418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    szerintem nem lesz olyan
  • Solten
    Megvarom az hulye csik nelkuli verziot.
  • R3nton
    Rosszul írtam, tehát a prémium az erősebb. A prém 7 sec alatt üríti a tárat, míg a 1375 10 sec alatt. Nagyon nem mind1, akkor, ha egymást lövik.
  • yossarianHUN
    "Burstben nemhogy veri a 1375-t de még jóval el is marad." - Ezt nem teljesen értem, de szerintem nem ugyanazt értjük a burst damage alatt. 8 x 90 = 720, vs. 6 x 135 = 810.
  • R3nton
    Hát nyilván közelharcban jó ez a tank. Burstben nemhogy veri a 1375-t de még jóval el is marad.

összehasonlítás

Míg te 135-t versz rá ő 180-t rád és még a bulldog is elmarad a 150-jével.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.19. 20:28:22
  • yossarianHUN
    Az 1 másodperces töltés az jó, de mire mész vele? Burst damage-ben még a 13-75 is veri, a tárazása annak is kb. ugyanennyi, és ha nem közelharc van, akkor egyébként se tudod kihasználni, mert nem tud beszűkülni a lövések között, és össze-vissza fogja szórni a meggymagokat.

Ha meg lehetne venni csak a tankot, 5 ruppó körüli összegért, még szerintem kapható is lennék rá, de ezzel a ravasz üzletpoltikával, hogy "igaz, hogy még 4 rugónyi dolgot ki kell fizetned mellé, de a tank maga elméletileg csak ötezer", nekem nem pálya. Az AW-t max grafikán futtató gép egyelőre prioritást élvez:D
  • Lucifer001
    Ha valakinek inv kód kell írjon rám .
  • McFrost
    Nem.
  • Pityu0
    A 13-57 tier limites?
  • R3nton
    Azt néztem én is, hogy maga a csomag egyébként nagyon megéri, mert egy 7-es tank 7-8 rongy a shopban, így meg olcsóbban kijön jóval. Jó cucc a videók alapján. Ugye a bulldognak azért nagyobb az átütése és a sebzése is valamivel + 10 van a tárban. Viszont az 1 seces reloaddal nem tud szembeszállni. És a tárat is nagyon gyorsan tölti újra ez a francia fos. Amivel viszont nagyon meg lehet szívatni szerintem az az LTTB az 1VS1ben megfogja a 143 penes ágyú lövéseit, ezzel nem lehet majd szemből ütni az LTTB-t, max arannyal.
  • McFrost
    Ebben benne van az én retardáltságom is.
  • yossarianHUN
    Maga a tank csak 5, de 9-et kell kiadnod ha akarod, szóval ez nem vigasztal:D

Én meg egyszerűen kétbalkezes vagyok lightokkal. A 13-75-öt még viszonylag szerettem is, de a 13-90-t, amit a lightbűvészek az egekig szoktak dicsérni, eladtam, úgy utáltam. Ezek után elég nagyfokú hülyeség lenne kiadnom 9 ruppót egy prém lightért.
  • Oddball29
    Pedig az még a jobbik scoutok egyike. Amolyan minibulldog.
  • McFrost
    Maga a tank elméletileg csak 5 rugó ebben a csomagban.
    Én játszanék szívesen könnyű kocsikkal, de a "normálisakig" eljutni, több mint idegtépő számomra. Nekem a Luchstól is elhal a szürkeállományom nagyobb része és az még messze a céltól.
  • yossarianHUN
    Gyújtáshoz arany tök fölösleges, ahhoz úgyis többnyire a tankok oldalát/seggét kell lőni.

A 13-57 engem is érdekel, a 13-75-öt kedveltem, de nem annyira, hogy 9 ezret perkáljak ki érte. Ez meg gyakorlatilag egyedül az 1 másodperces töltésben nyújt mást, ami jópofa, de sok gyakorlati haszna nincs. A kredit is jó dolog, de annyira nem vagyok penge lightos, hogy ezzel farmoljam a nagy pénzeket.
  • András77
    Viszont legalább raktak rá egy egyedi dolgot és nem a reklám csíkra/5% plusz kamora gondolok, hanem az 1 sec újratöltési időre a tárban. A chi-ri-nek van hasonlóan rapid tűzereje, de annak a mobilitása nem hasonlítható ehhez, meg ennek 8-as a tára és a 143-as átütése tulajdonképpen a még elfogadható szint. Rájöhetnének a WG-nél, az E25 sikere alapján, hogy ha tud valami különlegeset a tank, akkor többen megveszik. Ami képernyőket láttam róla, jól adja a kreditet, szóval aki szeret könnyű tankozni, annak szerintem bejöhet, mint egy különleges fajta.

Más téma, hogy kérdezgetik a gyereket a t55a-ban, hogy mivel csinálta meg a dupla gyújtást. Mondja, hogy t34-2, de arany lőszer szigorúan. Ha ennyire szereti az aranyat, akkor azt raktam a wz111-be és beb.sztam egy 417-t a kupolájába neki, de nem köszönte meg

Mondjuk én biztos, hogy arannyal mennék neki a gyújtásnak, esetleg nagy kaliber esetén he-vel és most már sokadszor hallom, hogy arannyal gyújtott valaki, úgyhogy erre érdemes figyelni. Megpróbálom én is a t34-2-vel, de lehet, hogy vissza kell vegyem a cromwell-t, mert a kv85 meg a kv3 a két potenciális célpont. Ezek tutira úgy égnek, mint a fáklya.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.19. 18:45:51
  • McFrost
    Én is gondolkodom rajta, tetszett a videókban.
  • Solten
    A hivataloson azt irjak hogy a bulldoghoz kepest vicc. Nameg qrva idetlenul nez ki a feher reklamcsikkal.
  • yossarianHUN
    Jobb is.
  • Count Adyn
    A kulcsmondat pedig ez:D
    "this might not come anytime soon (at least it won't as per Storm)"
    szóval talán majd egyszer - soha:D
  • Sunsetjoy
    Most akkor majd mondhatják, hogy perkkel érte el. Vegyél prémet, fejlődj gyorsabban, legyen neked is:)

Angelus: Sokféle hardverrel lehet biztosítani a 20-25 FPS-t. A fő kérdés, hogy milyen színvonalon (vagyis felbontáson és részletességen)... Nekem pl. 55-70 fps átlagban- 1280x1024, csak a látótávolság nem minimum, alap grafikán.
    Nem pofátlanságból írtam, én is tudom, hogy gáz a wot grafmotor.
  • lexlutor
    mondjuk en pont az Ammunition Tuning-on, meg a baratain akadtam le picit, mert az ehhez hasonlo dolgokat (pl.: pancelzat minoseg bevezetes), avval utasitotak vissza, h az egysegsugaru jatekost csak megzavarjak ezek, nem tudjak majd mi miert tortenik ugy a jatekban ahogy..

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.19. 15:32:10
  • yossarianHUN
    Én gondolkodom rajta, de még nem döntöttem el. Cleverland szerint fun.
  • popey8
    Ez így elsőre sztem egy kalap szar és jó nagy lehúzás. Amit eddig 1 skill sorral (kevesebb grinddel) megoldottál most majd 3-mal kell. És akkor mást már nem is tudsz rátenni, mert ki az az elmebeteg, aki több ezer csatát megy egy tankkal, h legyen 5-6 skilles crewja és meglegyenek azok, amik még nagyon hasznosak/fontosak. Ráadásul az első camo skill csak bokor mögött ad bónuszt, csak úgy simán a mezőn állva nem, hát kösz. Aztán a javítás... Most már csak a láncfelrakás idejét fogja gyorsítani, a többi modul javítását nem. Ismét kösz -.-

Ami pozitívum, h van benne több elég jó skill pl. a pontosság növelő vagy az Ammunition Tuning. Viszont ugyanúgy vannak olyan semmit nem érő használhatatlan skillek, amit jó játékos soha rá nem fog tenni a tankjára, max a piroskák. Azt hiszem a mostani felhozatalhoz képest, ebben az új listában több vagy legalábbis ugyanannyi a must have, mint a useless. Meglátjuk mi lesz ebből.

