World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Ismerek olyan kollegát, aki szerint az auto aim szart sem ér. Annál is be kell tartani néhány dolgot azért, például mozgó célpontnál a tankkal is fordulni kell az ellenre, a másik hátránya, hogy a tank közepére céloz, ami sokszor a toronyra-így a legerősebb pontra céloz, ezért pattan a lövés. A másik, amikor pont rámész egy kavicsra lövés közben és a levegőbe lősz, vagy az ellenfél félig egy domb mögött van, akkor a földbe. Szóval ott is oda kell figyelni azért.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.03. 12:00:59

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem kötözködésből, de rohadt sokat lősz célzás nélkül. Az elején a Kv-3/Cearnarvon párosra is jó pár lövés elment, de a T25/2-t is kilőhetted volna. Én az ilyen kimegyek-lövök-visszamegyek helyzeteknél benyomom az autoaimot ha nem akarok célozni, azzal sokkal könnyebb.
Amúgy szép volt. <#eljen> Ezért imádom az E-50-et, ha top tank akkor iszonyatos mészárlást lehet vele rendezni. <#finom>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

rég vártam ennyire a hétfőt....

ezek a HHR es birkák minek játszanak...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hát mindent összevetve a csalók (minden modhasználó!!) még mindig elenyésző mennyiségű kárt okoznak a játékmenetben a WG-hez képest... Jah és hajrá artik!! 😛

Akit érdekel, milyen pedofilkodásra képes az E-50, ha a lista tetejére kerül. Mindezt úgy, hogy a teljesítményem egyáltalán nem volt kiemelkedő, többnyire csak szétlőttem ami szembe jött, sőt, többször hibáztam is (például az IS-3-nál).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ripléj
Ebben teljesen igazad van. Én alapvetően nem is vagyok mod ellenes, de sajnos eléggé elszaporodtak már a különféle csalások, amik ellen a WG látszólag nem tesz semmit. És attól tartok, azért nem, mert nincs megfelelő eszköz a kezükben hozzá. Márpedig ha a csalások megtorlatlanul maradnak, az hosszú távon sajnos szintén nagyon káros lehet a játékra nézve.

Pales27
Az ilyeneknek egyből meglátszik a statján, ha ilyen modot használnak, ott volt az a gyerek akinek 47% volt a win rate-je aztán hip-hop 5000 átlagot csinált lightokkal, _X5 asszem de nem találom tuti nevet változtatott.

Az a baj, hogy a WG minimum éves fáziskéséssel követi a mod fejlődés trendjét az implementálással. Az csak az egyik baj, hogy maguktól nem jut eszükbe, de a legnagyobb baj, hogy az amúgy ártalmatlan ámde használható modok integrálását az alap játékba sok esetben meg sem próbálják. Nem kis részben a moddereknek köszönhető, hogy ma itt tart a játék GUI szinten, ha nem lehetne egyáltalán modolni megkockáztatnám, hogy nem lenne ennyire népszerű, tehát úgy gondolom, hogy nem fog soha az érdekükben állni, hogy megszüntessék a modolási lehetőségeket.

Azért ne vaduljunk, én például az arcomat kaparnám le, ha a szánalmas gyári hangokkal kéne játszanom. Azt meg nem hiszem, hogy annyian tudnának ezekről, és használnák őket, hogy az komolyan érintse az embert.
Lassan kezdek én is azon a véleményen lenni, hogy a legjobb lenne megszüntetni MINDEN modolási lehetőséget a játékban, mert szemmel láthatóan másképp nem bírnak mit kezdeni a csalókkal. Mondom ezt úgy, hogy korábban én is használtam jó néhányat a legálisak közül, de ennyit nem ér az egész, hogy cserébe mások meg mindenféle visszaélésekre használják a kliens felé érkező információkat.

Mik vannak! Köszi, hogy megmutattad. Érdekes, mint a tavalyi warpack, vagy mifene mod prezentáció 😊. Ez is abban van benne?

