World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Erős TD lenne tier IV-en.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.24. 14:45:57
angelus1991ster.blogspot.hu

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pont te mondod ezt, hogy vannak akik csak félárú 5öst tudnak venni, mikor feljössz és azzal dicsekedsz, hogy megveszel kb minden tankot, meg 70 euróért a WZ-t. Mondjuk én spec élvezem benne a kihívást, hogy meglegyen a tank, amúgy biztos nem venném meg, mert egyrészt nem szeretek heavyzni annyira másrészt nincs szükségem arra a tankra, de így viszont érdekes számomra, hogy küldetéses.
Am sok sikert a vállalkozásaidhoz, és Boldog Karácsonyt neked is és a többi fórumozónak is!
Tavaly a japán harckocsik nagy része és most a brit Firefly ág, végén az origami vadászokkal.
Lassan úgyis kezdenek kifogyni a 7 nemzet tankjaiból.
Szovjeteknél, franciáknál és japánoknál várható még valami.
Németeknél kis valószínűséggel jöhet a Sturm osztály 1-2 éven belül.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.24. 13:53:20
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Boldog, bekes karacsonyi unnepeket mindenkinek!
Tartalék accountjaimra megveszem😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.24. 13:40:33
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Itt egy klasszikus 😛
WoT: Nishizumi77
Azt gondolom, mindannyian hálásak lehetünk a sorsnak, hogy a világ jobbik felére születtünk. Addig amíg a WOT problémat okoz, nincs igazán gondunk, és kívánom ne is legyen ennél nagyobb problémánk sohasem. Azt vallom sorsunknak saját magunk is kovácsa vagyunk. Éljünk úgy, hogy amink van, azt megbecsüljük, és annak tudjunk örülni. Éljünk úgy, hogy amit megtehetünk a boldogulásunk érdekében, azt meg is tesszük. Éljünk úgy, ha valakinek valamiből több van, akkor azt ne irigyeljük, hanem inspiráljon minket, és ha azt mi is szeretnénk, érjük el.
Kezeljétek ezt a játékot annak, ami. Játéknak ! Nem hibátlan, olyan amilyen, mégis tömegeket mozgat meg. Ha lepattansz, ha nem ütöd át, ha földbe lősz, akkor mi van ? Jön a következő csata, ez csak 1 kattintás. Próbáljatok szakaszban, strongholdban játszani, sokkal élvezetesebb, közben új embereket lehet megismerni, és az már pozitív hozadéka a játéknak.
R3nton, hozzád külön szólok : Írtad, hogy van FCM tankod, ha akarod prémed, sőt megveszed az E-25 -t is. Akkor neked semmi, de semmi okod arra, hogy ilyen " nem mered megvenni" játékot próbálj meg velem játszani. A játékosállomány nagy részét tekintve a Te lehetőségeid számukra elképzelhetetlenek. Gondolj azokra, akik esetleg egy 5-ös prémet vehetnek meg karácsonyra maguknak, azt is féláron, és boldogan játszanak vele. Ne érezzem ki a soraidból az irigységet, és főleg ne hangoztasd folyamatosan az ész nélküli vásárlásokat, amelyek szerinted értelmetlenek.
Elégedj meg azzal amid van, és dolgozzál, alkoss ha többet akarsz. Elhiheted egyébként a 200 Eurós csomag - amit azóta sem írtad hol van - sem hat meg. DE TETTEM ÉRTE ! Két vállalkozást vezetek, amelyet a 0-ról én hoztam létre, és minden nap meg kell vívnom az életben maradáshoz szükséges háborúmat. A vállalkozói élet nagyom kemény, és ha kikapcsol a WOT, akkor amit megkívánok megveszem. Én így pihenek. Gondold ár kérlek ezeket a dolgokat, bízom benne inspirálnak majd.
Végezetül mindenkinek békés, nyugodt, szeretetteljes ünnepeket kívánok !
Olyan hülyeségeket csinálok mindig, csak röhögni tudok magamon. Na majd holnap.
100% WN8, Tank ász, 9 kitüntetés, 7 gyilok, s sikerült egy elvesztett csatát megfordítani a semmiből 😊
Replay itt 😊
Ha már Leichttraktor-nak örök helye van , akkor a nagytestvérének is ( majd valamikor ).
TomDantes-nek inkább ..............
Chi-To(ling) Chi-Ri szán csengőt.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Bár gondolom ez senkit se zavar itt 😊
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
khumbula
Asszem megint chatbannolni fognak egy pár hónapra...
What do you think about the E-25 removal from the shop?
Pointless, vehicle was not OP (36%, 2,945 Votes)
Wargaming was right to remove it, but shouldn't have left an option to buy it for a couple more days. (28%, 2,307 Votes)
I don't care, wouldn't have bought it anyway (22%, 1,782 Votes)
Wargaming did it completely right (14%, 1,157 Votes)
Total Voters: 8,191
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB