418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#354850 Árnyékokat inkább minimumra, utólagos feldolgozást kikapcsolni, vízminőség, matricák minőségét minimumra, a megjelenítés távolsága mehet maximumra (az nem ront a grafikai helyzeten). Ennyit első sorban érdemes beállítani.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.05.25. 12:14:30 -
vasasgabri #354849 AMD Radeon HD 8670D VGA, AMD A10-6790K APU 3,99Ghz, Ezek vannak benne. -
#354848 Árnyékokat legfeljebb alacsonyra állítsd, az nagyon sokat zabál, és az extra effekteket is. -
#354847 Ha van német (mégjobb ha német médium) legénységed, T-25
Ha van orosz médium legénységed, Matilda IV
Ha van orosz heavy legénységed, Churchill III
A T-25 pörgős gyors support, olyan idegesítő darázs, a Chuchill III egy gyorsan tüzelő idegesítő nagytestű lassúbb behemót, a matilda IV meg egy elég lassú de pattogós köcsög. Ezeket a gyengébb ellenfelek mondhatják rá- az, hogy te mit mondasz rájuk, a képességeiden és a belerakott legénységen múlik.
Talán a Churchill a magas xp-bevétel miatt jobban megengedi, hogy gyengébb fazonokkal indítsd útnak- ha ismered az angol Churchill I és VII tankokat, elleszel pl. ezzel is, csak ugye alacsonyabb tierben.
A T-25 egyaránt lehet fun és képző/aprógyűjtögető. Ha van bele legénységed, új fiúkkal nem élvezetes ám annyira, saját tapasztalat.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.05.25. 12:09:43 -
András77 #354846 Így nagy általánosságban a T-25 ajánlható, jól hozza a kreditet (meglepően jól), a kevés prém tank egyike, amelyik nem gyengébb, mint a normál tier megfelelő tankjai, sőt ha ügyesen válogatja meg az ember a modulokat, skilleket meg ad neki prémium üzemanyagot akkor én azt mondanám, hogy a legjobb tier5 medek között van a helye.
Ha nem kell kredit és csak a fun a cél, akkor egy pzs35 jöhet, de ez is csak akkor fun, ha top tier vagy kevés és puha nagyobb tier tankkal kell szembe mennie. Attól független, hogy szenved a nagyobb tier ellen, bőven lehet vele szórakozni, mert a tier3-ban op, hányszor de hányszor látni, hogy jó kezekben ledarálja a fél ellenséges csapatot.
Még a churchill iii-t szokták agyon dícsérni, nekem az nem jött be, iszonyatosan kívánja az aranyat, emiatt nekem legalábbis gyenge a kredit hozama. Xp-t viszont jól hozza, legénységet fejleszteni jó, lenne, ha kompatibilis lenne a nagy szovjet nehéz tankokkal, de nem teljesen így van, a rádiós elviszi a dupla xp-t.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.25. 12:10:18 -
vasasgabri #354845 Ezek a képek, igaz most a fiam accuntja de ugyan az.
kép1
kép2
kép3
-
#354844 Milyen proci, milyen ram, és milyen vga? Amit leírtál abból sok nem derül ki. Wot tweakert esetleg kipróbálhatod, azzal ki lehet kapcsolni olyan effekteket amit játékban nem. És nem árt az sem, hogyha feladatkezelőben mindent ami nem kell a windowsnak bezársz amikor játszol. -
Bughead123 #354843 750 goldom van fun tanknak kéne -
#354842 Első kérdés: milyen nemzeteket és ágakat húzol úgy általában?
Második kérdés: Mennyi goldod van a dologra?
Harmadik kiegészítő kérdés: Pénzt gyűjteni akarsz (mert nincs nagyobb prémed, stb.), vagy legénységet képezni, funolni (szórakozni)? -
Bughead123 #354841 Valamelyik tier 5 premium tankot érdemes most megvenni hogy féláron van ? -
#354840 Bocs, én még a netlagnál leragadtam, az fpslag az más:)
Egy képet tudnál lőni a beállításokról, a grafika ablakról?
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.05.25. 11:47:22 -
vasasgabri #354839 Próbáltam de nem változott. -
#354838 Nekem az xvm régebben nagyon lefogta a gépet (15-25 fps volt). Vedd le és úgy próbáld.
