418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#355690 nekem ez meglett tegnap 2. próbálkozásra t62A-val. Mondjuk szerencsére volt vagy 5 td az ellenfélnél.
már csak a lt15, meg a ht15 van hátra na ezekkel majd szenvedek főleg az lt15-el ahhoz olyan pálya is kell. mondjuk ha jól olvasom, akkor már nem csak a spotolt sebzés számít hanem az is amit én sebzek. -
Faboo #355689 Igen, tapasztalatom szerint közvetlen célzásnál az autoaim nagyon sokat segít. A másik, hogy számtalanszor jártam már úgy, hogy a keresztben elmozgó gyors tankomat ráfordulás közben lőtte ki az arty. Sokszor a heavyk nem találnak el pedig jobbak az ágyúk paraméterei. Tehát furcsa dolgok ezek szerintem. Az tény, hogy régebben kisebb arányban találtak el közvetlen célzással. -
#355688 hát kérlek szépen néha csodaszámba menő dolgokat tudnak ezek az artik
lőttek már ki engem az artik mikor rájuk rontottam LT-vel úgy is, hogy nem is felém nézett, rám fordította a csövet zéró célzás és bumm annyi, közben persze nem álltam meg
lőttek már ki úgyis, hogy előtte keresztben elszáguldottam, úgyis hogy cikáztam, mint az őrült, szóval azért történnek csodák, ha a manipulált RNG isten úgy akarja
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.04. 10:24:45 -
MrSnail #355687 Ezzel úgy vagyok, hogy ha közvetlen közelről shotgun-oz le akkor meg pláne én vagyok a hibás, számít rám, kiszámítható irányból jövök, rosszul váltok irány vagy nem váltok... vagy arra célzol, hogy nincs esély és nem rajtam múlik, mert az autoaim elől nincs menekvés? Egyáltalán nem artyzok fogalmam sincs, h mit tudnak... -
bornofakone #355686 Én csak azt nem értem hogy tudnak 1 megírt rendszerbe "véletlent" írni. Valószínű ostoba vagyok, és ilyen informatikai tudással sem rendelkezem, de nehéz elképzelnem azt hogy csak úgy történnek a dolgok egy olyan rendszerben amit megalkotnak, amit apró pici egységekből építenek fel.
Az mellett meg nem tudok elmenni, hogy bent van a rohadt "ölj meg 3 artyt" küldetés meddel, és egyszerűen artykat se látok vele, ha 2 artyt viszek magammal (már ha van rá esély, mert nem akar senki se 2 t6-s artyval jönni h cromwell-nek helpeljen) akkor is nagyrészt 2 artyt dob be, nem 3-t v többet.
Bezzeg mikor t95-el "száguldozok", akkor meg legalább 3 nagy batár dög, de inkább 4 tetves arty van az ellenfélnél....
Ugyan ez van akkor mikor +1 tier-es heavy-t kell kilőnöm heavy-vel, nos olyankor elkezd saját tierbe rakni, illetve ha fel is dob magasabb tierbe (vagy platoonal megoldom ezt a problémát), akkor meg baszik az ellenséghez heavy-t rakni. És ha a csillagok együttállása is segít, akkor mindig van valami ami közbejön és kibaszik velem...
Számomra annyi véletlen ez, hogy nem tudom elhinni. Viszont azzal próbálom nyugtatni magam, hogy bakker, miért akarna drága Szása pont szerény pici jelentéktelen személyemmel kibaszni? Van még rajtam kívül kismillió másik játékos. De olyankor meg beugrik az, hogy ez azért nem csak nálam probléma. Néha megfájdul a fejem a sok "mi van ha" és egyéb véletlenektől, na meg az ezeket követő agyalástól. (hiába néha azt a mosogatólét is meg kell kavarni) -
Faboo #355685 Már ne haragudj, de az IM-ek óta én artyzgatok is, és azért jóval több az az egy százalék. Elismerem, hogy, hogy sokszor lőttek már ki saját hibámból de nem 99%-ban. Közvetlen célzásnál rárakom az autoaimot a rám vadászó lightra és több mint felét simán kiszedem. Kézi célzással 10%-át ha eltalálnám. A lassú heavyk meg TD-k meg ugye zsíros célpontok. Amúgy igazat adok neked, csak ezt a százalékarányt vitatom :). -
#355684 Tegnap erdekes vegjatek volt en maradtam egy TD-vel ket artistaval (szerencsere jo WN8-al), az ellen egy meddel es ket artistaval. Egyik artisank egesz jol tolta (egyreszt ezert nem sz*ptunk, az rng mindent megtett hogy igy legyen), egesz kozel ment a medhez es felvilagitotta nekem, egy loves lett volna, termeszetesen KETSZER lottem bele nullasat. kozben kozel jartam a bazisukhoz es szikla mogott bujkalo SPG-juk felszpotolt, kiszedett a med egy lovessel. Mindegy, lehoztuk, az artistank mellekuldott egyet kozelrol a mednek es elpatkolt. -
András77 #355683 Amúgy én is belefutok ebbe az IM problémába, ha valami típusú tank kell(ene) legyen az ellenfélnél, akkor mintha megritkulna a számuk. Biztos az is benne van, hogy ilyenkor erre különösen figyel és érzékeny az ember, de valami lehet benne. Én csak azt nem értem, hogy a 30 játékosból soknak, talán majdnem mindenkinek aktív lehet a küldetése éppen és ebből kb 1/3-1/4-nek ilyen típusú lehet.
Egy olyan algoritmus, ami mindenki számára megnehezíti az IM teljesítését qrva bonyolult, mert több játékost is érinthet egy csatában. Legalábbis én erre nem látok egyszerű modellt, de lehet, hogy már eleve vannak paraméterek az MM-ben, amik általánosak, de olyan értelemben lehetnek egyediek, hogy minden játékosnak más a paraméter beállítása amit automatikusan piszkál az algoritmus a játékos teljesítménye alapján és esetleg ott lehet olyan hogy +-x %, ha éppen ezt az IM-t választod ki, máskülönben ehhez az IM szívatáshoz egy komplett új modult kellene.
Szóval nem lehetetlen megírni egy ilyen algoritmust, de szerintem túl sok erőforrást lekötött volna, hacsak mondom, nincs már eleve egy hasonló paraméter lista az MM-ben, ami általános elvű, de egyénileg mindeninek folyamatosan piszkálja és finomhangolja a rendszer, hogy tudjon nyerni a vérpista is és ne nyerje túl senki magát.
Egy dolog biztos, hogy személy szerint senkivel nem foglalkoznak külön, de ahogy a szabadalom is rávilágított, működnek rejtett algoritmusok, amik mindenféle finomhangolást és egyéni beállításokat elvégeznek, de ez csak a játék alapján történik és automatikusan, szóval nem egy konkrét accot fognak kiválasztani és azt sz.vatni, hanem ezek a mechanizmusok okozhatják, de mindenkinél ezt okozzák, aki hasonlóan játszik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.04. 09:37:37 -
#355682 Valóban jó lenne valami szint rendszer. Az ilyenek játszanak csak egymással, ha pedig fejlődnek akkor jöhet a következő szint magasabb bevételekkel/jutalmakkal. Ezzel ösztönözve is lennének arra hogy jobbak legyenek, a jobbak pedig megérdemelten többet kapnának... -
MrSnail #355681 Engem legkevésbé az artyk zavarnak a játékban, ha kilőnek a nagyon mákos lövéseiktől eltekintve 99%-ban az én hibám. Én csak a fórumon uralkodó általánosra vehető vélekedésre hívtam fel a kolléga figyelmét.
