World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán kapott kb 10 tank minimális buffot. Meg a gold ammo átalakitásról sincs semmi új hir, közben erre az évre lett az is igérve.
Mint ha régebben több lett volna a fejlesztői Q&A, mostanában meg semmit nem osztanak meg a jövőbeli terveikről.
Kezdem unni, hogy csak a béna új játékmódokról van szó, új prém tankokról, elcseszett új HD mapokról meg néhány új jutalom tankról.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
bekescsaba - 1 esetleg 2 hónapja jött egy patch, miután totálisan borult az mm, és a játszhatóság. Nem tudom ki mennyiszer találkozott az elmúlt időszakban 15-0 vagy 0-15-ös meccsekkel, de nekem sikerült újra megélnem. Ennyire rottyon 3 éve volt a játék, amikor tömegesen kezdtek elvándorolni a játékosok az egyoldalú szívatás miatt. Ma, ha 15-5 vagy fordítva sikerül összehozni, akkor már játszható a játék.
Azt ideszámolva, hogy sebezhetsz akármennyit, ha a paradicsomoknak odaadta a meccset, ha sikerül, mert sajnos igen van olyan meccs, hogy 3 skilles maxos legénységgel sem találsz el semmit egy lézerpontos tankágyúval.
Ebből jön, hogy a WG megbukott, mint fejlesztőcég, mert képtelenek bundázás nélkül a játékosok valódi képességei alapján kibalanszolt játékmenetre és mm-re. 8 éves játékról beszélünk, ez idő alatt már egy következő generációs fejlesztő is elvégzi az iskolát majdnem 2x.
A játék azért van, hogy kiszolgáljon egy igényt, nem pedig azért, hogy játszható legyen.
Én már kidühöngtem magam ezen, amiért utólag is elnézést kérek a nem megfelelő viselkedésért.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.22. 08:41:48
Scorpióval (7-es amcsi TD) 3 szor lőttem rá egy álló LEO-ra, 150 méterről, egy lepattanó, 1 mellé, 1 critical hit. Aztán még volt lehetőségem egyet sebezni, majd két át nem ütő lövés egy 50-120 tornyába úgy 200 méterről, ő meg menetből 3 ból 3 szor eltalált, meg is ölt. Ki is kaptunk 15:2-re. Megnéztem a csapattagok találati arányát...szánalmas, míg az ellenfélé mind 80 % fölött volt, tudásszintől függyetlenül. Úgy érzem, leteszem megint egy kis időre, pedig olyan kevés kell már a négylánctalpashoz.....
Én vagyok az egyedüli, akit teljesen hidegen hagynak ezek az eventek?
Mindegyiket kipróbálom, és 1-2 napi játék után rájövök, hogy
-nincs idő vele napi 2-3 órát játszani, hogy haladjak is benne
-de inkább az a baj, hogy mindet megunom minimális játék után és visszatérek a random meccsekhez.
Ez a játék mindig is a véletlen csapatgenerálástól és mapválasztás miatt volt érdekes számomra.
Ha valaki kérdezi, hogy miért játszok már ilyen régen ezzel a játékkal, akkor mindig azt mondom, hogy azért, mert letoltam több mint 30000 meccset és egy sem volt egyforma.
Nekem ezekben az eventekben pont a játék esszenciája(a totális változatosság és véletlenszerűség) veszik el.
Nektek mi a véleményetek erről?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem találom a screenshotot....Tier 7-e svéd páncélvadásszal csináltam 5 epikust kitüntetést, volt 9 killem.
Hol tudom megnézni, hogy milyen jutalmat kaptam (jutalom az érdemeidért) ? Régen a csata után, ha beadta, kiírta, hogy milyen tervrajzot, fogyóeszközt stb. nyertem. Most nem.
Most valami twitchcom-os küldi is van.
Kaptam 10k xp-t miatta.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 12 182 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 61 993
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Férőhelyek hozzáadva: 1
"Embléma 16" embléma hozzáadva: (x3)
"Fránya Jenkik" felirat hozzáadva: (x3)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x2), További szabad XP csatánként (x2)
Volt a csatában két akkora marha.Az első egy 110 volt,ez a marha úgy gondolta hogy padlógázzal rammolja Mauer-t.Utána meg egy Is6-al hozott össze a jó sors,golddal lőtt úgy hogy én is azt adtam neki,de ez is úgy gondolta hogy jó ötlet Mauer-t rammolni,felkentem hát egy vonatra.<#idiota>#idiota>

és nemtom, hogy mire lehet feltenni 😞 😄
Másrészt hogy érted hogy rábasztál, teszem azt csatlakozás után látod hogy mennyien vannak a csapatokban?
Gondoltam megnézem kik ezek.35k 70%,a kollégája meg 15K 67%<#wow2>#wow2>
Irok neki,hogy biztos az én 50%wr-em hiányzik?<#hehe>#hehe>
Aszongya:
-guest273 (2019.09.19. 13:44:22) 279e is good with any winrate Xd
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
nincs valakinek kedve néha 2vs 2-ben nyomulni?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Gondolom talán St-1 ág?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Boldog voltam mikor csak 2öt lőtt a holdba,<#wow2>#wow2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerintem nem fogod szeretni<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.09.18. 23:12:26
na nekem is meglett a phase 1 végre.... bye bye frontline... majd a chaffe-autóversenyre jövőhéten visszanézek. 😄DD
Azért szerencsére volt annyi esze valakinek a wg-nél,hogy aki befejezte,a grindet,és tovább szeretne játszani,az megkapta a 30pontot,a harci tartalékokhoz<#eljen>#eljen>

aztán meg kíváncsi leszek, hogy milyen ez a phase 1 😄DD
ha megveszem a progetto ultimatet úgy hogy a garázsban van akkor az árát aranyban vagy ezüstben kapom meg?
Kössz!
Nem raktam duplázót mert tudtam csak félig tudok odafigyelni.
Artyval mentem és bassza meg afkolós Fl-en tábornok lettem és nyertünk.
Rohadjon meg,ha rendesen játszom és próbálok jó lenni akkor cumi.
De ha félperceket afkolok tábornok.
Jól felbaszott.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mondjuk,hogy ezt hogyan hoztam össze itt,az számomra rejtély<#lama>#lama>
Progettoval szinte azonnal haltam,a maradékot meg a Lynx-el futkároztam.
M41-el studzianki-t kaptam.
7.96km megtett távolság.<#vigyor>#vigyor>
Nem a bázison dekkoltam,hanem aktívan spotoltam.
IAMLT432 LT-43
IAMT26E4 T26E4
IAMELC ELC EVEN 90
IAMLOWE LÖWE
IAMT54FP T-54 FIRST PROTOTYPE
IAMSOMUA SOMUA SM
IAMWZ120 WZ-120-1G FT
IAMFV4202 FV4202
IAMT34 T34
IAMCAERNARVON CAERNARVON AX
IAMSKORPION SKORPION
IAMSTRVS1 STRV S1