418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Frankie69
    Az utolsó infó 197.300
  • Kryon
    Tegnap egy IQ harcos ellenfél konkrétan azért anyázott, mert kilőttem (szemtől szembe, városban, nyílt utcán, alap lőszerrel, tiszta helyzet). Az ilyen mit gondol, vagy mire számított?
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.13. 16:48:50
  • yossarianHUN
    Stílus.
  • mordawn
    popey8:
    én töltöttem fel a 9.7 test1 alapján. Viszont nem követtem, hogy a későbbi tesztverziókban történt-e változás az xp-kben.

/Beidéztem magamat, a kép alul spoilerben :)/
    Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.04.13. 16:46:08
  • András77
    Az ellenfél vezet 4 vagy 5 ! tankkal, közte egy 3-as batchat szakasz. Live oaks-on az E75-el beszorultam a vasúti kocsik mögé, mert egyszerűen nem tudtam hova menni és 3 böszme nagy arty volt és szép tűzijátékot is kaptam tőlük meg a fene tudja hány egyéb tanktól, de a vasúti kocsik megfogták a találatokat, ha alatta lőttek, akkor meg csak leláncoltak.

Ami miatt érdekes, hogy ilyen tűzerőt magamra vontam, közben meg a csapatom kinyírta az ellenfeleket egyesével, mert nem volt támogatásuk, mind engem akart kiszedni a kocsik mögött.

Csak azért írom le, hogy bátran be lehet menni a vasúti kocsik mögé, jó fedezék arty ellen, de mozogni is kell persze kicsit, hogy alatta a többi ellenfél ne tudjon meglőni olyan egyszerűen. Szegény vasúti kocsikat szilánkosra lőtték, de nekem csak láncot szedtek le.
  • madmanic
    Hihetetlen.. Sok agyatlan szar lemminggeci elindul, hiába kérem, mutatom, hogy hol segítsenek, nyomkodják a Negatívot meg vigyorognak... Aztán ha elküldöm őket a gecibe, mert látom, hogy ezren jönnek felém, és megfullasztom a legényeket még fel vannak háborodva, hogy miért nem védem az oldalt egyedül... Anyádért csicska...
  • yossarianHUN
    A CDC-t csak és kizárólag igen tapasztalt medeseknek ajánlom, mert ha van olyan tank, ami nem bocsájtja meg a legkisebb hibákat sem, akkor ez az. Olyan drabális és papír a teste, hogy még a pontatlanabb ellenségek is rendszeresen menetből belőnek, még wet ammóval is kb. minden második oldalról bekapott lövés viszi a lőszert, emellett persze a legénység is szeret kihalni belőle, és ha egyszer véletlenül egy arty megtalál... Álcáról meg felesleges vitázni, mert a CDC is egy diszkógömb. Folyamatos, 100%-os koncentrációt igényel, ha az ember kicsit elbambul, vagy meggondolatlanul dönt, már bámulhatod is a füstölgő romjaid. Ez főleg T10-re igaz, ott kb. olyan érzés vele a játék, mintha egy tyúktojást tennél egy talicskába, amit aztán úgy kéne futva végigtolnod egy taposóaknákkal teleszórt szántóföldön, hogy a végén még egyben legyen a tojci.
    Nem mondom, hogy rossz tank, de csak az vegye meg, aki tudja mit vállal, mert sokkal könnyebben játszható és lazább prémek is akadnak. Sokat elmond, hogy CDC-vel 1540 az átlagsebzésem, T-34-3-mal 1750.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.13. 16:21:17
  • András77
    Volt egy kép róla, valaki bemásolta. Akkor kérdeztem rá, amikor a teszt ment és 190k körül volt, q.va sok kell.

Lehet itt keresni a fórumban? Ha vissza tudsz keresni még kép is volt róla, de már több hete.
  • popey8
    Ez biztos? Itt mintha 170k vmennyit emlegettek volna...
  • kHares
    200k xp a következőnek meg 150k körül
  • madmanic
    istenem... megint kiszabadultak a nyálcsorgatók....
  • popey8
    Meg tudná vki mondani, h az új francia 9-es tanhoz mennyi xp kell pontosan a 1390-el?
  • Negritis
    dicker max-ot is szokták szeretni az emberek
  • András77
    +1 a t-25-re, féláron ajándék, de ez tényleg a klasszikus német med, fun célokra nem igazán alkalmas, de munkára igen: kreditet termelni és legénységet húzni. Figyelni kell a jó felszerelésre és a medes skillek is kellenek meg tényleg érdemes prém benyát használni (előre meg kell venni valamennyit féláras akciókban), mert több gyengesége van, de jól kikezelhető a dolog és akkor már jobb tank lesz, mint a normál tier5 medek. Nem akarok erről hitvitát, ez a véleményem és elég sok tier5 medet ismerek és úgy tartom, hogy a t-25 erősebb és jobb mindegyiknél jól felszerelve. Itt figyelembe vettem, hogy nyilván egy pitbull sealclubber módon kigyúrt tier5 med jobb lehet, de a legtöbb játékos átrohan a tier5-n, képzetlen legénységgel, félig kifejlesztett tankkal stb. Ezek sehol nincsenek a T-25 höz képest, mert még fullra kigyúrva is kb egál lenne a helyzet, így meg nem is kérdés, hogy erősebb. Jó mondjuk nekem a sok skilles német med banda van benne, az is dob rajta, de azért prémtank, hogy legénységet is húzzak benne. Sok vodkát ihatott a tervezője és/vagy már rég kirúgták, mert nem sikerült neki gyengébb prém tankot terveznie, mint a normál tankok

