World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
7 napja nekem is 10-40% között változik a napi winrate. Tök mindegy mit csinálok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6-an 0 sebzésre voltak képesek. Hétvége van, játszhatatlan ez a szar. Le merném fogadni, hogy a duplázós csata meg szar lesz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Folyamatos vereségek a teljesítményemtől teljesen függetlenül...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.06. 11:04:20
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Saor Alba
Vajon melyik uber-retardalt talalta ki ezt a baromsagot? 😄 Raeroszakolnak SPG-vel menj szakszban, nevetseges. Rohadt ruszkik.
Saor Alba
340 damage-re ad 2800 win 8.
Ezzel kell a statot húzni.
Amúgy érdekes. Az egyik legrosszabb tank a játékban, és valahogy mégis hozza a win8-at (tudom, ez az átlagsebzésen múlik), de a win ratio se rossz vele, mintha az isten vigyázna erre a tankra. Azzal a pennel, amivel az excelsiorral és t14-el szenvedek, ez simán átfos mindent.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.12.06. 08:12:12
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

És most még ott az a tetves csít célzó mód is nekik... az még rohadtul kellett!
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2014.12.06. 07:34:33
Elkezdtem 2.15-kor és befejetrem 4:50-re..!!!
Nyertem vagy 7 csatát abból 2X nem kerültem top 10.be.
vagy 3 csatából dezetráltam, míg egy csatát rögtön azzal kezdtem, hogy sajátjaimon vezettem le az előző csata feszültségét.
E-75-el kb volt 12 csata..3 win ebből volt max 3 csata ahol nem sebeztem 2k min vagy legalább a hp-m(csapattól függően mennyire volt lehetőségem) és fogtam legalább 2k-3k sebzést fel a páncélommal.
29-11-2014 23:57...ettől a naptól kezdve nem volt 40%-tól jobb wr-em.
mai nap le is estem 53:02% overall wr-re...
jó, hogy azelőtt mielőtt elkezdtem ezt a decemberi hónap futást még 53:13%.on voltam....
és akkor ezek után ne forduljon az ember ki magából, mikor 5 nyamvadt győzelemhez kell 3-4 óra játék úgy, hogy a csaták átlagos időtartama kb ha az 5 percet eléri...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
WR104 :
köszönöm az információt 😊 így már tisztább a kép 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.12.06. 01:37:33
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
muskátli
Ha bot akkor okés elfogadom, de akkor viszont elég gáz hogy egy darab master tankert amit összelőtt vagy ő vagy a bot azt egy artyval tette, szóval ennyi skill kell az artykhoz<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.06. 01:35:23
Trance&Friends nothing more..
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
!Forza Ferrari!

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Storm is also commenting on ramming system: the situation where E-50 rams IS-3 and loses as many hp’s as the IS is correct, because it can be explained by lower frontal plate of E-50 ramming upper frontal plate of IS-3, which is thick – so this makes up for the weight difference. Earlier, there were issues with ramming, it was bugged a lot and incorrect armor group was often chosen, when it came to ramming calculations. Very common were the situations where the ramming tank was for some reason ramming with the bottom armor and as a result, it was damaged much more than it was supposed to be.
At this moment, this was fixed and the armor groups for ramming purposes are selected more correctly, but there are cases of incorrect armor group selections, resulting in strange cases. As a result of the ramming calculation not using the thin bottom armor but more thick armor, the amount of damage by ramming was somewhat reduced.
In order to fix ramming completely, developers will most likely simplify the ramming system – instead of actual armor groups, it will use 3 special armour groups (front/side/rear) and the ramming mechanism will only check from which side the ramming is coming from and use these groups with nominal armor. Without this step, strange cases of ramming with a very small but thin part into a thicker armor part will still happen.
Vagy ha igen, akkor illene a 30 méterre megálló T49-et eltalálni.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.05. 20:10:35
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
?
Voltál valamelyik csatámban? Bocs, nem szoktam figyelni, chatem meg némítva van. Tragédia volt a mai is, pontosan 6 meccsre kaptam 1 győzelmet 3x egymás után 3 tankkal. Magyarul óránként 1 győzelem. Blacklist-en vagyok megint pár napja, ez van.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.12.05. 18:57:28

Trance&Friends nothing more..
angelus1991ster.blogspot.hu

Himmelsdorfon! Ez az eredménye a csalás legalizálásának...

És még csak meg sem kellett erőltetnie magát.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Rohadt jó, akkor tulajdonképpen mi a szarnak van ez a teszt szerver? Az új ág nem ilyen lesz, az IM-ek nem ilyenek lesznek. Akkor mit teszteljünk? A zsír új minimapot? Váo.
Erről szintén ennyit.
Egyébként a mikrofagyások ugyanúgy megvannak, mint 9.4-ben, úgyhogy piff, erről ennyit.
Charotier 8,6 mp. gyors.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha elmegyek tesztszerverre pár napra, akkor a prémiumom ugyanúgy ketyeg?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.