World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meguntuk.
Sherman0070
Játék fejlesztésével mi van? Nem úgy volt több éve, hogy vmi nagy rebalance lesz a tankok között?
Aztán kapott kb 10 tank minimális buffot. Meg a gold ammo átalakitásról sincs semmi új hir, közben erre az évre lett az is igérve.
Mint ha régebben több lett volna a fejlesztői Q&A, mostanában meg semmit nem osztanak meg a jövőbeli terveikről.
Kezdem unni, hogy csak a béna új játékmódokról van szó, új prém tankokról, elcseszett új HD mapokról meg néhány új jutalom tankról.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez pontosan ugyan olyan mint mikor bázis lefoglalása után még vár a játék 10-15 másodpercet hogy az ellen is befoglalhasson és döntetlen legyen.
Új "ficsör" bázis elfoglalása után kilőnek, amikor vége a meccsnek. Ez most megint új.
2-3 órát már csak vesződni sem érdemes itt semmivel. Nálam mindig az jött le, minél több időt öltem bele egy adott cél elérésébe, annál távolabb kerültem tőle, mert a játék figyelte mennyire akarom azt.

bekescsaba - 1 esetleg 2 hónapja jött egy patch, miután totálisan borult az mm, és a játszhatóság. Nem tudom ki mennyiszer találkozott az elmúlt időszakban 15-0 vagy 0-15-ös meccsekkel, de nekem sikerült újra megélnem. Ennyire rottyon 3 éve volt a játék, amikor tömegesen kezdtek elvándorolni a játékosok az egyoldalú szívatás miatt. Ma, ha 15-5 vagy fordítva sikerül összehozni, akkor már játszható a játék.
Azt ideszámolva, hogy sebezhetsz akármennyit, ha a paradicsomoknak odaadta a meccset, ha sikerül, mert sajnos igen van olyan meccs, hogy 3 skilles maxos legénységgel sem találsz el semmit egy lézerpontos tankágyúval.
Ebből jön, hogy a WG megbukott, mint fejlesztőcég, mert képtelenek bundázás nélkül a játékosok valódi képességei alapján kibalanszolt játékmenetre és mm-re. 8 éves játékról beszélünk, ez idő alatt már egy következő generációs fejlesztő is elvégzi az iskolát majdnem 2x.
A játék azért van, hogy kiszolgáljon egy igényt, nem pedig azért, hogy játszható legyen.

Én már kidühöngtem magam ezen, amiért utólag is elnézést kérek a nem megfelelő viselkedésért.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.22. 08:41:48
Igazából az zavar a mostani játékmenetben, hogy az első két lövésből eldől, vagy jobban mondva 1 perc után látható a végeredmény. Szinte eszemet sem tudom, hogy mikor láttam 3 vagy 4 tank hátrányból fordítást. Azért nem szólnék egy szót sem, ha 7-8 lövésre jutna egy megmagyarázhatatlan lövés, de ami most is volt velem....

Scorpióval (7-es amcsi TD) 3 szor lőttem rá egy álló LEO-ra, 150 méterről, egy lepattanó, 1 mellé, 1 critical hit. Aztán még volt lehetőségem egyet sebezni, majd két át nem ütő lövés egy 50-120 tornyába úgy 200 méterről, ő meg menetből 3 ból 3 szor eltalált, meg is ölt. Ki is kaptunk 15:2-re. Megnéztem a csapattagok találati arányát...szánalmas, míg az ellenfélé mind 80 % fölött volt, tudásszintől függyetlenül. Úgy érzem, leteszem megint egy kis időre, pedig olyan kevés kell már a négylánctalpashoz.....
Nézem az embereket, hogy megszerezték a Frontline reward tankokat, meg látom a csapatkiosztásnál a nevek mellett a Steel hunteres, vagy éppen a Halloweenes esemény-plecsniket, és itt is látom, amikor mindenki írja, hogy mennyit teljesített az adott eseményeken.
Én vagyok az egyedüli, akit teljesen hidegen hagynak ezek az eventek?
Mindegyiket kipróbálom, és 1-2 napi játék után rájövök, hogy
-nincs idő vele napi 2-3 órát játszani, hogy haladjak is benne
-de inkább az a baj, hogy mindet megunom minimális játék után és visszatérek a random meccsekhez.
Ez a játék mindig is a véletlen csapatgenerálástól és mapválasztás miatt volt érdekes számomra.
Ha valaki kérdezi, hogy miért játszok már ilyen régen ezzel a játékkal, akkor mindig azt mondom, hogy azért, mert letoltam több mint 30000 meccset és egy sem volt egyforma.
Nekem ezekben az eventekben pont a játék esszenciája(a totális változatosság és véletlenszerűség) veszik el.
Nektek mi a véleményetek erről?
nem irja ki, hogy pontosan mit kaptam.
Esetleg itt , ha még nem léptél ki azóta .! ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amikor mindegy, hogy mit csinálsz.....