De ha már itt tartunk, amik zavarnak a játékban:
1. fogalmatlan "fun to play" játékosok
2. balanszírozatlan pályák és azok állandó átépítése
3. balanszírozatlan csapatok
4. néha fura MM (tier7 scout + tier10= városi térkép, nálam mindig)
5. tank osztályok balanszolásának körforgása
6. nem akarják, hogy kész legyen. Úgy, hogy "nesztek" itt van 15 pálya ami már nem változik és itt van 150 tank ami nem változik, ha HD akkor sem, egyszerűen unom azt a kitesszük - betesszük - kikerül - cseréljük - dumát, legyen már valami elsőre kész és JÓ ÉS VÉGLEGES. -
Gyuszopapa #355680 Ezt nem értem én se hogy mi a motivációja vagy mi az ami ezen neki élvezet.
Az különben a legnagyobb baj hogy itt lényegében nincs rangrendszer mint a legtöbb online multiplayer játékban.
Pl. Battlefield sorozat ott láttam hogy valakinek magas rangja van akkor próbáltam vele mozogni a pályán és segíteni őt mert volt tapasztalata.
Azután mikor már én is elértem egy szintet,nem győztem választani hogy melyik szakaszba lépjek mert már a nevemre és rangomra ugrottak.
Tudták miért mit teszek.
Itt semmi ilyen nincs a felhasználók többsége nem használ xvm-et és nem igazán tudják hogy ami teljesítményt nyújtanak az egyenlő a béka segge alatti szarral.Ha nem is a xvm alapján de az játékon belüli szám alapján csinálhatna a WG valami rangrendszer szerűt.
Csak szerintem azért nincs ilyen mert sokan akik fizetnek a játékért rendszeresen frusztrálódnának hogy lényegében ők agyhalott szintjén mozognak amúgy így meg élnek egy lila ködben ami eltakarja ezt.
-
#355679 MT15 (T28c).... első körök TD nélküli meccsek, majd pár db TD természetesen alacsony tier és a 2000 sebzést összesen nem adják ki.
Amikor teljesíthető lett volna, akkor balfasz csapat, én rontottam el v a csata adott fázisában máshol jobban elkelt a segítség.
Kihagytam, hogy mikor meg összejöhetett volna, valami zseni mindig késztetést érzett, hogy mégiscsak sebezzen valamit a csatában...
Jelenleg az elsődleges van teljesítve, de mivel 9-es medeket húzok maradt ez a küldi hátha..... ,de jelenleg ugyanez zajlik még egyszer. -
#355678 Komolyan érdekelne, hogy mégis mit élvez az ilyen a játékban. Vagy mit mért csinál (bár kétlem hogy van rá magyarázata) -
Gyuszopapa #355677 De ismerem csak van belőle pár millió és más a nevük.Az utóbbi időben mindig az én csapatomat erősítik pár hét alatt esett is közel 1 százalékot a WR.A Stug IV TD 15 tegnap lett meg de természetesen egy vesztes csatára az agyhalottak miatt top xp,sniper medál stb. és beszóltam hogy béna banda és leugattak hogy nem csináltam semmit,persze ez semmi,még jó hogy nem volt a kritériumok között az hogy meg kell nyerni hozzá. -
yossarianHUN #355676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát nem tegnapi kép:D Pont a minap röhögtem rajta a WoT nickneves gyűjteményem kapcsán. -
#355675 az addig oké, hogy fos a Fos, de már a weakspotjai vonzzák is a lövedékeket?
ráadásul a T30 ágyúja se a pontosságáról híres -
#355674 MOSTSZAROKBE nevű játékost ismeri valaki? Többször találkoztam már vele és most is egyéni felfogása volt a csatáról :) Szerencsére az ellen csapatát "erősítette" borsiggal, egész csata alatt nem lett felderítve, egyet lőtt de kitudja mire mert sebzése az nem volt. Mindezt 25k csata után. -
#355673 Az igazság az, hogy a fos az egy nagy fos, mint az összes francia FFOS! -
Angelus1991ster #355672 Az IM-nél való MM manipulálás legendájára lennék kíváncsi. Mert ekkora játékosszám mellett lehetségesnek tartom.
( szargaming így hálálja meg a múltkori Churchill III átutalásos vásárlást)
De még van ehhez hasonló összeállítás, más csatában jó ha egy-kettő td van..
Valaki tud erre a szaros küldetésre valami taktikát? Hogyan csináltátok meg ezt az idegörlő küldetést?
De komolyan milyen buziság ez? Artyknak kelllett volna ilyen szopató szart kiirni. Nem médiumoknak. Lett volna típustól független sebzés , mint a többbinél.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.04. 00:30:02 -
#355671 írj rám majd ingame
-
#355670 ez mindig így van, de most már nincs min meglepődni, gyk. biztos, hogy erre is van nekik egy algoritmusuk, mint ahogy szerintem az egyes játékosok RNG-jét is manipulálják csatán belül, (#355663) a (nekik) megfelelő csateredmény érdekében
most, hogy ez az MM manipuláció kiderült, egyértelmű, hogy amit játék közben rendszeresen szopatásnak érez az ember, az az is
a 2X v. többször egymás után LT tankok oldaláról pattanás, a full HP-ról lövésenként lerámolt tankról az utolsó kegyelemlövés lepattanása akár többször is, hogy nehogy kinyiffanjon, a spot rendszer furcsaságai mind mind a játék csalásai amit rá lehet fogni az RNG-re, UFO-kra akármire
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.04. 00:13:40 -
Pares #355669 Semmi meglepő nincs ezen. A szinte minden fontos mechanizmusban jelenlévő +-25% rng is nagy mozgásteret biztosít a manipulációnak. -
#355668 Hehhe, ezek mekkora kancsok:
"Another possible algorithm is to increase the battle level by one (within the permissible range) for a vehicle each time a player wins a battle with that vehicle, and decrease the battle level by one (within the permissible range) each time a player loses a battle with that vehicle"
Nem egyszer az fordul elo hogy cumizok egy csatat amiben top tier vagyok (ami tobbnyire duplazo oda rakas xp), kovetkezo meccsen benyom 2 tierrel nagyobbak koze, persze gyorsan nyerjuk, az ellenfelek tobbnyire agyhalottak, jo kis duplazo lesz belole..
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.06.03. 23:42:10 -
András77 #355667 Ja, kíváncsi lennék egyébként. Sok tankomon az alap rádió van fenn. -
#355666 gyakorlóba le lehet tesztelni ezt a rádiós dolgot
-
Angelus1991ster #355665 MT-15 aktiválva. Sehol egy TD. Meg van ez írva rendesen. -
Angelus1991ster #355664 Wz-120 lövedéke pattan az Rhm-borsigon. Szargamingra már nem lehet mit mondani. -
#355663 az RNG-t nem mindenkinek nerfelték?
fossal harcoltam volna egy T30 ellen, neki látszott a kupolája, nekem a ház takarta a békaszemet, csak a kisebbik kis kupola látszott
3X lőttem mellé full becélozva, ő viszont 3X eltalálta azt a kis lófaszt a fos tetején
hol itt az igazság?
-
András77 #355662 Ez a rész tényleg döbbenet. A jobb rádió, jobb spotolást jelenthet, de semmi konkrétum egyébként.
"An increased Signal Range value, in turn, may allow the vehicle to detect enemies at greater distances during game play, making the player more competitive against opponents and resulting in an enhanced gameplay experience for that player."
Pont ezen filóztam pár napja, hogy totál fölösleges az is3-ra már a középső rádiót is kifejleszteni, mert egyszerűen eddig egyetlen csatámban sem volt szükség jobbra, mint az alap. Jó, mondjuk az is3 nem is spotter tank, úgyhogy l.szarom, de pl egy light tankon ezek szerint érdemes a rádió hatótávolságát is erősíteni, amúgy sincs sok értelmes képessége a rádiósnak.
