World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Videód előtt tényleg azt hittem , hogy német vagy.
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
De már megszoktuk, hogy ilyen vagy. Mondd, nagyon fájt, amikor megnézted a WT:GF topikot, és láttad, hogy ott már mindenki tudja, hogy milyen varázslatos? Gondolom ez volt az a pont, amikor úgy döntöttél, hogy megostromlod a WoT topikot ezzel a csodás újdonsággal. Hisz itt nem látta még az emberek többsége. (Aki meg látta, az tud olvasni, és tudja, hogy ez a WoT fóruma)
Abban a parányi dióagyadban az meg sem fordult, hogy azért nem látta itt a többség, mert magasról szarik a WT:GF-re, de legalábbis nem keveri a két témát, mert nem egy idióta. Ellentétben veled.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.29. 14:04:47
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tényleg vannak a wn8-ban érdekes tankok. Nekem például az ingyen kapott kv220 húzza le a statomat, mert azzal nem lehet egyszerűen hozni a szintet. Arany lőszerrel sem, mert alig nagyobb az átütése, nem megoldás az sem ebben az esetben. Lehet, hogy mindenki más tud vele játszani, csak én nem, de mindegy. Ettől még nem érdekel a stat része, előveszem ha úthengert akarok játszani és lazítani. Ha csinálok vele 500 sebzést már örülök, miközben a zöldhöz kéne 575 vele, de nem kell vele foglalkozni, amúgy sem játszok vele gyakran, csak lazításnak.
Ha lehet inkább csinálj belőle 5 perces rövidfilmet az még emészthető.De másfél órát fog a fene megnézni,már ne haragudj,eleve a játék nem is érdekel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 13:58:33
Ha amcsit akarsz, szerintem inkább T-14, igaz hogy lassabb és gyengébb a teste, de jobb az MM, és hulldown is mehet vele módjával. Ugyanannyi pasas ül benne, a rádiós ígyis-úgyis feleslegben képződik benne 😊
A ChIII jó tank, csak hasonlít a többi CH-ra, tudják honnan, miért és szinte már mindig- az MM-je persze ennek is jó.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
,többesszám ... csak íromDe bánjuk.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ha nem bánjátok
András77 zárjuk le, nem vagyunk egyformák, és az én véleményem semmit se számít. Játsszon úgy, ahogy akar (csak akkor ne csináljon ilyet ha velem van egy csapatban).
T-25 baromi jól hoz és jobb mint a nem prémes társai.
A Ram 2,t14 és társait én nem ajánlanám az ágyúik miatt.
Ha credithozam/funoláson van a hangsúly akkor az első 2 a legjobb szvsz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Az időből volt hátra 15 másodperc amikor meghalt, a foglalásból meg kb 30, na vajon miért szidták?"
Ha jól értem, akkor simán lejárt volna az idő, mielőtt befoglaltak volna. Ezekután tényleg kérdés, hogy miért fikázza mindenki, miután kilövette magát?? Tényleg ezt kérdezed?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ha már a Kv1-oldalát belőné 5lövésből 3-4x jobb lenne. de kb. 25 lövésből adja be 1x.
Főleg fun és legénységképzés a fő szempont. Se német, se amcsi legénység nincs még. Bár szerintem a Churchill 3 a legjobb legénységhúzásra, elvileg xp-gyár, nem?
cyka blyat
Auto-aim likes this.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.29. 12:51:18
De valahol G9-0 közt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 12:52:22
Toweliee: most azon miért kell gúnyolódni, ha valaki szeretne zöld vagy kék lenni? Van hülye haverom, akinek egy számít, hogy jó nagyot beletosszon valakibe, meg ökörködjön a pályán, de több ezer csata után sem volt egészen tisztában azzal, hogy a védő csapat akkor is nyer támadás módban, ha az ellenfél nem tud befoglalni és lejár az idő. Mutatta a replay-t, meg nem értette, hogy miért szidták őt a csata után is privátban, pedig ő csak a foglalást akarta megakadályozni és odarohant utolsó tankként és kilövette magát. Az időből volt hátra 15 másodperc amikor meghalt, a foglalásból meg kb 30, na vajon miért szidták? Ehhez képest nekem normálisabbnak tűnik az, aki szeretne valamilyen értelmesebb színt látni a neve mellett. Az S35 a korábban használt wn7-t jól adta, szóval az egy mellbe toszás volt az érintetteknek, hogy a wn8 meg visszamenőleg lerontotta a statját. Úgy tudom, a minimaus volt a másik ilyen tank, de azzal még soha nem játszottam és egyik ismerősömnek sincs.
cyka blyat
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Érdekes a haverod.
Tier3....
Ami miatt a haver mostanában nem szereti, hogy amióta bejött a wn8, azt mondja lerontja a statját vele, olyan magasan van a zöld meg kék szint vele, hogy nem bírja elérni. A lila szintet meg sem említem, az ezzel elérhetetlen átlagban. Kis tier csatában alig van hp-ja az ellenfeleknek, azért nehéz ilyen sokat sebezni. Nagyobb tier ellen meg kevés az ágyú átütése és akkor full arany lőszert kell használni, de még úgy sem lehet vele ennyire sokat összelőni. Lehet, hogy sok statpadder használja szuper legénységgel, kizárólag arany lőszerrel és azért van ilyen wn8 beállítva neki.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha lehet választani, akkor egy T-25 messze értelmesebb választás, mint az S35 és alig drágább az akcióban.
Egy dolog miatt érheti meg, ha top tier vagy kevés nagyobb tier tank van, akkor tud alkotni valóban. A másik érv meg az lehet, hogy nekem valamiért tetszik a Province pálya és azt maximum tier3 tankokkal lehet megkapni, emiatt gondolkodtam én is egy tier3 tankon, de aztán elhessegetem a gondolatot. Aranyat ilyen alacsony tier valamikre nem pazarlok, akkor inkább megtartok majd egy fun tankot, mint a pz1c és azt is berakja Province-ra.
És még azt mondják pontatlan az orosz troll ágyú.
Ami kellemetlen az a t5, de gold lőszerrel ott is tudsz azért valamit csinálni.
Volt egy olyan eset mikor egy kv-1-et szemből kiszedtem egész sok életerőről.😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"