontvonal küldim is,de ha mennék Frontvonalra azt írja hat nap múlva kezdődik.
Tovább nincs időm beszélgetni veled . Most nem azért na <#zavart2>#zavart2> <#hehe>#hehe>
Nálam 7.76 a töltési ideje annak az izének,de jő lenne az 1 sec is<#hehe>#hehe>
De néha bugos.Nekem Mauerben szokott olyat csinálni hogy indul a csata és kiírja hogy megérzés skill aktiválódott.
Közben nem is váltottam lőszert.<#idiota>#idiota>
De mindegy túlteszem magam rajta .<#hehe>#hehe>
Csak nem mindenki tudja, és ezért nem használják.:-DD
Vicet félretéve, azért helyedben, ezt megnézném egy replay-ben is, hátha valamit benéztél csata közben.
Nem értem hogyan . ! ?
Nem sok minden változott a pihenő alatt, 7 év után is fel tud húzni a játék.
Amikor vért hugyozva próbálod meg egyedül lehozni a csatát, 20 mp van vissza, hogy befoglaljunk, majd az ellen Chi-Rije kamikaze módon be rohanni a foglaló körbe, hogy nullázon, én, mielőtt spotolni tudna kb. 150 méterről rálövök, de pattanok, ő menetközben rámfordítja a tornyát, és egy lövéssel, (alaplőszerrel) szemből kilő, majd beér a foglalóba, ahol szintén menetből szemből beüti a 110-et, s ennyi, vége a mecsnek, a többi ellenséges tank is odaér, és szétlövik a foglalókat.
Da a poén a véhén van. Az Alpine Tiger 900 sebzéssel 1,5 ször annyit xp-t kapott mint én 5000 fölötti sebzéssel, és 7 killel. Azért ezt megküldenén a WG-nek, kérdezvén, hogy minek törjem magam?

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2019.08.11. 11:48:32

Ez egy nagyon rövid csata volt,15-2,alig láttam valamit,túl lassú voltam.A többiek rohantak előre és gyorsan vége lett.
Ez nem az amire vártam.
Ágyúja az szinte nincs is,mert ami rajta van az max arra elég hogy levakarjam a festéket a budi faláról.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.08.10. 22:12:25
Minden retardált golddal lőtt.És semmi.
Pedig egyszerre rám jött skoda t50 meg type 61 is.
Skodát láncoltam és azonnal beszopta,arty megtalálta szépen,mire betöltött volna az ágyúm kinyírták.De type 61 -et simán keresztül lőttem alap lőszerrel.

Hol van olyan fórum, ahol javaslatokat ötleteket lehet bedobni a WG fejlesztői számára?
Javasolnám nekik hogy a felesleges, és gyakorlatilag már semmire nem használható tervrajz töredékek hasznosulásának valamilyen formáját találják ki.
Engem jobban zavar, hogy zsákkal öntik a tervrajz töredékeket, amikre már semmi szükségem, és nincs lehetőség beváltani mondjuk legénységi könyvekre, vagy bármire.