Annak érdemes megvenni, akinek nincs egyszerűen lehetősége drágábbat venni, de kéne mégis a kredit. Bónusz ajándék, hogy a német med legénységet lehet húzni benne. Fun célokra nem tudnám ajánlani, nincs benne úgy semmi kiemelkedő, ez a tipikus jack of all trades / mindenben átlagos tank, pont ez a jó benne, hogy az ágyúja is jó végül is, kicsit szór, de célzásgyorsítóval, skillekkel meg persze kivárással találni fog, jó a gun depje (dombokon remekel és domb sok van mostanában), elég gyors, bár nehezen fordul és a tornya is lassan forog (kell a benya bele), átlag feletti hp-ja van és a páncélja néha pattint, a látótáv csapnivaló, de skillekkel és bino-val ki lehet javítani, igaz meg kell állni, de a célzás miatt amúgy is kell, evvan, ki kell találni a megfelelő játékstílust vele, nem nehéz. 750 arany az ára most az akcióban és gondoljunk már bele, egy átlag kör (800-1000 sebzés, 100-200 spot 1-2 frag) hoz 30-35e nettó kreditet prémiummal, ami nagyon jó. Ez a tank nagyon jól hozza a kreditet és nem nehéz vele a játék, megtanulható és a 800 körüli sebzés nem számít rendkívülinek. Egyszer láttam a dyaebl-t t-25-ben, neki 1200 az átlag sebzése vele, megnéztem akkor, szóval a pro-k 1000 felett mennek simán vele.

Egyébként a chi-nu-kai elég hasonlóan hoz, mint a t-25, én is meglepődtem, de jól használható kis tank, nagyon jó az ágyúja, csak kár, hogy nem nagyon érdekel a japán meg ág. Elakadtam a type61-n, qrva sok xp kéne még az stb-hez, úgyhogy tessék-lássék csinálgatom csak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.13. 15:21:45
  • Kotomicuki
    SU-122-44 és S35, ezen kívül már csak a T8-asok maradnak, mint "értelmes" prémium tankok (ami nagyjából a T34-re korlátozódó kör), mik jók is vmire.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.04.13. 15:14:03
  • Negritis
    t-25 nem t5?
  • voivod32
    Igen! T-25 német med. Istencsászár, és a creditet is jól hozza. 10-15k tiszta haszon /meccs. Kicsit lassan fordul, de gyors, gyorstüzelő, jó átütésű , pontos löveg , pattintós torony, és az MM sem gyűlöli. Csak ajánlani tudom.
  • Mardel
    8-9
  • bekescsaba
    A type 64 milyen szintű csatákba jár leggyakrabban?
  • Kryon
    Ne kiabáld el, a végéhez még nyerni kell egyet...
  • Mardel
    Jah a 3. küldetés top 10 xp-re megy, lehet vesztes csata is.

Akkor meglesz hamar, aztán alt+f4.
  • R3nton
    Hát az MM kedvezmény nagyon sokat nyom a latba szerintem. Egy jó játékos FCM-el igencsak tudja befolyásolni a csata menetét, persze cdc-vel is. FCM amiben még nagyon jó az a rammolás, 50 tonna és baromi gyors.
  • R3nton
    Nekem van su100y nekem nagyon bejön a cucc, type 64 is, az meg a legjobb 6os scout szerintem, type62 meg egy szar...
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    érdekes amit leírsz, nekem csak a wz111 van meg ami hasonló és prém, de mindig elcsuklik a hangom, mikor egy is6 terminátor módjára lemészárolja a fél csapatot. Ami rajta van páncélzat az nagyon durva szerintem T8 szinten. Persze ehhez van egy gyengébb gun is.
    WZ111-el 175 pen sokszor eltűnik az oldalában a lövedék sebzés nélkül. Legizgalmasabb csatát eddig egy kv5-el vívtam ő nyert de csak azért mert ő full hp-n volt én meg 70% on és az utolsó 200-hp-n 1x pattant 1x criticall.

