418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#352525 200k+ xp van a 13-90-en, de nem a lorit fogom megvenni :) -
#352524 Igen, 3 perc mulva dobott be... Kisse sok a light nem? :) (gyurjunk az AMX30-ra vazze...)
Figyelitek mennyi homo van? :D -
R3nton #352523 Heavyknél én a javítást szoktam, a többinél én is camoval nyitok mindig. -
#352522 Light tankkal 3-5 perc várakozás, artyval instant, GG :D -
lammaer #352521 "Skilleknél pedig első mindig 6. érzék a többire camo."
Höhö, azt hittem csak én vagyokennyire idióta/különleges :) Egy az egyben ezt csinálom én is, igaz én nem csak a medeken hanem kb minden tankomon... vmi régi scoutos beidegződés lehet. -
#352520 A felszerelés nálam is ugyanez. Eredetileg optikát használtam a venti helyett, de a rossz ágyúkarakterisztika miatt kénytelen voltam a ventivel valamelyest egyensúlyozni azt. -
R3nton #352519 Fejből nem tudom, de 4 skilles a legénység. Felszerelésnek szinte mindig ezt használom medeken: Vertikális stabilizátor + venti + töltésgyorsító.
Skilleknél pedig első mindig 6. érzék a többire camo. Aztán a spéci skilleket szoktam rárakni. BIA-t ritkábban, de van, hogy rárakom mondjuk harmadiknak. -
#352518 jah... -
Tarathiel2 #352517 Természetesen ezt a patchet sem bírták ki anélkül, hogy tönkre ne baszták volna a modokat: link
Egyelőre nem tudni pontosan mi okozza, de beragad tőle a kamera, se zoomolni se nézelődni nem lehet. -
#352516 Milyen felszerelést használsz és milyen skilleket adtál a legénységnek az STB-n? Nekem ez az első 10es medem amit kihúztam de nem szeretek vele játszani. A legkritikusabb pillanatokban hagy cserben az ágyúja. A csaták nagy részén folyamatosan azon idegeskedem hogy nehogy bármi is eltaláljon, mert az tuti modult vagy legénységet sebez... Próbáltam pót ellátmánynak betenni a rizst hogy végre normálisan viselkedjen az ágyú, de akkor meg első csatában kigyújtottak szóval mehetett vissza a poroltó... -
madmanic #352515 Nektek is csinál olyat, hogy kilép csatából? A tank is visszakerül.. -
Pityu0 #352514 Van olyan többsoros tanlista ami nem mutatja az átlag sebzést és a többit? -
Vektor015 #352513 Sziasztok! Vissza tértem a WoT világába és a régi klánomhoz, az egyik kedves klán tag egyből adott nekem egy Replays-t is. Nekem nagyon tetszett, remélem nektek is (: Jó szórakozást.
-
vasasgabri #352512 Ok köszi! -
mordawn #352511 Most már be tudsz lépni, mennek a szerverek. -
vasasgabri #352510 Köszönöm! -
mordawn #352509 Még nem megy a szerver, türelem :) -
vasasgabri #352508 Frissítés után nem tudok belépni,szerverhez való csatlakozás sikertelen. Mód nélkül sem megy. Tudtok segíteni? -
vasasgabri #352507 Már megy a frissítés. Elég gyorsan tölt. -
#352506 http://dl.wargaming.net/wot/eu/patches/9.7_MyBcdTEwNz/wot_97.5816_96.5751_client.patch -
TiborTamas #352505 Tényleg délután 2-ig írják most. Este mielőtt aludni mentem, még csak 11-ig írták. Lehet valamit elcsesztek közben... :D -
#352504 még semmi, sztem majd dél körül megy az update -
Simulacrum #352503 Én korán reggel erről linkről letöltöttem az 1 gigás patcht, de most érdekes módon nem 9.7-es jön le róla. -
#352502 Még nem megy? Melóban vagyok, nem tudom megnézni, de a honlapon reggel 5 - du 2 közötti időt írtak. -
Rammsch31n #352501 Valaki megtudná mondani mikortól lehet letölteni a 9.7-es update-t és mikor lesznek a szerverek élesek? -
sempike #352500 A Jagdpanther az egyetlen TD amit megtartottam és szeretek vele játszani. Ha a JP4 teszett, ez is fog.
Gyarsan tölt, gyors forgás, messziről még néha pattint is. -
R3nton #352499 Nekem is azért nagyon szar a bc25el a sebzésem, mert CW-s tank, illetve régen 9-es volt és még béna is voltam :D -
#352498 Érdekes, nekemis a bet és az stb a kedvenc:) obj 140 vmiért nem az igazi, pedig t54 et imadtam -
#352497 Csao!
Bar voltak aggalyaim, de megvettem a JagdPz4-et. Nos ez a tank egy kellemes megeleptes, kifejezetten jo koroket megyek vele (bar lehet nekem alapbol jobban fekszik a sniper stilus), az E25 ikertesoja. Jo az alca, az elsore szarnak tuno top agyu (alacsony pen) se olyan tre, az eleje meg pattog is. Kivancsian varom milyen lesz a JagdPanther. -
Simulacrum #352496 Érdekes, néztem lila játékosokat a minap kinek milyen szinten mennek a T10 medek. Magasan a Batchattal hozta egy kivételével mindenki a legkisebb átlagsebzést. Meglepően rossz még a 121-es átlagsebzés is a többségnél. Leo és E50M ami kiemelkedik általában. Gondolom párnál bejátszik ebbe, hogy a Batet viszik CW-re és ott nem a sebzés a lényeg sokszor, de ettől függetlenül is valószínűleg a spot és az élvezetes játék miatt tarthatják a legjobbnak és nem a jó sebzése miatt.
Nekem még nincs Batem, de ha jön valamikor a ToT akcióban, akkor megveszem. -
lammaer #352495 De most komolyan ez még mindíg kérdés?
Mindenki azt lő akit lehet, aki látszik és olyan helyen van ahol lőhető.
Komolyan szoktam röhögni amikor megy a felháborodott vita csata közben hogy top tank miért lövi ki az ellenség legkisebb tankját, vagy az arti miért lő ki egy lesebzett tankot, vagy hogy egy táras tank miért lő mondjuk arannyal az éppen elé kóricáló 4 szinttel kisebb light tankra stb stb.
Tetszik tudni a legkisebb tank is veszélyforrás, mert még ha nem is tud sebezni, spotolni igen. -
R3nton #352494 Az összes t10 med nagyon jó. BC25 tényleg kiemelkedik. A leo1el valamiért mostanában nem megy, pedig azzal ment a legjobban. Mondjuk nekem az STB-1 áll közel a szívemhez, pedig azt nagyon sokan utálják az ágyú miatt, de hát a sebesség és ágyúsüllyedés és dpm sztem mindent visz, nekem nagyon bejön, ja és még torony páncélja is van. -
Tarathiel2 #352493 Nem bízott a csapattársaiban. Még a végén a legkisebb tank besunnyog azon az 500 méteres lyukon amit a két szárny között hagyni szoktak. -
#352492 Oszt mié lövi kend a legkisebb tankot a csatában?
-
Plata #352491 Hülyék mindig vannak.
Vagy lehet hogy arannyal lilultak.
Az előbb kezdésnél csapattárs beírta hogy ilyen olyan szarok vagyunk és 99.99% eséllyel veszteni fogunk.
Nyertünk asszem 15-4 lett a vége. -
András77 #352490 Valamikor meglesz nekem mind a 3, de az még vagy 200+280e xp, szóval fél év alsó hangon. Kíváncsi leszek rá, hogy érzékelhető-e a különbség, tényleg.
A mai csoda szakasz, az ellenfél tényleg jó játékosokból, jó klánból álló 1-es szakasza kicsit bedurvult és átmentek rambóba a saját idióta csapatuk ellen. Gondolom rájöttek, hogy ilyen csapattal nem lesz meg nekik a küldetés. Ez a WoT képes rá, hogy kihozza az állatot még ilyen lila játékosokból is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.27. 23:14:30 -
#352489 nekem megvan mindkettő és az obj-et sztárolják de szerintem a t62A sokkal jobb. még nem kaptam vele ammo racket -objen elég gyakori- a tornya meg nagyon op ha csak azt látják szinte minden tud róla pattanni. ja és fordulékonyságban nagyon jó jobb mint a obj. nem rossz a 140 sem de a t62 jobb szerintem. -
András77 #352488 Igen, ha tier9-be tesz, akkor meg elsunnyogok vele, bár akkor is lehet sniperkedni, de ha nincs több, mint 4-5 nála nagyobb tank, akkor megindulok vele.
Más téma, tegnap megvettem a t62a-t, kihasználtam az egy nap prémet és el vagyok ájulva ettől a tanktól. Egy 2,5 skilles csapat ment bele (majd az obj-ba megy a női legénység, az még jobb), de már így is valami fenomális ez a tank. Valami embertelen jó az ágyúja és az egész tank nagyon jól össze van rakva. Nekem eddig a batchat jött be, az e100,leo1 meg az fv4202 olyan, hogy kicsit kényszeresen megyek velük, nem igazán érzem őket és ez megbosszulja magát. Talán később, ha kifejlesztettem, amit akarok, rájuk áldozok több időt, de ami kapásból nagyon jó az a batchat meg a t62a eddig. Ezt simán előveszem szórakozásból. Abszolút megérte kifejleszteni és állítólag az obj még jobb, meglátom 200e xp múlva.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.27. 22:57:39 -
toma77 #352487 Viszont elég pattogós tud lenni, tényleg fun. -
#352486 én egyet mentem vele, Himmersdolfra rakott 7 kill és 2300 sebzés lett vele. Meg is lett a tankász :) Ennyit mentem vele összesen ott az e25. De megtartom, azért csak megdolgoztam érte :)