418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ikarus44
    Tudja azt már valaki esetleg, hogy melyik MOD okozza azt a problémát dominationban, hogy miután kilőtték az első tankomat (amivel a csatába léptem), és mikor visszalépnék akkor nem rajzolja ki a tankot és nem is tudok mozogni?
  • Lunki88
    Jagdtigerünk nem tudta elfogadni hogy kilőtte egy "láthatatlan" td. :)
  • Mardel
    Hellcat az egy t7-es tank mm szerint mert t6-ba csak újévkor dobál.

De t8-ban is iylen idiótákat kapok magam mellé.

A toamto löwe nem érti hogy szedték ki full hpró, a képről lemaradt hogy utána beírja hogy idiot premium.

• Lunki88
    Ez még hagyján. Lesz ennél rosszabb is hidd el. :)
  • Angelus1991ster
    Wg nem tud kerekíteni. Elvileg ez egy alternatív fejlesztés a különböző tankoknál. Jutalom tankok se olyan kirívóak , hogy szivassák a játékosokat.
  • Kronos79
    Meg van a mai agyvérzés. TD-vel sebezni kellene 3k-t. JP II-vel sikerül is 2999 sebzést összehozni.
  • Angelus1991ster
    Mocskos egy szemétláda pszichopata volt az aki megírta az IM-t. Küldetés javításakor szopni az elsődlegessel. Csessze meg.
  • Lunki88
    Hihetetlen de sikerült ez a nyomorék küldi. Közel 2 hónapja szívok csak vele. Az már nem is érdekelt hogy a csatát elveszítjük, mert nagy örömömben későn értem oda resetelni...

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.06.03. 18:09:16
  • rudii
    Csúzli! :D Itt a nyár... de valakinek harcolnia is kell! ;)
    Live Stream
  • András77
    Bocs, egy dolog lemaradt. Kevés artyt ismerek, de ezzel egészen jól használható az arany lőszer, komoly előnyt ad bizonyos helyzetekben ezzel lehet egészen jól sebezni.

Ha már arty, egy kis móka két képben. Megcélzom az fcm-t és mit talál el a lövés?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A kis elc rossz helyen volt rossz időben

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.03. 17:46:36
  • András77
    A francia hatossal már többször megcsináltam a t55a és az obj260 SPG-15 szintjét is, legalábbis ezzel tudtam eddig egyedül megcsinálni, bár ez a 3e sebzés nagy kihívás neki, de ha megvan, akkor szinte garantált a top xp is. Jó arty, td módban is hatékony.
  • patchaou
    Szánalmas a játékosállomány. Jött a gázos auto a csata legelején ezért afk voltam 8-as light-al, de sikerült többet sebeznem egy 8-as artynál és egy 9-es heavynél...
  • Mardel
    Engem a mai és tegnapi nap készít ki hellcat kifejlesztve még picit stock, folyamatosan kapoma t8-as csatáka magam mellé a lengyel és török kisgyerekeket akik elhullanak a csata első 2 percében.

Artyval ugyanez, előbb artyval lőttem egyet, a játék crashelt és kivágott az asztalra, mira visszaértema csatába fél csapatunk elhullott..

A válogatott hülyéket mindig én kapom.

CDC-vel végre 10-ből max 2szer betesz tier 8-ba csapatunk 99%-a full vörös, túl oldalon meg zöldikék vannak és legyél boldog.
  • Angelus1991ster
    GwPantherrel és GwTiger P-vel csinálom. Panther arty gyors, mobilis de keveset sebez. Sebzős küldetésre jobb a t8-asat hozni.

Csapat helyezésesre a Párduc artyt.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.03. 16:17:04
  • darkwraith
    Ha már arty téma. Egyéni küldetésekhez visszavennék valami kisebb artyt, T6-T7 közül. Amit utálok, az a kis kitéríthetőség oldalra és a lomhaság. Melyiket javasoljátok? Én a GW pantheren gondolkodom, de már vagy 2 éve nem játszottam vele.
  • suba53
    Az egyéni küldik miatt kifejezetten érdemes most arty-val menni.
    A T28C küldik közül az arty-val lett meg az első 5 tokenem.
    A light küldikkel viszont nem boldogulok. A többiből 2-2 hiányzik.
    Úgyhogy most kifejezetten örülök, hogy van arty-m.

