418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #355290 Na ez nekem is új infó, h nem lesz....pedig egyik fő motivációs tank volt....
Amúgy tankban nem erős ez a feszt, a tapolcai komolyabb a hetzer, su76 és egyéb tankokkal/replikákkal.
Mind1, igazából tavaly is elvoltam nélküle, el tudtam szórakozni, most se lesz máshogy, és mindig jó pár érdekes emberrel találkozni. -
Toweliee #355289 Üzemanyag hiány.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.05.29. 13:14:48 -
madmanic #355288 fasza. köszi! -
András77 #355287 Jó. Működik, de arra készülj, hogy a sok siemka nem fogja elfogadni a meghívódat, akkor sem ha egész csata alatt rimánkodsz neki. xwm kell és pirosokkal inkább ne, magadat húzod csak fel, talán a narancssárgát sem, de ezt ki kell tapasztalni. A HT-14-t így csináltam meg, sőt működik úgy is, hogy például 3 frag 3 perc alatt küldetés esetében megfigyeltem, hogy ki az akinek volt frag-je és őt hívtam meg, de később csak. Ilyenkor is megadja, ami kicsit ellentétes a logikával, de így van leprogramozva, csak azt nézi, hogy a csata végén legyél szakaszban, az mindegy mikor alakult a szakasz. Sőt, ha kilőnek, akkor is lehet szakaszt alakítani.
Így már elég egyszerűek a szakaszos küldetések.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 12:51:46 -
#355286 köszi ! -
madmanic #355285 Üdv. A t55 küldetések teljesítéséhez a dinamikus szakasz is jó? -
#355284 Van belépő!
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.05.29. 12:42:03 -
#355283 Felhívtam a szervezők központi info vonalát. A HMFEST-en nem lesz Tigris replika. Tervezték, de technikai okok miatt (állítólag nem tökéletes még a szerkezet) nem lesz ott Kecskeméten... -
Toweliee #355282 Híradós század -
#355281 Az se egyértelmű, hogy most ezen van belépő? :D
Igazából szombati
14:00 Kuruc-Labanc ütközet
17:00 2. vh-s háborús gépesített bemutató
Ezek amik érhetnek valamit, többi annyira nem fog meg. Jó, gyertyát ha tudok gyújtok azért.
-
LeviWot #355280 https://www.youtube.com/watch?v=5pi66fExcEQ ,07:40 -nél kb hazank buszkesege a nyálas linkin1994. -
#355279 Én se, pedig itt is néztem
http://hmfest.hu/upload/tinyMce/prezi_2015_web.pdf -
Tarathiel2 #355278 Próbáltad már ki- és visszakapcsolni? -
#355277 A Tigris replikáról hol van infó? A hivatalos oldalon nem lelem... -
MrSnail #355276 297-más tanktípusba ment... -
besti #355275 SPG-8 mission hibás? T55-ért 2k-t kell sebezni nehéz tankokba, nekem 2296-ra nem adta meg. Mi lehet itt a trükk? -
Simulacrum #355274 Én kicsit többet vártam, de végülis először rendezték, ahhoz képest elment egynek. Ami a bónuszosztáson ment, az nagyon brutális volt. Rögtön otthagytam, annyit nem ért. Ez a sátoros, poros megoldás nagyon nem jött be. Majd meghalt mindenki a melegben. Biztos tanultak belőle, szerintem jobb színvonal lesz idén, vagyis remélem.
Hozzám is nagyon közel van, de fontolgatom még, hogy kimenjek-e. Lesz HOAX klántalálkozó? Annyira nem vagyok tankmániás. Meglátjuk milyen időt jósolnak előtte. -
lammaer #355273 Köszi... Igazából a tankok érdekelnének meg a néznivaló, sátorban rohadni egy bónuszkódér 3 purdéval nem fogok :D Gurulni egyet egy t55-el, pózolni egy gepárd puskával, fotózkodni a tigrinccsel, bezavarni a gyereket egy lövészpáncélos belsejébe, ilyesmi... szóval semmi számítógép :)
Na de majd megálmodom, a szombat esélyesnek tűnik.
