418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    de fogom szeretni mikor 2-3 év múlva jönnek sírni az ssd-sek hogy össze kakilta magát a gép, és bukott minden adatot

hdd + ssd !
  • TiborTamas
    Ezt meg tudom erősíteni. 2 hete bedöglött a winyó az 5 éves laptopomban, ezért vettem bele egy SSD-t. Egyszerűen hihetetlen gyors lett tőle az egész. Egy rendszerindítás 10 sec, a játékot elindítom 1 percen belül a garázsban vagyok (eddig 3-4 perc kellett legalább), csatába sokszor már visszaszámolás előtt betölt (eddig sokszor akár fél percet is késtem a csatákból vagy éppen csak beértem). Az fps ugyanolyan beállítások mellett stabilan 30 felett van, de sokszor 40-50 inkább (eddig 20-30 volt a jellemző). Ja és a legfontosabb, pillanatok alatt tálcára tudom tenni a játékot és azonnal megnyit bármilyen más programot mellette (eddig ez nem nagyon ment neki). Szóval nagyon sokat tud dobni egy régi gép teljesítményén az SSD, kifejezetten ajánlom!
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.20. 19:03:38
  • patchaou
    115 - de még próbálgatom
  • stork13
    Csak kíváncsiságból:

FullHD-ban ki mekkora FoV-val játszik?
  • Angelus1991ster
    Hol a pankrátoros gif?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.20. 18:21:08
  • rudii
    Sziasztok! Indul a stream, gyertek nyerjünk együtt! Elkészült első youtube videóm is, remélem tetszik, bár nem egy nagy durranás. :D
    Youtube videó
    Live STREAM
  • Master91
    Nem hiszem el. Haverom olyan 2-3 hónapja ezzel poénkodott. És igaza lett. Ez kemény. Kapok azért is valami szart ha belépek garázsba?
    Javítottam a tankon, lánctalpat fejlesztek? Akarok kapni azért is egy szalagot, fontos !
  • Sunsetjoy
    Nálam 40-60 átlag fps, csak alapgraf, 1280x1024, majdnem minden low (látótáv nem). E6300(1,86-os 2,86-on), 4GB 800 DDR2, gef9600gt.OC-vel.

• TuskoMobile
    Akkoriban elég durván drop-polta le az fps-t egy effekt közben pl:robbanás. Ezért kellett egy mód ami kiszedte mert különben beszaggatott bármilyen gépen a béta.

[Gamét megcsekkoltam volna de ez egy gtx285 ami itt volt xD Ez erősebb nem jó hogy összemérjem
    Viszont én még mindig tartom hogy tesómnál megy a game mert vele játszom neki csak egy intel p4-e van 3.5GHz +HD4850OC1GB
    youtub-on is van videó hasonló konfiggal bár ott gyengébb vga és kevesebb vram-os kari van.
    +Én se kapcsolok be minden bóvlit pl:fű pár fűcsomóért fölösleges így korrektül megy 60fps-t is full hd-ban
  • okosszöszi26
    a fosnak a tetején az a békaszem az valami lövedékmágnes, vagy micsoda?
    minden ellenséges tank célzás nélkül kapáslövésből eltalálja a közepét, hogy sebezzen!!!

az előbb egy T30 lőtt rá célzás nélkül, 200m-ről és perszehogy eltalálta!
    egy T30!!
    félórás célkörszűküléssel+pontatlan ágyúval
  • Tarathiel2
    Razer DeathAdder egerekhez adják tudtommal.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.20. 16:41:59
  • Tarathiel2
    Minél jobban szívatod őket, annál több meccset kell menniük a szükséges XP összeszedéséhez, tehát annál többen lesznek. Fel biztosan nem adják, a 100 ratinges E-100-ak is kiseggelték valahogy...
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.20. 16:42:55
  • Zoli105
    Üdv Mindenkinek :)
    Srácok a PzIV Hydrostat-ot hogy lehet megszerezni ? :O
  • besti
    Pedig szerintem a középen feljövő támadó több helyen is el tud bújni úgy, hogy nem lőhető. Ha valaki rámegy a szemközti dombon kempelők szpottolódás nélkül szétszedik. Épp ez a középső rész a baj, a védekezők nem tudnak a szemközti támadók középső részéhez felmenni, csak porxi szpottal lehet valamit kezdeni, de az rizikós. Bár mintha ezt változtatnák a következő pöcsben ezen a pályán.
    A másik baj meg a túlzott támadó szellem, ahogy írtad. Nem állnak meg félúton a két szél között, így a bázisról nem lehet támogatni őket.
  • lammaer
    Nos, ha támadok én is középen szoktam felsunnyogni spottolni. De nagy tömeg oda nem jön, és a sunnyogót általában pofán lehet lőni (pont a két oldalon, sziklák mögött biztonságban kempelő TDk tudják ezt megtenni, szóval a felsunnyogás nem olyan biztonságos sport). Plusz a sunnyogót még a dombokon lévő előretolt figyelők is be tudják lőni.

Lényeg ami lényeg, nekem nincs bajom azzal a pályával assault módban. Szeretek támadni is meg védekezni is benne.
  • Angelus1991ster
    Minden artyt tier 3-7-ig tier 3 -/+-as mm növeléssel kéne ellátni. Light-okét meg csökkenteni 2-esre.
  • Tarathiel2
    Az idióta artyk esetleg, az értelmesek bemennek D2-be a szikla mögé ahol teljes biztonságban belőhetik az egész pályát. Persze látom hogy 10-ből 9 ott lebzsel a báziskör környékén, esetleg felmennek hátul a hegyre ahol aztán végképp kilométerekről látszódnak, aztán persze megy a "retard team" amikor két perc alatt megdöglenek.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.20. 13:42:46
  • Angelus1991ster
    Most jelenleg én sem panaszkodom az fps-re. De már 2015-van és ez szégyen. Baszus, a lassan 8 éve megjelent játékokban ez alap volt. WoT első verzió meg 2009-10-esek nem?
  • Pales27
    Én nem panaszkodom, mert 6 éves laptopon fut átlag 45 fps-el. Alap graf, de nincs is minden minimumon.
  • patchaou
    Találkoztam, de sajnos csak a modok újrarakása segített. Talán elég ha csak a célzó modot újrarakod.
  • Angelus1991ster
    Sose lesz, arra alkalmatlan a wg. Erős a gyanúm, hogy lopták a játékot és csak itt ott tudnak írogatni hozzá. Mintha egy alapjátékot moddolnának csak.

Példának : még egy mezei "moddolóként" Shogun II-be , a Napoleon TWhez készült Great War mód tankjait átudtam tenni.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.20. 13:35:41
  • joe662
    Újraraktam a modokat,mert a safe shot nem működött,erre a célkör kikerült a képernyő bal felére wtf??
    Hogyan lehet visszarakni? valaki találkozott már hasonlóval?
  • Pales27
    a több magos támogatás, azoknak jelentene érdemi változást akiknek régebbi a procijuk, és egy szálon gyengébb, újabb intel prociknál (2-3 éves) nem dobna nagyot, hacsak nem tesznek mellé nagyobb vga-t. Sztem nálad se hozna sokkal több fps-t, mert akkor már vga limitbe ütközne.
  • Angelus1991ster
    Szargaming egyik legnagyobb hibája, hogy az artyt az mm a lista tetejére teszi. holott a 8. helynél feljebb nem is mehetne.
  • Simulacrum
    Végre, akkor nem vagyok egyedül aki így gondolja.
    Hiába véded a két dombot közben középütt bemegyek és a kövek mögötti TD-k nem tudnak két irányba forogni. Ha középen feljövőre néznek, akkor a dombról szedik ki őket, fordítva meg a középütt feljövő. Az artyk azonnal spotolódnak, nincs igazán helyük. Bár ennek én alapból örülök. Talán egyszer nyertem védőként, de akkor is úgy, hogy kvázi az ellen nem támadott.
  • patchaou
    Asszem kapisgálom. De akkor is röhej... ezért ezt Én inkább WoT limitnek hívnám, mivel a proci többet is bírna XD A legtöbb AAA címnél 80-90% körül dolgozik a proci.. megcsinálhatnák a wot-ot is egész nyugodtan. Kár hogy nem érdekük.
  • Pales27
    a te procid 4 magos a játék nem tudja kihasználni mind a 4 magot, ha jól tudom egy magot használ ki teljesen, meg vmelyest a 2. magot így ahogy írtad a 40-50% az pont az amit a 4 magból a játék 100%ban kihasznál ergo proci limit. Te a feladatkezelőben ezt valóban 40-50%nak látod mert a maradék két mag (50%) lógatja a lábát, mert ez a játék nem tudja kihasználni. Ha a vga is 100%on megy ilyenkor azt meg vegyes limitnek hívják :) ez a masina maximuma
    Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.05.20. 13:13:53
  • Userx2
    E4-el 400 sebzés? Esetleg HE-al.
  • patchaou
    Nem szeretnék nagyon belemenni, de ha nem lennének rákényszerülve a játékosok arra, hogy klasszisokkal gyengébb/erősebb játékosokkal kelljen egy csatában lenniük, akkor talán azok akik most a "megmondóemberek" nem kapnának agyérgörcsöt a sok szerencsétlenkedéstől és nem kezdene el habzani a szájuk.
  • Tarathiel2
    Én inkább a megmondóembert verném ki a sok nyomorékból. Karelia támadás, egy med feltévedt a dombra, persze egy T110E4 meg egy WTF100 egyből elkezdte ekézni meg reportért hörögni. A WT felment lelökdösni, a med könnyed mozdulattal kifordult előle és nézte ahogy az immár álcázatlan TD-t halomra lövik a védők. A T110-nek meg egész végig be nem állt a szája, az eredményhirdetésnél a teljesítménye: 400 sebzés. Tényleg ennyire nehéz hogy folyamatos beleugatás helyett a saját dolgukat végezzék? Egyszer-kétszer rászól az rendben van, de ezt az agyament hörgést igazán hanyagolhatnák már...
  • FosTalicskaa
    Régebben, amikor bekerült a támadás/védés mód a Karelia annyira bevédhetetlen volt, hogy a támadók csak akkor tudtak ott nyerni ha full retard afk banda volt a védő csapat... Nem tudom mit balaszoltak, hogy ez így megváltozott azóta.
  • patchaou
    Processzorlimit az amikor a vga izzad a proci meg 40-50% körül lébecol? Más lesz ott...
  • lammaer
    Hát nemtom, sztem abszolút nem védhetetlen pálya. mindkét felvonulási domb tök jól védhető, ha van annyi esze az előreszaladó playereknek hogy nem mennek tovább félpályánál, hanem szépen bekempelnek aszikla mögött spottola a hátul lévő TDknek.

