418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#354247 High tierekből a 7/1 és a 416 tényleg nehéz, nekem a 7/1-re nem is sikerült sajnos. :( -
#354246 a su-122nek t7ben nincs elég lőni való HP :D -
#354245 Jah és 100%-os full bia-s legényekkel töltés-,célzásgyorsítóval és ventivel, érzésre sokkal pontatlanabb mint az IS-em amiben első skill 99%-on van és az is javítás.
De inkább tényleg az idegesítő mint su-122-44-nél hogy 7-es tank de 7-es csatákat évente 1x kap.
-
#354244 IS kedvenc tank de ez a premium IS-2 valahogy nem tetszik.
Picit olyan mint a su-122-44, többet van 8-9-ben mint 7-esek között..
Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.05.17. 23:58:25 -
Nazarov77 #354243 ez egy jó kép
-
yossarianHUN #354242 Fel is használom majd legközelebb ha előjön a "kurvaópészargörény Jagd E-100" fordulat:D
Ja, nekem T10 Prokhorovka a kedvencem lassú heavyben, lehetőleg oldalanként 3 artyval, ami T10-ben manapság belépő szint. Ilyen helyzetben nyugodtan be lehet nyomni a tempomatot a mezőn előre, és elmenni csinálni egy kávét, annyival is kevesebb idegeskedés. -
bornofakone #354241 Valaki keretezze már be ezt nekem plz, vagy legalább rakjuk már ki a fórum tetejére h R3nton ezt írta 'Nem OP a legtöbb" :D
Egyszerűen sokkot kaptam :D Amúgy a második felét kiegészíteném azért picit, hogy igazából minden class-ról elmondható, kivéve a lightok.
De nekik még nem jött el az idejük, majd a med és arty nerf után, azt is kedvelni fogják a lowak :D
Apropó arty nerf (amiből nem lesz semmi addig míg az AW ki nem jön :D), tegnap próbáltam is-4-el játszani...és hát bakker, az utóbbi időben elfelejtettem milyen szar is heavy-ben csücsülni nyílt mapon 4-4 artyval oldalanként :D (túl sokat játszok medekben és light-ban mostanában, azokkal meg szeretem az artykat :D)
Szval qrva artyk :D -
TiborTamas #354240 Én is el akartam adni régebben az account-om, csak megszivattak vele, így inkább meghagytam. Sajnálni én is sajnáltam volna, de nálam lenne az a pénz. :)
Új account-ot így is kezdtem a T95E2 miatt, de nem költök rá semmit, és hát nem egy leányálom prém nélkül, stock tankokkal játszani + eleinte gagyi legénységgel. Ez rá is ébresztett, hogy tuti nem húznám ki újra azt a sok tankot, ami eddig megvan (időm sem lenne). Nem mondom, hogy rosszul megy rajta (~500 meccs, ~3k wn8), de annyira nem élvezetes a stock tankos küszködés. Főleg most a 13 90 lánc, motor és löveg nélkül (aranylőszert pedig az AMX 40 óta egy darabot sem használtam, mert gyűjteni kell a kreditet előre). Kifejlesztem a Bat-et, aztán hozzá sem nyúlok ahhoz az account-hoz. Majd elajándékozom, ha esetleg valakinek kellene... :) -
#354239 én beszéltem egy sráccal aki eladta és azt mondta, h szeret ágakat húzni -
MuldR #354238 Latom a kepet mar nem mered kitenni, a romlott PEPSI miatt :) -
besti #354237 MM a legnagyobb troll ebben a játékban, valószínűleg, ha a T55 LT-15-nál leszek kb. 150-200 meccset kell majd játszak, hogy egyáltalán ide kerüljek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Apropó, a klasszikus szpot bokor mintha megint működne. Az arti lőtt oda 2x, de senki más.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.05.17. 20:35:12 -
Simulacrum #354236 Köszi. Logikus.
Liláktól kérdezném, hogy mi értelme új accot kezdeni vagy reseteltetni? Nem először futok bele új lila accba. Mindegyik FCM 50t-vel nyomul, gondolom azzal szedik össze az xp-t. Ha eladás az oka, akkor megéri még egyszer nekiállni ennyi tankágnak? Nem tudom tudna-e mondani valaki olyan összeget, amiért én odaadnám az accom, de nem hiszem. Brutális idő van benne és nagyon szeretem a játékot továbbra is. Gondolom, aki újrakezdi az is szereti. Szóval mi ennek az értelme? -
TiborTamas #354235 Ha nincs még 100 csatád a tankkal, akkor csak annyit néz, amennyid van. Az utolsó 100 akkor lép életbe, ha már átlépted a 100 meccset az adott járművel, és ahogy Pales írta minden esetben 100-al osztja az átlagsebzésed és assist-od összegét.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.17. 20:10:08 -
Simulacrum #354234 Egy lövés full hp-ról a csata első percében. Ha nem nagy javítóval mennék akkor ennyi is lett volna ennek a csatának kb. GJ WG.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#354233 sztem ha nincs száz akkor is osztja 100-zal -
Angelus1991ster #354232 Ja azon szórakozik a retkes fattya, hogy elbassza más játékát. Komolyan érettségi kell ahhoz, hogy eltalálják az ellenséget?
