World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lemaradtam...mi ez az arty nézet? Mióta van ilyen??? Vagy ez tesztszerveres videó 9.5 ről?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

1. Nézd már meg a buráját: tipikus arty nyomoronc.
2. Mellé lövéssel 600-1200 dam? Dögöljön meg mind!

Hall of Fame esélyes Jacek életforma.

Azt, hogy tier 9-ben kínosan vigyáznak, hogy nehogy meglegyen az 1250 dam, szóra sem érdemes.

Kegyelem döfés a játéknak ez az új arty nézet. Köszi a videót. 630 méterről milyen pontos. 0,7-es pontosság? Faxt.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.07. 21:47:09
ToCsEk
nah ilyen amikor nem siemka artyzik 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

pont most lesz meg az F2 😊 a megváltást várom tőle 😄
DasIsFuck
Ott az L/43 is ilyen helyzetben van amikor először meglesz az F2.
Főleg hogy előtte kb olyan ágyúkkal kell kv1,t34-ek ellen menned ami 500 méterről már esélytelen az átütésükre még oldalról is akár..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
Ja ez nálam is volt már 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

matchmaker is vergodik, az utobbi 10 csataban ketszer volt h a masik oldal orbitalisan el volt csuszva.
patchaou
Nem tudom, de gondolom majd egy "patch"-el rontanak rajta és rendszeres lesz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Nekem is volt már ilyen. Ez mi lehet megint bakker? Am egy kis idő elteltével 2x lőszert váltottam és utána már tudtam lőni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na ja, mert ott gyakorlatilag csak az átütésnek van jelentősége. A T-34-eket WoT-ban is átütöd vele, csak épp nem mész vele sokra, mert se az alfája, se a pontossága, se a töltése nem kiemelkedő.
Vicces egyébként mennyire helyzetfüggő egy ágyú megítélése, Warthunderben pl 75mm L/48nak pont ellenkező a megítélése, ott egy félelmetes löveg és ezért is durva a Német KV-1 mert a béna orosz 76mmes ~86mm átütésű löveg helyett a brutális 75mm L/48 van 110+ pennel.

WoT: Nishizumi77

Nekem is előfordult néhányszor, hogy egyszerűen nem lőtt a tank, hiába kattintottam.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.07. 19:21:17

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Na ilyet sem láttam még. Csata közben egyszercsak azt vettem észre hogy nem tudok lőni. Ping normális volt, mozogni tudtam, bal egérgomb működöttt, minden funkció ment, egyedül lőni nem tudtam. Lőszer volt, átváltani is tudtam, minden legény élt ágyú sem sérült..
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.07. 19:11:51

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ó , hát akkor csak várjanak vele nyugodtan. KV-1 azzal az ágyúval? 75mm l/48 tier 5 legrosszabb ágyúja. Tier 4-ben még épp hogy ér valamit.

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Igen, én is híresen "szerencsés" vagyok.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Én is azzal csináltam 😊

photoshop cs5 😄 sokszor dolgoztam már vele, és eddig 1x sem volt vele ilyen gondom. megpróbálom majd még1x azért hátha..
Sherman0070
Te aztán kapod az idiótákat.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Ha sehogy nem megy akkor rakd fel valahova, dobj róla privátban egy linket és megcsinálom úgy ahogy a miénket.
Nem tudom mivel csináltad, de arra tipelek, hogy maga a progi menti el rosszul.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.07. 18:00:26

úgy csináltam :\
ToCsEk
jah én tudom, special premium 😄 csak legénység kap gyorsabban xpt úgy mint m60ban csak nem cw reward lesz hanem IM utolso tank reward

Legénységet lehet velük húzni, plusz kreditet nem adnak.
Azt megtudja mondani valaki hogy a reward tankok ,premiumnak számitanak szóval több kredit gyorsabb legénység fejlődés ?

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Már a címe szemet szúr. Nem premium, hanem reward😊
ToCsEk

nem tudom felfogni, hogy hagyhatjak ezt az op pz1c-t igy a jatekban.
Sunsetjoy
Én akkor derültem, amikor egyszer felgyújtottam egy kv-85-öt szemből. Egy ideig égett, aztán valószínű felrobbant a lőszerrekesze 😄
(1 lövést kapott tőlem, végén értékelésnél sárga volt az ammorack meg valami, de vörössel is jelölve volt az ammorack és a tartály. A halál okának a tüzet írta a rendszer...)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ha nagyon unatkoznátok 😊))))))
KATT
Ez érdekes:
T-43 sebez 839-at, kilő egy AMX 12t-t, ő kap 635xp-t.
Én a T-44-ben sebzek 1224-et, kilőttem egy Lorr. 40t-t meg egy Type62-t, és én kapok 620xp-t.
Mindkettőnknek 0 spot damage.
Persze, hogy ezzel a 15xp-vel maradok le a 10. helyről...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

voivod32
Agyhalott KV -85-ünk végig ellenünk kapacitált, , de még a meccs elején, gyakorlatilag lenullázta a Hellcatünket. A teljesítménye pedig...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
Két mai poén. (Nekem legalábbis az volt.)
Itt a KV-220 nem díjazta, hogy ammo rackot kapott a T67-től,

Itt pedig az AT8 megjegyzésén derültem, az M6-al kapcsolatban.

