418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Ja azt ugye mondanom se kell, hogy a csaták 90%-ban 3 perc alatt 3-12 volt az állás nagyjából
  • R3nton
    Nekem meg az a bajom, hogy kibasztam 10k-t a cromwellre ennek a nyomorult WG-nek. Érdekes a sima Crommal 60% feletti a WR, ezzel, most 20% körül, tegnap pl első lövés amit kaptam ammorackelt, persze egyébként az ISU-nak azzal a löveggel tier6-osokat kell lövöldözni. Na mind1 én többet tankot nem veszek az egyszer biztos.
  • yossarianHUN
    Másnapos jóreggelt. Nálam is felbukkant ez az "Error 520" baszterga Mozilla alatt. Aki megoldotta (ha van ilyen), az hogy tette?
  • Mydgard
    Jo az Mardel, csak nem tudsz vele jatszani. (Vagy nem a te stilusod) ;-)
  • András77
    Ezzel a Rudyval nekem egy bajom van a kamo értéke.100%-os legénység esetében állandóan spotolnak. A normál T-34-85-t nem ismerem, kihagytam azt az ágat, de a wotinfo szerint alig rosszabb az értéke, mint a cromwell-é. A cromwellé meg nagyon jó, mint egy szellem gyakran. A Rudyról még nincs adat, legalábbis nem találtam, de nekem nagyon gyanús. Egyszerűen nem lehet vele sunnyogni, mindig spotolnak. Nem ehhez vagyok szokva a medek esetében, de meg lehet tanulni együtt élni ezzel is, csak furcsa. Remélem nem kapott valami büntető kamot a Rudy, bár nem hiszem. Arra is gondoltam már, hogy túl agresszíven nyomom, de kipróbáltam több stílust is, de a folyamatos felspotolódást nem bírom elkerülni vele.

Nekem a tier9-10 medeken javítás skill van elsőnek, mert szeretek rámászni az ellenfélre velük és a láncomat gyakran lekapják, de úgy látom, ha a Rudy-ban akarom a legénységet húzni, akkor skill csere kell és legalább a felüknél kamora cserélni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.09. 08:04:10
  • Mardel
    Én st emillel szoktam dezertálni.

Így is egy hulladék tank, ne olyan kör legyen a szorzós amiben lemaradtam a csatáról.
  • DasIsFuck
    Nálam eljutott ez a rakás szar arra a szintre, hogy 10-es tankból dezertálok full hp-ról...

Az már tűrhetetlen, hogy egy kibaszott hete 2 órákat kell játszani a 3 megbaszott győzelemért...megszámolni sem tudom ezen a héten mennyit csatából dezertáltam leszarva statot,játékot,játékhelyzetet, jelenleg 1 hetes chat bannom töltöm és valamelyik nap inkább elkezdtem minden csatámba tk-zgatni, mert annyira elegem lett belőle...

• Angelus1991ster
    Azt hittem tengelyhatalmista vagy.
  • Nesuten

ilyet se láttatok tőlem sűrűn ...

• Tarathiel2
    És ebből mennyi az E-25-ös statpaddolás trollkodás?
  • Mardel
  • joe662
    Nálam se kerek valami,ilyen hétvégém nem mostanában volt

• András77
  • joe662
    Esti mese következik
    E25 vs T29
    4db kép/a telefonosok miatt/
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Már itt mosolyra görbült a szám

Itt szakadtam a röhögéstől,még szerencse,hogy nem kellett célozni

Ekkor már tényleg sajnáltam szegényt

Reméljük legközelebb vesz majd poroltót

• Mardel
    11 csata 3 győzelem.

Csupa paradicsomszósz csapatokkal...
  • Trentaro
    Na, az tuti, simán megszopatom őket!
  • András77
    Nem. Bármi jó, szerencsére. Scoutokra megyek rá, kv85-re, kv3-ra.
  • Trentaro
    Direkt nem nézek meg küldetést előre, de a két gyújtósba nagyobb tiert kell gyújtani? Mert akkor neki sem kezdek. :)
  • Sunsetjoy
    És ha Pisti nem arra felé nézelődik, nem lát addig el a látótávjával... meg úgy általában a példában szereplő Pisti egy tehetetlen mamlasz hülye? Akkor sikeresen elbaxtunk egy képességhelyet a szuper jelfogóra. Így is elég sok múlik a "csapatjátékon" :D
  • sempike
    Vereség
    Csata: Mountain Pass
    Jármű: VK 30.02 (M)
    Szerzett tapasztalat: 1 741
    Szerzett kredit: 38 536
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Ez megy egész este. Kereken 10 meccs, 0 győzelem mégis vigyorgok mert a WN8 az egekben és a sok sebzés miatt a prém is nagyon jól hoz.
    Érdkese hogy a wotlabs szerint 13 meccset játszottam ma és 7-et nyertem. Ez kicsit ellent mond annak hogy egyetlen tankot sem sikerült még le 5x-nöm.
  • Tarathiel2
    A Hűbérúr pályát is igen profi módon tesztelték:
  • András77
    tier8-ban borsig, obj416 ezek égnek szemből alul, kv4 meg a hátán

