World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma megint: 5 győzelem + top 10xp-hez 7 csata és 6 győzelem kellett. Egyik nap 80% wr, másik nap 20% se. Ugyan azokkal a tankokkal.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kabel15
Sziasztok!

Nálatok nincs olyan hiba, hogy a játék menüjében a kép el kezd vibrálni? Lentről felfelé elindulnak ilyen vonalak, olyan mint mikor tévében mutatnak egy monitort, jó azért annyira nem durva de zavaró, játék közben nem vettem ezt észre.
Ez mitől lehet?

BattleTag: kabel15#2672

😄D
Most elképzelem AWba is valaki troll platoonba bevisz egy tier 1es tankot 10esek közé. Leopard 2A6, Challanger 2 Abrams Type 10 között beindul a chat:
- lol a T-54
- oooo we soo dead, T-54 don't kill me pls 😄
- report noob platoon

<#banplz>

WoT: Nishizumi77

Olvastam, de mégis hogy változtatják meg? Ha ettől teljesen eltérő lenne, akkor miért rakták be ezt a nézetet a videóba? Szóval kíváncsi leszek rá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

azt úgy általánosságba mondtam nem rád célozva 😊
WT:GF megjelenés előtt is előjöttek a próféták hogy hú de annyi lesz a wotnak.

en sem mondtam h wot olo lesz, csak h fajni fog. ez tobb embert fog elszivni mint a wt az biztos.
Én is várom már, viszont wot ölő biztos nem lesz egy nagyon egyszerű ok miatt: más korszakba játszódik, míg a wotba világháborús tankok vannak egészen hideg háborúig, AWban hidegháborútól lesznek tankok a modern korig.
Akik jobban szeretik a régi világháborús tankokat (pl én is, a modern tankok egy kaptafára készülnek, nincs már meg bennük az egyediség) azoknak a wot marad az elsődleges.
Ezt a játékot én kiegészítőnek tekintem a wothoz, ott folytatja ahol a wot abbahagyja, mind a kettővel fogok majd játszani.

Sunsetjoy
A kezdetektől így csinálták szinte minden lépésüket, úgy alakítottak mindent, hogy ödönkétől bödönkéig mindenki megkapja azt a kis pluszt, ami odaragasztja a gép elé. meg persze kinyitja a tárcáját. Ez persze logikus, hiszen egy cégről van szó, magyarán pénznek kell bejönnie.

De a PR, meg a QA tekintetében vannak súlyos hibáik, ha ezek a hibák a tömegeket (értsd ödönkééket) megzavarnák, elmismásolják, elfedik, azt mondják rá, hogy "working as intended". Egy csomó balance-függő dologra hónapokat kellett várni (pl. az artyhordák hardcap előtt, a túl OP-nak kiadott egyes prémtankokat), azokat, akik szebbé és jobbá is tehetnék a rendszert (modok, természetesen nem a fullosakra, hanem pl. az UI-t befolyásolókra gondolok, vagy a garázsmodokra) lefújolják, hogy gagyik meg ilyenek, aztán egy-két ötletet beleillesztenek csak-csak...

Nem mondom minden bűn forrásának, de nem tekinthetem tökéletes zsírkirályságnak sem a WG-t és játékukat. De hogy pár éven belül rákölteni többet (ha kihúzza addig) nem fogok, az szinte biztos... ezt nagy hatékonysággal el tudták érni 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Count Adyn
Igazából az addig lett volna igaz amig nem dombozták szénné az összes pályát ellehetetlenítve a camper td ket. Jelenleg teljesen jó lenne arty nélkül a game😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

remélem méltó ellenfele lesz a wot-nak ez a game 😊
WT sajnos nem ellenfele (ne érts félre, epik game a WT, de az szimulátor, nem árkád, a kis sok tomato wot-ból azt sem tudja mit kell ott csinálni, így ott nem maradnak meg)
Ha ez a modern warfare is árkád lesz, akkor lehet kifog cseszni ezzel a szar szemét szar WG-vel 😊

a másik meg, hogy ha jól tudom a WG is akart volna modern tankos "wot"-ot 😄 szóval azt lehúzhatják a wc-n....

nagyon szemetek ezek a WG-sek.... úsznak a pénzben
meddig tartana átdolgozni a szervereket, hogy Personal Rating alapján engedjen be valahova.... legyen mondjuk 3000 a határ...
aki az alatt van az mehet az 1-es szerverre, aki felette az meg a 2-esre... és nincs átjárás... és viszonylag meglenne oldva az unfair csaták kérdése....

és akkor már csak a gold ammot kellene kivenni, és kurva jó gamet kapnánk 😊 de mivel ez SOSEM fog megtörténni, így marad a wot egy rakás szarkupac (a játékosok miatt)
A WT azért nem lett riválisa, mert nekik a céljuk eleve a nem-WoT volt, ez meg egyértelműen az. De nem baj, hogy klón, ha sikerül kiküszöbölniük a WoT hibáit (főleg az rng és az arty), akkor azt hiszem én költözöm.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"The way artillery was shown for like two seconds is the way it looks in WoT. It was however mentioned on forums that this mechanism will be revised somehow, so AW doesn’t end up with fucked-up arty (it was mentioned they’d focus on AOE DPS instead of RNG oneshots). We’ll just have to see."

Meglátjuk, hogy milyen lesz. De az mindenképp jó dolog, hogy végre lesz egy riválisa a WG-nek (WT nem lett az), a versenyből mi csak profitálhatunk.

popey8
"Talán végre elkezdenek komolyabban törődni a játékukkal." Jött a WT, havok pl. még most sincs. Mondjuk nekem nem hiányzik, de érted. Sztem kár reménykedni abban, h bármi is megváltozik ebben a szarkupacban. Legelőször is a sok tomatoeval kellene vmit csinálni (mondjuk a paradicsomokat meg narancsokat csak külön szerverre beengedni😄), h újra normálisan élvezhető legyen a wot. Aztán gold ammo+random, de ez úgy is csak álom marad. Sőt a birkák a randomot még növelni is akarják. Ez még a CW-t is befolyásolni fogja, még jobban kiszámíthatatlanok lesznek a csaták. Sztem ez nagyon rossz út.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.19. 12:57:59

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ígéretek vannak... Mondjuk ugyanaz az agyhalottaknak való arty nézet/gameplay, de ha ez tényleg így fog működni, sztem itt hagyom a wotot. Dec. eleje óta úgy is számomra túl sok az agyhalott meg a játék szívatása egyszerre. Max CW-re fogok csak járni, h a tízeseim mégse álljanak feleslegesen a garázsban😊 WT-hez hála az égnek nem hasonlít, hp rendszer van, ez nálam már jó pont. Randomra leszek még kíváncsi, már ha lesz, de gondolom igen. Arról viszont nem mondtak semmit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

szerintem most fog igazan majd fajni nekik, h a motor ugy szar ahogy van, keptelenek tartani a lepest kinezetben, se havok, se semmi latvanyos dolog, ami a tomatoknak szamitana. egy eve szenvednek a hd modellekkel is.
az meg h a ruszki piacon tovabbra is ok lesznek a kiralyok, azt pont a hajukra kenhetik, mert onnan olyan nagy penzt nem fognak latni egy jo darabig megint.
kivancsi vagyok h fog-e valtozni az eu szerverhez a hozzaallas. mert ez az adventi kalnedar is idaig csak a lehuzasrol szolt nalunk, semmi masrol.
azt irjak, ez valtozni fog. meglatjuk.
Zegi Norbi HUN
Ez csak jól jön. Talán végre elkezdenek komolyabban törődni a játékukkal. Azért nevetséges, hogy 2015 lesz, de mesze van a mai grafikai elvárásoktól. Havok, multicore , dinamikus időjárás etc. még mindig nincs, de új tankok jönnek dögivel + állandóan van valami kis szar dolog, ami előrébb való ezeknél. Persze megértem, nem azt a bevételt és sikert hozta, mint amit elvártak?! (Storm ilyesmit mondott) Szegény WG-nek sajnos nincs ezekre pénze és embere úgy látszik.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

popey8
Emelem a tétet😄

A felső ábra a tegnapi teljesítményt mutatja. Egyszerűen tegnap semmi nem működött, bárhova is mentem legtöbbször én haltam elsőnek. Ha hátul kempeltem, akkor is. Mire észrevettem, h el kéne mozogni már legalább 8-an jöttek rám. Folyton lemming teameket adott és érdekes módon a hozzám kerülő kékek, zöldek mintha elfelejtettek volna játszani, alig sebeztek. Az már csak hab a tortán, h gyakorlatilag mindent eltaláltam, csak tankot nem. Igaz elég fáradtan és idegesen ültem le játszani, mert volt egy kis összezördülés az asszonnyal, na de hát akkor is. Biztos vmilyen szinten ez befolyásolta a teljesítményt, de nagyban hozzá jött még egy kis szopóág is. Azért idegesen/fáradtan is el lehetne találni vmit, meg ennél többször nyerni...

Az alsó ábra pedig a 25 goldos, 5 wines event kezdetét mutatja😛

Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.19. 12:37:15

Most hogy is van ez az arti a kempelés ellen van elmélet? Aki hátul kempel az sokáig nem szpottolódik és többnyire be tud fedezékbe húzódni - ergó az arti nem tudja lőni. Aki szpottolódik és lőhető az pont az, aki megpróbál valamit csinálni és az első vonalban nyomul/szpottolni próbál - őket bünteti az arti is. Mondják, ha nem lenne arti egy hull down E3 mindenkit szétszedne - ez baromság, amíg 15 mp.-ig tölt 3x körbekerülik, főleg ha mondjuk az egyik lövése még no hit/no damage/critical is. Nem egészen értem én ezt. Ha nincs arti (20-ból 1x), akkor sincs kempfeszt.

A Crysis 3 hogy fut? Na, ahhoz viszonyítsd.
Oh yeah, ugyan az a kicseszett műholdnézetes arty.....

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Meglátjuk, melyik fog jobban futni. Egy ősrégi, de optimalizálatlan szar motor, vagy egy új, de normálisan optimalizált.
hmm..merget ne vegyel ra😊

"The engine is a version of CryEngine, but make no mistake… this will not run on the worst shit the Russians are using."
Csak döcögjön el valahogy ezen a vénséges vason, és engem megvettek kilóra.
Bálint! 19699 WN8
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2014.12.19. 12:08:19
hmm.. ez lehet tenyleg fajni fog mar a wg-nek

http://ftr.wot-news.com/2014/12/19/world-of-tanks-vs-armored-warfare-round-2/#more-20517

igeretek vannak persze, majd meglatjuk.
Oh, and beta ETA? Q1 2015.
Az artykat is nem azért nem fogják kivenni, mert fontos része a játéknak és mert meggátolja a campelést (nagy büdös lóf*szt), hanem mert egy normális tankhoz viszonyítva ugyan annyi sebzésért nem kell vele szinte semmit se csinálni, csak kattintgatni szatellit nézetből (ellő 15 lőszert, talál belőle 2-3, és ugyan annyi vagy még több sebzése van, mintha egy minimális tudást és taktikai érzéket is megkívánó normális tankkal szerencsétlenkedett volna). Iszonyatosan retard barát az egész koncepció.

Mit gondoltok miért van benne a játékban a +/- 25% random? Pontosan azért, hogy az ilyen fogalmatlan retardáltaknak is legyen sikerélménye. Ha a random, jóval kisebb lenne, mondjuk maximum +-5%, akkor a mozgás és toronyforgás közben, célzás nélkül össze-vissza lövöldöző idiótája nem találna el semmit, ellenben a jó játékosok sokkal eredményesebbek lennének. A +/-25% random meg mindenkit egybe terel, a jó játékosoknak keresztbe tesz, a szarokat meg segíti. Pénzügyileg ez utóbbi a kifizetődőbb, mert a retardált a sikerélménynek hála hamarabb fog költeni a játékra, mintha rájönne, hogy hülye az egészhez és inkább letörli a játékot. És sajnos a retardáltból sokkal több van...

Mnemomic
tegnap én is szívtam. én se voltam toppon, de akkor is tegnap a szokásos 2200wn8 helyett sikerült 1010-et csinálnom. állandóan pattanta mindenkiről mindegyik járművel, engem mindenhonnan eltaláltak stb. nagyon szemétkedett velem. ha valami miatt abbahagyom majd akkor ez lesz tuti bele van nyúlva valamilyen szinten. a prémiumos elmélet hülyeség, mert nekem is van mégis szívat.

Solten
Az a jo ebben a jatekban hogy mindig meg tud lepni 😄 Pl hogy mennyire retard-barat.