-
vasasgabri #354837 1360x768 felbontáson van. Módok nélkül is meg kisebb felbontásban is 20 körüli. Azért egy kis köze van a teljesítménynek is a laggoláshoz. -
#354836 Próbáltad már a grafikát visszább venni? Mert azt pl. nem írtad hogy milyen felbontásban, grafikai minőségbeállításokban játszol. Amúgy a játékot annyira nem nagyon érdekli hogy hány magos a procid, a sebességére meg a videókártyára megy rá.
Plusz szerintem magas beállításokkal jobban zabálja a rendszert, mint azonos játékok ilyen beállítások mellett - alacsony részletességnél is vannak érdekességek, de ott nem olyan nagyon kirívó.
A laggolás az nem grafika, hanem internetfüggő.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.05.25. 11:33:41 -
vasasgabri #354835 Csak xvm, célzó és gyengepont mód van fennt. Ezeket másnál is láttam és 60fps volt neki. A grafikám közepesen van és nem laggol. -
#354834 Vagy, próbáld meg kitakarítani a gépedet, mert a túlmelegedés szörnyen lelassítja. -
#354833 Ha a modok leszedése segített akkor, csak olyat tegyél fel ami fps barát (próbálgasd).
-
#354832 Először a modokat szedd le (ha vannak), mindet, próbáldki így jobb lett-e. Ha így se jobb az gáz. Akkor a grafikát kell lebutítani minél jobban.
-
vasasgabri #354831 Az fps-nek mennyinek kellene lennie? Nekem 14-21 között van, gondolom ez kevés. Hogy tudom javítani? 4 magos 4 Ghz proci, 4 giga ram, 2 giga vga(integrált) Amd gépem van. -
András77 #354830 Egy ászocska az aladárral és akit érdekel többször használom benne az autoaim-et sarokharcnál, kiugrásnál meg közelharcban papírsárkányok ellen. Illetve egy kis pattintgatás az elejével, de most nem sokat tudtam használni a páncélját különösebben (úgy értem beforgatni sidescrap-re vagy srégen kitolni az elejét aztán vagy pattint vagy nem, mert páncélja egyébként nem sok van). Ilyen rudy meg kv3 simán lövi a lepattanót az elejére, ha be van forgatva, a komolyabb átütésű ágyú meg beviszi simán, de ez így van mindig az aladárral.
A másik dolog szerintem, ami szintén fontos, ha rámegyek valakire (a cdc) és tudom, hogy a csapattárs mögöttem van, akkor úgy manőverezek, hogy ő is tudja lőni a célpontot. Sokan, túl sokan csinálják, hogy rámásznak az ellenfél pofájára, aztán a társak meg nem tudnak segíteni, sőt inkább beleb.sznak egyet véletlenül, mert nem látnak rá az ellenfélre egyszerűen normálisan. Ezt tényleg érdemes így csinálni szerintem és az ideg szétvág az olyanoktól, akik belemásznak az ellenfél arcába durván és nem tudok nekik segíteni, egyszerűen eltakarnak minden lőhető részt.
Ez a sima autoaim, nem a cheates weak spotra célzó, szóval figyelnem kellett, hogy oldalt, hátat lőjek vele lehetőség szerint. El is b.szta az egyik lövést és elmenekült az ellen. Arany nincs, bár a su ellen betöltöttem volna a végén, de aztán mégsem pazaroltam a kreditet meg nem is volt kritikus helyzet.
Aladár ász
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 23:36:29 -
#354829 Azé annyira nem,több mint a fele zsé megmaradt
-
Tarathiel2 #354828 goldnúb -
lexlutor #354827 mert a test jobb oldalan levo 75mm-est hasznalja elsodleges fegyverkent.