Ott szokták elrontani a védők hogy csak nyomulnak-nyomulnak előre, megszűnik a support és sanszosan

A - ha a támadó lemmingvonat arra jön, akkor kapnak egy nagy fülest és elhullanak a túlerővel szemben, miközben a rendesen védekezők csak nézik ahogy elhullanak a töbiek.
    B - ha a támadó lemmingvonata másik oldalra megy, akkor eljutnak a támadók indulóhelyéig, miközben a támadók meg a zászlónál szépen lehúznak mindent.

Tényleg nem értem, hogy védekezésnér miért jön rá mindenkire a támadószellem.
  • Pales27
    "full lowon" processzor limites lesz a játék, tehát hiába tennél akármilyen vga-t bele a processzor miatt nem tud több fps-t kicsikarni
  • besti
    Karelia assault bevédhetetlen? Emiatt gondolkozom, hogy kikapcsolom ezt a módot, miután minden 3. meccsen itt védek. Ez nem tűnik fel, hogy balanszolatlan?
  • pecaboy
    Erőforrásigényes modok illetve bármilyen túlhúzás NÉLKÜL, 1920x1080 (natív) felbontáson:

Proci: Core 2 Duo E6550, 2,33 GHz
    Vidikari: GTX 750Ti 2GB (ez itt igazából tökmindegy, gyengébb karival is ugyanennyi a proci miatt)
    RAM: 4 GB DDR2
    Beállítás: alap grafika majdnem minimumon
    FPS: Teamspeakkel együtt 30-35 fps affinitás-állítgatással, 20-30 nélküle

Proci: Core i5 4460 3,2 GHz
    Vidikari: GTX 750Ti 2GB
    RAM: 8 GB DDR3
    Beállítás: minden maxon és bekapcsolva (kivéve a forgolódásos homályosítást, mert azt nem szeretem)
    FPS: 35-45
  • András77
    Mit küzdöttem ezzel a foglalós küldetéssel és jól éreztem én, hogy a T57nehézzel lesz a legegyszerűbb. Ki is fejlesztettem gyorsan és a 11. csatára sikerült is, úgy, hogy eddig 3x majdnem sikerült. Igaz, most is kevésen múlt, mert 3 ellenfél volt életben, amikor elkezdtem foglalni és 2-t kiszedtek belőle. Már többször volt olyan, hogy tudtam foglalni, de a csapat a frag éhségében mindig kiszedte az ellenfeleket. Most már csak a 3x pattintós van hátra és jöhet a HT-15, de ehhez kell a béla, még vagy 110k xp.

• patchaou
    Amúgy komolyan nem értem. Azon a vason amin 1920x1080-ban magas beállításokkal 30-40-60 fps-el fut a játék, hogy a picsába lehet az, hogy low beállításokkal alacsony felbontáson sem lehet elérni a minimum 60 fps-t?
  • patchaou
    Az még nagyon jó lenne nekem is. Van hogy éppen beérek a visszaszámolás végére (de van hogy bőven 30 előtt bent vagyok..)
  • Solten
    Tovabba a szar jatekmotor miatt nem art egy SSD, tapasztalatok szerint dob par fps-t.