Csak először el kell határoznom magam hogy kibírom a tömeget, mert attól nagyon depressziós tudok lenni ha folyamatosan dörgölőzni kell másikhoz a nagy tumultus miatt. Elég nekem hétköznap a 7es busz :) -
bornofakone #355272 Én voltam személyes érdekeltség miatt, nekem első ilyenfajta fesztiválom volt, elégedett voltam, főleg h Kecskeméti vagyok, így a seggembe volt, szval mondhatni "muszáj" voltam kimenni :D
Több tankra, több árnyékra vágytam volna, de azért volt látnivaló, több érdekes emberrel találkoztam és beszélgettem, illetve a hideg sör kárpótolt több dolog miatt :D
A sátor nagyon poros és meleg volt, irdatlan tömeg volt, ha valaki azt kibírta, akkor a mostani kamionos és termes megoldás 1 mekka lesz számára, amúgy a szervezők és rengeteg ember jó arc volt, jókat lehetett velük beszélni, meglepő volt mennyi ember várt a bónuszkódokra és egyéb jóságokra (póló, kulcstartó), érdekes volt nézni a korosztályt is, hogy milyen fiatalok és milyen "idősek" is játszanak a játékkal, és érdekli őket.
Most lesz tigris replika is legalább, nagyobb géposztály, az új helyszínt nem igazán ismerem (tavalyit eléggé ismertem, többször voltam ott), sztem azt a pár ezer huf-t megéri, bár az ország másik feléről nem biztos h elmennék, de pl. pestről simán lenéznék rá :D (még szerencse h megint csak pár percre van tőlem autóval....jó hogy az ország közepén rendezik, így Kecskeméthez mindig közel lesz :D)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.29. 09:44:08 -
lammaer #355271 Most nézem, egy hét múlva is lesz hadifesztivál... hmfest
A tavalyin volt valaki, érdemes kikukkolni? (csak a WOT kamion miatt nem mennék ki, tudok otthonról is wotolni :D ) -
lammaer #355270 Ja, és hogy ne csak a WOT "magyarítást' tudjuk fikázni.... a programleírásból:
május 30. (szombat)
11:00 Hűbérúr hadművelet
-----------------
Más: "World of Tanks Portál találkozó - Személyes találkozási lehetőség a közismert internetes játék magyarországi szervezőivel, betekintési lehetőség a helyszínen a játékba."
Huh, vannak a WOTnak magyarorsági szervezői? Serb magyar hangja Kolompár József?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.29. 09:19:45 -
lammaer #355269 Affene, de hirtelen lesz... (jó 10 éve voltam táborfalván, élmény volt, pont a héten beszéltünk az asszonnyal hogy ki kéne menni megint ha lesz, de mostmár purdékkal, hadd fossanak a durrogástól... emlékszem annó egy tankszakasz kigurult az erdőből, leadott egy sortüzet, a gyerekes szülők meg mehetek hátra a domb mögé megvigasztalni a rettegő kölyköket :) )
-
András77 #355268 A következő top of the tree az E5 ág lesz, nagggyon baba. Az M103-ban már benne van 60k xp-m, szerintem ki tudom majd fejleszteni és olcsóbban megvenni az E5-t. Látszanak a napi küldetések júniusra, automata tűzoltót lehet szerezni, akkor az sem fog egy darabig elfogyni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 08:07:25 -
Angelus1991ster #355267 http://www.programturizmus.hu/ajanlat-orszagos-hadi-kulturalis-fesztival.html -
davidbog #355266 Jah mindig a legérdekesebbek lesznek CW rewardok, mi meg majd kapunk tier 10-be egy T95 test + M48 torony + 105 mm M68 löveg kombóból összeállított tankot (hivatalosan T95E5 a neve).
Ilyen 120 mm T123E6 löveggel szerelt verzió létezett, egy kísérlet erejéig összeraktak egy ilyen verziót 1958 decemberében.
-
Angelus1991ster #355265 Én meg már sírva fakadok ez az egy legyűrhetetlen Banzuke küldetés van hátra ami a legnehezebb. -
#355264 Hehe ezt most hoztam össze,de itt is semmi
Pedig a küldi be van kapcsolva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lorder #355263 1500 sebzés kell nehéztankokba 1501 sebzésem lett 3 lövéssel 2 heavyre lőve, és nem adta meg a küldit, wtf??? -
#355262 Na ezt ajanlom megtekintesre, epic vedekezes... :D
http://wotreplays.com/site/1914002#el_halluf-mydgard-pz_kpfw_iv_schmalturm -
András77 #355261 Ezt alig akarom elhinni, egy strurer emil kilőtt 2 tankot az elején, én előre rusholtam a T150-el és kilőttem szintén 2-t és utána szóltam neki, hogy fogadja már el a szakasz meghívót ÉS elfogadta, ht-14 completed kitüntetéssel, 1+1 nap prémium, igen . Megtömöm a bélucit arannyal és jöhet a ht-15.
Szóval működik, de a küldetés könnyebb szinte, mint értelmes embert találni, de tényleg érdemes egy xwm-t feldobni és piros meg narancssárga játékosokat, pláne pl/sk/cz/tr jelzéssel (mindenféle előítélet nélkül, egyszerű tapasztalat ez) inkább ne állítsuk ilyen nehéz feladat elé, hogy el kell fogadni egy szakasz meghívót. -
Oddball29 #355260 Én megcsináltam IS-7-el. -
yossarianHUN #355259 Egyébként van egy olyan érzésem (konteó alert!), hogy nem sikerült megcsinálniuk időre, és most amolyan két legyet egy csapásra módon még rá is kenik a modderekre
Ja, és olvasom, hogy a personal reserves sem működik még, "majd kicsit később". Lehet itt maja világvége is, de hogy a WG akkor is hozni fogja a formáját, az tuti:D -
Angelus1991ster #355258 Legjobban gold és rng függőbb küldetés az összes többi közül. -
yossarianHUN #355257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hmm dögös, mi? Ja, hogy CW reward? Na most már nekem is kezd tele lenni a tököm ezzel. -
Kryon #355256 Ez vagy a legnagyobb köcsögség azokkal szemben, akik modok nélkül játszanak, vagy a leghülyébb kifogás. -
yossarianHUN #355255 - Storm states that the best place to hit HD IS-3 is lower front plate (the turret roof weakspot is still there but it got much smaller)
Most vagy Storm a hülye, vagy én tudom rosszul, hogy az IS-3 alja erősebb mint az UFP-je. És még rohadt kicsi is. Mellesleg minek kéne weakspotozni egy T8 tankot, aminek a frontját 175 pennel át lehet ütni? -
András77 #355254 Egész biztos, hogy nehezebb, ráadásul életben kell maradni és győzni a mellék küldetéshez, a ht-15 "csak" győzelmet kér.
Ráadásul ha ht-15-re megy valaki, akkor tömje meg a tankot arannyal, nem érdekes, ki mit vinnyog a chat-ben miatta. Kevés az olyan csata, ahol jó esély van a küldetésre, nem múljon azon, hogy néhány lövés nem ment be. Ha a legkisebb kockázata van, hogy nem fog sebezni, be az aranyat. Így hozzá lehet csapni a sebzés értékhez valamennyit és nem kell azon izgulni annyira, hogy vajon sikerül-e elég lövést hárítani. Arról nem is beszélve, hogy a ht-15-re lehet vinni maus-t, e-100, az kapásból 3-2,7e hp. Nem egyszerű a ht-15, de szerintem is könnyebb, mint a pattintós feladat. -
walert #355253 Nem azért, de a WG propagálja, hogy ne játszunk modokkal. Be akarják vezetni, hogy ne lehessen modolni a játlkot és minden modot tíltanak versenyszférában, még bannoltak is érte, erre most azzal jönnek, hogy az új játékmód nem megy XVM-mel !!???????
Ez nem csupán számomra, kissé elentmondásos Meheheeee -
Angelus1991ster #355252 Vicc, az hogy nehezebb mint a HT-15. Amit most a wot-szalacsik is képesek megcsinálni, ha túljzutnak az rng-s küldetéseken. -
Angelus1991ster #355251 Végre megcsinálták, azt , hogy ha print-screen-ezek akkor nem fagy le a játék. Hanem hamar megvan. Piros pont.