418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354810 Van valakinek komolyabb tapasztalata a T57heavy tankkal? Igazából a használt modulok érdekelnének és miért azt használja. Amikor láttam, hogy a lövésismétlés 2 sec és a célzásé 2,9 nem volt kérdés, hogy szokásommal ellentétben nem látótávra gyúrok, hanem célzás időre, azaz függőleges stabi + EGLD és venti ment fel rá, plusz a célzásidőt segítő skillek legényeken (de skillnél nincs ugye olyan korlát, hogy csak 3 lehet).
Nekem eddig bejött, 16 csata (ebből kb 6 ebben a felállásban, korábban optika volt rajta az EGLD helyett) és annyit észrevettem, hogy gyakorlatilag nem szenved a tank a tárasok "betegségétől", azaz hogy 1 lövés félre megy, legutóbbi csatában is 2x táraztam ki úgy, hogy mind a 4 betalált, egyszer egy is7-re.
Mondjuk még így is csak 2,8e tudtam javítani az átlagsebzést, úgyhogy lenne mit javítanom, de kínoz a gondolat, hogy nem lenne-e jobb modul felszerelés rá, hátha valaki kipróbált már rajta több fajta modult is.
Amúgy ez a tank überbrutál. Emlékszem, mit szenvedtem a ht küldetésekkel a t55a-hoz és ugyan most csak javítom a korábbi eredményeket, de sorozatban lehet ezzel kitüntetéssel is akár megcsinálni, nincs az a szenvedés, mint korábban más tankokkal, elég egy közepesen jó csata és már le is hozza. -
#354809 hát igen ez ilyen fos, pont így jártam én is pár napja, de simán magyarázható a spotrendszer működésével, ami ilyen gyakran frissít ahogy látható
-
lexlutor #354808 mekkora? 90 hp-ja volt. -
#354807 91 hp?:) Megzavart a tank feletti csík? A damagepanel szerint 91hp. -
#354806 Az csak a szokásos bug amikor visszajátszást néz az ember. Alul látszik hogy alig van már hp-ja csak valamiért hibás számot ír ki amikor bekapja a lövést. -
Simulacrum #354805 Az is érdekes, hogy ha nem volt lőszerrekesz, hogy lett ebből ekkora sebzés? -
lexlutor #354804 mar hogyne lenne??!?!
a szikla sarkanal volt egy fuszal, az takarta ki a keresztbe atszaguldo tankot! -
lexlutor #354803 gondolom valami olyasmi lesz ez a very interesting method, h egy lovessel egybol ket tank robban fel..
- according to the Insider (unconfirmed info), developers are looking into making the artillery HE shells work differently from other HE shells (different mechanics to make the gameplay more interesting), this is however not even a project yet, just a line of thought that may or may not be accepted -
#354802 Ez rohadtul idegesítő lehetett ám. Az ilyesmi rendben van a WG szerint? -
#354801 XDDDD -
#354800 Spotrenccer
-
#354799 Én is éreztem már ilyesmit... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#354798 Bírom az ilyeneket, a Chi-To elhordott minden noob fasznak, mintha lett volna esélyem visszaérni, miközben 3 ellenfél foglal. Amikor bementem a körbe, még ott volt egy ST Emilünk a bázisunkon ,és úgy voltam vele, ha tud resetelni, még nyerhetünk, ha befoglalok. Visszaérnem nem volt esély. Bezzeg ő!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.24. 15:57:09 -
AlucardHuN #354797 Sebzek IS 2-vel 3500-at, és persze nem tud meglőni semmi sem, csak a két homohuszár arty, mind a kettő 47% és 45% WR-es artynoob... Első lövéssel leszedett az egyik kb 900 hp-t. Az ilyen szarok miatt kénytelen az ember a maradék 300 hp-jával bújkálni és közben harcolnia túlerő ellen, de persze miután lenyomtuk őket kaptam a második lövést... ha nincsenek ezek a szarok lett volna 4000+ sebzésem. Ezután külön öröm volt nézni ahogy a lila Cromwell B láthatatlanul kilőtte a maradék 3 heavy-jüket majd az artykat, és ott sírtak hogy láthatatlan meg goldnoob, de ha igaz is, legalább visszanyalt a fagyi. -
Angelus1991ster #354796 T-28 Prototype átütését ( ami szerintem inkább áttörő nehézharckocsi vagy nehéz áttörőharckocsi) ugye nem nerfelik? -
lexlutor #354795 az konkretan hulye es meg is erdemlik aki t6ben szembol lo egy sp-t. -
Zoli105 #354794 Nem értem mit írtam el ? :O
és bocsi ha nem figyeltem ! :( -
AlucardHuN #354793 Én a Chi-ri-re reagáltam.
