418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Igazad van, első szidalmat visszavonom.
  • Pares
    Én egyértelműen a venti+bia kombót preferálom.
  • popey8
    Röviden, tömören: véleményem szerint venti+bia sokkal többet ér, mint bármilyen egyéb (sokszor useless) skill. Persze a "főskillektől" eltekintve. Az optika hasznos, de az csak 1 tulajdonságot módosít, míg a venti+bia kombó gyakorlatilag mindent.
  • Pares
    Nem kell ezen sokat agyalni, a német agyakat a háború után szisztematikusan átmosták mindenféle ultraliberális, multikulti cionista propagandával. Ironikus, hogy pont ez lesz a vesztük.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.04.07. 17:42:53
  • yossarianHUN
    Egy Patton-féle jó látótávú tankra szerintem egyértelműen az optika a nyerő. Ventit csak BiA mellett érdemes tenni bármire is. Ha mindkettő megvan, akkor érdemes lehet, de én inkább egy/két dologra hegyezek ki egy tankot, ehelyett a "jack of all trades, master of none" stílus helyett.
  • yossarianHUN
    Ha a háborúellenesség a puhapöcsűséggel egyenlő, akkor inkább vagyok puhapöcsű...

Azon meg, hogy a hakenkreuz tiltva van, a sarló&kalapács/vörös csillag, stb. meg nem, nemtom miért kell megütközni. A történelmet a győztesek írják. Ha a németek győztek volna, akkor fordítva lenne.
  • Simulacrum
    Szellőzés (venti) vagy optika med tankokra?
    Most néztem Linkin M48-as videóját, ahol felveti ezt a kérdést és ő a venti mellett teszi le a voksát. Én viszont szinte minden med tankomon optikát használok. Sőt most már a BIÁ-t sem erőltetem az új legénységeimen, inkább mindnek valami egyedit adok. Nem tudom, nem könnyű ez a kérdés sem. R3nton, illetve másoknak mi a véleménye erről?
  • Angelus1991ster
    Mindenki tudja , hogy a mostani NSZK-ban élő németeket puhapöcsű háborúelleneseknek nevelik, plusz bűnös nemzetnek.

Legszánalmasabb tiltani A jelképet, amikor B jelkép meg van engedve. Holott B jelkép is ugyanolyan pokoba való , mint A. És egy polkorrekt nyáladzás.....
  • Tono34
    Type59 Buckaharcos Ace Tanker :) Hathatós ellen segítséggel.
  • mordawn
    Csak nem az Object 260 / LT-9? Ez lett meg nekem az említett csatával :)
  • ilovearty
    Szerintem ott simán megvan. Fosnak azért bemenni oda. Td-vel, meddel, lightal midig oda megyek. Van spot , sebzés gazdagon. Xp gyűjtő hely. Alig várom hogy rakjon
  • R3nton
    Ez így nem igazságos, jobb lenne ha ilyen sessionök lennének és bekerülsz az egyikbe, akkor sorba jönnek egymás után a mapok.
  • R3nton
    Az necces ha bejönnek a domb alá lightok, akkor annyi. 8 tank sebzésében kéne asszisztálnom...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.07. 16:42:40
  • ilovearty
    Sand River is jó támadás módban. Felmész a dombra és kész is.
  • mordawn
    Type 62-vel 151 csatát mentem, mire beadta.
  • R3nton
    Hány ezer csatát kell menni, hogy beadja lighttal malinovkát? Azt zárójelben hozzáteszem, hogy 2 napja 90%-ban erlenbergen vagyok.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.07. 15:58:32
  • Lunki88
    Én direkt az olyan tankokba teszem őket amibe nem kell sok ember. Ezek pedig főként a medek pl. B-C 25t (3 fő), Obj. 140 (4 fő) stb.

A te döntésed de én kicsit pazarlásnak tartom egy 6 fős tankba ültetni őket. :)
  • Tono34
    Ez már a 6. csajszi ;)
  • 99lufi
    a JP100-ba 6 fős a legénység te meg csak 5 leányt kapsz szóval nem lesz jó mert koedukált legénységnél nem müxik a BIA például..de te tudod, csak szóltam nehogy belefuss ebbe a hibába.
  • MrSnail
    Én féláron vettem a Chi-nu-t anno, úgyhogy igazság szerint nem nagyon sírhatok, ha esetleg így lesz.
  • Nazarov77
    én már csak attól félek, hogy tuti 50% kedvezmény lesz a tier 5ös prémium tankokra, és nehogy csak 750 goldot kapjunk mert féláron lesz.
  • MrSnail
    Majd péntek késő délután kiírják, mintha nem tudnák hónapok óta...
  • MrSnail
    ÁÁÁ köszi, efelett tényleg elsiklottam, nyilván mert ki volt emelve :D Akkor jöhet az 1500 gold.
  • Toxyk
    Akkor megtaláltad!Most goldot+ garázshelyet kapok,ha megvan,vagy kreditet?
  • Sunsetjoy
    Aha, akkor szokásos módon az EU részleg cseszi kiírni a honlapjára, hogy mire kell felkészülni :D
  • Nazarov77
    csak a vastagon szedett részt hagytad ki:
    Please note that this policy seems to apply only to bonus codes specifically.

szóval ez csak a bónuszkódokra vonatkozik, hogy ne legyen velük visszaélés.
  • MrSnail
    Megvan : nem kaptok aranyat mocskos kapitalisták :P
  • MrSnail
    Korábban amúgy nem volt egy ilyen hír, miszerint: a későbbiekben ha kapsz a Wg-től egy ajándék tankot valami misszióért vagy csak úgy és az már bent áll a garázsodban, azért nem kapod meg aranyban az árát hanem csak ezüstben, talán még azt is leírták, hogy azért mert rossz az üzletpolitikának, de lehet erre már rosszul emlékszem. De biztos volt valami ilyesmi.
  • Toxyk
    A játékba nézd meg a küldiket,ott írja,15 győsztes csata 1 nap prém,75 k xp 1 nap prém,győztes csata Type.
  • Sunsetjoy
    Ezt az infót honnan veszed? Linket tudnál róla adni? Csak az augusztusi Wargaming évfordulókra szoktunk t2 körüli tankot kapni, a WOT évfordulókra (1,2,3) csak kedvezményeket adtak eddig is, tankot nem igazán).
  • MrSnail
    A 704 jobb mint a 268, a X-nek kritikán aluli a vízszintes lövegkitéríthetősége. Ha meglesz a X-es orosz medem megy bele a 268 legénysége, (hiába a 3200 átlagsebzés csatánként) én már nem szeretek játszani vele.
  • Toxyk
    Sziasztok,egy kérdés,hét végén az évfordulóra megkapjuk a Type 3 Chi-Nu Kai-it.Akinek megvan az a a goldot kapja meg,meg a garázshelyet?
  • Tono34
    Vasárnap nekiálltam a T28C TD15-nek, OP704-el (sajna jp100 és az E4-re nincs keret és ez az egy T9 TD-m van.) A többi "sikeremből" kiindulva gondoltam el leszek ezzel is 1-2 hétig, ki is húzom közben a 268-at. Erre a 3-5 meccs körül beadta :)
    Így már teljes a női legénység a leendő JP100-ba :)

• Simulacrum
    KV-2 152mm-es ágyúval. Első csatára meglesz. Amúgy is érdemes ezt a tankot beszerezni és megtartani, mert nagyon élvezetes vele minden meccs.
  • Toweliee
    Don't forget to bring a towel!
  • Kronos79
    Még nem próbáltam, de troll/derp gun használata ajánlott és szigorúan HE-vel.
  • kopaszeger
    üdv!!!!!

Valaki segítsen már abba hogy mivel vagy hogyan lehet megcsinálni a t-55/a heavy küldetésnél azt a küldit amikor 5 belső panelt vagy 5 sérülést kell okozni.
  • Sunsetjoy
    Arról konkrétan a WG tehet, hogy milyen a németországi büntetőtörvénykönyv... :D
    Német büntetőtörvénykönyv részlet
    Németországban betiltott játékok
  • lammaer
    Mert, nem írt igazat? Ő is a csapat része ugye, és mivel tudja magáról hogy piros, hát jogosan írta be :)
  • Gyuszopapa
    A piros(380 wn8) 0 sebzéssel záró Hummeles csapattársunk beírja mikor már majdnem szarrá vertek bennünket hogy "tomato team".
    Nem sokon múlt hogy nem rúgtam le a monitort az asztalról.