World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoWP telepítés és kiképzés után meglett a 150 gold de egy nap prémet is adott az acchoz,sztem megéri.5gb a standard verzió és 11 a HD.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.01.02. 14:34:37
Hasznos videó mindenkinek: Hogyan kerüljük el az artylövéseket. (Angol tudás nem árt hozzá.)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

R3nton TD-zik 😄

Ez remek! <#worship>

★★★★★

ximix
Kamionos Joe balladája

Hey, Joe! Garázsban a jobb felső sarokban nálad mi van?
Hey, Joe! Tudod a garázsban a jobb felső sarokban ?

//: Lelövöm az Artyt, megyek, lelövöm őket, ://
//: Rajtakaptam, a bokorban találtam és nem voltak egyedül. ://

2.

Hey, Joe! Hallom megtaláltad a legénység felett a gombot.
Hey, Joe! Hallom meglett a "Küldetések és Akciók " gomb ugye nem volt nehéz ?

Igen,meglett az a fránya gomb, kösz és ezer hála,
Lelőttem az Artyt a bokorban kempelőt a félkezű, bokorban kempelőt,
Velem ne játsszon,a kis fika pöckölő, félkezű kempelő,
WG a pénzemet hagyja, a szívemet adja vissza, ó a szívem!

3.
.......
Nohab
Rosszul csináltad. A helyes megoldást a példámon keresztül mutatom be:
T29-el voltam, előttem T-150 volt és ment a facehug. Seggembe kapom a saját arti lövését és beugatott, hogy minek állok oda. Első lépésként felvázoltam, hogy mekkora hülye is, majd visszamentem hozzá. Mellémentem és a csövemet belógattam az ő csövébe. (Gyakorlatilag csak rá kell célozni közelről) Ha ilyenkor lő, akkor kinyírja magát. Ilyenkor érdekes módon ritkán anyáznak be vagy ha igen, akkor is sokkal nyugodtabban. A kis hülyék nem tudják, hogy mi történt velük.
Sajnos nem mindegyik artival működik. Van amelyiknél az ágyú elé kell célozni, van amit kb. lehetetlen így kiszedni (francia 7-8-as gépek)
Jaaa akkor az lesz az, köszi. Azt hittem azt csak a repülőknél kapom meg.

Egyébként egyre jobban megy ezzel az ELC-el, csak az első kb. 20-25 csata volt szar, de most már egyre jobbakat megyek vele. 2 kill összejött előbb T8-ban.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.01.02. 12:33:20

★★★★★

Solten
Ez nem a "klasszikus" Hetzer, ez egy replika, a csehek gyartottak parat a svajciaknak a haboru utan G-13 neven.

Az igazi Hetzer: link1, link2

Saor Alba

wowp-ben 3 gyakorlokuldetes van3*50goldert
hát igen ingame report autobannhoz vezet egy idő után gondolom
Na ma is kaptam 50 goldot ahogy látom. Bár engem kifejezetten nem zavar, de jó lenne tudni honnan jön. 😊

★★★★★

Antimat
Ha szólt volna egy szót is, ez nem történik meg. Volt már ilyen, azt mondta a köcsög, hogy sorry, akkor max chaten elküldöm az anyjába és kész, de ehhez is hülye volt.
Általában türelmes vagyok, az a csapattársat nem sebző medálom is van, de tegnap valami félelmetes volt a sok másnapos siemka.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.01.02. 11:44:22