Nem találom a screenshotot....Tier 7-e svéd páncélvadásszal csináltam 5 epikust kitüntetést, volt 9 killem.

Hol tudom megnézni, hogy milyen jutalmat kaptam (jutalom az érdemeidért) ? Régen a csata után, ha beadta, kiírta, hogy milyen tervrajzot, fogyóeszközt stb. nyertem. Most nem.
Hol kell választani?
Most valami twitchcom-os küldi is van.
Kaptam 10k xp-t miatta.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 12 182 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 61 993
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Férőhelyek hozzáadva: 1
"Embléma 16" embléma hozzáadva: (x3)
"Fránya Jenkik" felirat hozzáadva: (x3)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x2), További szabad XP csatánként (x2)
Volt a csatában két akkora marha.Az első egy 110 volt,ez a marha úgy gondolta hogy padlógázzal rammolja Mauer-t.Utána meg egy Is6-al hozott össze a jó sors,golddal lőtt úgy hogy én is azt adtam neki,de ez is úgy gondolta hogy jó ötlet Mauer-t rammolni,felkentem hát egy vonatra.<#idiota>

azt olvastam h a chaffe, és a ruszki jobb... azért 😄

és nemtom, hogy mire lehet feltenni 😞 😄
Azt tudom hogy csak az egyiket lehet választani, De az én kérdésem arra irányul hogy a beszerezhető kék piros zöld álca azok mindegyike bizonyos nemzetekhez van kötve avagy bármire feltehető lesz?

Másrészt hogy érted hogy rábasztál, teszem azt csatlakozás után látod hogy mennyien vannak a csapatokban?
csak 1 csapatot választhatsz, nem lehet váltogatni.... én lehet a kékkel rábasztam 😄
Ennél a hétfőn kezdődő tank race-nél az hogy meik csapatot választom az csak a szerezhető álca színét határozza meg avagy mindhárom színűnél megvan hogy mely nemzetekre lehet felrakni?
joe662
A minap nekem is irt egy,totál ismeretlen emberke,hogy nem mennék velük 3v3-ba
Gondoltam megnézem kik ezek.35k 70%,a kollégája meg 15K 67%<#wow2>
Irok neki,hogy biztos az én 50%wr-em hiányzik?<#hehe>
Aszongya:
-guest273 (2019.09.19. 13:44:22) 279e is good with any winrate Xd

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nagyon néha lehet.
indulnak ilyen tournamentek hétvégéken, aranyért meg prém tankokért...
nincs valakinek kedve néha 2vs 2-ben nyomulni?
Maala
Egyelőre még nincs ág, csak magát a koncepciót tesztelik.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

St-2 a neve nem?
Gondolom talán St-1 ág?

Az új duplacsövűek melyik ágon lesznek? mire kell elkezdeni gyüjteni az xpt?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Van egy 5 csatás Senlac kódom, első érdeklődő viheti is 😊. Nekem egyébként tetszik.
Maala
Damn, ha tudom, hogy a leesett konzerv után folytatódik egyből a cucc. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mondták már ezt sokszor... aztán rájöttek h krva jól keresnek vele... 😄DD
Hát elméletileg Frontline exclusive az Emil1951(kérdés hogy meddig tartják magukat ehhez 😛)
az ágyúja kurva szar... 3-ból 2 talál, abból 1 üt át... és nagyon pontatlan... főleg ha messze lőne az ember... mozgékonysága, páncélzata nem rossz, bár ott is a torony miatt mondható el ez... de legalább egyedi a tank, és egyelőre még nem vehető meg pénzért, szal még ez is plusz pont mellé. 😄DD
joe662
Ok! Én csak fl-t mentem vele,ott a tornya használható,de az ágyú az katasztrófa,szerintem.
Boldog voltam mikor csak 2öt lőtt a holdba,<#wow2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Köszi . Esélyt megadom neki . Száraz adatokból kicsit lassú , és hosszú a célzás idő . Jelzem , ha megyek <#papakacsint>
joe662
Csak nyugodtan,minden a régi<#hehe><#beka3>
Szerintem nem fogod szeretni<#banplz>

