World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.01.02. 14:34:37
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
★★★★★
Hey, Joe! Garázsban a jobb felső sarokban nálad mi van?
Hey, Joe! Tudod a garázsban a jobb felső sarokban ?
//: Lelövöm az Artyt, megyek, lelövöm őket, ://
//: Rajtakaptam, a bokorban találtam és nem voltak egyedül. ://
2.
Hey, Joe! Hallom megtaláltad a legénység felett a gombot.
Hey, Joe! Hallom meglett a "Küldetések és Akciók " gomb ugye nem volt nehéz ?
Igen,meglett az a fránya gomb, kösz és ezer hála,
Lelőttem az Artyt a bokorban kempelőt a félkezű, bokorban kempelőt,
Velem ne játsszon,a kis fika pöckölő, félkezű kempelő,
WG a pénzemet hagyja, a szívemet adja vissza, ó a szívem!
3.
.......
T29-el voltam, előttem T-150 volt és ment a facehug. Seggembe kapom a saját arti lövését és beugatott, hogy minek állok oda. Első lépésként felvázoltam, hogy mekkora hülye is, majd visszamentem hozzá. Mellémentem és a csövemet belógattam az ő csövébe. (Gyakorlatilag csak rá kell célozni közelről) Ha ilyenkor lő, akkor kinyírja magát. Ilyenkor érdekes módon ritkán anyáznak be vagy ha igen, akkor is sokkal nyugodtabban. A kis hülyék nem tudják, hogy mi történt velük.
Sajnos nem mindegyik artival működik. Van amelyiknél az ágyú elé kell célozni, van amit kb. lehetetlen így kiszedni (francia 7-8-as gépek)
Egyébként egyre jobban megy ezzel az ELC-el, csak az első kb. 20-25 csata volt szar, de most már egyre jobbakat megyek vele. 2 kill összejött előbb T8-ban.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.01.02. 12:33:20
★★★★★
★★★★★
Általában türelmes vagyok, az a csapattársat nem sebző medálom is van, de tegnap valami félelmetes volt a sok másnapos siemka.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.02. 11:44:22
cyka blyat
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szerk: A lényeg az lett volna, hogy a screenshotra sokkal inkább hajlandóak ránézni mint végignézni egy 3-10 perces replayt.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.01.02. 10:46:52
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Aranyos polska 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
★★★★★
★★★★★
Buzifejű saját arty hátbalő cromwellben, -450 hp, erre ráfordultam, kilőttem, és lerammoltam a gecibe. Kb. 200 méterrel volt mögöttem Himmelsdorf lejtőjének a felső harmadában, míg én a bukkanónál.
Volt kb. 2 órával előtte már egy egy órás pihi, így most holnap éjjelig nem léphetek be.
cyka blyat
Valamelyik nap 16% wr 3000+ wn8... A kis f@szom fog küszködni 1v15 ben..
★★★★★
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.01. 22:42:38
BattleTag: kabel15#2672
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
SU-100 ra mit érdemes rakni ezek közül? Álcaháló, Periszkóp, vagy szellőzés?
BattleTag: kabel15#2672
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"E-25 is too good for premium status, but it will not be nerfed, the only action taken is the removal from the shop, as this is considered to be the best compromise to fix the mistake WG made, in other words: “the best solution out of all the bad ones”"-FTR
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.01. 21:58:54
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem kb. 3 hónap kell a T10-ig, nem játszom annyit, hogy korábban bezsákoljam a T95E2-t. Mindenesetre a T29 még az USA leértékelés alatt garázsba kerül, illetve a T32 jan. 19-ig. Utána belassulok, bár lehet, hogy elviszem strongholdozni a VTEPS-szel a kisaccot, így az M103 is hamar kigrindelődik. A kredit a legnagyobb gond, prém nélkül sokat kell T5-ben nyomulni érte.
@Lexlutor: nem tartom magam gyenge játékosnak, mégsem tudok vele alkotni. Az E 25-tel 50 csatából 41% WR, a főaccon az IS-3-mal kb. 500 csatából 67%, kb. 400 ebből randomban. Van, akinek ez a sunnyogós harcmodor bejön, van, aki agresszívebben tolja, így nem tudja kihasználni ezt a TD-t. Az lehet a baj, hogy nekem eddig rohamTD-k voltak a garázsban, a kempelés nem az én műfajom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
★★★★★
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
egy 40%os tomato mindenben balfasz lesz, akarmit tesznek ala.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.01. 19:24:54
Az angol ágat Cromwell-el tolom és hát az egy jó gép és ez a Med stílus kicsit szokatlan,de 38 csata alatt 2 Levasaló medált szedtem össze vele.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.01.01. 19:09:48
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun