418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#353246 T28 TD-14-hez keresek 2 embert (T10 vagy E-25, esetleg T8, 6-ban nincs normális crew-m, értsd: 100%-os). -
#353245 Találkoztam 1 pro E5-el
A végén már nem tudtam célozni a röhögéstől
Már vártam hogy odaérjenek a kollégái,mert utolsónak maradtam,nem volt szívem megölni szegényt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy mintha nem is hétvége lenne,gyanús ez nekem nagyon gyanús
-
András77 #353244 Ha csak a legénység húzás a cél, akkor okés a churchill, bár ugye egyik tier10-el sem teljesen kompatibilis a legénysége, de működhet a dolog. Ha vannak másodlagos céljaid is, pl kredit termelés, akkor lehet, hogy átgondolnám. A másod accomra vettem az év végi ingyen aranyból, de nem túlságosan jött be nekem, főleg a kredit termelését keveslem. -
xfighter #353243 köszi :) Akkor most megveszem, bár nem különösen szeretem a Churchillt, de megvan az IS 4 és IS 7 is és jól jönnek a skillek mindre. :). -
#353242 Igen. -
#353241 Jah Münster, ugy 350 km Berlintől:) Én Németországban lakom, de odamenni messzebb van mintha hazamennék Mo.ra:D -
xfighter #353240 Figyeljetek. A Churchill III orosz premium 5-ös nehéz tankba, ha megveszem, beleültethetem az IS 4 és IS 7 legénységét büntetés nélkül ? Húzhatom ezzel? -
lammaer #353239 Eh, utazhatok berlinbe... :)
Mondjuk régóta terveztem a németországi panzermuseum meglátogatását, bár az kicsit odébb van asszem.... -
#353238 Jó is mikor 10es brit artyval kicsapja az ember az E3 akat fullról:D -
#353237 Bár lenne nagy tierű arty-m én is buzulnék vele így :D -
#353236 Buff Ferdi,túl kevés HP-ja van
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.08. 14:13:08 -
Oddball29 #353235 Ritkábban sérül és robban is. -
TiborTamas #353234 Mivel a modul HP-ját emeli meg, ezért valamennyivel ritkábban is fog sérülni. -
técs #353233 Ha van a tankon vizes lőszerrekesz ugyanúgy sérül csak joval ritkabban robban, vagy rosszul tudom? -
#353232 Nálam pont fordítva.
Amivel jobb menni azzal több sebzést érsz el így credit termelésre is jó hiába rosszabb a szorzója.
Feltéve ha nem full goldot lősz. -
Tessellia #353231 Azt nem tudom mennyire arty mágnes, ugyanis bármiben ülök, amint spottolódok rám izgul kb. az összes arty (éljen a wn8). Egyszer oneshotolt egy arty az is az én hibám volt.
Kis javító + kis eü + kávé kombóval használom. 200 csata alatt ha 5-ször gyulladtam akkor is azért mert 1. arty úgy talált el 2. valami táras bizgentyű bekerült és seggbe lődözött.
Ha riszálva van az eleje sokan a láncot találják el és az meg szereti benyelni a lövéseket.
Bármi szeret mellé lőni teljes célzással, legjobb példa a Centurion, ami ennek ellenére a másik kedvenc tankom az FCM mellett.
A ROF-ot én közel kimaxoltam rajta, jelenleg 5.94 körül tölt ami szerintem teljesen jó.
Embere válogatja igazából, nálam bevált. -
yossarianHUN #353230 Az FCM 8-as, a Cromwell 6-os, ha pénz kell előbbit, ha fun akkor utóbbit veszed, end of the story. -
yossarianHUN #353229 Vagy küldetés jutalom, vagy időlegesen megvásárolható prém lesz. Még nem tudni, hogy lehet majd hozzájutni, de simán megvenni nem lehet majd. -
Adjunktus #353228 Mi a tököm ez az M56 scorpion Yenki TD tud erről valaki valamit? :O
-
#353227 A vizes rekesz elhasznal egy slotot amibe mehetne jobb de haszna semmi.
En 2 javitokeszlettel hasznalom meg kis eu csomaggal.
Cserebe vegignezhetem ahogy leeg ha gyujtanak.
A tank nagy arty magnes meg az hogy kartonbol van a pancelja igy mindenki teged lo ha villansz.
Kis alfaja miatt szeretnek rarushulni a jobb rofal vagy pancellal megaldott tankok.
A fegyvere is szeret melle hordani teljes celzas mellett is.
En ezer orommel cserelnem az fcmet cromwell berlinre. -
#353226 Írtam egy hosszút de megszakadt a wifi itt melóhelyen a chrome meg dobta a szöveget.
Szerintem a Cromwell sokkal jobb vétel az fcm picit tulertekelt tank. -
Tessellia #353225 Én tudom ajánlani az FCM-et, jó tank, élvezetes vele játszani, jól hozza a pénzt.
Ami problémás vele az a lőszerrekesz, nem robban, csak gyakran sérül, úgyhogy alapból tegyél rá vizes lőszerrekeszt.
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.05.08. 11:27:26 -
#353224 értem, im-ek nem hoznak lázba, kredit lenne a lényeg -
#353223 Attól függ mire kell. Cromwell B pl IM küldiknél is jól fog jönni és fun tank legénység képzés, de ha kreditre kell akkor fcm. -
#353222 cromwel b vagy 2ezzerel drágább fcm50t? Jól gondolom fcm50t fényévekkel jobb választás? -
madmanic #353221 4 csata eddig 3 ból kellett kilépnem... 2 perc után 9-0 11-1 stb.... Fasszopó nyomorékok jönnek az 5x re mint légy a szarra... -
madmanic #353220 4 csata eddig 3 ból kellett kilépnem... 2 perc után 9-0 11-1 stb.... Fasszopó nyomorékok jönnek az 5x re mint légy a szarra... -
Tarathiel2 #353219 Még bírom egy darabig a bolondokat, addig is irtom őket szépen (de már megint nem maradtak elegen a 4x missionhöz): (replay)
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.08. 10:49:37 -
madmanic #353218 pff.. itt a hétvége 5x.... NE ismétlem NE játszatok ha nem akartok a sok agyatlan fos között megbolondulni... -
Itt az első Testvériség medál ...
-
#353216 Gondoltam reggel gyorsban gurulok párat, napok óta nem mentem....1 játszma Matilda, 1 lövés, 51 dmg, győzelem, na így kell duplázni :D
2. kínai IS-2, 9es játszma, +800 dmg, vereség. 3. játszmában betett Hűbérúrra, IS-2, elmentem a utas/dombos részre, top gép voltam, erre óriási lag volt, fagyások, akadások, a csapat jól dolgozott, össze is lőttem valahogy 1400 dmg-t, már csak egy Nashorn volt ellenünk, bujkált a dombos résznél, töltöttem repeszt, elém fordult, szűkültem, lőtt, szűkültem, tolatott, lőttem, kidobott a játék :D kb. 5 percig feküdt a gépem a klinikai halál állapotában, nem reagálva semmire, tök fekete képernyővel.....
Később néztem, hogy eltaláltam a Nashornt. -
#353215 Cromwell B vásárlása esetén a 30 nap prém azonnal elkezd "ketyegni" vagy csak az első játékba lépésnél? -
LeviWot #353214 Helló,mentem egy kort t 95 el most reggel 5x utan es nem szamolt semmi plusz xp et, aslain hasznalok ,más tapasztalt hasonlót? -
TiborTamas #353213 Azok az akciók csak az ingame shop-ra vonatkoznak. A premium shop-ra vonatkozó akciókat általában külön hírben szokták közölni. -
Angelus1991ster #353212 Ha csak a tankot lehetne megvenni, akkor még oké. De kell hozzá a tipikus szargaming recept amitől a kedved elmegy. -
#353211 Gondoltam veszek cromwell B-tr vagy Rudyt d enem lófasza seggükbe.
Most mentem 2 csatát SugIIIG-vel egyikben 13-ból 12 talált, másikban 7-ből 3 talált 1 sebzett, a maradék 2 critical.... -
ChristianID #353210 Most akkor holnaptól az akciók (premium leárazások, pl. 30% minden premium tier 6-7-re) vonatkoznak a 3 újra (Rudy, stb) is? (mert akkor verheti a fejét az, aki ma megvette... :)
Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2015.05.08. 00:00:49 -
yossarianHUN #353209 Küldd el Lammaernek, ő vokált is szolgáltat hozzá -
Angelus1991ster #353208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sempike #353207 Nagyon szarul adat a WOT ma. A lövések zöme el sem találta az ellent, a többi meg pattant. Az első tucat meccsemet úgy vesztettem el, hogy a piros csapatból max 1-2 tank hullott el. Erre jön egy ilyen meccs, és ez az amiért nem lehet abba hagyni ezt a játékot még akkor is ha tudjuk hogy szar az engine, szar a spot rendszer és egyre gyakrabban találkozunk ghost shellekkel:
Az első percben csapattársak megindultak libasorban középen, még spotolni sem tudtak mire kivégezték őket.
Szóval kb. a harmadik perce 3-an maradtunk a teljes piros csapat ellen (3 vs. 15 az álmos könyv szerint nem jelent jót).
Nyertünk :)
Az utolsó percben egyedül maradtam 2HP-val egy full HP-s BDRGB ellen akinek a foglalása 96%-nál járt. Majd összexartam magam az idegtől, de végül kiszedtem :D
A képen látszik, hogy csak 14-tankot szedtünk ki egy összezúzta magát a nagy igyekezetben
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.05.07. 22:06:54