418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lacibacsi
    Üdv!

Van egy problémám:

Elindul a csata betöltö képernyő, szépen mutatja, ahogy a többiek csatlakoznak a játékhoz, de alul a csík csak alig vánszorog. Ezután nagy nehezen bedob a csatába, ami akár már egy perce is megy, de volt olyan, hogy már kettő perc telt el a csatából mire bekerültem, ráadásul már nem is éltem ekkor. Csak nálam van ez, vagy valami újdonság a 9.8-ban? Igazából szombat óta van ilyen gondom, előtte sem a 9.8 sem a 9.7 nem csinált ilyet. Most meg 10 csatából nyolcat hátrányban kezdek...

Ötletek?

Aslain mod pack van fent, de semmi olyan nincs benne, ami korábban nem volt...
  • voivod32
    Akkor már (legalább) ketten vagyunk. Nekem ugyanolyan értelmetlen arcade-os ökörségnek tűnik, mint mondjuk egy tier 1-es meccs. Nem ad rá semmit, nem írnak róla semmit az eventeknél, viszont minden tank javítása/lőszere creditbe kerül, de a felét sem hozza a csata.
  • okosszöszi26
    fingom sincs
  • Avenger93
    igen xvm-et is használok a Jacktor modpack van fent
  • voivod32
    És mi a francra jó ez az egész, azon kívül, hogy nyeli a creditet?
  • okosszöszi26
    mindenféle fos mod telepítve van, de ott vannak a garázsban az event tankok, és a csata indulásakor kidob :(

a dominancia mód hőse lettem, mert nyert a csapatunk!

épp csak egy centit sem mozdultam semerre, mert mindig kihajított, mikor be akartam lépni :)
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.02. 10:07:29
  • stork13
    Akiknek eltünnek az event tankok azok használják az xvm-et?
    Mert azzal van most problémájuk WG-éknek.
  • Avenger93
    Nálam eddig működik minden, csak ha fent vannak a modok akkor nincsenek a garázsban az event tankok..
  • okosszöszi26
    a dominanciából mást is kihajigál, vagy csak engem szórakoztat ezzel?
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.02. 09:48:27
  • Antimat
    GG WG, megint.
    Nem enged belépni:
    Hiba a csatlakozásban.
    Indok: deszinkronizáció a "járművekhez" tartozó komponenseknél (1001).

Valamelyik mod kavar be.
  • Avenger93
    Ha azt csinálom amit írsz akkor meg eltűnnek az event tankok :D
  • AlucardHuN
    A T34-1 nálam pont a lövege meg a tornya miatt került kifejlesztésre. Valahogy jobban bejön a nagyobb pen, csak néha pontossága szórakozik.
    A t43-nak is jobb szívvel kezdenék neki ha fellehetne tenni egy 100 mm-est (mint régen) bár akkor lehet pöppet "Op" lenne.

Egyébként az egyik legjobb vétel a wotban a t34-1.
  • malystryx3
    Szia,

nem, egyszerűen csak a res mods mappán belül a 9.8-as mappa tartalmát mozgasd át a 9.8.1-be. Nekem megy. Remélem segíthettem :)
    Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.06.02. 08:59:30
  • kisTekila
    0.9.8.1 ??
    kezdődhet elölről a moddolás?
  • Solten
    Vigyazza', 2600 recent WN8-a van, meg a vegen megvalasztjak prezidentnek.
  • VanDaal
    Látom, a tegnapi UFO-s CW mód bejelentés nem vert itt túl nagy visszhangot :)
    Azért van olyan magyar klán, aki részt tervez venni az eseményen?
  • Pares

• ilsalon
    A borschig pöpec. Nagyon kell rá mindenféle camo és nagyon kell vele bújni, de nekem egyik kedvencem volt. Seperc alatt összelőttem a háromezret.

Hozzáteszem, sokszor viszont elvitt az arty egy lövésből. Az okosabbja meg tölti is a repeszt, ha meglát, ezért szinte arty kiszolgáltatottság érzése van az embernek. Minden találat visz modult. Általában motort és láncot egyszerre. Gyakran gyullad.

