418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
XD
nem nagyon bírják qb fejét
egyáltalán jóban van vele bármelyik streamer is? -
Plata #412056 Azt hiszem 4 járt.
Csak egy csatára volt időm és léptem is.
Ezért is mentem T100-al,azzal nem kell annyira figyelni. -
Malarki #412055 A győzelemért mennyi pont járt? -
Plata #412054 Sikerült csatlakozni,egy csatát mentem is T100-al,ami vicces volt 7-0 lett a vége,60TP kétszer super conqueror egyszer pattant rólam gold lőszerrel közvetlen közelről.Mert betámadtam az ellenséget,meg kerültem őket és hátba támadtam őket miután az artyt levadásztam. -
U.i: a tegnapi uj ág után néztem, még van ~470 universal fragmentem... aztan belegondoltam, hogy en mar masmilyet nem is kaphatok, max ha a wg adomanyoz, mint karacsonykor, tankrewarsds-on.
Megforditva meg egy uj accal csak nemzetiket kapsz, universalokat csak akkor, ha mar unlockoltal valamit.
Ez is csak elmeletben szep dolog, a gyakorlatban meg semmi hasznos. -
U.i: a tegnapi uj ág után néztem, még van ~470 universal fragmentem... aztan belegondoltam, higy en mar masmilyet nem is kaphatok, max ha a wg adomanyoz, mint karacsonykor, tankrewarsds-on.
Megforditva meg egy uj accal csak nemzetiket kapsz, universalokat csak akkor, ha mar unlockoltal valamit.
Ez is csak elmeletben szep dolog, a gyakorlatban meg semmi hasznos. -
Szerintem ha még 1 órán át próbálgatod szünet nélkül, sikerrel jársz! És mindenki másnak is unlockolod! Köszönjük áldozatos munkádat! xD
(Prime time: 13:00-23:00 asszem, máskor nincs) -
Élsöre nekem se jött be normálisan,csak a fogaskerék pörgött fekete háttérben.
Újraindítottam és működőt:-D -
Plata #412049 Na sikerült feljutni,de nincs ilyen nekem.
Csak ez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #412048 Igen,igazad lett,mikor reggel felugrottam játszani és megcsinálni a napi küldit ott 900 pontom volt,honlapon csak 750,de nem rég frissült és már ott is annyi volt,be is váltottam 3 elemre. -
Plata #412047 Köszi,sajna most nem tudok játszani,de ha újra közelébe jutok megnézem.
Aszittem mobilról is tudok jelentkezni valami honlapon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.30. 09:37:54 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #412045 Hogyan lehet csatlakozni valamelyik csapathoz? -
Szerintem is ö lesz a befuto.
Most már csak arra kellene rájönnöm,hogyan kell elindítani a csatát:-D
Mert nem találom sehol
-
Általában óránként frissítik a webes adatbázist, nyilván a kliensed naprakészebb. :-) -
Én úgy értelmezem, hogy mindenki megkapja a csapatból Commandert, amikor a csapat eléri a 10. szintet...
És mivel más nem is számít, csak az hogy a csapatod elsőként tegye ezt meg, így részemről elhúzom addig, amíg lehet és/vagy biztosnak nem látszik valaki győzelme.
Bár 2 csomag csipszet rá, hogy Skill fog nyerni. :-D -
Plata #412041 Azt sem tudom miről beszélsz. -
Ki melyik,streamert választotta? -
Plata #412039 Hogy van az hogy a játékban azt írja 900 pontot szereztem az eventen,de a honlap szerint csak 750 van. -
És akkor szinte ugyanott vagy, amennyiért én vettem tavaly. :-D
Ezért megy a sok #walletclosed meme, meg mondják, hogy mennyire kapzsi a WG. :-) Nem elég, hogy fizetsz, még játssz is. -
Köszi!
Tehát 1800 a max., ha akarom a wz-120-at akkor meg kell venni a bótba tokent, 700-at. ami mondjuk még 7 ezer péz..... -
Ja nem rossz dolog ez a tervrajzos cucc,rengeteg freet megspórol az ember vele.
A 2 tizes ingyé vót
-
Át kell rakni a dupla lövést másik,egérgombra,vagy billentyűzetre,és mindjárt megszűnik ez a problema. -
Desmodromic #412034 Ez direkt ilyen vagy bugos? Nagyon gáz... -
Plata #412033 Igen.Kell egy kis idő. -
Desmodromic #412032 Jól érzem, hogy ezek az ikerkotványok az egyes lövést is egy kis késéssel sütik el? Azt hittem lag, de a többi tank lő azonnal. -
Se free xp, se semmi, lépésről-lépésre .. -
Van 250k, egy olyan accon amin mar ki van fejlesztve minden, nem para a free xp... -
Plata #412029 Rengeteg free xp is kell.
Vagy 100 ezer.
Sajnos én ellőttem a free xp-met angol heavy és med ágra meg csehekre.
Így csak a 9-est tudtam kihúzni. -
Pazzeg. Én meg reggel kómás fejjel megvettem az Is-2-II-t es mentem vele egy kört, majd ránéztem az ágra, és nem értettem, hogy akarok az ST-II-vel már ma játszani... de most megvilágosodtam: tervrajzokkal...
Köszi! :):):) -
Plata #412027 Is2 és Is3 nekem is a garázsban van,St1-re nem volt elég az xp-m.
Is3-ba még nincs legénység.
Kv3 legénysége ment Is2-be. -
Én egyelőre még csak a garázsban klikkelgetek 
Sikeresem megszabadítottam magam q.a sok xp-tervrajz+credit-töl
-
Plata #412025 Atya ég,lehetetlenség játszani.
Tiszta örült csapatok vannak. -
Xd -
xFreex #412023 Igen. A játékban az alvó macska küldihez viszont nem számít, ott az eddig megszerzettet nézni. -
A kínai tokenből ha költök, akkor fogy? -
Plata #412021 Azt hiszem még nem írtam a Ph wot fórumára,elég süket banda van ott.
Pár éve valamelyik azt hiszem hac klánból való csókát felhúztam azzal hogy kilőttem és le hackerezett,aztán beszédbe elegyedtem vele,amivel felhúztam,mondtam neki hogy csinálok képet a dumájáról és lehet be rakom fórumba,azt hitte a Ph fórumba és elkezdett fenyegetőzni hogy neki ott a haverja moderátor és kibannoltat onnan is.
Jah meg úgy volt a wotból is bannoltat mert reportol aimhackért.
-
Nem,nincsen script 
"Korábban már azért is én voltam a hülye, hogy manipuláltnak kiáltottam ki a MM-et, de bizonyságot nyert, hogy valóban az. Az 50% winrate tartása miatt, az MM így osztja a köröket, ettől jön az állandó szívatós napok, ami eleve kritikán aluli játékélményt okoz.
Nos figyelem azóta is játékmeneteket, és nem csak az MM-el "csal" a játék, hanem kb, mindennel, így az RNG-nek is pont semmi köze a randomhoz olykor, egyszerűen az is ellehetetleníti a játékot, és azt, hogy esély legyen pl. szakasszal megfogni a vesztes kört.
Na ez viszont felháborító és vérlázító, hogy honnan veszi bármilyen fejlesztői csapat a bátorságot, hogy ilyet megtegyen? Undorító, és gusztustalan az amit a WG fejlesztői csapata és az egész stáb megenged magának.
Egyszerűen hihetetlen, hogy mindennel büntet a játék, bünteti a szakaszt, állandó + tier, még véletlenül sem lehet maximum azonos, vagy Isten őrizz kisebb tier ellen játszani. Amikor bekerülsz a vesztened KELL szakaszba, nemhogy full piros a csapatod, de a szórás is mesterséges és tuti hogy pattan, vagy a földet találja el vagy bármit, ami kitakarja a célzási kör 10%-át a tank elől. Még csak véletlenül se tudjak/tudjunk tenni bármit is ez ellen.
Egyértelműen semmi köze a (generált) véletlenhez, legalábbis ilyenkor.
Ez nem csak az én véleményem.
Csak gratulálni tudok a WG csapatának ehhez az egész csaláshoz, igazán büszkék lehettek magatokra! Megöltétek a tiszta és szabad játékot!"
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.01.28. 14:10:53 -
Plata #412019 Emlegeti a script-et?
Mert akkor az Kotomicuki.
Ph-s wot topic-ot nem szoktam nézni ott akkora gyökerek vannak. -
Ááá ugyan már, nem vagyok én olyan gyerek, hisz tudod:-DD
A Ph-n már napok óta megy a konteó vita:-D
Most bejelentkezett egy 900wn8 as kolléga, hogy ő bizony most már tudja, hogy manipulál a wg, mert ő kiválo elemző képességekkel bir.:-DD