World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azaz, adj még neki tanácsokat, hogy milyen egyéb játékból linkelgesse ide a hülyeségeit😄
Én az utóbbi hetek WT-zésének tanulságaként azt vettem észre, hogy egy öreg gépen (mint az enyém) az optimális FPS-hez WT-ben beleférnek a WoT-énál nagyságrendekkel szebb tankok, viszont WoT-ban jobban néz ki a talaj, a terep, egyszóval a környezet. Eleve a WT-ben az bántja a szemem, hogy valamilyen megfontolásból az alap (füves) talajtextúra valami hánytatóan rikító, kukásmellényeket megszégyenítő világoszöld. Erre az én grafikai beállításaim mellett jön 2-3 négyzetméterenként egy babpaszulyra emlékeztető kóró (vegetation), és az összkép, na az pfejjj. De cserébe a tankok tényleg tűélesen textúrázott szörnyetegek.
Ground War : Tanks-ot is próbáld ki.
Videód előtt tényleg azt hittem , hogy német vagy.

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Azokon a tankokon, amelyikeken nem 4 éves textúra van, ott jó a textúra is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sherman0070
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért a tankok textúrája nem lesz olyan brutális high-on sem miközben WT-ben látszik milyen szép a textúra high-on.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
Egyik játék sem ronda, csak a WoT-hoz erős gép kell, hogy szép legyen. Ennyi a különbség.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nesuten
gondolom ez a shadowplay műve

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Maala
Úgy látszik #336005-ből, hogy jogos volt a többesszám.

De már megszoktuk, hogy ilyen vagy. Mondd, nagyon fájt, amikor megnézted a WT:GF topikot, és láttad, hogy ott már mindenki tudja, hogy milyen varázslatos? Gondolom ez volt az a pont, amikor úgy döntöttél, hogy megostromlod a WoT topikot ezzel a csodás újdonsággal. Hisz itt nem látta még az emberek többsége. (Aki meg látta, az tud olvasni, és tudja, hogy ez a WoT fóruma)

Abban a parányi dióagyadban az meg sem fordult, hogy azért nem látta itt a többség, mert magasról szarik a WT:GF-re, de legalábbis nem keveri a két témát, mert nem egy idióta. Ellentétben veled.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.29. 14:04:47

Sherman0070
Általában néhány User skin nem dob túl sokat a kinézeten.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Értem, amit írsz, hogy a stattal nem kéne foglalkoznia senkinek. Ezzel együtt nem tudom elítélni azokat, akiket érdekel és szeretnének elérni valamilyen szintet. Főleg úgy volt neki mellbe toszás, hogy a wn7-t szépen tudta a teljesítményével hozni, de az S35-nek kemény követelményei vannak a wn8-ban, szóval vagy megtanul még jobban játszani, vagy elfelejti a statos céljait vagy nem játszik ezzel a tankkal. Mást nem lehet tenni, esetleg még több arany lőszert használ, de az meg eszi a kreditet, úgyhogy ez sem megoldás.

Tényleg vannak a wn8-ban érdekes tankok. Nekem például az ingyen kapott kv220 húzza le a statomat, mert azzal nem lehet egyszerűen hozni a szintet. Arany lőszerrel sem, mert alig nagyobb az átütése, nem megoldás az sem ebben az esetben. Lehet, hogy mindenki más tud vele játszani, csak én nem, de mindegy. Ettől még nem érdekel a stat része, előveszem ha úthengert akarok játszani és lazítani. Ha csinálok vele 500 sebzést már örülök, miközben a zöldhöz kéne 575 vele, de nem kell vele foglalkozni, amúgy sem játszok vele gyakran, csak lazításnak.
Nálam ennél sokkal szebb a tigris.

Sherman0070
Játék kicsit sem ronda de igen a szem hozzátud szokni a WoT hányadék 8 szögletű grafikájához 😉

Felőlem berakhatod,de a videó fos,a tigris meg vér ronda.Mitől ilyen randa ez a játék?
Ha lehet inkább csinálj belőle 5 perces rövidfilmet az még emészthető.De másfél órát fog a fene megnézni,már ne haragudj,eleve a játék nem is érdekel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 13:58:33

Sunsetjoy
T-25 legénységre és keresetre kiváló, funnak pedig emberfüggő, hogy mennyire jó.
Ha amcsit akarsz, szerintem inkább T-14, igaz hogy lassabb és gyengébb a teste, de jobb az MM, és hulldown is mehet vele módjával. Ugyanannyi pasas ül benne, a rádiós ígyis-úgyis feleslegben képződik benne 😊

A ChIII jó tank, csak hasonlít a többi CH-ra, tudják honnan, miért és szinte már mindig- az MM-je persze ennek is jó.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Most minek teszed ki ezt ide? Én is amikor WT-ztem rendszeresen nem zaklattam a WoT-os topicot azzal hogy a "mi" játékunk miben van jobban elb@szva.

voivod32
Nekem nem fáj, csak nem érdekel.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

War thunderes topicba se hiszem hogy wotos videokat linkelgetnek 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Nesuten
a

De bánjuk.

