World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom nem vagyunk egyformák, de csodálkozom hogy valakinek bejön 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.28. 23:56:37
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Előnyei: jó gyorsul, jó lövegkitéríthetőség. Gyors célzás.
Hátrányai: pontatlan ágyú, gyenge kanyarodási képesség.
Páncélja hol működik hol nem. Érdemesebb vele a lövegkitéríthetőségre építeni. Átütés megfelelő. Hatos nehezek ellen kevés szemből. Itt a legnagyobb hiányosságot a pontatlanságát érzem.
Egyébként élvezetes tank.
Köszönöm mindenkinek aki segített választani.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>#idiota>
Strongholdozás miatt tettem rá (papírtank elhárító), de rajta is hagytam... egyszerűen élvezet ez a mini KV-2 😄
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.28. 21:02:25
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudod én sem beszélhetem meg ezeket a férfi dolgokat a feleségemmel . Ha meg a szomszéd néni wotozik itt nálunk , akkor törlöm is az egészet <#hehe>#hehe>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A kínait nyomom, és a japánt felváltva.
2 dolog, ami meglepett.
A 121 től reméltem a killt, és a damaget, de nem megy. Be kell valljam, 500 csata alatt sem tudtam megtanulni vele játszani, nekem túl kötött tank a nem létező lövegsüllyedése miatt. De a type 62! 2,01 kill átlag, 980 átlag damage 23 csatából. (mondjuk a féregírtás viszi fel a kilt) 140-es penje van az ágyúnak, de ez az első olyan gun, aminél többnek érzem az átütését, mint ami papíron van. Tudom, hiszen M10 Pantherrel farmolok, ott a 150-es pennel elég sokszor szenvedek, ez meg 140-el keresztül visz mindent.
A másik meg a 6-os chi-to. Nincsen más japó tankom, így gondoltam, token lesz, de nem, ez is hozza az 1,2-es kill átlagot, és 1058-as átlag damaget 25 csatára levetítve. .
Az angolokra 5 napot számolva is lesz 16 napon a japánokra, és kínaikra, szerintem token nélkül is hozható lesz.
Tudom, hogy ez az írás senki épülésére nem szolgál, de csak azért írtam ki, mert az asszonnyal ezt nem tudom megbeszélni, a szomszédom meg nem wotozik.
Köszönöm.
Most valahol egy másik fórumon meg engem szidnak <#hehe>#hehe>

hidd el... "sokan" vesznek accountot... az enyémet is már meg akarták venni párszor
Csaby
★★★★★
Akit érdekel eladó account:
10 db Top Tier 10-es tank
3800 gold a számlán
1.000.000 credit
Prém tankok:
Type-59
T34
Löwe
Pz IV Schalturm
az írjon privátba!
Elnézéseteket kérem a "hirdetésért" de sajnos nagyon pénz szűkében vagyok 😞
Csaby
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.28. 19:19:56
különösen a vége<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
lexlutor - ezért is fejezem inkább be 😊
angelus1991ster.blogspot.hu
1-2 replayt megnéznék azért szívesen, v youtube-s videót, ha vki tud ilyet berakni, hogy azért lássak egzakt dolgot is 😄
cyka blyat
Feltettél egy kérdést amit többszörösen megválaszoltál, plusz Én is írtam még párat és még mindig a válaszra vársz. Ki terel?
És miben szoktam Én terelni?
Hozd be inkább valamelyik másik accod és válaszoljon az 😊
Sárga volt az a narancs pajtás már akkor is...
Kérdés pajtás?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 18:13:38
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.28. 18:12:22
schmittelem..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...