World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Nem Bronco, ez Botond műgyanta. Bronco is van a szekrényben, az is megépül.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hosszú idő óta elővettem ma megint a játékot. A PzIID dömping hatására leporoltam a jó kis Panzerjäger-t meg a Pz38H-t, csak úgy dől a kill... <#eplus2>

Bronco 1/35-ös modellje?
Erős TD lenne tier IV-en.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stug III B és Hetzer közti erősségű lesz. De a Stug IV óta már kérdéses. Tier 5-be is száműzhetik.

Nemrég vettem egy Nimród 1/35-ös makettet a HobbíBoss-tól. Jövő februárban állítólag lehet venni 44M Tas maketett 1/,5-ös arányban a Hobbíbosstól.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.24. 14:45:57

angelus1991ster.blogspot.hu

Na jól van megy ez !
És mit ajánlottál rajta, hogy vegyük meg 70 euróért vagy grindlejük ki? Annyira nagyon nem kell ajánlgatni. Tudjuk, hogy nagyjából egy IS-6-os vagy egy 112 karakterisztikájú tank. De van egy olyan sanda gyanúm, annak aki 8as prém tankot akar venni simán nem nagyon érné meg 70 euróért mert jóval olcsóbban kaphat egy is-6ot, annyival meg nem jobb WZ, hogy megérne ennyi pénzt.
Gyönyörű !<#finom>
voivod32
Hát ez:

És utána:

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

McFrost
Nekem már megvan a Zríny II 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Van és tudok vele bánni, 800 és 900 között van vele az átlagsebzésem, de a 20-40k átlag bevétel prém nélkül minden, csak nem reális. Inkább 15-20, ha nettó bevételt nézünk. Ha az embernek nyerő szériája van, akkor 20-25.
és a vége ?<#boxer> vagy <#taps>
voivod32
Ez a meccs most kezdődik. Ígéretes...

R3nton - kezdelek sajnálni Téged, sajnos nem fogod fel a lényegét annak amit írtam. Egyébként kérlek tallózd be, hol dicsekedtem. Én csak ajánlottam a WZ-t, Te kezdted a Flame-t.
Artman
Egyáltalán nem túlzás, a szorzója miatt a 20 általában mindig meg van, de olykor 40 is prém nélkül. Akinek van s tud vele bánni, az igazolhat 😊 Láthatod a csövön a képen a kiválóság jelzést, valamint egy jó legénység sem árt neki persze 😊

Nincs 200 eurós csomag, csak FTR-en volt egy hír, hogy valószínűleg lesz ilyen ma, de helyette ezt a két 30 eurós csomagot rakták be inkább.

Pont te mondod ezt, hogy vannak akik csak félárú 5öst tudnak venni, mikor feljössz és azzal dicsekedsz, hogy megveszel kb minden tankot, meg 70 euróért a WZ-t. Mondjuk én spec élvezem benne a kihívást, hogy meglegyen a tank, amúgy biztos nem venném meg, mert egyrészt nem szeretek heavyzni annyira másrészt nincs szükségem arra a tankra, de így viszont érdekes számomra, hogy küldetéses.

Am sok sikert a vállalkozásaidhoz, és Boldog Karácsonyt neked is és a többi fórumozónak is!

Na az a 20-40k kredit azért túlzás, ne bolondítsd a népet. Az igazi erőssége inkább az XP szorzója, na az tényleg elmebeteg. Gyakorlatilag prém nélkül hozza úgy az XP-t, ahogy más tank prémmel. Legénységhúzásra, és XP gyűjtős eventekre tökéletes.
Artman
Ma 10 csatát mentem, ezzel 5-öt (3-at E-25-el, 2-őt Valentine) s nettó 256.804-nél járok (bruttó 287.006) 😊

2015 vége vagy 2016 vége. Tavaly és most is sok harcjárműt tartalmazó nagy patch-ek jöttek.
Tavaly a japán harckocsik nagy része és most a brit Firefly ág, végén az origami vadászokkal.