Ez a hozzászólás volt az sztem: #290961
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.03. 01:57:17

ximix
Érdekes amolyan látótáv növelő ha a baráti csapat spotol valamit, de te túl messze vagy és nem látod akkor a oda "rajzol" egy tankot az adott helyre és így odatudsz lőni, tehát nem az igazi tankot látod hanem csak egy "kamu" 3d modelt ha jól gondolom? (abból gondolom hogy a sárga igen furcsa szögben áll)
Ettől függetlenül csalásnak minősül szerintem.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.03. 01:14:07
Hmm.. Írj még erről mindenképp.
Ezt úgy hívják az FPS játékokban hogy Wallhack.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nos elnézést ha nem volt 1értelmü,kapkodtam,meg el kellett rohannom,és a 2 kép lemaradt<#falbav>
Tavaly ilyen tájban leírtam tapasztalatomat egy mod csomaggal kapcsolatban,amit érdekességképpen kipróbáltam,Most azt az irást nem találom.mert azt a reget törölték vagy mi,és a névre sem emlékszem pontosan,valami hasonló a mostanihoz.
Mivel velem is elég sokszor előfordul amiről it és más fórumokon is panaszkodnak,hogy,hogy a tomato,menetből telibe ver a sebészszike pontosságú,kv2 trollgunnal,vagy az arty kiszedi a 50kmh val rongyolo spottert,stb.
Akkor is elmondtam ,és most is csak azért próbálom ki mer kíváncsi vagyok 1-2 dologra,most példáulara ,hogy mi változott 1 év alatt.
Hát elég sok minden,ami nagyon elkeserítő,mert nekem ez a kedvenc játékom,és gondolom másoknak is,de ha ilyen ütemben fejlesztik ezt a szart akkor nem sokáig kell vele játszani.
Ezt a postot nem most akarom megirni mert csak 2 napja van meg,közben dolgozok és nem igazán tudok játszani,és gyűjteni az anyagot.
A videót azért tettem be,mert mindenki utálja az artistákat,csak nem sikerült úgy megoldanom a szerkesztést ahogy szerettem volna,a mininap lemaradt.Úgy talán érthető lesz a dolog.

Elméletben nem is láthatnám,mert a látotávomon kívül van+ már leesett a spot róla,én mégis látom,hogy ott megy,Ghost mod a neve,de sajna a tankok is ugyanígy láthatóak,mivel fos a netem 150 ping ezért nem folyamatosa mozgásuk,teleportálnak,de idővel biztos kiszámithatóvá válik,és csak elképzelni tudom hogy ez milyen lehet 30 pimgel

Nos a szándékom továbbra sem a flém keltés csak szeretném megosztani a tapasztalatomat,és ezáltal érthetőbbe válik majd 1-2 dolog,és talán majd könnyebben küzdünk azon<#kocsog> ellen akik ezt a szart folyamatosan használják.

És igen kipróbáltam az arty+autoaim-t <#banplz> és igen kicsaptam a fullgázon cikázo M2 mediumbol szegény csókát<#ravasz1>[/spoiler

Tökmindegy melyiket veszed meg, úgyis szidni fogod és bánni, hogy nem a másikat szerezted be. Aztán majd megveszed a másikat és akkor azt fogod szidni.
Kemény, de csak szemből és elég lassú a torony forgása.

wot nick: PsychoTrooper

Savaran
a kilences vk azért kemény tud lenni

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

A helyedben megnéznék pár repalyt midegyik tankról top sebzésre vagy xp-re leszűrve.

Ha ez segít, akkor egy szavazat a Perzsára.

Nem prem, hanem gift. Ugyanaz a credit/javitasi szorzoja mint a kifarmolhato tankoknak. Egyetlen elonye a legenyseg kepzes.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2015.01.02. 21:38:43

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Köszönöm a válaszokat, alszom rá egyet és majd holnap rábökök az egyikre.
Olyanok amilyenek a hevay player-ek... Amikor hátul sunnyognak, akkor nincs értelme spotolni és nem tudsz flankelni sem.

9-10-es szinten milyenek?
Nagyon kevés olyan tank van már, ami kirívóan OP, sok múlik a pályán, játékoson, de leginkább a csapaton, ami ugye elég nagy szopás néha.
Persze van olyan, hogy valakinek egyik tankkal jobban bejön mint a másikkal, ki kell próbálni.
Szerintem a többség egy Indien-nel vagy egy Perzsával simán kicsontozza a KV-3, T29 lassú HT-ket.

Célom az csak a játék, de az sem hátrány ha jókat lehet csatázni. Az a bajom hogy mind három elleni játékban sokszor gyengének láttam. Nem vagyok egy nagy játékos de sokszor nem voltak ellenfelek. KV 3, T29, E25, tankokkal mentem legtöbször. Ezért nem tudok dönteni.
Találkoztam egy T95E3-al. Kilőttem. Aztán írtam a gyereknek, aki nem mellesleg Lengyel, és 1900 win 8-a volt, tehát jó játékos. Írta, hogy tetszik neki, bár csak 5 csatája van vele.

