World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bekescsaba - 1 esetleg 2 hónapja jött egy patch, miután totálisan borult az mm, és a játszhatóság. Nem tudom ki mennyiszer találkozott az elmúlt időszakban 15-0 vagy 0-15-ös meccsekkel, de nekem sikerült újra megélnem. Ennyire rottyon 3 éve volt a játék, amikor tömegesen kezdtek elvándorolni a játékosok az egyoldalú szívatás miatt. Ma, ha 15-5 vagy fordítva sikerül összehozni, akkor már játszható a játék.
Azt ideszámolva, hogy sebezhetsz akármennyit, ha a paradicsomoknak odaadta a meccset, ha sikerül, mert sajnos igen van olyan meccs, hogy 3 skilles maxos legénységgel sem találsz el semmit egy lézerpontos tankágyúval.
Ebből jön, hogy a WG megbukott, mint fejlesztőcég, mert képtelenek bundázás nélkül a játékosok valódi képességei alapján kibalanszolt játékmenetre és mm-re. 8 éves játékról beszélünk, ez idő alatt már egy következő generációs fejlesztő is elvégzi az iskolát majdnem 2x.
A játék azért van, hogy kiszolgáljon egy igényt, nem pedig azért, hogy játszható legyen.
Én már kidühöngtem magam ezen, amiért utólag is elnézést kérek a nem megfelelő viselkedésért.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.22. 08:41:48
Scorpióval (7-es amcsi TD) 3 szor lőttem rá egy álló LEO-ra, 150 méterről, egy lepattanó, 1 mellé, 1 critical hit. Aztán még volt lehetőségem egyet sebezni, majd két át nem ütő lövés egy 50-120 tornyába úgy 200 méterről, ő meg menetből 3 ból 3 szor eltalált, meg is ölt. Ki is kaptunk 15:2-re. Megnéztem a csapattagok találati arányát...szánalmas, míg az ellenfélé mind 80 % fölött volt, tudásszintől függyetlenül. Úgy érzem, leteszem megint egy kis időre, pedig olyan kevés kell már a négylánctalpashoz.....
Én vagyok az egyedüli, akit teljesen hidegen hagynak ezek az eventek?
Mindegyiket kipróbálom, és 1-2 napi játék után rájövök, hogy
-nincs idő vele napi 2-3 órát játszani, hogy haladjak is benne
-de inkább az a baj, hogy mindet megunom minimális játék után és visszatérek a random meccsekhez.
Ez a játék mindig is a véletlen csapatgenerálástól és mapválasztás miatt volt érdekes számomra.
Ha valaki kérdezi, hogy miért játszok már ilyen régen ezzel a játékkal, akkor mindig azt mondom, hogy azért, mert letoltam több mint 30000 meccset és egy sem volt egyforma.
Nekem ezekben az eventekben pont a játék esszenciája(a totális változatosság és véletlenszerűség) veszik el.
Nektek mi a véleményetek erről?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem találom a screenshotot....Tier 7-e svéd páncélvadásszal csináltam 5 epikust kitüntetést, volt 9 killem.
Hol tudom megnézni, hogy milyen jutalmat kaptam (jutalom az érdemeidért) ? Régen a csata után, ha beadta, kiírta, hogy milyen tervrajzot, fogyóeszközt stb. nyertem. Most nem.
Most valami twitchcom-os küldi is van.
Kaptam 10k xp-t miatta.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 12 182 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 61 993
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Férőhelyek hozzáadva: 1
"Embléma 16" embléma hozzáadva: (x3)
"Fránya Jenkik" felirat hozzáadva: (x3)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x2), További szabad XP csatánként (x2)
Volt a csatában két akkora marha.Az első egy 110 volt,ez a marha úgy gondolta hogy padlógázzal rammolja Mauer-t.Utána meg egy Is6-al hozott össze a jó sors,golddal lőtt úgy hogy én is azt adtam neki,de ez is úgy gondolta hogy jó ötlet Mauer-t rammolni,felkentem hát egy vonatra.<#idiota>#idiota>

és nemtom, hogy mire lehet feltenni 😞 😄
Másrészt hogy érted hogy rábasztál, teszem azt csatlakozás után látod hogy mennyien vannak a csapatokban?
Gondoltam megnézem kik ezek.35k 70%,a kollégája meg 15K 67%<#wow2>#wow2>
Irok neki,hogy biztos az én 50%wr-em hiányzik?<#hehe>#hehe>
Aszongya:
-guest273 (2019.09.19. 13:44:22) 279e is good with any winrate Xd
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
nincs valakinek kedve néha 2vs 2-ben nyomulni?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Gondolom talán St-1 ág?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Boldog voltam mikor csak 2öt lőtt a holdba,<#wow2>#wow2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerintem nem fogod szeretni<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.09.18. 23:12:26
na nekem is meglett a phase 1 végre.... bye bye frontline... majd a chaffe-autóversenyre jövőhéten visszanézek. 😄DD
Azért szerencsére volt annyi esze valakinek a wg-nél,hogy aki befejezte,a grindet,és tovább szeretne játszani,az megkapta a 30pontot,a harci tartalékokhoz<#eljen>#eljen>

aztán meg kíváncsi leszek, hogy milyen ez a phase 1 😄DD
ha megveszem a progetto ultimatet úgy hogy a garázsban van akkor az árát aranyban vagy ezüstben kapom meg?
Kössz!
Nem raktam duplázót mert tudtam csak félig tudok odafigyelni.
Artyval mentem és bassza meg afkolós Fl-en tábornok lettem és nyertünk.
Rohadjon meg,ha rendesen játszom és próbálok jó lenni akkor cumi.
De ha félperceket afkolok tábornok.
Jól felbaszott.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mondjuk,hogy ezt hogyan hoztam össze itt,az számomra rejtély<#lama>#lama>
Progettoval szinte azonnal haltam,a maradékot meg a Lynx-el futkároztam.
M41-el studzianki-t kaptam.
7.96km megtett távolság.<#vigyor>#vigyor>
Nem a bázison dekkoltam,hanem aktívan spotoltam.
IAMLT432 LT-43
IAMT26E4 T26E4
IAMELC ELC EVEN 90
IAMLOWE LÖWE
IAMT54FP T-54 FIRST PROTOTYPE
IAMSOMUA SOMUA SM
IAMWZ120 WZ-120-1G FT
IAMFV4202 FV4202
IAMT34 T34
IAMCAERNARVON CAERNARVON AX
IAMSKORPION SKORPION
IAMSTRVS1 STRV S1