,többesszám ... csak írom

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Maala
De bánjuk. De te úgyis leszarod, hogy ez nem az a topik.

Nesuten

ha nem bánjátok

voivod32
Én egy Chi Nu Kai-t vettem meg az ajándék aranyból. Eddig jónak tűnik! Mind az egy meccsemen nyertem vele, és a lóvét is elég jól hozza.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én inkább a premium fiokot ajánlom azis hozza a kreditet és legalább értelmes tankokkal játszol 😊

(:

András77 zárjuk le, nem vagyunk egyformák, és az én véleményem semmit se számít. Játsszon úgy, ahogy akar (csak akkor ne csináljon ilyet ha velem van egy csapatban).
DasIsFuck
Su-85i durván megéri azzal az ágyúval szvsz.
T-25 baromi jól hoz és jobb mint a nem prémes társai.

A Ram 2,t14 és társait én nem ajánlanám az ágyúik miatt.
Ha credithozam/funoláson van a hangsúly akkor az első 2 a legjobb szvsz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem . Mostanában nem nagyon játszottam . És csapat társra sem lövök szándékosan . ( persze elismerem a 2 a cirka 2 héttel ezelőtti szándékos volt . ) De már eltűnt . Köszi
Maala
Nem, csak mondta, hogy vannak olyen haverjai is, akik ennyire noobok, hogy ezt sem értik. (Hogy miért fikázzák őket ilyen helyzetben)

Maala
Churchill III, Pak40

Igen, azon, aki azért nem játszik egy egyébként jó vassal, mert csökken az effije, gúnyolódok.

"Az időből volt hátra 15 másodperc amikor meghalt, a foglalásból meg kb 30, na vajon miért szidták?"

Ha jól értem, akkor simán lejárt volna az idő, mielőtt befoglaltak volna. Ezekután tényleg kérdés, hogy miért fikázza mindenki, miután kilövette magát?? Tényleg ezt kérdezed?
Most én is azzal szemezek, 750-ért sztem megérné. Jól gondolom hogy tierlimites?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sok tankkal az a +2 tier még jól is jön.

Master91
Ch3 nagyon jó prém tank, hozza is a pénzt (meg elméletileg legénység húzásra is jó)
Master91
csak kár hogy olyan ratyi a penje, amúgy szeretném (vele van egyedül pool medálom, berakott tier3-4esekhez himmelsdorfra xD)
ha már a Kv1-oldalát belőné 5lövésből 3-4x jobb lenne. de kb. 25 lövésből adja be 1x.
Antimat
Tényleg, olyan 1400 aranyból milyen prémium tankot ajánlanátok? Most, hogy akciós, a SU85I megérné-e? Ahogy hallom, nem sokat van saját tierjében, és nem limites. A T-25 jó választás lehet? vagy inkább T14 (ami tierlimites) vagy Ram2?
Főleg fun és legénységképzés a fő szempont. Se német, se amcsi legénység nincs még. Bár szerintem a Churchill 3 a legjobb legénységhúzásra, elvileg xp-gyár, nem?

cyka blyat

Én azt tartom undoritonak , hogy annyira jó hogy 3X xp van ,de semmit nem érsz vele mert 2 tierrel magasabba rak be ugyis , eddig 10 csatából ma 10X .

Maala
Érdekes ez az Excelsior. Rendkívül mobilis egy heavyhez képest (pláne brit heavyhez képest), és ha nem a tornyát lövik, pattog, mint a szentség.

Auto-aim likes this.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.29. 12:51:18

Á,sosincs bekapcsolva.
De valahol G9-0 közt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 12:52:22

A kv1 seggét? 60 és 70mm páncél van ott beforgatás nélkül, neked meg 46 pened. Ahhoz nagyon szerencsés lövés kell, hogy ezt bevigye, bár mondjuk ha lősz rá számolatlanul akkor beadhatja. Gondolom normál lőszerre gondoltál, nem aranyra.

Toweliee: most azon miért kell gúnyolódni, ha valaki szeretne zöld vagy kék lenni? Van hülye haverom, akinek egy számít, hogy jó nagyot beletosszon valakibe, meg ökörködjön a pályán, de több ezer csata után sem volt egészen tisztában azzal, hogy a védő csapat akkor is nyer támadás módban, ha az ellenfél nem tud befoglalni és lejár az idő. Mutatta a replay-t, meg nem értette, hogy miért szidták őt a csata után is privátban, pedig ő csak a foglalást akarta megakadályozni és odarohant utolsó tankként és kilövette magát. Az időből volt hátra 15 másodperc amikor meghalt, a foglalásból meg kb 30, na vajon miért szidták? Ehhez képest nekem normálisabbnak tűnik az, aki szeretne valamilyen értelmesebb színt látni a neve mellett. Az S35 a korábban használt wn7-t jól adta, szóval az egy mellbe toszás volt az érintetteknek, hogy a wn8 meg visszamenőleg lerontotta a statját. Úgy tudom, a minimaus volt a másik ilyen tank, de azzal még soha nem játszottam és egyik ismerősömnek sincs.
Antimat
Ezt sose próbáltam, de vicces lehetett. Ott se azonos magasságúak a kockák, melyiknél történt ez? Nincs véletlen replayed?

cyka blyat

Auto aim.<#zavart1>

Nekem T50-en a meggymag köpködő ágyú van fent poénból,de az átviszi.

Csak én tartom furcsának hogy miért akar mindenki meddel két tierrel nagyobb heavyket átlőni szemből?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

"Ami miatt a haver mostanában nem szereti, hogy amióta bejött a wn8, azt mondja lerontja a statját vele, olyan magasan van a zöld meg kék szint vele, hogy nem bírja elérni."

Érdekes a haverod.
Próbálj meg egy matildát vagy b1-t meglőni 55 pennel. A tier5 tankokat nem is említem. Én akkor kaptam agyfaszt ettől a tanktól és azóta nem próbáltam, meg a haver statját sem akarom rombolni vele, amikor a kv1 seggét közel merőlegesen nem vitte be 5 lövés után sem, aranyra váltottam, de az is alig vitte be, több lövés lepattant. Na most képzeljük el, ha a kv1 rám figyel és engem lő közben <#confused>. Annyi az esélye az S35-nek, mint hógolyónak a napsütésben.
Master91
"Tier3 csatában rettenetesen erős ez a tank, felette meg arany lőszer kell, azzal használható marad."

Tier3....
Egy fontos dolgot kifelejtettem. Havernak van S35 és nagyon sokat ment vele, párszor nála kipróbáltam. Tier3 csatában rettenetesen erős ez a tank, felette meg arany lőszer kell, azzal használható marad. Ami külön mókás benne, hogy jön a pz1c falka és nem bírják sebezni. A játék belassul a rengeteg lövedék miatt a levegőben, de az S35-t alig bírják sebezni <#circling> az meg szépen sebzi őket közben.

Ami miatt a haver mostanában nem szereti, hogy amióta bejött a wn8, azt mondja lerontja a statját vele, olyan magasan van a zöld meg kék szint vele, hogy nem bírja elérni. A lila szintet meg sem említem, az ezzel elérhetetlen átlagban. Kis tier csatában alig van hp-ja az ellenfeleknek, azért nehéz ilyen sokat sebezni. Nagyobb tier ellen meg kevés az ágyú átütése és akkor full arany lőszert kell használni, de még úgy sem lehet vele ennyire sokat összelőni. Lehet, hogy sok statpadder használja szuper legénységgel, kizárólag arany lőszerrel és azért van ilyen wn8 beállítva neki.
mijki
Van már T-25-öm(sőt PzV/M10 is 😄), úgyhogy nem is farmolásra vagy legénységhúzásra kellett az a tank. Hanem egy kis szórakozásnak, ha a T8-10-es meccsek felbosszantanak 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Province nekem is a kedvencem volt,sajna.

Az a gond vele, hogy 3 fős csak a legénység, tehát semmilyen komolyabb német közepes tankkal nem kompatibilis. Ha nem tier3 csatába tesz, akkor meg számolatlanul kell vele az aranyat lőni, tehát elolvad a bevételed. A kreditet amúgy sem termeli jól, ha mondjuk egy T-25-höz viszonyítom, ráadásul annak 5 fős a legénysége, meg nem a pedo tier3-ban játszik és mindössze 250 arannyal kerül többe.

Ha lehet választani, akkor egy T-25 messze értelmesebb választás, mint az S35 és alig drágább az akcióban.

Egy dolog miatt érheti meg, ha top tier vagy kevés nagyobb tier tank van, akkor tud alkotni valóban. A másik érv meg az lehet, hogy nekem valamiért tetszik a Province pálya és azt maximum tier3 tankokkal lehet megkapni, emiatt gondolkodtam én is egy tier3 tankon, de aztán elhessegetem a gondolatot. Aranyat ilyen alacsony tier valamikre nem pazarlok, akkor inkább megtartok majd egy fun tankot, mint a pz1c és azt is berakja Province-ra.
Én meg 500 valahány méterről kilőttem Kv2 troll ágyúval két ház közül T28 protot.<#nyes>
És még azt mondják pontatlan az orosz troll ágyú.

DasIsFuck
El sem hinnéd, hogy t4-ben milyen jól lehet érvényesülni az alacsony átütés ellenére.(D.W.2 75/24 tapasztalatok alapján😄)
Ami kellemetlen az a t5, de gold lőszerrel ott is tudsz azért valamit csinálni.

Volt egy olyan eset mikor egy kv-1-et szemből kiszedtem egész sok életerőről.😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"