418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #354527 Szóval az a lényeg, hogy annyi pénzből már nem tudok rosszul választani. Ez jól hangzik. :)
Egyébként most egy sima 19" LG van , 1280x1024 max felbontással, de olyan érzésem van némelyik játéknál mintha össze lenne nyomva a kép, vagy csak annyira zsúfolt az egész menü, hogy egyből le lehet venni, hogy más képarányra tervezték. A warframe-nél szabályosan kilógnak a menü egyes részei... pénz meg úgyis lenne most, szóval miért ne. -
TuskoMobile #354526 Annyi pénzből min:1920x1200-at vegyél szerintem mert az még nem is drága viszont elég jó képméret -
#354525 Ja, nekem is hogy meglett a fullHD monitor újra birizgálja az oldalam, hogy ebből is meg abból is kellene erősebb/nagyobb... :) -
#354524 Ahhoz már igen :) De ha megelégszel a fullHD-val akkor már tényleg tudsz válogatni bőven. 30 körül vannak azok amiknek szar a betekintési szöge, nem forgathatóak stb... nekem csak ilyen jött össze de majdnem féláron :) Viszont időm van, úgyhogy majd csinálok neki valami fasza talpat. 50-60 körül pedig szerintem csak azon kell agyalnod, hogy külalakra és/vagy márkára melyik áll hozzád közel. Vagy 1600x900-as felbontással már érintőképernyős is van, fullhd-ban viszont ez az extra már plusz 10k. A 3d-s cuccoknak meg 80k az alja.. -
FosTalicskaa #354523 Akkor viszont lehet már videókártya is kellene, hogy natív felbontáson maxos fusson minden. :)
Jajj, a gépfelújítás ördögi köre... :D
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.21. 13:21:07 -
#354522 Na túlléptem a szerkesztési időt... szóval annyiért már vannak 21:9 képarányú cuccok is, Én tuti olyat vennék. Árukereső meg kidob egy halom üzletet :) -
#354521 Abban az árkategóriában szinte mindegy melyiket választod. -
#354520 OMG ez a játék sokszor meg tud még lepni, a legtöbbször negatívan, de néha pozitívan is. Nem gondoltam, h a TD15 ezzel a cuccal fog sikerülni. A lövege már nem annyira pontatlan, de sokszor van még így is "érdekes" mellé lövés, amit az ember ettől az ágyútól nem várna. Érdekes még, h eddig csak a TD ágon sikerült mind a 30 küldi teljesen, szinte elsőre. A többin még javítási próbálkozások után is megmaradt egy-egy, ahol csak az elsődleges lett meg és vszeg már nem is lesz jobb.
-
FosTalicskaa #354519 Kis OFF:
Valaki, aki képben van a piacon jelenleg elérhető monitorokkal, nem tudna valami jót ajánlani ilyen 50-60k ft-os árkategóriából? De jó árakkal rendelkező bolt is megfelelne... -
#354518 Ja XD És eddig arra panaszkodtam, hogy milyen gagyi hangok vannak a wot-ban :) -
Pares #354517 A rakétavető hangja a legbrutálisabb -
Simulacrum #354516 Ez érdekes, én régi digit képeket szinte naponta nézegetem és nagyon sajnálom, hogy anno nem volt ilyen technika. Ha nincs meg a negatív, akkor a papír képek egy idő után azért elkezdenek romlani. -
#354515 Ezért kár lett volna, ha benned marad!
A legjobb Bollywoodi filmek hangulatát idézi. :)
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.05.21. 09:49:17 -
#354514 Nálam már rendbe jött. Csak a szövegmező alatt a gombok vannak még picit furán.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.21. 09:33:15 -
#354513 De csak a wotos forum ilyen csúnya lett,a többit rendesen látom. :( -
#354512 Nagyon off, de ezt meg kell osztanom veletek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#354511 A vihar elérte a fórumot is, bevágott a villám :D -
#354510 jézusom,mi történt a forummal? -
#354509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt én is megállapítottam már egy ideje. Míg a rendes előhívott képeket olykor előveszi az ember, a digit képek nagy része meg csak a helyet foglalja mert alig van rá szükség -
lammaer #354508 Eh, tavalyelőtt mi 2 évnyi "pótolhatatlan" gyerekfotót vesztettünk egy vinyóhalálnál. Most visszatekintve viszont a kutyának nem hiányoznak a képek :)
Amióta ez a digitális fényképezőgép korszak van, a többség csak termeli az adatot, de utána ha megvan marhára nem érdekli, nem nézi vissza. Nincs értéke sztem a fényképeknek (max majd akkor ha vén szaros leszek azt meg akarom nézni hogy nézett ki a gyerek 3 éves korában...)
Ahogy egyre több van a képekből, úgy értektelenednek el.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.21. 08:59:37 -
#354507 Szerintem arra gondolt, hogy pár év elteltével hiába rakod be akármilyen meghajtóba, olvashatatlan lesz. Szóval rendszeresen kell azokról is új másolat. -
#354506 Az még pénzt se kér, hogy visszaadja az adatokat :) -
#354505 "HDD+SSD sem megoldás. Jön egy villám és visz mindent a gépben, ezt a kettőt is."
hát, akkor be se dugd a konnektorba a géped, mert vihet mást is.. Oo -
Oddball29 #354504 Szuper, köszi. -
TiborTamas #354503 Vagy ha részegen a dvd-olvasó helyett a mikróba teszed... :D -
#354502 Az idő nevű hackerprogram azt is meg tudja változtatni pedig... -
Tessellia #354501 Ezt találtam.
19ik oldalon van ez a táblázat. -
#354500 Mint az a ransomware-s vírus mostanában, hogy felnyithatatlanná teszi a fájlokat, titkosít, stb.
Ha valami fontos számodra, külső vinyó, pendrive, ami szépen csücsül a polcon. Ha valami még fontosabb, kiírod dvd-re is.
Azt titkosítsa le, ha tudja- olyanról még nem hallottam, hogy egy megírt és lezárt dvdlemezen lévő fájlokat megváltoztat:) -
Oddball29 #354499 Nem tudja valamelyik tankmágus véletlen, milyen dokumentumból származik ez a lőtáblázat? 90mm T15 ágyúnak tűnik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
MuldR #354498 Lusta vagyok DVDt irni. :)
Amugy meg kemkedjenek. Ha nagyon akarjak a HDDmen is elolvassak az adatot szal... :) -
TuskoMobile #354497 flhőőő fehőő xD ls mi van a régi szép dvd, cd korszakkal má nem is létezik mi
de azokat kémkedik a cíjáésokk -
stork13 #354496 HDD+SSD sem megoldás. Jön egy villám és visz mindent a gépben, ezt a kettőt is.
Külső adattárolás kell valamilyen megoldással, géptől távolabban, függetlenül (backup szerver, külső hdd/ssd, pendrive, DVD, Blue ray disc, szalag stb). -
#354495 "Erzekeny" (potolhatatlan) adatot ne rakj ra. Vagy csinalj masolatot. Szoval a csajoddal hentergos kepeket told a felhobe. Ja ott megannyira sincs biztonsagban, valami NSA-s/KGB-s/kinai hekker fog matyizni ra.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.20. 20:20:04 -
TiborTamas #354494 Csak rendszernek használom, fontosabb adatok tárolásra természetesen továbbra is ott a külső winyó + felhő. :) Egyébként 3 év garit kaptam rá, ha addig kibírja, nekem már megérte megvenni. Összehasonlíthatatlanul gyorsabb a gép, mint előtte volt. Az kimaradt, hogy egyáltalán nincs hangja és sokkal kevesebbet fogyaszt. Eddig töltés nélkül 1-1,5 órát bírt a noti, most pedig 1,5-2 órát (persze attól függően, hogy mit csinálok rajta).
És még PH-ról egy idézet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Élettartammal kapcsolatosan elég sok legenda kering az éterben, ezek a legendák többnyire megalapozatlan információkból születtek, és semmi közük a valósághoz. A lényeg az, hogy nem kell kímélni az SSD-t, sokkal többet bírnak, mint azt korábban gondoltuk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy átlag felhasználó 3-4 év alatt az SSD terhelhetőségének az egyharmadáig sem jut el, inkább a vezérlő szokott tönkremenni idő előtt.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.20. 20:21:12 -
#354493 Tegyél -
#354492 Miért, azt mondtam hogy örökké él? -
Lichtmaschin #354491 Mentem egy f@sza kört E25-el voltak akik szerettek voltak akik nem :-) -
MuldR #354490 Asszony masfel eves ssdje bedoglott, a fotok 60%at nem tudta a diskdoctor se megmenteni. Meg az a szerencse, hogy 1 eve megtanitottam neki, hogy amit nem masol fel a google felhobe, azt barmikor elveszitheti, igy vegulis olyan nem veszett el ami nagyon fontos lett volna. Ne bizz az ssdbe se! amugy 6 eves vinyoim tokeletessen mukodnek, bar mar 3 at kikukaztam azok kozul is. szoval csak a felho! -
lexlutor #354489 ha a hdd hanyja ossze magat kb ugyanakkora nulla eselyed van bmit megmenteni.
mert nem hiszem h elviszed a kurtbe h anyu fenykepei meglegyenek.
es mivel a hddben van mozo alkatresz, en inkabb az ssd-re teszek. -
#354488 Mintha a hdd nem kakilhatná össze magát..