Én eddig is szemből vagy a felső weakspotot lőttem, nerf óta a torony alatt is. -
#354792 Rossz küldetést kapcsoltál be
Mondjuk tegnap Én is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #354791 Azért az SP lövegpajzsa megfogja szépen a lövéseket, persze szinte az egész teteje full gyenge pont, úgyhogy akinek volt csöpp esze, eddig sem a lövegpajzzsal próbálkozott. Egyébként alatta is belőhető.
Elcseszték a rétegelést szerintem és van neki egy sima, 127mm-es "páncélja", mint a sime pershingnek esetleg valamivel több, mert nullára csak nem volt pofájuk levinni a rétegelést, szóval mondjuk 150-180, csak úgy tippre és jelenleg a 9.8 teszben, mert szerintem ezért lesz ugatás megint és visszaállítják, ahogy volt.
Ha mégis marad, a tier6 tankok lövéseit azért megfogja jó eséllyel, szóval lehet tovább sírni, hogy op, de egyébként még nagyobb sz.r lesz ez a tank, mint jelenleg. Ha meglépik én írni fogok a supportnak, hogy ide a 7,2e aranyat és most az mindegy, hogy ingyen kaptam, de grindeltem érte és nem egy ilyen sz.rért, aminek minden tier7 tank és felfele áthugyozza a rétegelt páncélzatát.
Másik megoldás, buffolják a sebességét, hogy tudjak vele flankolni, akkor maradhat a gyengébb lövegpajzs, de persze az már egy másik tank lenne.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 14:13:47 -
Tarathiel2 #354790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.24. 14:08:28 -
Angelus1991ster #354789 Nem nerfelik. Csak mint egy rossz eshetőségnek említettem.
Csak a legjobban szivatott tankokat nerfelik általában a wg-sek.
Ja a Type 99 88mm-s ágyút igazán rátehetnék. Mint egy választható ágyút.
Talán ha a nehézharckocsik a japán ágra bejönnek, bekerül az az ágyú.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.24. 14:08:04 -
Zoli105 #354788 az most komoly ? :O szegény Chiri :( am hogy kell azzal a tankkal játszani ? :P mert meg kell sajna vennem ha tovább akarok jutni a japán ágon (viszont előtte levő Chitot azt szeretem mert jó kis tank :D ) no de most komolyan , mivel kv2vel sokat játszom és gyakran kerűl elém a chiri és sajna mindig 1100hpval kevesebb lesz belőle !
szóval mi a megfelelő taktika vele ? bokor és hátul kemp ? táras ágyúja annyira nem pontos ,szerintem ! (am miért is táras 75 mmes ágyú van rajta ? :O miért nem raktak rá egy 88mmes ágyút ? :O a franci táras őrület mindenkit megfertőz ? :O ) -
#354787 Lendületbe voltunk, Kv-5nek akartam segíteni, legalább is ez volt az elképzelés
Aztán kaptam a lövést és a többire nem emlékszem, de a szobám darabokban, nem tudom mi történt -
AlucardHuN #354786 azon a szaron mit lehet nerfelni? -
Angelus1991ster #354785 Egyszerű: ingyen volt és könnyebb volt megszerezni , mint az IS-6-ot és WZ-111-et. Hozni ugyanúgy hoz. Maga a megszerzése se volt nehéz, munka mellett is 13 nap elég volt rá. Úgy tudom a KirályTigris méltó ellenfele volt a nyugati hadszíntéren. Ehhez képest egy Párduc 8,8-as legyőzi.
Wg logika szerint a következő tank, amit nerfelhetnek a Chi-Ri lesz. Ami a horror kategóriába esne. -
András77 #354784 Kisebb tier ellen a legtöbb nyolcas tank nagyon hatékony tud lenni, de mondok mást egy is3 eléggé meg tudja szívatni a 175 penes pontatlan 122-es ágyúkat, pedig azok még tier8-ban is ott vannak.
Az SP-nek tényleg csak pár olyan tulajdonsága van, ami miatt lehet vele valamit kezdeni, az egyik a rétegelt lövegpajzs, a sarkon jól használható UFP/LFT (autobounce, ha srégen kitolom) meg az arany lőszer, de nekem speciel kell a kredit, úgyhogy nem lövök belőle túl sokat. Ezen kívül elég harmatos a tank, 170pen, kicsi alfa, nagyon lassú stb stb.