És nem félek használni.
  • Oddball29
    Ilyen melegben ez valósággal figyelmesség.
  • András77
    Ez q jó és akár még igaz is lehet. Felkészülés, adnak sok tűzoltót...
  • lammaer
    Vagy csak igy üzennek.. hamarosan gyakrabban fogunk kigyulladni :D
  • okosszöszi26
    de tényleg jó lenne, ha lehetne erre a köcsöggyűjtemény WG-re valahogy nyomást gyakorolni, hogy ezeket a játékszétbaszó artikat eltakarítsák a játékból

a kukielőbőrrángató, takonycsorgató, görbehátú, szódásüvegtalpszemüveges kis szoponcokon kívül senkinek nem jó, hogy artik vannak a játékban
  • András77
    Artynak a nagy lusta célpontok a kedvezőek. A rohangáló kis suttyók meg problémás célok. Szóval amit kérsz, az nekik áldás lenne és nem rossz dolog. XP is jobban jönne a nagy tankokkal szemben stb stb
  • Solten
    hear hear
  • joe662
    Lehet volt már,de ki lehet valahogyan kapcsolni ezt a din platoont,mert q..a idegesítő.Mikor meghívnak a bill elkezd fehér fénnyel villogni mint a stroboszkóp
    Tudom,kapcsoljam ki a bill világítást,de hozzászoktam hogy az a HP-jelzöm
  • Angelus1991ster
    SPG a játék része. Ezt el kell fogadni! De engem is ugyanúgy feltud kúrni ha az égi pöröly lecsap reám.
    MM beosztásuk is igen durva. Light/könnyű/ felderítő harckocsik MM-je 3 szintel nagyobbak közé tesz. Artyknál meg érthetetlenül csak 2-vel nagyobbak közé. Tier 3-tó Tier 7-esig lévő artyknak az csataszintjét növelni kellene.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.03. 15:30:47
  • András77
    Érdekes egy agyszerkezete van a WG-nek, mármint annak aki kitalálja az akciókat. Mikor belépek meg szoktam nézni, hogy melyik IM van kiválasztva és egyúttal megnézem, hogy látszik-e valami új. A hétvégi már bent vant és mit lehet nyerni? Természetesen automata tűzoltót egy rakással meg 1 nap prémet. Mintha a napi akciókban szintén automata tűzoltót lehetne kapni, WG basszus, hol a fantáziád vagy a június szerintetek kizárólag az automata tűzoltó cuccoké?
  • MrSnail
    Még több mozgó gifet (vagy nagy képet), dögöljön meg az összes telefonos hipster.
  • joe662
  • okosszöszi26
    egy rakás fostócsa
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.03. 15:01:29
  • Pares
    Tócsa, mert ha híg, akkor a rakás szétfolyik XD
  • okosszöszi26
    főleg, hogy a WT egy rakás híg fos
  • MrSnail
    a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul) (lassan cserélhető a WT AW-re)
  • MrSnail
    a jeges limonádé jó frissítő
  • patchaou
    le kell frissíteni a wifit
  • joe662
    lag
  • Tarathiel2
    Nálam ugyanez a felállás tökéletesen működik (igaz én egér középső gombbal váltok), így sajnos a hiba az Ön készülékében van. Kérjük telepítse újra:

a) a modokat
    b) a játékot
    c) a Windows-t
    d) a Mátrixot

Így megfelel?
  • MrSnail
    madarak
  • okosszöszi26
    dögöljön meg SerBbuzi az összes artistaIdióta csapattársaktúl nagy RNGspotrendszer szargoldnúbdögöljön meg SerB
  • patchaou
    Egyébként pedig csak az előre megadott legördülő szövegekből választott egyet...
  • MrSnail
    Lehet nem tudja senki a problémádra a megoldást ezen a fórumon és ezért nem válaszol senki... ha követed a fórumot akkor viszont azt is tudhatod, h itt arty-ra gondolni sem lehet, mert megbolondul mindenki.
  • lacibacsi
    Új acc? Ha vennéd az erőt és ránéznél az adataimra, akkor láthatnád, hogy már akkor sg fórum tag voltam, amikor sokan itt még csak kéjes gondolatok voltak... Mindamellett a személyeskedés és a szurkálódás az tud menni, de a kérdésemre most sem kaptam választ. Ez van.
    Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.06.03. 14:04:37