Lassan úgyis kezdenek kifogyni a 7 nemzet tankjaiból.
Szovjeteknél, franciáknál és japánoknál várható még valami.

Németeknél kis valószínűséggel jöhet a Sturm osztály 1-2 éven belül.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.24. 13:53:20

Artman
2.1/sec 😊 Rohadtul megéri, mert fillérek hozzá a lőszer, olcsó a javítás, s az egyik legmagassabb prém szorzója neki van a prém tankok közül 😊 Prém fiók nélkül is hozza az átlag 20-40.000 kreditet, minuszos csatát meg nem lehet vele csinálni 😊

Nem, épphogy javítottam az átlagomon (azzal a két körrel, amit mentem). Azért 84-ről 77-re nem szokása egyik pillanatról a másikra leesni, úgyhogy szerintem itt valamit a peccs kavart be. Na mindegy, úgyis gyakorlatilag értelmetlen ez a MoE a totálisan idióta számítási képletével.
Savaran
Na arra befizetek...vajon hány évet kell még várni az eu tankokra?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Nem az iraskessegevel van baj hanem az "okos"telefonjaval... 😄 Nehez volt leforditani, de azert megoldottam😊
Boldog, bekes karacsonyi unnepeket mindenkinek!
Mennyi a minimum töltésideje?
Tartalék accountjaimra megveszem😄

Szerintem gyorsan fejezzük is be! pszt!<#bohoc> mert jön a gondolatrendőrség.
TTT közül a tiltott kategóriába vannak sorolva azok a bizonyos harcjárművek.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.24. 13:40:33

DasIsFuck
Azt ftr-en olvastam, hogy nem lesz elérhető csak bundle-ön keresztül.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Én majd 1.400 000 kreditet fogok a TAS-ért fizetni<#papakacsint>

Kellemes ünnepeket!

Itt egy klasszikus 😛

WoT: Nishizumi77

Kedves Mindnyájatok !

Azt gondolom, mindannyian hálásak lehetünk a sorsnak, hogy a világ jobbik felére születtünk. Addig amíg a WOT problémat okoz, nincs igazán gondunk, és kívánom ne is legyen ennél nagyobb problémánk sohasem. Azt vallom sorsunknak saját magunk is kovácsa vagyunk. Éljünk úgy, hogy amink van, azt megbecsüljük, és annak tudjunk örülni. Éljünk úgy, hogy amit megtehetünk a boldogulásunk érdekében, azt meg is tesszük. Éljünk úgy, ha valakinek valamiből több van, akkor azt ne irigyeljük, hanem inspiráljon minket, és ha azt mi is szeretnénk, érjük el.

Kezeljétek ezt a játékot annak, ami. Játéknak ! Nem hibátlan, olyan amilyen, mégis tömegeket mozgat meg. Ha lepattansz, ha nem ütöd át, ha földbe lősz, akkor mi van ? Jön a következő csata, ez csak 1 kattintás. Próbáljatok szakaszban, strongholdban játszani, sokkal élvezetesebb, közben új embereket lehet megismerni, és az már pozitív hozadéka a játéknak.

R3nton, hozzád külön szólok : Írtad, hogy van FCM tankod, ha akarod prémed, sőt megveszed az E-25 -t is. Akkor neked semmi, de semmi okod arra, hogy ilyen " nem mered megvenni" játékot próbálj meg velem játszani. A játékosállomány nagy részét tekintve a Te lehetőségeid számukra elképzelhetetlenek. Gondolj azokra, akik esetleg egy 5-ös prémet vehetnek meg karácsonyra maguknak, azt is féláron, és boldogan játszanak vele. Ne érezzem ki a soraidból az irigységet, és főleg ne hangoztasd folyamatosan az ész nélküli vásárlásokat, amelyek szerinted értelmetlenek.
Elégedj meg azzal amid van, és dolgozzál, alkoss ha többet akarsz. Elhiheted egyébként a 200 Eurós csomag - amit azóta sem írtad hol van - sem hat meg. DE TETTEM ÉRTE ! Két vállalkozást vezetek, amelyet a 0-ról én hoztam létre, és minden nap meg kell vívnom az életben maradáshoz szükséges háborúmat. A vállalkozói élet nagyom kemény, és ha kikapcsol a WOT, akkor amit megkívánok megveszem. Én így pihenek. Gondold ár kérlek ezeket a dolgokat, bízom benne inspirálnak majd.