Kérdés hol húzodik a noobok határa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lilának a sárga már noob. Sárgának, mint nekem meg az a vérvörös lószar amelyik 10 tankból jó ha egyet lő ki.
Noobok királya: rivaseloy olyan retkedéket csak a franciák közt láttam. -
Simulacrum #354231 És ha még nincs 100 csatám az adott járművel, akkor mi alapján számolja? -
#354230 Nincs :/ -
TiborTamas #354229 Nemhogy örülnél, több ilyen hétköznapi hős kellene... :D Következő Avengers-be nem válogatták be Iron Man helyett?
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.17. 18:49:57 -
yossarianHUN #354228 Ja, ezért nem tud játszani 23k csata óta:D -
yossarianHUN #354227 Mondjuk nemtom hogy ő ezt komolyan gondolta-e, mert azért ahhoz hogy valaki ilyen hülye legyen átlagban 12 évig kell naponta 6-szor nekifutni fejjel a sufniajtónak. De szerintem sajnos igen, mert utána előkerült az örökzöld "nekem az első accom, neked nem", meg a "én a szórakozásért játszom" frázis is. Vajon van remény az emberiség számára? -
TiborTamas #354226 Valószínűleg az történt, hogy ezzel a körrel éppen egy nulla sebzésest ütött ki az utolsó 100 meccséből és ezzel az a minimális javulás is elég volt, hogy bekerüljön vele a top 65%-ba, olyan közel volt előtte már hozzá. -
#354225 Megvágta magát a támadás előtt? xD -
yossarianHUN #354224 Nem bmeg. Hülyék vagytok vazzeg. Megsérült a keze, mikor megmentett egy néma(?) nőt a meggyilkolástól. -
vasasgabri #354223 Tipp!!
Na mondod? -
TiborTamas #354222 Chemtrail az oka, én tudom. -
yossarianHUN #354221 Gyerekek...
Hallottam már pár jó sztorit noboktól azt indokolván hogy ők miért is (nem) nobok, de ez vitt mindent. Tippeljetek :D -
yossarianHUN #354220 Neeeee:D
De tudjuk, nem is bugos a MoE -
R3nton #354219 hát igazából én se költök már erre, csak még tartoznak nekem egy prém tankkal szóval ajándékba kapom majd meg -
#354218 Azért, ez durva! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #354217 Dehogy veszem, addigra már rég az AW-ban fogok anyázni a noobokra (remélem):D -
R3nton #354216 jó hát vedd meg, én a kanonent fogom, nekem az jobban tetszik :) -
R3nton #354215 Nem OP a legtöbb, csak a low játékosok kedvelik őket igazán ;) -
rudii #354214 Sziasztok! Ma egy kis rövid stream lesz. Nem is csapok neki nagy zajt. :)
LIVE STREAM -
pecaboy #354213 Csak nyomatékosított az egyértelműség kedvéért :) -
Angelus1991ster #354212 WG mikor fog arra a szintre lépni, hogy normális jelzéseket is behozzon a játékban.
War Thunderben bezzeg alaból bennt van, a magyar , román, cseszlovák harckocsi felségjelzés. Miért képtelen erre a wg? Persze ott a klánlogós lehetőség. De nem is motivál, hogy vegyek zászlót feliratot és mást. -
Angelus1991ster #354211 Jajj de kedves kis kívánságcsokor. Milyen szelíd volt a kis szívem.
Miért duplázza a hozzászólásokat?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.17. 16:30:13 -
bornofakone #354210 :DD
Amúgy azon nekem is megakadt a szemem, nem is olyan rég még minden td op volt, most kiderül h van már olyan td ami nem op? WUT?! :D -
TuskoMobile #354209 Jó barátok sorozat
amúgy ez a legtöbb amit wot-ban kaphatsz dicséretként ha kilövöd az ellent -
#354208 a srác ezzel a dumával szerez barátokat :D