World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prém nélküli farmnál ez sokat számít.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szép kör!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Persze tudom, ez sokaknak nem újdonság, én csak most döbbentem rá.

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.12.17. 22:48:14
cyka blyat
4. meccsem zsinórban, hogy mindenki eltalál célzás nélkül. Olyan mint ha egy baszom nagy ferrit mágnesre pakolt lánctalpakkal gördülnék fel alá a pályán. A beszarás az, mikor kidugja a tornyát a T30 a lóbaxó ágyúval és 400 méterről belövi a T20-tetejét bárminemű célzás nélkül és ezt megcsinálja aztán még 1x (persze közben pozit változtattam, szóval még az ágyú sem volt rám tartva).
Gyanús volt már az első csatában, hogy szopó ágon leszek ma. 10 lövés, 10 találat és 0 sebzés. (2 volt pattanó)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tehát az IS-6-nak van egy viszonylag erős (210 mm effektív védelem körüli) orrlemeze, ami alatt az alsó lemez kicsi, és igen meredeken döntött, ezáltal legtöbbször nem is érdemes lőni, nem gyenge pont. A 112 felső lemeze egy árnyalatnyival erősebb, de az alsó lemeze sokkal nagyobb, és alig van döntve, úgyhogy ha nem tudod elrejteni valami mögé, garantáltan át fognak lőni szemből.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Látom van több embernek is JT8.8-a az itt fórumozók közül. Mi a véleményetek róla? Keres úgy mint egy t8as heavy? mennyire lassú? Mégis mi a benyomásotok róla? 😊 előre is köszönöm
szerintem.
kicsit roka fogta csuka a helyzet.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 17:08:10
Ezt is ki kell használni amig lehet és kell is,mert már elegem van a grindelésből.Meccsenként 2-3000 xp jön a recruitertől,azért ez nem kevés.Lehet később kevesebb lesz,de amig ez jön addig a kredit ne legyen akadály.
Trance&Friends nothing more..
Gratulálok! Újonc lettél a "Hívd meg egy barátodat toborzó program"-ban.
Szakasz csata mikor kell? az elején vagy bármikor a meghívó accal?
Nem kezdő, csak pár csatás (1 éves 60 napon túl csatát nem játszott) acc-al kell: 1 millió xp vagy tier 10-ig eljutni?
angelus1991ster.blogspot.hu
Hogy gyorsabban haladjak kell valami farmolós tank vagy maradok szopóágon kicsi tierben,amit nem akarok.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"