World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
nekem is érdekesen megy.... 3 napja nyomtam 85 killes napot... aztán 2 nap meló... ma is meló... most tartok 47 killnél....
25.-e 26.-a no meló... megpróbálok még sok killt összeszedni, aztán meglátom, hogy haladok tovább 😊
jó lenne az a dög 😄 tetszetősen néz ki.....
Neked is. <#wave>#wave>
és már készültem írni a választ, hogy "Te barom állat" 😄
de ezek szerint nem farmoltad ki másfél hét alatt 😊
Boldog karit!!!!!!
Most, hogy beírtam a keresőbe van pár hitlog mod. Én az xvm-ét használom, de gondolom neked csak a hitlog rész kellene.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na végre. Nem adta magát könnyen.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BattleTag: kabel15#2672
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Churchille 3 at érdemes megvásárolni? Most akcióban hozzá lehet jutni.
Lényegében van egy fullra kifejlesztett KV-1 em maxra húzott legénységgel, és az mellé kéne farmoló tanknak.
BattleTag: kabel15#2672
Type 100 O-I Heavy tank
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.24. 19:33:07
WoT: Nishizumi77
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Régebben mondták, hogy annyi német tank van még, hogy legalább 2-3 teljes ágat be tudnak rakni. Ruszkikból is biztos van még egy rakat Object XY.
- Japán ágból még hiányzik a heavy, TD és tüzérség ág, náluk azért ott lenne sokak örömére a Type 4 Ha-To 320 vagy 340 mmes tüzérség 😄
- Aztán még Kínából is ígérve lett egy TD és SPG ág.
Mind a kettő nemzet várós nálam.
EU ág 2015 vége körül jönne majd, de csak 1 vagy 2 ággal és azok biztos nem a magyarok lesznek hanem SS által már irritálóan orrba szájba felhypeolt Csehszlovák ág. Remélem nem csak ők lesznek benne hanem második ágnak még egy Olasz ágat hozzá raknak azt úgyis el tudják vinni tier 10ig elvileg az autoloaderes Leopardhoz, jobban megérdemlik szerintem.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.24. 17:34:33
WoT: Nishizumi77
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Egyébként ha megnézed, akkor hátulról látni, hogy jobb oldalon van két ülőhely, gondolom ott ültek volna a célzók vagy nem tudom. A többiek(töltők, parancsnok, rádiós) meg álltak volna mögötte. Csak azt nem tudom, hogy a vezető hol lett volna elhelyezve. 😄
Én valahogy így képzelem el:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eskü így jobban nézne ki, mint valami hatalmas automata robotágyú 😄 Nem is kéne hozzá legénység 😄
Az a "torony" igazából csak arra szolgát volna, hogy a géppuska tűztől védelmet nyújtson a kezelő legénységnek.
pl az 5-ös panzer 4 sfl is légvédelmi tank volt és az oldalán lévő falak lenyithatóak voltak, így ha le volt nyitva 360* körül tudott fordulni a löveg.
Nyilván amikor nem volt épp használatba védte a géppuskától a kezelő legénységet.
De talán a 9-es wt pz4 is vmi légvédelmi terv volt, bár arról nem nagyon tudok még ennyit sem.😄
Szerintem annyira nem olyan kirívóan baromság ez a wt e 100, ha már ilyen t28 conceptek és megannyi történelmietlen,fantázia mutáció bekerül.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha volt már be írva akkor bocs.