World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.11.22. 19:38:10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
69-ről 60ra kéne csökkenteni a sebességét és csak a 120 mm-set rárakni.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2014.11.22. 19:33:08
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Miért hiányoljak egy olyan nemzetbeli tankot ami abszolút nem érdekel?😄
arról nem is beszélve, hogy lényegébe mauson kívül már mind megvan...
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.22. 19:12:04
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha meg német oldalon akarsz jó lövegsüllyedést, meg relatíve jó tornyot, akkor miért nem valamelyik keletnémet Pattonért kezdesz el sírni? Annak a berakásában még ráció is lenne.
Neked meg az a bajod, hogy baszod értelmezni a leírt mondataimat.
Nekem elsősorban a több elérhető tank a lényeg.
Másodsorban pedig a nehéz tankok, mert azokat jobban kedvelem mint a többit és harmadsorba meg ha már akkor legyen eltérő a többitől ami elérhető vele egy szinten.
Nem mondnom, a jó ágyúsüllyedés és torony kombó elég effektív a játékba, így pl német oldalon is szívesen látnék ilyesmit.
(bár jól tudom, hogy ez most olyan mintha a falnak beszélnék.)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.22. 18:50:09
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ezeket meg nem a WG-nek írtad, hanem nekünk (a fórumozóknak). Ezért reagáltunk rá, függetlenül attól, hogy a WG-t érdekli-e, vagy sem. Ha meg úgy gondolod, hogy minket sem érdekel, akkor minek írtad le?
Hoppácska.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Felőlem lehetne itt E-90-től kezdve anyámkíja fiktív tankokon át, több tank,eltérő stílusok/tulajdonságok.
Kb ennyi amit én fontosnak tartok.
Ezt hiába mondod, ahhoz szinte egy koplett rebalancot kellene csinálniuk.
Mennyi az esélye ennek?
Vagy annak, hogy új ágak nem lesznek jobbak amik bekerülnek újonnan?
Másrészt semmi értelem nincs annak amit mondasz.
Eleve semmi foganata annak, hogy én itt sg fórumon mit "javasolok", meg nem érdekel az ég világon senkit valószínű.
De ha eljátszok a gondolattal, hogy a WG-nél az sg fórumot lesik kiemelt figyelemmel, hogy vajon milyen csuda ötleteket ajánlgatok akkor nyilvánvalóan OP dolgot kell írnom😄
Mert egyébként ha számítana bármit akkor én itt írhatnék egy hogyan képzelném el a Tier 1-2-3....stb balanszt és miegymást, de úgysem érdekel senkit se itt, se a wg-nél.
Akkor most minek öljek bele ennyi energiát?
A Maus meg a T95 meg megint nagyon nem ugyanaz. Az egyiknek forog a tornya és lassú, a másiknak nincs tornya, és brutálisan, használhatatlanul lassú. A Maus sebessége épp elég ahhoz, hogy szép komótosan eldöcögjön vele az ember. Foglalást lelőni nem fogsz visszaérni vele, de does the job. A T95 gyakorlatilag egy fix bunker.
Mert mondjuk 9-es szinten rohadtul nem lehet olyan gyenge páncélzatra hagyatkozni?😄
"A T95 amúgy nem tank hanem, önjáró löveg ami közvetlen támogatást nyújt, olyan Stug szerű rohamlöveg."
Wot-ba ugyan mind egy szerintem.
pl hasonlóan életképtelen mint a Maus bizonyos helyzetekbe, így ilyen szempontból mindenképp egy kategória a kettő, legalábbis wot-on belül.
"De biztosan nem kell még egy német nehéz harckocsi."
Kinek mi, speciel engem nem érdekel a 14.autólóaderes francia papír med/light/heavy.
Ráadásul ennek ellent mond, hogy folyamatosan jönnek a német copy prémium tankok is.
Szóval nagyon ellenzed a power creepet, de olyan tankot javasolsz, ami ennek a jegyében készült, mert hát úgysem lehet útját állni. Én meg nagyon ellenzem a szemetelést, de úgysem lehet útját állni, úgyhogy el is hajigálok minden szart, ott, ahol épp olyan kedvem van.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.22. 18:20:44
A másik meg, hogy azt csak úgy hasraütés szerüen írtam és az is igaz, hogy hiába minden a power creepnek már nem lehet útját állni.
Én nagyon ellenzem, de ettől független ez lesz már a tendencia.
Ha csak frontpáncélzatú és mozgékony nehéz harckocsi kell akkor ott a T110E5. Hülyeség a mindenkinek minden fajta harckocsi.
Folyamatosan kellenek a harckocsik? Lehet, bár véleményem szerint nem. Annyi mást lehetne még fejleszteni a játékon. Ha kellenek is újabbak, akkor esetleg jöhetnénekk a kínai TD-k, japán TD-k, kisebb európai nemzetek harckocsijai, francia második nehéz és közepes ág. De biztosan nem kell még egy német nehéz harckocsi.
Ha az E-50 valóban nehéz harckocsi és az E-50M is az akkor tulajdonképpen miért is nem jó akkor az E-50M? Csak azért mert a játékban közepes a besorolésa?