Jó lenne kipróbálni az Emil 1951 et FL ben valakinél , vendégségben , valamikor 😊 Csakhogy tudjam biztosra , hogy nem kell . A 12 pontot meg majd beváltom . <#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.09.18. 23:12:26
egyébként... a tankversenyt is elkúrták... napi 5 csatát lehet menni, aztán 40 perc várakozás után még 5-öt!!!!!!!!!!
zárásként sikerült az új mapon is tábornoknak lenni... eddig ez az elmúlt 2 nap nem jött össze... 😄DD
cw?

na nekem is meglett a phase 1 végre.... bye bye frontline... majd a chaffe-autóversenyre jövőhéten visszanézek. 😄DD
joe662
Más is kapott ilyen álcafestést?Mire adták vajon?

joe662
Nekem próba kör nem lesz<#hehe>
Azért szerencsére volt annyi esze valakinek a wg-nél,hogy aki befejezte,a grindet,és tovább szeretne játszani,az megkapta a 30pontot,a harci tartalékokhoz<#eljen>

Várd meg a szezon végét és váltsd be aranyra.

A maradék 12 tekintély ponttal mit lehet kezdeni ? Emil 1951 nem tetszik .

Mehet a próba kör <#buck>

tervek szerint délután még megyek vagy 3-4 csatát és sztem meg is lesz a szint 😄

aztán meg kíváncsi leszek, hogy milyen ez a phase 1 😄DD
joe662
Most így meló után elég volt 3 csata,de ennyit még szerintem nem sebeztem<#wow2>

Sziasztok,
ha megveszem a progetto ultimatet úgy hogy a garázsban van akkor az árát aranyban vagy ezüstben kapom meg?
Kössz!
Tegnap mentem egy FL-t.
Nem raktam duplázót mert tudtam csak félig tudok odafigyelni.
Artyval mentem és bassza meg afkolós Fl-en tábornok lettem és nyertünk.
Rohadjon meg,ha rendesen játszom és próbálok jó lenni akkor cumi.
De ha félperceket afkolok tábornok.
Jól felbaszott.

Asszem be lehet majd váltani aranyra meg bondra a maradék pontokat.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

joe662
Kerekesg@ivel nem ugrál<#hehe><#idiota>

Gondolom javították , az új FL pályán , hogy megint össze vissza ugrál a célkereszt . Illetve remélem , hogy azt is .
lefrissített a WG... erre most nem jön be a szerver, pedig már 8 óra is elmúlt... wtf
joe662
Én voltam ma párszor rajta,de mivel teszten nem próbáltam,így csak kóvályogtam mint gólyafos a levegőben<#hehe><#wilting>
Mondjuk,hogy ezt hogyan hoztam össze itt,az számomra rejtély<#lama>
Progettoval szinte azonnal haltam,a maradékot meg a Lynx-el futkároztam.

Látom már élnek a kilóméteres küldik.
M41-el studzianki-t kaptam.
7.96km megtett távolság.<#vigyor>
Nem a bázison dekkoltam,hanem aktívan spotoltam.

Tank kölcsönzés.
IAMLT432 LT-43
IAMT26E4 T26E4
IAMELC ELC EVEN 90
IAMLOWE LÖWE
IAMT54FP T-54 FIRST PROTOTYPE
IAMSOMUA SOMUA SM
IAMWZ120 WZ-120-1G FT
IAMFV4202 FV4202
IAMT34 T34
IAMCAERNARVON CAERNARVON AX
IAMSKORPION SKORPION
IAMSTRVS1 STRV S1
IAMPROGETTO PROGETTO M35 MOD. 46
IAMT44100 T-44-100
IAMM4190 LEKPZ M 41 90 MM
IAMLORRAINE LORRAINE 40T

behoznak egy új pályát... zsinórban 5X kezdek védekezni... a RÉGIN....