418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #355610 Csak nem helga asszony új sg-s accja? Hiányoztál. Hol a nigger pankrátoros gif? -
#355609 Főleg hogy nem rég volt pontosság nerf így biztos igazad van. -
#355608 Ezt az utolsó sort bármelyik mási ktankban ülve is tapasztalom ehhez még arty sem kell.
Szerintem a jelenlegi wg nerfek buffok térkép átszabások alapján az arty sokkal jobban élhető tank típus mint bármelyik másik. -
MrSnail #355607 az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait -
#355606 Árva vagy barátom, hogy ilyen neveletlen vagy? De ha már választani kell, akkor inkább vagyok buzi, mint olyan kis köcsög mint te. -
lammaer #355605 Vagy csak marha nagy a splash rádiuszuk.... -
#355604 akkor azok, akik 3Xegymás után el tudnak találni artival, hekkelnek?
mindig gondoltam, hogy csak így lehet -
#355603 Ez pontosan így igaz, ahogy leírtad, szóról-szóra! -
#355602 jaja
artizni csak mazochistáknak való!
az arti csak akkor talál, ha az ellenség artija téged csap ki full HP-ról a tankodból
ha te artizol semmit nem találsz el -
#355601 Éjjel 1 zászlót bevittem, sebeztem 11 ezret Obj-val, és alig kaptam valami xp-t :(
legénységi %-okat felvihetnék, legalább az első skillt "könnyen" húzzam már ki.... -
#355600 "Valami 1400 sebzéssel zártam, elelnfél t34-3 0 sebzés, e25 900 körüli. Mondjuk 1400 nem sok egy artytól de t8-ban is élhető, sokkal jobban mint egy med vagy heavy."
1400 dmg olyan tier 6-7 környékén mondanám hogy jó, tanktól függetlenül. 8as artimmal ez 2-3 TELI találat, és megválogatom hogy mibe lövök. AP-val az amcsi artival 1 lövés, megint csak megválogatva hogy mibe lövök.
"Most hogy az értelmes helyekről törlik ki a bokrokat mert a fizető tomatók nem ismerika spot rendszert és kicsit ki vannak a láthatatlanul lővő tankokra így már a light sem tud annyira észrevétlenül berambozni az artyk közé"
Nem baj, mert 4-4 lightot pakol be már jó ideje nekem az MM mikor artizok, nem élek többet mint 3-4 perc. Vagy szaladok végig.
"Artyknak megint több mindenre van lőni. "
Vagy nem. Legtöbb pályán 2-3 arty hely van, ahonnan 2-3 helyre is tudsz lőni ahol jön a sereg majdnem mindig. Vagy nem kapsz spottot, vagy mire oda nézel, eltűnik a spot, elnézel onnan más helyre, akkor jön el a szpot.
Rengetegszer volt 0-1000 sebzés közti csatám, túl éltem, de egyszerűen olyan volt a csata dinamikája hogy esélyem se volt lőni. Vagy ha full célzott lövést is adok le 4-600 méterre ,akkor is körön kívül esik, a 6 méteres splash papíron 6 méter, tank alá csapódik és csak felvillan a tank hogy sárgult a lánctalp....
És még sorolhatnám. -
#355599 A Tankokban nem volt semmilyen modul beépítve és az alap személyzettel ...
-
Tarathiel2 #355598 Majd kapsz oda is olyan csatát, ahol az RNG "furcsa" módon úgy alakul, hogy 10 lövésből sebzel 400-at. -
#355597 Nem kell annyi.
Egyelőre ruszki vonalon van egy SU-8-am, most hogy már a 75%-os legények nagy része 99-100%-os így egy picivel pontosabb.
Este mineson berakott tier 8-ba. Ellenfél T34-3-ba 300+ sebzés, JT 8.8-ba 950+, egyszer a dombról felspotol az e25 egyet lőtt belém, arrébb mentem.
Valami 1400 sebzéssel zártam, elelnfél t34-3 0 sebzés, e25 900 körüli.
Mondjuk 1400 nem sok egy artytól de t8-ban is élhető, sokkal jobban mint egy med vagy heavy.
Most hogy az értelmes helyekről törlik ki a bokrokat mert a fizető tomatók nem ismerika spot rendszert és kicsit ki vannak a láthatatlanul lővő tankokra így már a light sem tud annyira észrevétlenül berambozni az artyk közé.
Plusz kevesebb növényzet több tank van spoton mert ha nem a light akkor a med vagy a nagy látótávú heavy spotol.
Artyknak megint több mindenre van lőni. -
#355596 Na erre èn is kivàncsi leszek:-)
Csak az IM miatt artyzgatok nèha,de àllt 3 kör utàn elegem van belőlűk. -
Pares #355595 Igen, nekem is ez van. Először azt hittem, hogy káprázik a szemem, mert a körvonal alpján E5-nek nézett ki, de az volt fölé írva, hogy AMX 50B. -
#355594 "Beülök artyba nem kell annyit szenvedni ugyanannyi sebzésért mint más tankban, nem érdekel a +2 tier mert azokat is simán viszem fentről. "
100 csata múlva várlak vissza ! -
#355593 Nekem soha az életben nem lesz meg egyetlen event tank sem. Még a Stug sem. Hónapok óta nem tudom megcsinálni az Arty és a felderítő 15-öst, mégpedig egy nagyon egyszerű oknál fogva. Ha artyval vagyok nincs spot, ha felderítővel vagyok és spotolok, az meg nem érdekel senkit...
-
#355592 Én azt hiszem mától csak artyval fogok játszani.
Kapja be a wg hogy minden patchben száz számra írtják a növényzetet és nem lehet elbújni papír tankokkal.
Beülök artyba nem kell annyit szenvedni ugyanannyi sebzésért mint más tankban, nem érdekel a +2 tier mert azokat is simán viszem fentről. -
#355591 Új mód tegnap... jön felém egy tank, ránézésre E5.... ráírva, hogy obj140, 50b ... ilyen másnál is van? -
Simulacrum #355590 Sand Riveren érdekes helyzetet teremtettek a változtatások. Eddig támadóként szerettem, most védekezőként. Régen se volt könnyű támadóként, de azért bőven volt esély. Most azt érzem sokkal könnyebb védőként. Igaz, hogy rontottak F-G 9-es tuti védekező helyen, cserében viszont G5-ön való felmenés lehetőségével a hull downos tankok bárkit be tudnak spotolni, arty mentes csatában pedig kánaán az a hely. Brutális sebzéseket lehet ott összehozni. -
#355589 o) buzi az összes artista
...
-
#355588 Üdv!
Battle Assistant mod-ot tudja valaki használni? Aslainból telepítem, de amióta kicserélték benne az 1.3.1 verzióra, azóta az arty nézetbe való belépésnél (Shift) sniper módba vált a kép és csak magamat tudnám lőni, mivel a célkereszt mozgatásának lehetőségei (jobb klikk, egérrel való húzás) nem működnek.
A mod telepítése nélkül a hagyományos felülnézet működik. Arra nem jöttem rá, hogy most a mod a hibás, vagy összeakad valami más mod-dal.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.06.03. 09:19:51 -
#355587 Nem csak nálad volt ez. -
Pares #355586 Gyalázatos volt ez a ma este, 17 csatából 5 győzelem, ennyi retardáltat már rég láttam, de folyamatosan csak az én csapatomban. Gondolom bűnhődnöm kellett az elmúlt napok jó wr-jei miatt. -
#355585 Én írtam először! :D voivod32 #355526 , voivod32 #355529 -
#355584 Ezt a westfieldet annyira elkúrták, meddel nem tudom merre kéne menni rajta, északi oldalról indulva.
Dombtetőn semmi növényzet.
Buzi wg map terezők... -
András77 #355583 Funolhat, ha akar, bár ha nincs prém előfizetése, akkor könnyen mínuszba mehet a csata után.
A f.szért nem adott a wg valami bónuszt, legénységi xp-t, kredit (valami minimálisat legalább) ha már élőemberes kísérletet/tesztet folytat és az időnket veszi hozzá igénybe? Mivel kéne egy amcsi töltő, lehet hogy naponta 1-2 kört letolnék rajta, hogy legyen egy képzett legényem, de persze nem lesz, mondjuk a 75% alapnál jobb lesz átképzés után is, na mindegy is.
Más, Yessss, igen, a jóég tudja mióta próbálom ezt a küldetést megcsinálni. Pont azon agyaltam, hogy megyek egy agyatlan darálást dominancia módban, mert minden hátránya ellenére tényleg nyugtató, de mondom kell a kredit és a type-t még nem dupláztam le ma. Nem is görcsöltem a rá a küldetésre, csak lövöldöztem, reseteltem a foglalásokat és olyan 7:7 állásnál nézem, a 3 ellenséges arty nincs spotolva még hihetetlen módon. Elfutok hátul a völgyben és felspotolom a 3 artyt, rám mászik egy e25, azt mondtam t.kön szúrom magam, ha kilő ez a nyomorult, mielőtt belelőnék a harmadik artyba, de nem foglalkoztam vele, csak attól féltem, hogy valami komoly kritikált lő nekem, de nem, csak leszedte a hp-m egy részét és sikerült belelőnöm a 3. artyba is.
Szerintem ez a legg.cibb light küldetés, mert nem elég spotolni, hanem bele is kell lőni mindhárom artyba. Megszámolni nem tudom, amikor spotoltam 3-t de csak 1-2-be tudtam belelőni mert kiszedték előlem vagy belelőttem 3-ba, de nem én spotoltam mindegyiket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.02. 23:58:28 -
walert #355582 Nekem hoz egy csatán 10-15ezer kreditet és ami számít : erőfeszítés nélkül !