Saor Alba

Solten
Orok kedvencem, nemreg tortent: Tundra (vagymiahoher) palya, en szikla mogott , csak a torony nincs takarasban (de ha hatrahuzodsz par metert a torony is) kilog belole vagy 30 cm, megjelenik az amoba a troll agyus kv2-vel, donget lefele a leejton, menet kozben ramforditja az agyujat celzas nelkul, kiszed ~300 meterrol full HP-rol... Ahha, hogyne.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.19. 10:52:41

Saor Alba

Eggyet értek. Ha hiányozni fog egy 8as prém tank akkor majd megveszem. Inkább.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

voivod32
Valamelyik nap már én is kiborultam ezen, de a lassításban megnézte mindenki, hogy legalább fél másodpercig célzott az IS a csöffimre, (igaz 90 méterről), mielőtt telibe baszott. Nekem ez néha 10 másodperc után sem jön össze.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

nevermind, megoldódott, rá kellett bökni a prolong opcióra...

Srácok, gondoltam felrakom az XVMet... azt mondja ingame hogy network services inactive, de a weboldalukon be vagyok jelentkezve és a menüben minden opció ki van pipálva. Van még vmi varázslás amit kihagytam?

XVMhez elég mostmár csak a játékot indítani vagy megint kell vmi proxyt tolni?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.19. 09:54:06

Zegi Norbi HUN
Azt hiszem oroszoknál 23. , szóval szerintem nálunk vagy még szintén aznap vagy pedig 24. 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Az agyvérzés kerülget ettől a tetű játéktól már megint...
Ha valaki csak úgy nagyjából is a tankom felé viszi a célkeresztet, az tuti, hogy mozgás közben, célzás nélkül is eltalál, átüt, sebez, modult visz, trackel, legyen is az illető bármilyen messze, és bármekkora retardált. Míg nekem a célzott lövéseim is rendszeresen mellémennek, lepattannak, 0-sak, vagy minimumot sebeznek. Az ellenféltől folyamatos goldspam, a csapattársaktól folyamatos blokkolás, lökdösés. És mindennek a tetejébe nincs olyan csata, hogy a szarrakás műholdnézetes buzeránsok ne engem vadásznának elejétől a végéig.
Most vagy az lesz, hogy végigszenvedem valahogy ezt a küldetést mindannak ellenére, hogy már fogorvoshoz menni is több kedvem van, mint a csata gombra kattintani, vagy végleg elszakad a cérna, és onnantól nagy ívben teszek az egészre, aztán ott rohadjon meg az egész tetves, alkoholista szláv banda, meg a kiskedvenc, agyontápolt retardmankó homokos artistái, ahol vannak!

Wz-111 küldetés 150 killje dióhéjban 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

E-75 vagy Tiger I, II. Mindhárom tank kiváló, alább nem érdemes szerintem menni.
E-75 legénység húzásra melyik t5-6 tankot ajánlanátok?Prém nélkül.
Sziasztok ! Mikorra várható a kövi patch amibe benne lesznek az új brit td-k??
Teszt szeró launcher problémára megoldás lehet, ha a játék mappájában a wg_cleaner_client_patch.dll fájl kiterjesztését átnevezed exe-re.
oneal1
oké köszi mégegyszer!

tesztszeró most nem megy, legalábbis nekem összefossa magát a launcher

!Forza Ferrari!

Mert abban a tierben jön legjobban a pénz. Míg T5-ben van egy jó körön 25-40k hasznod, addig T8-ban 70-90k is lehet egy jó kör után.
Persze prém tank igazából prém fiókkal hoz sokat, de anélkül sem rossz.
Illetve tesztszerver ha megy, akkor felmész és ki is tudod próbálni őket. Nem kell zsákbamacskát venni.
oneal1
rendben köszi!

csak, hogy értesem 😊 miét t8 a nyerő?

!Forza Ferrari!

FCM, T34, JT, T34-3.
Ezek keresnek a legjobban.
Ettől függetlenül olyat vegyél amivel tudsz/szeretsz játszani (értem ez alatt az osztályt: td, med, heavy) és T8-ast.
Solten

Saor Alba

oneal1
szeretnék venni egy prémium tankot venni farmolni.

mit ajánlotok és miért?

!Forza Ferrari!