nekem 2-t kell gyújtanom, röhej, hogy egy gyújtásom szinte minden cromwell csatában van, sőt most már a rudy is gyújtogat, de 2 soha, pedig lövöm a seggüket
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.08. 21:06:55
  • Tessellia
    Ha nem tévedek akkor 12,5%-al növeli meg az ammo rack hp-ját.
  • técs
    És ehhez képest a safe stowage perk vagy skill miben más?Wot wikin csak a parancsnoki képességeket látom, nem tudom miért csak azok vannak listázva.
    Gondolkozom a leo1 megvételén, tudom az eléggé ammo rack érzékeny, ilyen tanknál gondolom hasznos lehet mind a safe stowage, mind a wet ammo rack.
  • Trentaro
    Ez csak azért mert nagyon hisztiztem a rohadt gyújts nagyobbat küldetés miatt. Aki nem emlékszik, átugorható.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szóval azóta is, kb. 1 hónapja szopok vele, megvettem a cromwell-t, hogy megcsináljam meg persze az M4-et is nyomtam. Szinte minden nap játszottam de semmi…
    Ma mondom 5x van, leszorzózom a tankokat, a VK30.01P-n volt a sor, arany azért volt töltve mert ha meddel nagyobb tiert látok (ami ugye a küldetés) automatikusan váltok is rá.
    Első csatában vele kikaptam ellenfélnek egy 2 szinttel nagyobb Obj.416, szemből hasa alján első lövésre gyulladt… Ezért is a hirtelen halálom, el sem hittem csak álltam amíg egy T34 ki nem lőtt. Döbbenet.
    Ennyi szopás után amikor nem is számítottam rá. Lőttem 2x közelről seggbe T95-öt T44-el és semmi, állandóan segg vagy oldal-segg mindenféle meddel, még egy rohadt weekspot modot is felraktam és semmi. Erre tessék. grrr :)

De utánna a kövi küldetés 9 sebző lövés, mondom ez legalább nem csak mákon múlik. M4 gyorstüzelő ágyú arannyal. A 9. sebzés után kilőttek, de elsőre meglett a küldi.

Következő, ölj ütközéssel és éld túl. Mondom Cromwell, gyors és van rajta repeszpáncél. Első csata, ráugrottam a scout-jukra menet közben egy lövés és neki, simán ki is halt, küldi kész.

A legszebb, hogy ez 3 egymást követő csata. A kövi már szakaszos, de holnap jön két haver és boroskólázás közben simán lenyomjuk mert egyszerű.
    Itt a mese vége, így lett meg a rohadt gyújtogatós küldi. 

• Tarathiel2
    Nincs is ennél szebb:
  • McFrost
    Tudok menni, Frostpapa
  • Tessellia
    Ha Pisti nem agyhalott akkor az a skill hasznos tud lenni:).
  • xfighter
    Kösz :).
  • popey8
    T10-ben ezt a nyomorult küldit szinte lehetetlen, szal 3 E-25-tel kell megcsinálni. Vki az előbb rám írt, nem tudom ki volt, de ha még aktuális, akkor mehetünk, csak kellene még egy ember.
  • Nazarov77
    davidblog itt a válasz, hogy a Super Shermanen miért a régi felfüggesztés van és nem a HVSS

- The Sherman Revalorise is the French-built prototype super sherman with the old suspension, M51 is still capable of being added as a tier 8 regular.
  • Sunsetjoy
    Rádiójel erősítés: a minimapon történő infókra, tehát ha valaki társad a határon van, ahol pl. simán nem "vennéd az adását", ezzel igen. Mivel a legnagyobb pályák jelenleg még csak 1000x1000 méteresek, tier 5 felett totál felesleges skill, ott már minden jármű tud 400-500 métert, az a +20% nagyon ritkán "használódik".
    Jelfogó: +10% hatósugár a Te hatósugaradban tartózkodó baráti járműveknek. Nem neked. Arra lenne való, hogy Józsi spotját átpasszolhassa a te képességeddel Pistinek. Akinek alapból nem tudná leadni a drótot, de te átnyomod az infót, átjátszóállomásként. Ugye már a leírásból is látszik, hogy mennyire "hasznos" egy skill. A te rádiójeledet nem javítja, te általad látható hatása nincs...

A rádiós skilljei szinte mind harmadlagosak, egy álca/bia/javítás/tűzoltás többet ér azon a képzettségi helyen...
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.05.08. 19:14:14
  • Tarathiel2
    Na néha azért ilyenek is becsúsznak, persze az idegtől úgy elcsesztem a végét ahogy azt illik...
  • xfighter
    Hadd kérdezzek valami nehezet. A rádiós skillek közül a rádió jel erősítése növeli a rádióm által észlelt ellenfelek jelét ? Azaz a rádió ható távólságát növeli ezáltal ? Azaz egyre messzebbi ellenfeleket is látok viuálisan vagy csak a rádión, azaz a minimapon?

A jelfogó pedig miért nem növeli a rádió hatótávólságát, hiszen a szövetséges kommunikációt erősíti, ez mit jelent pontosan? Pl ha egy ellenség megjelenik az társam minimapján, akkor ezzel a skillel potenciálisan hamarabb fog nekem is megjelenni? Tehát ez nem a rádió hatótávólságát növeli ezáltal?

Rosszul értem?
  • Mr.Kitten
    57 Wn8 irl

Na ki nem látta előre hogy ez lesz?
  • rudii
    Sziasztok! Végre itt a hétvége! Gondoltam nyomok egy peace kép az most menő állítólag. :D Gyertek és nézzetek be ha van kedvetek egy jó játékhoz! ;)
    LIVE STREAM
  • lexlutor
    hany eve is sirdogalnak az emberek ezert?

Wargaming renames inactive accounts
  • lexlutor
    ezek olyan egyszervasarolhatok, mint a kv220? :D

- according to Russian server, the new "parade" premium tanks will not be sold after 1st of June ever again
  • Tarathiel2
    Nekem is így indult, az első 8 meccsen úgy gázoltam át az ellenségen mint kés a vajon, még egy Radley medál is pottyant, aztán felpörgött a szopóroller.... 24 menet után 13/15 az event.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.08. 16:49:41
  • joe662
    E25-el mennék szívesen de most melóznom kell 9-ig