Végezetül mindenkinek békés, nyugodt, szeretetteljes ünnepeket kívánok !
Hát karácsony ide vagy oda, ma nem megy a játék. Dolog szépsége az, hogy most nem mások miatt, hanem én vagyok balfasz..😄
Olyan hülyeségeket csinálok mindig, csak röhögni tudok magamon. Na majd holnap.
Artman
Akárki akármit is mond, jó kis tank ez a Churchill III 😊

100% WN8, Tank ász, 9 kitüntetés, 7 gyilok, s sikerült egy elvesztett csatát megfordítani a semmiből 😊

Replay itt 😊

Ki mondta hogy 30 ajrót fizetnék ezért a csomagért ? shopban lehet venni prémium tankokat, talán majd oda is kiírják.
Ha már Leichttraktor-nak örök helye van , akkor a nagytestvérének is ( majd valamikor ).

TomDantes-nek inkább ..............

Boldog karácsonyt kívánok!<#integet2>
Chi-To(ling) Chi-Ri szán csengőt.

Ha egy Tas lenne, 100 eurót is fizetne érte.
DasIsFuck
szóval 1 ocsmánytraktorért fizetnél 30 eurót, de ha még hozzácsapnak 1 hónap prémet már nem kell?😄

Nem keresek szerencsére most rosszul, mondjuk ki tudja mi lesz később. Nyilván ez ember típus kérdése is. Én alapból olyan vagyok, hogy nem herdálom el a pénzt ész nélkül. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretek jót kajálni, öltözködni és szórakozni, csak éppen nem ész nélkül veszek meg mindent, mint egy kisgyerek ha pénzt adnak neki.
Hali! Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!! <#vigyor2>
Ha csak önmagában lenne a Grósztraktor akkor megvenném. De az az egy hónap prémium teljesen felesleges.

Nagyon szívesen, frag hegyeket !
voivod32
Én már megkaptam az ajándékomat!<#wink> köszi mégegyszer cimbora!

Hát akkor sajna bukta lenne az 3 arty killes achievement 😊
Bár gondolom ez senkit se zavar itt 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Ezt már eldöntötted valahol ott mélyen, csak talán egy kicsit izgalmas az ajándékra várni <#wink>
McFrost
Tegnap minden magasabb meccsemben volt legalább 1-2 Panther 8.8. Nagyon mentek vele a fiúk, volt, hogy valaki bedarálta a fél csapatunk, pontosabban 8-at az enyémek közül. Biztos nézték milyen az új tank 😄

voivod32
T34 lepattan az Amx 12t tornyának oldaláról! Menjenek a jó büdös picsába!

Estig alszom még rá, de szerintem igen.
Én is azt keresem
McFrost
Karácsony.

Van ilyen 200 euros csomag valahol?

khumbula

Bár nincs leócsítva, remélem bevállalod !<#eljen>
Reggel 8 óta 4 csatát sikerült nyernem, most 11.24 van.
Asszem megint chatbannolni fognak egy pár hónapra...
Érdekesen áll a szavazás az FTR-en az E25 kivételét illetően:

What do you think about the E-25 removal from the shop?

Pointless, vehicle was not OP (36%, 2,945 Votes)

Wargaming was right to remove it, but shouldn't have left an option to buy it for a couple more days. (28%, 2,307 Votes)

I don't care, wouldn't have bought it anyway (22%, 1,782 Votes)

Wargaming did it completely right (14%, 1,157 Votes)

Total Voters: 8,191

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

McFrost
Erre van ötletetek?