cyka blyat

Na de nem azt mondák, hogy az ingame reporttal se foglalkoznak, mert annyi van napi szintén is nem tudják mindet ellenőrizni? Van az autobann rendszer 'oszt csá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Screenshottal sem foglalkoznak. Próbáltam már, szarnak rá. Ingame report van, azt csókolom.
Lehet hogy a replay(namost ez hogy?)yel nem foglalkoznak, de ha visszanézed a saját replayedet és csinálsz róla egy screenshotot, akkor bannolhatják egy napra a polakot. Engem is bannoltak 1 napra így, de én 2 top tier jgpze100 balfasz pozícióját árultam el ,akik Siegfried line térképen egész idő alatt A1-nél kempeltek, egy lövést le nem adtak és amikor az egész t8-9 csapat elhullott, akkor másztak ki a féreglyukból, de akkor már persze késő volt.
Szerk: A lényeg az lett volna, hogy a screenshotra sokkal inkább hajlandóak ránézni mint végignézni egy 3-10 perces replayt.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.01.02. 10:46:52
patchaou
Semmi gond 😊 Megérkezett, csak nagyon zűrös volt az elmúlt néhány nap és eszembe sem jutott hogy visszajelezzek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Bocs, de ezt eddig nem is tudtam, ha valaki egy accon játszik, és játék közben ugyanoda egy másik gépről belépnek, akkor az új játékos folytatja a csatát, a régi meg nyilván kiléptetődik. Csak felnéztem volna mi újság. Remélem a "csomag" megérkezett.
mijki
Kicsit off: 😄
Aranyos polska 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én is megöltem minap egy csapattársat mert 2x tornyon lőtt l. Az első amorack volt. Neztem mit csinál es egyszeruen jobbnak láttam kilőni mint hogy miatta bukjuk a meccset. Top Tier is2 vel voltam ő meg kv85. Ellenünk 4-en. Az ellenfél nem igazán tudott megloni, de mig a sarkon kinéztünk es lottunk eggyet ő rendre akkor lőtte el magát mikor mar visszafele mozgott. 2. Utan visszatolattam es hátulról kilottem. Biztos vagyok tudta mi következik mert egy szot sem szolt. Oldalt megnyertem es a csatát is. Picit jobban figyel akkor profitalhatott volna abbol hogy segitem lehozni az oldalt....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

felesleges, leszarják, én 1x küldtem és visszaírták, hogy leszarják, ott az ingame feljelentős rendszer.
replayt küldd el a wg nek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez van.
az csak majomkodás és semmire nem jó, olyanra gondoltam aminek értelme is lenne.
Megnyomod a bal ctrl-t és rákattintasz a nevére vagy a meccs végén az összefoglalónál is van lehetőség jelenteni.

★★★★★

fellehet jelentetni vagy bannoltatni vagy valami az olyan nyomorék polak szarokat amikor full hp-ról meglöknek és belefulladsz a tetves vízbe?
Lehet csak véletlenül lőtt meg, velem is előfordult már. Egyszer olyan volt meglőttem valakit véletlenül az meg kinyírt engem, volt ott még egy magyar akinek köszöntem az elején, aztán az kinyírta az én gyilkosom is, de egy negyedik meg erre kilőtte őt is. A csapatból egyből 3 ember ki is esett. Nem ám az ellenséget lőnék ááá. 😄

★★★★★

Antimat
Most kaptam egy napos bant 😊
Buzifejű saját arty hátbalő cromwellben, -450 hp, erre ráfordultam, kilőttem, és lerammoltam a gecibe. Kb. 200 méterrel volt mögöttem Himmelsdorf lejtőjének a felső harmadában, míg én a bukkanónál.
Volt kb. 2 órával előtte már egy egy órás pihi, így most holnap éjjelig nem léphetek be.

cyka blyat

Közösségen ( EU) belüli vásárlás eddig is ÁFA mentes volt... ( csak nem Ivánéktól veszünk tankokat..? )

engem 2 napja baszott fel annyira, hogy nem játszom a wz event végéig.... Legalábbis amíg a sok vérpolak vissza nem takarodik a kisegítőbe...

Valamelyik nap 16% wr 3000+ wn8... A kis f@szom fog küszködni 1v15 ben..

Kipróbáltam, ELC AMX-el simán be tudtam mászni egyedül is. Viszont kijönni már nem tudtam, de szerencsére nyertünk nélkülem is. 😄

★★★★★

kabel15
Én tettem még célzás gyorsítót, de lehet akkor az felesleges volt. És az helyett kéne periszkóp
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.01. 22:42:38

BattleTag: kabel15#2672

nekem töltésgyorsító, álcaháló és periszkóp van raja
patchaou
Ez a 3 mind jó.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kabel15
Sziasztok!

SU-100 ra mit érdemes rakni ezek közül? Álcaháló, Periszkóp, vagy szellőzés?

BattleTag: kabel15#2672

McFrost
Áhh! Mire beírtam nekik, hogy ne kempingezzenek a bázison, már 4en elhullottak....sajnos annyire papír ez az Orrszarvú, hogy nem mert kitolni a foglaló KV-1 elé, mert már csak egylövés voltam, így csak a tornyára tudtam lőni, ami 3x lepattant, persze ilyenkor természetes jelenség.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem OP, az a baja, hogy prémium. De ezt már párszor leírtam, nem akarok erről tovább vitatkozni. Szerinted az, szerintem meg egyáltalán nem minősül annak.
"E-25 is too good for premium status, but it will not be nerfed, the only action taken is the removal from the shop, as this is considered to be the best compromise to fix the mistake WG made, in other words: “the best solution out of all the bad ones”"-FTR
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.01. 21:58:54

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

joe662
Ne is mond.Még engem idiótáztak le a nyomik miközben a Bélával küzdöttem,hogy menjek foglalni mert 50sec van.Persze ha nem nekem írogatott volna az a 2 egykezes b...i,hanem kiszedték volna a Bélát,aminek már alig volt élete akkor elmehettem volna a másik 2<#kocsog>ért.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Az nagyon stronk! 😄
Nekem kb. 3 hónap kell a T10-ig, nem játszom annyit, hogy korábban bezsákoljam a T95E2-t. Mindenesetre a T29 még az USA leértékelés alatt garázsba kerül, illetve a T32 jan. 19-ig. Utána belassulok, bár lehet, hogy elviszem strongholdozni a VTEPS-szel a kisaccot, így az M103 is hamar kigrindelődik. A kredit a legnagyobb gond, prém nélkül sokat kell T5-ben nyomulni érte.
@Lexlutor: nem tartom magam gyenge játékosnak, mégsem tudok vele alkotni. Az E 25-tel 50 csatából 41% WR, a főaccon az IS-3-mal kb. 500 csatából 67%, kb. 400 ebből randomban. Van, akinek ez a sunnyogós harcmodor bejön, van, aki agresszívebben tolja, így nem tudja kihasználni ezt a TD-t. Az lehet a baj, hogy nekem eddig rohamTD-k voltak a garázsban, a kempelés nem az én műfajom.
McFrost
Néha egyedül többre mennék:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ebben a meghívásos dologban a meghívott is "kap" valamit? Lehet erről olvasni valahol?

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Sajnos a tier 10-es tank kihúzása csak teljesen új account esetén él. Inaktív account visszahívása esetén csak a szakaszozás.

9-5-re megyünk és az ellenfél befoglalja a bázisunkat.. ez pech.

★★★★★

Nincs itt semmi titok csak az ellenfél 3 top tierjének kell zéróval zárnia a damage listát.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kivéve, ha artyt!
Ha régi inaktív accountot hívok vissza akkor is elég csak tier 10-ig menni? Vagy akkor van az az opció hogy szakaszozni kell 1 m xp-t?
attol mert balfaszok ulnek benne, attol meg op a tank.
egy 40%os tomato mindenben balfasz lesz, akarmit tesznek ala.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.01. 19:24:54
voivod32
A T29, meccs elején megkérte a csapatot, hogy nyerjünk. Ennyi lenne a titok?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mivel invite kódot nem sikerült szereznem, ezért próbáltam okosban megoldani. Aznap léptem be az accountra, amikor kezdődött a napi 5x, mellé aktiváltam az 1 napos bónuszkódot, illetve beléptem WoWp-be is, amiért szintén járt 1 nap (emellett az ottani tutorial teljesítése után még 150 gold is). Így 3 nap tudtam prémiummal 5x-özni, és rögtön első nap elmentem az ELC-ig, amivel már a 25 goldos küldit is meg tudtam csinálni. Második nap meglett a 12t és még a 13 75-öt is ki tudtam fejleszteni. Harmadik nap pedig a 12t-vel farmoltam, amíg le nem járt a prém, így most 1,6 milla kredittel várom a 30%-os leárazást a 13 75-re. Január 9-től pedig dupla xp lesz 4 napon keresztül minden győzelemre, emellett +30/70% kredit a top 10/3 xp-t szerzőnek, amire ismét be tudok majd aktiválni 3 nap prémiumot a WZ-s küldetés francia részével (már van 100k dmg + 125 kill). Aztán az alatt a 3 nap alatt el is akarom érni a Bat-et, remélem sikerül. Így effektíve 6 nap játékkal meglesz a tank. 😊

Persze semmi gond csak nekem nehéz a Light mert én a csatáim 60%-át HT-ben tolom és ég és föld a kettő.Azért neked jóval több tapasztalatod van.
Az angol ágat Cromwell-el tolom és hát az egy jó gép és ez a Med stílus kicsit szokatlan,de 38 csata alatt 2 Levasaló medált szedtem össze vele.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.01.01. 19:09:48

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun