World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy tankkal anno az ISU-152 17 vereséggel kezdett újonnan a garázsban, 3-4 nap alatt (még csak döntetlen sem volt, nem hogy win) 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
@popey: köszi, egy kis reménysugár - ezért szenvedem már végig a 8-ast, mert a Fochnak már újra 2.1 lesz a célzásideje. De az alacsony alfa a rossz célzásidővel (ala AC48 és néhány korábbi gun) nem egy nyerő és élvezetes páros. Az ARL szörnyűségre anno fel sem raktam egy csatára sem a 90-est.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyan azokkal a tankokkal, napi 5 győzelemért. Egyik nap 7-8-9 csatából sikerül az 5, másnap 17-18-19- kell hozzá, aztán megint 7-8-9, aztán megint 17-18-19, és így tovább...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
20-on alul vagy felül?
Ha 20-on alul van, akkor egy két perc és megdöntöm...
★★★★★
★★★★★
Top motorral milyen? alappal igen lassú.
angelus1991ster.blogspot.hu
Grammar nazis, assemble!
A stock Ferdinand 50% legénységgel halott töltővel és sofőrrel majdnem full hp-ról inkább a tóba fojtotta magát minthogy meg küzdjön a fullos M41 scout tankommal amiben 5 skilles legénység csücsül. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.18. 18:43:49
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha a végén sok nap sz.pás után 1-2 ág , itt a japán és a kínai esélyes és 1 tokent simán, talán még 2-t is megveszek, ha tényleg csak ezen múlik. Ez egy jó üzleti modell nekik, szerintem.
(ilyenem se volt még eddig és az vicc majdnem 3 lett csak az AMX 50 100-at kilőtték előttem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

★★★★★
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Írjátok a wz111 küldetést és figyeljétek meg, hogy a frag-et lesz majd nehéz összeszedni, nem is a sebzést. Van olyan ág, hogy 120e sebzésnél járok és 85 frag. Frag-et érdemesebb kisebb tier-ben összeszedni, csak ott meg legénységem nincs mindig. Nagyobb tankkal könnyebb a sebzést hozni, de alig van frag.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.18. 18:23:11
Mivel tier limites ezért csak tier 9-es tankot lát.
Az a tipikus heavy tank. Menni kell az első sorba(mármint az ellenfélébe) és nyomatni a közelharcot, rammolni stb. De tényleg, ami fölé nem E75 v Tortoise van írva, annak menni kell neki teljes gőzzel, természetesen megfelelő skillel felvértezve.
Az ágyú megfelelően pontos és ami fontosabb, az az hogy gyorsan tölt.(7-8 sec)
Ami a halála a tanknak az a nyílt pályák, ahol sniperkedni kéne, na azt nem tud.
Az r2d2 nem olyan nagy baj, mert egy kis riszálással nagy mértékben lehet csökkenteni, hogy belőjék.
Mivel olcsó a lőszer és piszok olcsó a javítás(valami 8000 Cr a full szerelés) ezért ha már van 1-2 találata az embernek, akkor is 10-15000 Cr plussz még vereség esetén is.(prém nélkül)
Az tény, hogy a gold éra nem tett jót neki, de még így is használható.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.18. 18:02:06
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.18. 17:41:51
Próbálgatom a megszerezni a wz 111-et.
Most a franciák vannak soron. Azt gondoltam, ez lesz a leggyorsabb, hála a 4 db táras tanknak.
Régen nem játszottam a Foch 155-el, azaz pontosan a nerf előtt gurultam vele. De nem is ez a lényeg.
Most sokat használom a francia ágyúkat, így különösen az 50-100-ét, a Foch 155-ét, és a batchatét. Nekem úgy tűnik, mintha köszönő viszonyban se lenne egymással a papíron leírt érték a valóságban általam tapasztaltakkal.
Gyakorlatilag átütésben, és pontosságban nem érzem azt, amik a papírra vannak írva, legjobban a Foch 155-nél vettem észre. Más is így látja ezt, vagy csak én vagyok béna a "franciázáshoz?" Valami oka csak van, hogy eltűntek a random csatákból.
Lehet, hogy a 825 m/s-os lövedék sebesség zavar be nálam? Ezért nem találok vele, mert hozzá vagyok szokva az 1000 m/s feletti lövedékekhez?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.12.18. 17:36:07
Érdekes
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
70 eurós ingyenfrag...
http://wot-bonus-codes.blogspot.hu/2013/06/free-world-of-tanks-bonus-code-redeem.html
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
mostanaban nem igen latok belole, gondolom a goldkorszak nem tett jot neki.
illetve a jovobeni valtozasok alapjan nem biztos h ajanlanam:
- egyreszt varhato egy altalanos pontossagnerf, ami orosz agyuknak nem tesz tul jot majd szerintem, amihez van egy eleg kozepes penje az agyunak.
- a radios megkapja majd a hatodik erzeket. nah most ebben a tankban a radios allanodan halott, en bia-t nem is raktam rajuk ezert. es egyenlore en nem lattam semmi biztatot a fejelsztok megnyilvanualsaiban evvel kapcsolatban.
a low tier kiralykodas utan kicsit nem art egy kis szivoag annak az op mocsoknak is 😊
Pz1c t6 csatában és nem platoonban.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88