• Mardel
    6 (15) 40%

Már csak 29 csata kell a 3. küldetéshez, de csakis pirosak közé rak a matchmaking zöldek és citromok ellen.
  • Nazarov77
    Hihetetlen milyen förtelem volt ez a szülinapi event, minimum következő patchig szüneteltetni fogom a játékot úgy érzem, ez a mai termés:
    Wins/Battles: 2 (14) (14.3%)

9 vereség KV-2vel 9! csak azért szenvedek vele mert 99%on van a 2. képesség a legénységnek....
  • ilovearty
    Ugyanez elmondhato az fcm-rol is. Loszerrekeszt szinte minden loves viszi. A cdc elonye a jobb alca a gyorsabb celzas es a jobb csolehajlas. Az fcm-et mar celzaskor is latjak nagy tavolsagrol is. A cdc-t csak loves utan . Ez azert nagy elony. Az igaz hogy vizes szalveta pancelzata van de az fcm sem sokkal jobb. A tornyarol pattog ha ugy van kedve de ennyi. Egyetlen hatranya a cdc-nek a t10. Kb minden hatodik csata az.

• bekescsaba
    Meg van. Egyébként jó lenne, ha

1. lenne egy pici gun depressonja
    2. nem lehetne He- vel belőni a parancsnoki kupolát
    3. pontos lenne az a kibasz...tt ágyúja, vagy legalább megkapta volna a su85B ágyúját(ami mellesleg a leg OP-b td a játékban)
    4, 5 fokkal nagyobb lenne a lövegkitéríthetősége
    5. ha szemből nem mindig lőnék pirosra a motorját
    6., Ha 10 ből 9 szer nem tier 6-ban játszana, csak mondjuk felében.

Igaz is. A tier limites tankok többet vannak fentebb, mint a saját szintjükön.

Nézegettem ezt a Type 64-et, de nem hiszem, hogy többet tudna a saját szintjén, mint a type 62 a sajátján.

Pz4 S-em van (ÓÓÓÓriási csalódás...)
    Su100Y- hát nem tudom, valahogy nem a világom.
    Togom van (de minek?)

Van még más 6-os prém tank?
  • R3nton
    az 5ös orosz TD-t vedd, ha annyi még van, az nagyon jó állítólag! :D
  • patchaou
    Nem az, de nagyon ritkán lát 7-es tankot.
  • Lucifer001

• bekescsaba
    Melyik használhatóbb tank?

Excelsior vagy Ram II?

Égeti a zsebemet a Chi-Nu Kai arany......

Apropó, a Ram II limites?
  • Mardel
    Ezt a szart.

Megvettem a Panther 8,8-at.
    Zsinórban első 4 csata vereség.
    HP-mat megsebzem, cska a csapat fele piros játékos.

5. csatában ynerünk csak 50%-os találati arányom lett és 333 sebzésem, mert az eddig pontos fegyver teljesen becélozva átvált egy ruszki 0,5 pontosságú-ra és a tank előtt méterekkel esik le a lövedék...

Ilyenkor kell leszorzózni a tankot, persze...
  • R3nton
    Support tank, sniperezni kell vele. CDC ha már itt tartunk még rosszabb, mert még HE se kell, hogy hazavágja a modulokat. Toronyforgató mechanika lőszerrekesz, mindent kilőnek belőle sima AP-val is.
  • McFrost
    Mi lenne, ha nem ablakban futtatnád?
  • Piszkos  Fred
    Azt vágom, ki is szokta írni hogy elmentve, de a betöltőképernyő alatt úgy tűnik, nem működik ez a feature.
    Lényegtelen, ha nincs ötlet akkor újrarakom megint (egy hete a frissítéssel szarakodott) :D
  • Pares
    Ez. Én is ablakban játszom, és ha a WoT ablak aktív, akkor arról csinál képet. Egyébként nem értem, hogy miért nem működik az egész képernyős mód, ha arra állítom, akkor elkezd "villogni" a kép.
  • lammaer
    Mert, ki nem szeret rizikó nélkül lövöldözni másokra miközben a csapattársak "véreznek" helyette? :)
  • lammaer
    110-nél alig vártam hogy megszabaduljak tőle. A frontja elvben jobb mint az IS3é, cserébe a mindent elnyelő oldalsó varázspáncél hiányzik belőle.
    De mondjuk ez nem nagy ügy a gold korszakban.

Viszont az ágyú az picit kevés volt nekem - a pen az még OK, de sebzése elég kicsike, valahogy nincs visszatartó ereje. Mondjuk lehet hogy az IS3 miatt volt mindíg ez az érzésem (ott ugye 390et rúgy az ágyú mig itt csak 320-at), mert ahogy utólag elnéztem, a 110 top ágyúja kb hozza amit a Királyigrisé. Lehet az emberekben is van valami tudatalatti ösztön, hogy míg az IS3 elé nem szivesen állnak be egy pofonért, a 110emet minden további nélkül lerohanták, gondolván úgyis csak egy ócska kínai Is3 másolat :)
  • ilovearty
    A cdc-vel most mar elvagyok, sot mar mar tetszik is, de az fcm50 szerintem trogerebb mint a t34. Fuuuuu de ruheltem... ugy vilagit mint a 100-as izzo. Lovi boldog boldogtalan mert papir. Igazuk van,miert az e75-ot lojek ha ott van ez is.
    A kredit is eleg savanyuan jott vele. En azt csak annak ajanlom akit nagyon utalok.