Szerintem sokat vackolódsz a zászlókkal az a baj. Bekempelve magam egy jó kis bokorba áécahálóval messziről könnyedén csipegetem le a HP-kat, mint a statvadászok. Semmi taktikai affinitás nem kell hozzá, teljesen fáradtan, totál agyatlanul is könnyen el lehet játszogatni vele és nincsenek artyk sem. MM sosem lehet balancolatlan és a legénységet sok csata után jól képezi, nem kerül -15ezer creditbe a X-essel randomba menni. -
AlucardHuN #355581 Jah sajnos csak az funolhat akinek van fölös pénze. -
András77 #355580 Nem, ez nem "hozza a pénzt", sőt, minden dominancia módban töltött másodperc kredit veszteséget jelent! Itt egy csata ráadásul hosszú. Gyakorlatilag bármivel kigurulok random csatába, 7e nettó kredit prémiummal meg lehet csinálni jóval kevesebb idő alatt (leszámítva a tényleg borzalmas csatákat, ahol semmit nem tudok sebezni, de az 5%-nál nem több és azok elég rövidek szoktak lenni hál istennek), úgyhogy a dominancia miatt bukok kreditet.
Sunsetjoy: legénységet képezni sem jó, mert tier10-ben, főleg ebben a módban, nagyon kevés xp-t lehet szerezni. Szerintem nem érdemes a legénység fejlesztésre rágörcsölni, nincs semmi bónusz és kevés a csatánként megszerezhető xp, szopas, evvan.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.02. 23:16:58 -
#355579 "pénzt hozza"
nem írtam hogy jól az te írtad -
András77 #355578 Jó kreditet hoz? Micsoda a domination mód? Még annak lehet örülni, ha nem bukok rajta prém fiókkal. Prém nélkül 1e kredit lett volna, de ez egy győztes kör és persze fogyóeszköz használat kizárva szigorúan (csak prém eü csomag meg javító van rajta, de szigorúan nem használom fel). Ha vesztek, akkor mínusz.
Az elején, amikor megkapja az ember a tankot, akkor nincs bekapcsolva a javítás és a lőszer utánpótlás és megzavarhatja a jónépet, de amint bekapcsolja az ember, látszik, hogy kreditet itt nem fog termelni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Legénység képzésre szintén trágya, tier10-ben nem adja olyan jól az xp-t ugyebár és semmiféle bónuszt nem adnak, pedig egy amcsi töltő jól jött volna, de így nem hiszem, hogy sokat fogom képezni. -
AlucardHuN #355577 Kurva jó az új mód:D Idáig végig nyertem és mindig top 1 vagy 3. legjobb sebző voltam. ÉS VÉGRE NEM IDEGESKEDIK AZ EMBER:D:D:D
Egyébként látszik hogy fogalmatlanok is kipróbálják: Ki az a hülye aki az AMX 50B testét lövi pl szemből?:D -
#355576 Amíg fogalmatlan hülyékkel sorsol össze, tényleg gáz:) De kis legénységképzőnek nem rossz azért. Annyi bizonyos (ez látszódhat is), hogy aki leszarja a zászlót, az baszhatja.
Ezekbe a módosított játékfajtákba az a baj, hogy mindenkinek megadatik, és amíg ki nem kopnak 1-1,5 hétig az "újoncok" akik csak próbálgatják (hogy megunják esetleg), addig vannak gondok.
Anno mi CTFligában meg házikupákban is ellövöldöztünk CoD2-ben, én pl. szerettem, nem az a körönként egyszer kampó, aztán csak nézed a többieket stílus :) -
yossarianHUN #355575 Én egy körre kipróbáltam, úgy játszottam ahogy randomban is szoktam, összelőttem valami 9k sebzést, a zászlókat abszolút leszartam. Egyszeri alkalomnak jópofa volt, de szerintem többet a közelébe se megyek. Nekem már FPS-ekben is kaotikus volt ez a CTF játékmód, nem szeretem az ilyen elmebeteg módon felpörgetett játékmódokat. -
#355574 szerintem nem rossz, pénzt hozza, megy a rush megállás nélkül, nincsenek nyoromér kemper tdk akik 1000et vernek beléd, sőt faszverő clicker patkányok sincsennek, egynek elmegy
nah de az vicces volt mikor 170win8as amx50 120b végig map végén piros vonalnál ácsorgott 10percig, bizos élvezte mert 1200damázst kivert -
walert #355573 Azt olvastam a tomatoktól, hogy jó creditszerésnek
Meg élvezik, hogy van végre X-es tankjuk, ami kb sosem lenne, szóval fogják tólni és a sok creditből mennek majd VIII-IX.es köröket, mert lesz lóvé -
greenee #355572 Dettó. -
#355571 Ez az új mód egy hulladék, nyugtassatok meg,hogy nem csak én gondolom így, két csata alatt sikerült megunnom, talán ha kevesebb hp-ja lenne a tankoknak, meg nem 15v15 lenne,akkor jobban működhetne, de ez így most ebben a formában egy nagy 0 (nulla)
Amikor a garázs csatákat kérték a játékosok,nem hinném,hogy erre a foskupacra gondoltak.