a tornyban csak egy 37mm-es van, ami nem mukodik a jatekban. -
#354826 A mai első értelmes 3x
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az erre érzékenyebbek kedvéért
-
Kronos79 #354825 Éppen azért. A torony nem forog rajta. Az fix. Valamiért úgy rémlik, hogy a testen lévő ágyút használja, de ez nem száz.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.05.24. 22:25:28 -
maturad #354824 Harcosok! Meg tudja valaki mondani, hogy a M3Lee közepes tank miért viselkedik páncélvadászként? Célzás közben fordul az egész gép, nem csak a torony! -
Simulacrum #354823 Nekem 50B-m van, amit zseniális tanknak tartok, de valahogy nem érzem. Pontosabban van Batchatem is, amivel ezerszer jobban megy és sokkal jobban is élvezem vele a csatákat. Nem tudok rájönni, hogy vajon az fekszik-e benne jobban, hogy eggyel több lövésem van, ami többször volt már életmentő viszont zavar, hogy sokkal tovább tart az újratöltés, mint a nehéz testvérével. Régen mindig a kevesebb lövéses tárasokat szerettem, pl. Chi-Ri, T69, ellentétben az 50 100-al. Vagy esetleg azért megy jobban vele, mert nagyon lapos és így sokkal nehezebb eltalálni. Bár az 50B-vel még nem emlékszem lepattanóra, pedig sokan pont ezt emelik ki, hogy jól lehet vele pattogtatni. Régen mindenki a T57-et tartotta OP-nak, a nerf után pedig mindenki az 50B-re pártolt.
Van még más is, akinek a Batchat jobban fekszik, mint az 50B? Lilák statjait néztem és sokkal többnek megy jobban az 50B-vel, mint a Battal, bár lehet ebbe a CW bejátszik, hogy ott Battal nem a sebzésre mennek. -
lexlutor #354822 ennek konkretan 50% eselye volt.
vagy nyersz vagy nem. -
András77 #354821 Újabb téma az összeesküvés elméletre: 8 csatát buktam a stock t20-al és már qrvára tele volt a búrám, hogy semmit, de semmit nem lehet megnyerni. Felraktam a tornyot egy kevés szabad xp segítségével, a top ágyú már ki volt fejlesztve és az első csata győzelem.
Ez biztos véletlen, hogyan máshogyan történhetett ez? A mai nap mindent, szó szerint értve mindent elvesztettem vele eddig, bármit is csináltam és bár hízelgő rám nézve, de nem hiszem, hogy az én teljesítményem döntött volna.
Ez is tier9 csata volt, mint ahogy a legtöbb korábban. Tényleg nagyon érdekes ez a WG féle "véletlen", esetleg kicsit megsz.patják a stock tankosokat, csak egy kicsit, nem nagyon, csak bukjon el minden csatát zsinórban, hátha bedobja a szabad xp-t, az meg áttételesen ugyan de bevételt generál. Kezdem hinni, hogy lehetséges ez az elmélet. -
Eddig mára ennyi :
Napi Statisztika:
Csaták: 32 (60) (53.3%)
XP: 115 554 (1 925)
Szabad XP: 4 452
Ölések: 60 (1.0)
Halál: 39 (0.65)
Találat/Lövés: 376 / 516 (72.9%)
Átütés: 282 (75.0%)
Sebzés: 78 856 (1 314)
Sérülés: 66 621 (1 110)
Felderítés: 67 (1.1)
Védekezés: 108 (1.8)
Foglalás: 4 (0.1)
Hatékonyság/WN8: 1 220 (57) 1 712 (64)
-
#354819 Hol tudok accountot eladni?És ha valakit érdekel maniac78 a nickem. -
yossarianHUN #354818 5 az oldalankénti arty korlát. -
#354817 jah akkor sry mind1 -
Kronos79 #354816 Nem ötről, hanem hatról volt szó, ha jól rémlik. Annyi tuti nincs. -
#354815 átbaszott SerB bácsi a kakassal akkor -
lexlutor #354814 4 az keves. van olyan plecsni amihez 5ot kell olni, annyi biztos h lehet. -
#354813 én kértem fotót róla, mert valami 6ot említett (nem emlékszem rá)
lényeg az, hogy én úgy tudom, hogy WG azt mondta hogy max 4-4 lehet oldalanként. -
#354812 ja én is nézem :) -
#354811 héten volt itt valami arty flém nem tudom nem olvastam annyira csak az maradt meg hogy nincs 5 arty 1 oldalon már, hát de most lőttem stream nézés közbe :D