World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nálatok nincs olyan hiba, hogy a játék menüjében a kép el kezd vibrálni? Lentről felfelé elindulnak ilyen vonalak, olyan mint mikor tévében mutatnak egy monitort, jó azért annyira nem durva de zavaró, játék közben nem vettem ezt észre.
Ez mitől lehet?
BattleTag: kabel15#2672
- lol a T-54
- oooo we soo dead, T-54 don't kill me pls 😄
- report noob platoon
<#banplz>#banplz>
WoT: Nishizumi77
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
WT:GF megjelenés előtt is előjöttek a próféták hogy hú de annyi lesz a wotnak.
Akik jobban szeretik a régi világháborús tankokat (pl én is, a modern tankok egy kaptafára készülnek, nincs már meg bennük az egyediség) azoknak a wot marad az elsődleges.
Ezt a játékot én kiegészítőnek tekintem a wothoz, ott folytatja ahol a wot abbahagyja, mind a kettővel fogok majd játszani.
De a PR, meg a QA tekintetében vannak súlyos hibáik, ha ezek a hibák a tömegeket (értsd ödönkééket) megzavarnák, elmismásolják, elfedik, azt mondják rá, hogy "working as intended". Egy csomó balance-függő dologra hónapokat kellett várni (pl. az artyhordák hardcap előtt, a túl OP-nak kiadott egyes prémtankokat), azokat, akik szebbé és jobbá is tehetnék a rendszert (modok, természetesen nem a fullosakra, hanem pl. az UI-t befolyásolókra gondolok, vagy a garázsmodokra) lefújolják, hogy gagyik meg ilyenek, aztán egy-két ötletet beleillesztenek csak-csak...
Nem mondom minden bűn forrásának, de nem tekinthetem tökéletes zsírkirályságnak sem a WG-t és játékukat. De hogy pár éven belül rákölteni többet (ha kihúzza addig) nem fogok, az szinte biztos... ezt nagy hatékonysággal el tudták érni 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WT sajnos nem ellenfele (ne érts félre, epik game a WT, de az szimulátor, nem árkád, a kis sok tomato wot-ból azt sem tudja mit kell ott csinálni, így ott nem maradnak meg)
Ha ez a modern warfare is árkád lesz, akkor lehet kifog cseszni ezzel a szar szemét szar WG-vel 😊
a másik meg, hogy ha jól tudom a WG is akart volna modern tankos "wot"-ot 😄 szóval azt lehúzhatják a wc-n....
nagyon szemetek ezek a WG-sek.... úsznak a pénzben
meddig tartana átdolgozni a szervereket, hogy Personal Rating alapján engedjen be valahova.... legyen mondjuk 3000 a határ...
aki az alatt van az mehet az 1-es szerverre, aki felette az meg a 2-esre... és nincs átjárás... és viszonylag meglenne oldva az unfair csaták kérdése....
és akkor már csak a gold ammot kellene kivenni, és kurva jó gamet kapnánk 😊 de mivel ez SOSEM fog megtörténni, így marad a wot egy rakás szarkupac (a játékosok miatt)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.19. 12:57:59
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
az meg h a ruszki piacon tovabbra is ok lesznek a kiralyok, azt pont a hajukra kenhetik, mert onnan olyan nagy penzt nem fognak latni egy jo darabig megint.
kivancsi vagyok h fog-e valtozni az eu szerverhez a hozzaallas. mert ez az adventi kalnedar is idaig csak a lehuzasrol szolt nalunk, semmi masrol.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A felső ábra a tegnapi teljesítményt mutatja. Egyszerűen tegnap semmi nem működött, bárhova is mentem legtöbbször én haltam elsőnek. Ha hátul kempeltem, akkor is. Mire észrevettem, h el kéne mozogni már legalább 8-an jöttek rám. Folyton lemming teameket adott és érdekes módon a hozzám kerülő kékek, zöldek mintha elfelejtettek volna játszani, alig sebeztek. Az már csak hab a tortán, h gyakorlatilag mindent eltaláltam, csak tankot nem. Igaz elég fáradtan és idegesen ültem le játszani, mert volt egy kis összezördülés az asszonnyal, na de hát akkor is. Biztos vmilyen szinten ez befolyásolta a teljesítményt, de nagyban hozzá jött még egy kis szopóág is. Azért idegesen/fáradtan is el lehetne találni vmit, meg ennél többször nyerni...
Az alsó ábra pedig a 25 goldos, 5 wines event kezdetét mutatja😛

Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.19. 12:37:15
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"The engine is a version of CryEngine, but make no mistake… this will not run on the worst shit the Russians are using."
http://ftr.wot-news.com/2014/12/19/world-of-tanks-vs-armored-warfare-round-2/#more-20517
igeretek vannak persze, majd meglatjuk.
Oh, and beta ETA? Q1 2015.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.19. 10:52:41
Saor Alba
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
XVMhez elég mostmár csak a játékot indítani vagy megint kell vmi proxyt tolni?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.19. 09:54:06
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha valaki csak úgy nagyjából is a tankom felé viszi a célkeresztet, az tuti, hogy mozgás közben, célzás nélkül is eltalál, átüt, sebez, modult visz, trackel, legyen is az illető bármilyen messze, és bármekkora retardált. Míg nekem a célzott lövéseim is rendszeresen mellémennek, lepattannak, 0-sak, vagy minimumot sebeznek. Az ellenféltől folyamatos goldspam, a csapattársaktól folyamatos blokkolás, lökdösés. És mindennek a tetejébe nincs olyan csata, hogy a szarrakás műholdnézetes buzeránsok ne engem vadásznának elejétől a végéig.
Most vagy az lesz, hogy végigszenvedem valahogy ezt a küldetést mindannak ellenére, hogy már fogorvoshoz menni is több kedvem van, mint a csata gombra kattintani, vagy végleg elszakad a cérna, és onnantól nagy ívben teszek az egészre, aztán ott rohadjon meg az egész tetves, alkoholista szláv banda, meg a kiskedvenc, agyontápolt retardmankó homokos artistái, ahol vannak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tesztszeró most nem megy, legalábbis nekem összefossa magát a launcher
!Forza Ferrari!
Persze prém tank igazából prém fiókkal hoz sokat, de anélkül sem rossz.
Illetve tesztszerver ha megy, akkor felmész és ki is tudod próbálni őket. Nem kell zsákbamacskát venni.
Ezek keresnek a legjobban.
Ettől függetlenül olyat vegyél amivel tudsz/szeretsz játszani (értem ez alatt az osztályt: td, med, heavy) és T8-ast.