Kétélű fegyver, de lehet vele alkotni. Én kis ágyúval használtam. Beretva.
    Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2015.06.02. 00:03:07
  • EmR3
    a med játéksílus meg a kis cent két külön fogalom, viszont a 7/1 már egész kellemes
    a borsig meg nem op, a camója még elfogadható, de a kisebbik löveggel valami nem stimmel....
  • yossarianHUN
    Azért meglepően rafkós játékosokkal is lehet találkozni. Redshire-en egy szikla két végéről osztottuk egymást és egymás csapattársait egy IS-4-gyel (én 215b-ben). Már az elején feltűnt, hogy gyakorlatilag kifogástalan sidescrape-et mutat be, kapásból beverte a tornyomon a viewportot, és úgy általában nem találtunk rajta fogást. Aztán pár perc alatt kihullottak körülöttünk a csapattársak, mi meg a szikla két oldalán próbáltuk hibázásra rávenni a másikat, hogy belenyomhassunk egyet. Ezen a ponton egyszercsak belelőtt a sziklába, pedig nem is lógott ki belőlem semmi. Már indultam volna ki hogy kihasználjam az alkalmat, mikor beugrott, hogy fél perce felspottolódott aztán eltűnt mögötte 50 méterrel egy megtépázott csapattársa T57 Heavyvel. Ezzel a látszólag elhibázott lövéssel akart rávenni, hogy kimásszak a fedezékből, és a T57 szétszedhessen. Nem rossz.
  • okosszöszi26
    érdekes...
    az én görbém pont fordított az RNG, meg még kitudjamicsoda nerf óta
  • Pares
    Nekem volt Centurion I és most Centurion 7/1 van, Borisz nincs, de akkor is a Boriszt ajánlom (a Centurionok finoman szólva sem a kedvenc tankjaim).
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.06.01. 21:23:10
  • toocha
    Hát így 2 csata után tényleg furcsa. Meggyalázott egy stuart! :(
  • joe662
    +1 a Borsszóróra lassan 900 csatám van vele de nem tervezem eladni
  • Angelus1991ster
    Borsig :D akkora op szemetet még a játékban nem láttam. Mobilis és brutális az alap lövege. Igaz egy valag papír az egész, de meghálálja.
  • Gyuszopapa
    A borsig addig OP míg meg nem lának meg azért eléggé rá vagy utalva a csapattársakra szerintem,legalábbis én ezt tapasztalom.
    Mióta nyúzom a T34-1-et eléggé bejön ez a gyors mozgású játékstílus.Nem egyszer nálam jobbakat vertem le pedig azok Type-59 és Ru-ban ültek.Csak kicsit lehetne medesebb ágyúja.
  • toocha
    ÁÁÁ! Megveszem a Borsigot, abba legalább tudok 90%-os legénységet rakni.
  • toocha
    Ugyanígy vagyok én is.
  • yossarianHUN
    A Borsig OP, de én a med játékstílust nagyságrendekkel többre becsülöm.
  • toocha
    Srácok! Nagy dilemmában vagyok. A Centurion I-et, vagy a Borsigot tudom megvenni. Szeretem mindkét játékstílust, de nem tudok dönteni. Tanácsot tud valaki adni? Köszi.
    Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.06.01. 19:27:50
  • vasasgabri
    Amióta a fórumot olvasgatom és kapok egy két jó tanácsot, azóta nekem is sikerült ezer körül javítanom az átlagom. Előtte 15k csatám volt 360 wn8-al. Mostanában heti szinten sikerül 900-1300 közötti köröket menni. Van mikor 5000-es csaták is összejönnek főleg E25-el. Lassan de kezdek javítgatni a wn8-on. Most 480-nál tartok.
  • András77
    Az aimbot-ban van olyan funkció, hogy magától lő, de amúgy elég gáz az mod, le is szedtem, többet ártott a folyamatok okoskodásával, mint amennyit használt. Siemkának viszont jó, mert még lő is helyettük.
  • patchaou
    Fura, de aki hülye annak a wn8-án semmilyen csalás nem dob 1000-et, ugyanis egyik csalás sem gondolkodik helyette, a jó statot pedig az hozza.
  • Gyuszopapa
    Azért folyamatos süllyedés után ez az emelkedés kicsit durva ha ugyanaz az személy játszik vele.Amúgy a 2 artyt símán 1-1 lövéssel elintézte nem mondanám rá hogy nem Red Dot.Tudom látszik a lövésvonal de azért 1-1 lövés elsőre 2-szer is gyanús.
    Meg azért az érdekes hogy pont ilyen sokára tanult meg hirtelen játszani.Ez kb. olyan mikor 7. osztályig bukott szamár vagyok az iskolában 8.-ban meg hirtelen jól megy minden.

Azért hirtelen 700-ból 1700 átlagot csinálni az kicsit fura.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.01. 17:33:31
  • patchaou
    Ez nem igazán durva emelkedés. Ennél már láttam ilyet úgy hogy semmiféle cheat nem volt benne. Egészen egyszerűen más kezdett el játszani az accounton... 720-as wn8-on nem segít 20k csata után semmilyen csalás...
  • András77
    Én ezzel a T20-al szenvedek, nem gondoltam volna, hogy a top ágyú is nagyjából sz.rra se jó. Nem lehet vele sebezni, lepattan, félre megy és úgy pattan vagy csak nem talál vagy lánctalp vagy crit 0. 2 ellenséget bírtam sebezni és 8-9-re lőttem vagy 20-t összesen.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.01. 17:17:12
  • Gyuszopapa
    Azért szépen látszik hogy az ellenség artys Bat-Chat játékosa 21000 csatánál hozzányúlt a csaláshoz.
    Ilyen görbéket akkor láttam utoljára mikor FPS játékokban néztem csalást használó játékosok statját.A privát Hack megvásárlásától kezdve hirtelen felfelé írányuló görbék.

http://www.noobmeter.com/player/eu/Pegaz1982_PL/503674878/
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.01. 17:12:18
  • Pares
    Hehe, ezt pont az előbb játszottam:

Tegnap E100-al szenvedtem, ma JagdE100-al kaptam agyfaszt. Átváltottam E100-ra és rögtön az első csata 6k sebzés, 5k pattintott. 3k hiányzott a küldihez XD
  • Tarathiel2
    Nem is magamat sajnálom, hanem a négy idiótát akik nem voltak képesek egy tier 7-es vackot lelőni... szar az EU2
  • lammaer
    Artistát nem sajnálunk, sry :)