Más: megvette itt vki a Grand Finalos kis AMX1357-et? OP? Érdemes megvenni? Bulldoghoz képest milyen vele a játékélmény?
  • Count Adyn
    WT mikor kijött már ugy voltam vele hogy ennyi volt, már a löweét se hittem volna hogy tulélem:)
  • Tarathiel2
    Nálam i5-4440, 8gb 1600-as ram és GTX650Ti tol medium grafikán 50-70 FPS-t, high-on 40-50. Improved Lighting mod, köd és ágyúfüst kikapcsolva. Elég vacak egy motor, a GTA5 nagyságrendekkel jobban néz ki mégis gyorsabban fut.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.19. 14:20:58
  • Count Adyn
    Hja elég szürreális volt:D Tudom rossz szokás, lightokkal nagyon megszoktam hogy felrakom az autaimot aztan pötyögök száguldozas közbe:D
  • Simulacrum
    Grat!
    Gyorsan vége lehetett volna a körnek, ha CDC rádmegy. Érthetetlen, hogy miért nem ment utánad. Ennél még érthetetlenebb a WT. Nem volt betöltve és úgy ment a tankokra? Vicc.
    Amúgy, ha már ennyi HE-t viszel magadra akkor a WT-re miért nem használtad? Kicsit többet kellene a belső nézetet használnod szerintem, sok lepattanót megúszhattál volna.
    De, ami a legérthetetlenebb számomra, hogy az a hely, ahol végig voltál az igazi arty paradicsom. Általában oda céloznak a legtöbbször a játék során, erre te összesen 1 lövést kaptál a három artytól úgy, hogy magasan a legveszélyesebb is voltál rájuk, mert fentről simán bespottolhattad volna őket.
  • yossarianHUN
    Textúrák magasra állítva, minden más közepes/low, árnyékok kikapcsolva, így átlag 35-40, néha leesik 20 körülre, de nem gyakran. 20-25-re ne pályázz, azzal élvezhetetlen élteformaszerűen. Én is most tervezek upgrade-elni, én i5-öt és GTX 970-et tervezek szerezni.
  • Angelus1991ster
    Mennyi az FPS-ed?

WoT-hoz sajnos nagyobb erősművek kellenek.
    E8200 2,6gHz*2-ről E8500 3,16GHz*2-re növelném a procit és hozzá csapnék egy 240gb-os ssd-t.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1GB-os GTX 560 ti és 8gb 1333mHz-es ram.

Szerintetek ez biztosítja az átlag 20-25 fps-t?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.19. 13:45:14
  • Tarathiel2
    Most is van, Conqueror GC-nek hívják.
  • yossarianHUN
    Ja, meg ez a martyrdom, hogy sebzi a halálod a körülötted lévőket... Sunyiba megvette az EA a WoT-ot?:D Mikor lesz orbitális részecskeágyú skill?
  • AlucardHuN
    Nemár.... ez nem normális. Tényleg van pár dolog amit szivesen látnék de ez már így is sok ebbe a bughalmazbaxD Meg így ezzel a camo túltápolással ezentúl még annyira se fogom meglátni a TD-ket, medeket és artykat mint eddig.
    Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2015.04.19. 12:45:07
  • Maala
    Hát ezekből a skillekből elég OP dolgokat lehetne csinálni. Full camo skillesíteni egy tankot, és csá. :D
  • Count Adyn
    Nem és nem és nem lehet nyerni:D
  • yossarianHUN
    Az egyik noob véletlenül megtalálja, meséli a pajtásnak mekkora fun, az továbbmeséli, és már el is terjedt. Lásd KV-1S a régi szép időkben.

Jó az SSD, igen. Nekem 3 GHz-es E8400 van.
  • Angelus1991ster
    Noob-ok szerinted foglalkoznak a skillekel?

SSD segít ezen a játékon?
    E8500-as 3,16 gHz*2-es proci van valakinek?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.19. 12:23:44
  • yossarianHUN
    Hát ez aztán tényleg remek :P Tegyük még noob-baráttá a játékot, mert eddig nem volt eléggé az.
  • Angelus1991ster
    Na ez egy jó újítás.
  • Antimat
    Most komoly 13 tankot nyírtál ki? Én is megnézném a replay-t :)