Elég érdekesek ezek a dolgok és egészen biztosan a jéghegy csúcsa csak. Én biztos vagyok abban is, hogy az RNG is megpiszkálják a csatán belül, de ez csak megérzés, addig esetleg, amíg ez is ki nem jön szabadalomban, mint a noob protection része, azaz hogyan juttasuk minél több sikerélményhez a gyenge játékosokat olyan módon, hogy elkerüljük a p2w látszatát, azaz ne riasszunk el tömegeket a játéktól. -
Kronos79 #355661 Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy gyárilag került feljebb a csík. A captureBar.xc lenne szerintem a fájl, de abban nincs pozíció változtatási lehetőség. -
András77 #355660 A noob protection, de ez napnál világosabb volt, ezt pofázta mindenki, hogy nem így működik a vegytiszta véletlen eloszlás.
Aztán jöttek a WG fun boyok és leugattak mindenkit, meg összeesküvés elméleteknek hívták ezeket.
Pechjükre, mert most a WG kiadta szabadalomban is, köszönjük AW, mert feltételezem a szándék az volt, hogy a konkurrencia ne csinálhasson hasonlót. Persze az alap kérdés, hogy kell-e ez, de ha úgy közelítem meg, hogy a vérpista fizetési szándéka erősebb, ha nyer is néha csatát, akkor könnyebb megérteni, hogy miért van rá szükség.
Az meg, hogy az ember sorozatban, sz.p? Hol érdekli őket? -
técs #355659 Érdekes még a végén kiderül , hogy csak igazuk van a konteó hívőknek az RNG befolyásolásával , meg a többi mocskos trükkel kapcsolatban.... -
ikarus44 #355658 Tudja azt már valaki esetleg, hogy melyik MOD okozza azt a problémát dominationban, hogy miután kilőtték az első tankomat (amivel a csatába léptem), és mikor visszalépnék akkor nem rajzolja ki a tankot és nem is tudok mozogni? -
#355657 Az XVM bugos vagy a fostos kliensük? Mondjuk, ha az xvm lenne a ludas, akkor legalább az utóbbi hármat mutatná, de azt sem. Lehet nem is bug, hanem csak átvariálták és nem szóltak róla.
Ja am kösz a cuccot ;) Sajnos még nem volt időm megnézni/beleépíteni a configomba. Patch óta nem igazán volt kedvem ehhez a mod témához, főleg mert az egyik alapmodom (loca féle dmg panel) még nincs frissítve, legalábbis az egyes verzió, amit én használok. Ma kezdtem csak el a "tortúrát", de máris akadt egy gondom. A foglalási csík túl fent van (feljebb, mint eddig) és így a Teamhppools teljesen letakarja. Szal, most vhogy lejjebb kell raknom, csak még nem tudom ezt melyik .xc fájlban tudom állítani.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.03. 21:41:09 -
mordawn #355656 Senkinél sem, ez egy új bug. -
#355655 XVM csak nálam nem mutatja a battle results képernyőn a damaget meg a spot dmg-et? XP-t, kreditet és találati arányt se mutat, pedig az asszem nem is XVM feature. -
#355654 Erről volt már szó?
Statuson nem láttam. -
AlucardHuN #355653 Bár az összes artista is ebben tolná napi 24-ben. Egyébként így legalább jókat röhögök, mikor mindent beleadva akarják az AMX hasát beütni. -
lexlutor #355652 eddig csak a kitarto felhuyleknek lehetett t10e, mostmar az osszesnek. kielvezik... -
AlucardHuN #355651 Hát emberek, komolyan beszarok egyeseken:D Domination-ben megyek AMX 50B-vel, ellenséges t110E5 meglő, hallom sziszeg a lövés... megnéztem, és a barom állat a test frontját lőtte. Nem tudtam hogy sírjak e vagy nevessek:D Ennyire hülye valaki nem lehet.