A T95 amúgy nem tank hanem, önjáró löveg ami közvetlen támogatást nyújt, olyan Stug szerű rohamlöveg. A Siegfried-vonal bunkerei ellen tervezték, aztán meg a japán erődök ellen. Harckocsikkal annyi kapcsolata lett volna, hogy ellen kellett álnia a 8,8 cm-es lövegeknek. Harckocsiban csak egy két teljesen életképtelen nehéz harckocsi elképzelésük volt, ami nem nagyon jutott tovább a vázlatokon se.
Biztos vagyok benne, hogy a fórumokon is rengetegen sírnak Leopard 2-ért, T-72-ért, satöbbiért, de mi a szarnak. Ha ennyire MBT-70 fétises vagy, az AW-ban majd kiélheted magad, abban biztos bent lesz.
Te felhoztad, hogy minek ilyen fiktív tank a játékba(mbt-70 legalább megépült)
Én meg erre felhoztam, hogy pl az E-50 legalább ennyire fiktív mint az általam ledegradálva,lefiktivizálva javasolt tank.
És még sok ilyen van a német oldalon hol kisebb hol nagyobb fiktív faktorral.
Tel felhoztad az E-50-et és hogy miért nehéz tank.
Hát mert ez egy könnyített,modernizált Tigris 2-nek volt a tervezete.
A wg meg implementálta mint egy száguldozó 62 tonnás közepes tank.
Na most nem tudom, ez miben különb.
Játékmechanika szempontjából meg az általl javasolt MBT-70 sem lenne rossz, lényegében egy jól páncélozott,agilisebb nehéz tank lenne mint amit a maus vagy az e-100 kínál, kisebb alfa de cserébe nagyobb rof és átütés.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167357-panzer-viii-maus-pic-heavy/page__st__80__pid__3523015#entry3523015
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.22. 17:44:05
Az az ágyú szintén csak azért olyan "medes" mert 9es stzintre már más a balansz értéke a 105-ös lövegeknek, de amúgy kb az a KT lövege lenne rajta.
Valszeg a valóságba nem így nézett volna ki, hanem egy kevésbé mozgásképtelen Tigris 2.
Akkor a WT,JPZ 100-ról nem is beszélve amik meg ilyen teljesen légből kapott dolgok szinte.
De tőlem hozuább értők szerint az E-75 is túl van páncélt tekintve buffolva vagy az E-100 torony is.
ezt a a felállást tessék nézni
csodálatos campfest<#falbav>#falbav>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.22. 17:15:53
Érdemes megnézni mekkora nyomoroncok vannak....
REPLAY
Utoljára szerkesztette: SASA86, 2014.11.22. 17:15:09
Kifejleszthető content meg kell, de ez nem jelenti azt, hogy kezdjünk el ész nélkül minden szart bepakolni a játékba. Ennyi erővel a Leo 2 miatt is protestálhatnál, mivel a német azt közvetlenül az MBT-70 projekt elhagyása után fejlesztették ki. Hát csak kicsit le kéne nerfelni az ágyúját, a páncélzatát, a mozgékonyságát, és teljesen jó, nem igaz?
pl a 2 top td is ilyen.
Azt meg felesleges már erőltetni, mert mint írtad már ebbe rég beleszartak.
pl a maus meg e-100 buldózer jellegét ölték meg a 10-es td-k,a gold átütétések.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ott az amcsiknak a T95 az is egy szupernehéz,páncélozott lassú tank.
Egyébként nem hülyeség, mivel ebbe a játékba folyamatosan kell új kifejleszthető/megvehető/megnyerhető content(tank)
Ilyenek lévén nem árt, ha nagyobb variáció található meg egy-egy fejlesztési fában
Egyébként ha már ezt említed ott az E-50, az wot-ban egy agilis nehéz tank, még ha közepesnek van címezve az lényegébe egy sokkal agilisabb Tigris 2.
Vagy a WT-100 is elég fürge ahhoz képest, hogy mekkora.
Nem tudom, hogy az ehhez hasonló példák sokasága mellé miért lenne akkora szentségtörés eaz MBT-70 ből egy eltérő stílusú t10-es nehéztankot fabrikálni a németeknek, ha már a közepes meg a td vonalon is 2 eltérő stílusú és javában a valóságtól igen eltérő dolgokkal ezt megcsinálták.
Anyád.
Ez a minden nemzetnek minden féle stílust egy akkora baromság. Így semmi értelme a nemzeteknek. Ha az amerikaiak nem gondolkoztak szuper nehéz harckocsikban akkor nem kell nekik (még a T110E5 is gyanúsan túlpáncélozott a WoT-ban). Ha a németek képtelenek voltak egy olyan nehéz harckocsit tervezni/gyártani ami nem egy megalomán hulladék akkor ne legyen nekik más, ennyi. Felesleges, hogy minden nemzet tök ugyanaz legyen.
Most hasamra ütöttem.
Legyen mobilis,szemből elégséges hull védelem,jó torony páncél,gundep és jobb rof mint a maus/e-100 duón,kevesebb alfa és a többi nemzet alap átütésével egy kategóriában legyen.
Nagyjából ennyi kellene, ehhez speciel jobb kandikáns tudomásom szerint nincs ennél.