3800-at sebzett, és írta, hogy nem használt aranyat (mondjuk engem is simával vert be), és ezért kapott 25 000 creditet tisztán.

Akkor ez most nem prém tank lesz????
A két meddel agyfaszt lehet kapni, ha a top 4 heavy tomato. Egyébként mind a kettő faszagányos.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.02. 21:01:52

Mind a három nagyon jó fullosan. Mi a cél? Mert a következő már érdekesebb lesz.
M46 és a PTA papír, de az E75 egy kicsit bolondbiztosabb.

Semmi extra, vártam hogy elém sétáljanak. A Hummel clickert kivéve, őt keresni kellett.
A nyerési esélyt kérném figyelmezni. Előtte rendre: 29, 18, 43,35,39 és 38 % volt. Ez az egy volt win és ez az egy volt T7, a többi feljebb.
Random... Mindegy majd Őrnagy őrnagy megmagyarázza ezt is.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.02. 20:59:23

Sziasztok!
Melyik a jobb a három közül? Tigris2, M26 Pershing, Indien Panzer. Csak egyre van most ezüstöm.
Valahol volt erről teszt (nem találom most), de a vert stab-ot hozták ki jobbnak. Link
Nálam venti, stab, rammer van szinte mindenen (med, heavy)
célzásgyorsító, az a 3,4s nagyon sok.

WoT: Nishizumi77

A 122 mm-s ágyút használó tankokhoz (Is, Is6, Wz111 stb.) mi az ajánlott? Célzásgyorsító, vagy stabilizátor?
Ezt a hóropogós, csili-vili garázst meg lehet valahogy változtatni?

DasIsFuck
Ha jól értelmezem ez lényegébe egy wall hack féleség ami megmutatja az arti pozícióját.
Az eggyik artit ha jól látom eleve sziklán keresztül látod.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem angol tudas kell hanem szerencse <#lookaround> Semmi ujat nem mondott a gyerek megis naponta tobbszor is kibasznak az artyk.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Akkor annyira nem érzem magam ufo-nak.
Mnemomic
A videó elején egy hatodik érzékel lámpa mintha jelezne. Lehet azt, hogy téged célozz az Arty?

nem csak neked.
kokretan annyira titkos lehet, h nem is lehet latni semmit.

Ja és szerszámos láda helyett CO2, ha közelharcra szeretnéd, üzemanyagtartályt frontból lövik el.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.02. 17:57:55
Ha megnézed nekem a biztonságos elhelyezés nem volt kezdetektől fogva, most 86%. Nem létfontosságú, mert ez nem E5. Akkor kaptam lőszer rekeszt mikor hátulról lőttek. Eddig talán 1 x. Sajnos így is előfordul, hogy gyújtják. Nagyon közelharcot nem bírja, ha mégis belemész a pocakot rejtsd. Ezzel nem szégyen 200 méterről lőni és kifejezetten jó a rá löveg, látod semmit nem kell rá semmi. Te az erősített felfüggesztés helyett rakhatsz töltés gyorsítót, ahogy a többiek. Ez a beállítás is jó, az oldala így sok mindent kibír.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.02. 17:50:53
Énnekem nem jön át, mi ez?
Tud az mindent,direkt ilyen mert rosz beàllitàst hasznàltam,gondolok itt a tankok feletti nevekre:-)
most nem èrek rà,de majd este elmondom mi is ez.De ha ez elterjed,akkor a kis klikkelgetös köcsögök fogjàk telesirni a forumokat:-)
Két megoldás van hogy elkerüljük az arty-t.
-letöröljük a gépről a játékot
-a WG kiveszi az arty-kat

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sunsetjoy
Milyen számológéppel lett ez felvéve? olyan pixeles, mint egy hipster pulóver. Tudja a négy alapműveletet? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ma meglett a Wz 111 egy japán token felhasználásával.

5-ik meccs:

Győzelem
Malinovka
WZ-111
Szerzett tapasztalat:2 290 Szerzett kredit 122 547
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

1 arany lövéssel, és nem szorzózva. Mondhatni letakarítottam vele a hegyet. A kv4-et nem mertem bevállalni simával, mert csak a tornyát láttam.

Amúgy egy remek zsilipelő tank, ideális fele folyosót zárni.

Megérte.......

Hehehe, anti fagott mód<#eplus2><#eplus2>
Remélem elterjed hamarosan<#mf2>
FV heavyre mit ajánlotok felszerelésként? A legénységnek már van biztonságos elhelyezés és megelőző karbantartás skillje, de nem tudom hogy ezek tudják e kompenzálni a hátrányait.