Ám a végén:

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.07. 13:45:46

A németek által elfoglalt és módosított KV-1be 75mm L/48 volt telepítve nem 88mm.
Amúgy nem fog jönni mostanában, egy régi korból maradt mikor még tervbe voltak véve a captured tankok:

Yes, there was a captured KV-1 in the 9.5 ASAP video (visible at one point in the garage). No, it doesn’t mean it’s going to be implemented soon, or – ever. The captured vehicle models are very old – for years now they existed. AFAIK captured vehicles are not planned anytime soon.

WoT: Nishizumi77

Első csatám az AMX M4 45-el (a top motoron kívül minden ki van fejlesztve rajta):

Honnan jön ez a sok retardált idióta? Ruinbergen volt a csata, épp hogy beértem a városba és találkoztam az első ellenféllel, már 0-6 volt, kb. 2-3 perc alatt a fél csapat elhullott. Összelövöldöztem, amit tudtam aztán annyi...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.07. 13:32:21

Azon agyalok, hogy előbb láncot tegyek és akkor mehet rá a venti vagy előbb a jó hosszú motor grind.
Sziasztok.
Vasarolok megunt accontot !!!
Ha meguntad vagy nincs idod jatszani nyugodtan irj privatban es megbeszeljuk a tovabbiakot 😊
Sherman0070
Ezzel a tankkal még tier 9-ben is lehet aratni (St. Emil)

Sherman0070
A fullos motor feldobja szerintem nagyon. A löveg is jó de szeret mellémenni a lövedék nagyon ha nem célzol 😄

patchaou
Passzolom, attól függ mikor változtattad utoljára. Egy próbát megér.

Zegi Norbi HUN
Ha a régit megváltoztatom, azért mar nem jár? 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Nekem nem adott goldot érdekes,pedig sikeres volt a telefon regisztrálás.Kérdés,hogy akkor a jelszócserére sem kapok semmit?
Köszi, tényleg nem gondoltam volna 5-10-es állásnál, hogy van még esély nyerni. (főleg hogy 2 paradicsom a bázison kempelt, de szerencsére lőtték a spottom és nem tudtak lerohanni) A gun depression az viszont tényleg borzalmas, éreztem meccs közben is, de aztán visszanéztem a replay-t és csak röhögtem magamon, hogy szenvedtem vele a Bulldog-nál + a T54 LT-nél... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Akik esetleg új accot kezdenének a prémtank miatt azoknak megsúgom, hogy a jelszóváltásért most is járr a 300 arany, valamint a telefon hozzárendelésért még 100.

Hogy mozog a kicsike? Nekem még hiànyzik a nagy cső is, de már nagyon várom, hogy milyen lesz fullosan.
Az Aslain's Modpack-ban van olyan mod ami mondja az időt.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Ez Tibor Tamasnak ment volna a replayre.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

popey8
Na hogy megy a T37-el? Szereted? Én azt is imádtam. Ha a T37-et szereted, a Bulldogot még jobban fogod, azt garantálom😊 Ha én, aki lightokkal a leggyengébb (de már am sokat fejlődtem így hogy játszok velük) ezt tudtam művelni, te a full enemy csapatot ledarálod vele😄 Ez is csak azért lett döntetlen, mert figyelmetlen voltam. Teljesen meglepődtem a csata végén, h leáll a tankom. Aztán eszméltem rá, h LEJÁRT AZ IDŐ<#rinya> Persze chatben senki nem szólt volna. Kár, h nincs olyan mod, ami mondjuk 1 percnél figyelmeztet... Am 12.102 WN8-at kaptam a csatára és ráadásul stock még a torony😊 Omg, ha a végén azt a 2 HEAT-et nem nyeli be a Tiger, hanem sebzi, akkor win<#sir> Jobb lett volna APCR-en maradni, de biztosra akartam menni, hátha lehozom ezt az epic kört. Ha win sztem Ace Tanker...

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ha már arty téma volt: Végre ez az acsi is meglett, bár nem ez volt a cél. Csak egy kis revansot akartam venni az orrtúrókon, őt ki is kaptam már csata elején, nem sokáig kényeztethette önmagát<#eplus2>