SP akció régen volt és nehezen hiszem, hogy bárki megvenné aranyért, szóval szerintem inkább konstans a számuk. Aki használta kredit termelésre, most is használja, szórakozni néhány elvetemültön kívül szerintem senki nem használja.
Érted, ilyen alapon, lőjél meg egy alját rejtegető JT8.8-at tier6 tankkal, miközben az 4 másodpercenként köpi rád a skulót. Vagy egy T28/proto-t, sok sikert hozzá.
Ez szerintem nem erős érv, hogy a tier6 nem tudja az SP lövegpajzsát belőni, ettől nem lesz op, az tuti.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 13:46:13 -
Gyuszopapa #354783 A másik meg az hogy mit keresel te ott azzal 7-8-asok előtt.Sipirc hátrébb. -
Angelus1991ster #354781 8k összsebzéspontszám kell. . Azt csinálom meg amik 9.8-ban maradnak, a többit meg hagyom.
http://test.tanks.gg/en/wot/missions -
#354780 koszos kutyák, és ráadásul meg tehetik pff....patkány cég
Gyuszopapa #354779 Hát nem tudom de ha mostanában nagyon sok lett de értem is hogy miért.Bejön egy béna vele és ledarálja a fél csapatot főleg ha 6-osok is vannak.Egyszerűen nem tudják belőni,szemből csak a teteje lőhető ha rámászik valakire már az sem.Ugyanez az IS-6 és WZ 111.
Szemből messziről még ST-i-vel is necces sebezni mindhármat az biztos. -
#354778 És mi lesz helyette? T28 HT-15 maradt vagy az is változott? -
Angelus1991ster #354777 Várd meg a 9.8-at. Ott kivették ezt a gyomorcseszőküldetést. -
#354776 Lőj ki 3 TD-t című agymenős műsort mivel/milyen tierben csináltátok meg? T10-ben 2-nél több TD sosincs (eddig érdekes módok tobzódtak ebben a tierben), Cromwellel próbálom még, de hiába van 4-5 TD, túl kicsi az alfája és alig lehet vele killt csinálni. -
lexlutor #354775 ez le volt irva szo szerint egyik q&a-ban, hogy csinalnak beallitasokat, amirol nem szolnak, es ha bevalik, akkor beirjak a kov patchnotesba mint fejlesztest! -
yossarianHUN #354774 Arra asszem azt mondták, hogy volt egy alkalmazottjuk a modellezőknél, aki több modellbe is belepiszkált, aztán nem vette észre hogy szétcseszte őket. Gondolom azóta már nem kell korán kelnie a kollegának. -
#354773 szerintem egyértelmű hogy hajlamosak a wgnél titokban csiszolni ezen-azon , vagy legalább is elfelejtenek szólni róla....SP is ilyen.
Pl. mikor a 9es usa artynak volt olyan része, hogy át lőhettél rajta...ha nem nyúlnak hozzá, magától esik szét a dolog vagy mi?
kotorásznak benne csak sunyiba -
yossarianHUN #354772 Ja, Rita is emlékszik:
"If you remember, Storm wrote that the 0.9.7 Super Pershing has an unintentionally durable turret and that while this was not what the developers wanted, it won't be changed because the SP is a premium vehicle and WG doesn't"
A vége valamiért lemaradt, de értitek. -
yossarianHUN #354771 Ez vicces, pár hete még pont az volt egy Q&A-ban, hogy 9.8 teszten valamit elcsesztek az SP-n, és gyakorlatilag átlőhetetlen lett a lövegpajzsa, de azt mondták a WG-sek, hogy nem fogják javítani ezt a bugot, mert úgyis kicsit buffolni akarták. Hát ezek szerint vagy kamu van a történetben, vagy azóta mégis csináltak vele valamit. -
Zoli105 #354770 Mi a baj az SPvel ? :O nem értem semmi értelme hogy nerfelik , inkább egy kis buff kéne a motorjába ! am meg akkor az a plusz lövegpajzs az dísznek lesz csak !? :O (elég neki az a kamu dupla bazooka a tornyán amit be tudsz lőni ! -.- )
amit nerfelni kéne de rohadt gyorsan az a tetves is6 ! -.- az inkább op mint a szuper pöri ! -.-