418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Arty-val nem adja a Pascucci-t.
  • joe662
    Nekem olyanok nem voltak
    Most irt rám az egyik:
    Better uninstall red ball noob
    Az meg mi lehet
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.05. 15:13:00
  • Angelus1991ster
    Nekem ez normális csapattársakon múlott, hogy meglett.
  • joe662
    És végre
    Sok 100k kredit árán+a szemem néha majdnem kifolyt,de meglett
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amúgy majdnem pasucci lett mert az m53-55be 371et sikerült csak

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.05. 15:04:57
  • Angelus1991ster
    "élvezzék" - gondolom ezt röhögve írtad:D
    Persze, ilyen wow-os , árkádos az egész játék. Ahol a sebzéspontok ugyanugy felröppenek, mint amikor mmorpg-ben karakterrel ellent írtasz.
    Hiányos interaktív harchármű enciklopédiának tartom a WoT-ot.
  • walert
    Van benne ráció, mert olyan a játék, mintha a game editorok valamiért bosszút akarnának a fejlesztőkön állni. Állandóan bugos, mindent újra elcsesznek, ami korábban jó volt, most itt ez is, hogy nem írja ki a crew XP-ket, ami eddig legalább ment. Csomó szellemtank, szellemgolyó, irreális RNG-k.

Valóban az az ember érzése, hogy a game editorok szándékosan akarnak elégtételt venni a tulajdonoson. Lehet közmunkások és a pénzt sajnálja tőlük a WG vagy valóban szibériában dolgoznak. Egy biztos ! Ők nem játszanak a WOT-tal
  • walert
    Álljunk csak meg. Mit jelent, hogy az akkori helyzetet ? Elvileg a Wot nem a II.világháborúra korlátozódik, tankjai ma már jelentős része utána készült vagy fiktív. Ok, azt megértem, hogy oda vissza húzogatás nem volt akkor, de olyan gyors manőverek sem persze, mint itt, azonban a játéknak az a lényege, hogy a kellemetlen dolgokat amik a valóságban voltak, kivegye és olyan a valóságban nem létező játékmechanikai elemekkel tarkítsák a játékot, hogy a játékosok élvezzék és képesek legyenek az önnálló stílusukat fejlesztve sikereket és élvezetet elérni.
  • Angelus1991ster
    Fejlesztők jórésze valszeg egy sufniban láncraverve dolgozik Szibériában vagy Pripaty-mocsárvidéken. pár romos irodaházban. SerB az tagja még a wg-nek? storm ahogy a neve is jelzi egy " vihar."
  • walert
    A videoból lemaradt, hogy a CINKELÉS után jött a LINCSELÉS !

SerB-t és Stormot ide, de kezdjük a game editorokkal.
  • Angelus1991ster
    De a WT-ben pont az akkori helyzeteket akarják szimulálni. Rendszeres cicaharc ami van a WoT-ban is, az a valóságban ritka volt.
  • Angelus1991ster
    Legalább azt megváltoztathatták volna, hogy ha az elsődleges megvan. Akkor javításkor csak elég a másodlagost teljesíteni.
    Nem , ehelyett jöjjön a gyomorideg és a "cinkelt" mm.
  • walert
    Engem az zavar a környezeti tényezőkben, hogy gyakorlatilag egy teljesen dzsungeles tájon gázólsz egész játék alatt, még a városi pályák is olyanok, hogy javarészt dzsungel borítja, némi betonsikátórral. Szerintem a Wotban pont az a jó, hogy a környezeti zavaró tényezőket ki tudta iktatni, úgy hogy ettől még érzed, hogy benne van a játékban, csak nem zavarja az játszhatóságot. Nincsen olyan pálya a WT-ben mint Himmelsdorf pl, ez zavar. A másik gond az, hogy hatalmasak a mapok. Nem akarok perceket egy-egy ellenfél után futkosni. A WoTban gyakorlatilag azonnal küzdhetsz, nincs holtidő, ami szintén jobb. A tankok driftelése pedig bórzasztó

repülésre nem vágyok, de azt teljesen jól eltalálta a WT. ez fix.
  • Angelus1991ster
    CINKELÉS! Bejelentem , hogy ez a játék (WoT) meg van buherálva!
  • Mardel
    Én ezekena videókon szoktam csodálkozni.

Ilyen lézerágyút hol lehet kérni az fcmre?

Itt még jó formán ki sem várja a beszűkülést és sebez én meg teljesen beszűkült célkereszttel is szívok ennéla tanknál.

Volt hogy 30 kilőtt lövedékből talált és sebzett kb. 16.
  • tigrincses
    Leírtam, alkalmazkodni tudni kell, csak az válhat jobb tankossá, ilyen a környezeti tényezők hatása, WT-nél élethűbb ezért nehezebb is hozzá idomulni ,bár akit ez nem zavar mert közel áll a természet hozzá annak ez is menni fog. Kockáknak és persze a pontgyűjtőknek ez nem fekszik annyira.... ők a előre behatárolt célokhoz szoktak, nem azokhoz akiket fel kell kutatni. Gépfegyvernek is értelme van, egyedül a 7-es gomb lenyomásával és a több mint fél perces repülési engedéllyel van némi gubanc , aki közben repülni is akar az jobb ha előbb biztonságba helyezi a járművét, tankot) nehogy visszatérve ki legyen lövetve... csapattársra nem tudsz lőni random csatában, ezt a wot is elsajátíthatná, nem lenne annyi büntetés.. viszont a remek megoldás hogy a szimulátor részben már ez a funkció nincs benne, a bombázókkal meg egyértelmű , vigyázni kell, eleinte sokszor felrobbantottak de már könnyebben ki tudom kerülni a bombatalálatokat. Jobb ,jobb .jobb és egy valamiben rosszabb, tény egészében jobb mint a Wot, némi eltérések kinek mi jön be , ide -vagy oda húzza az illetőt de WoTban a csapatjátékra építenek. Igen az fejlettebb mint WT-ben. Talán a cél is ez már, szakasz-század ,chat, egyszerűbb, de aki élethűbb tankcsatát akar annak ez másfajta izgalmakat generál ... annak csak ajánlani lehet a Warthundert. Repülős részhez ajánlok egy könyvet, már aki kedveli a Messert...: A legyőzhetetlen Messerschmitt Kurt Rieder . Előbb olvassátok el aztán nyomjátok a WT-t. :)
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.06.05. 13:30:44
  • Pityu0
    De mire nem?
  • walert
    Én azt nem szeretem a WT ground forcesben a tankos részben, hogy kb 3-5 percet kell a dzsungelban szlalomozni a tankkal míg egy ellenfélre találunk és a tank is meglehetősen életszerűtlenül driftel. A Wotban a környezet lombozatát jól le tudták egyszerűsíteni, hogy a tank látható maradjon és hogy ne zavarjon a sok giz-gaz. Nem tetszik továbbá, hogy nincs HP-sem, így szinte a randomon, szerencsén múlik egy kill.

Vettem high tier prem tankot, hát top szinten nem is látod az ellenfeled, sniperkedik mindenki mindenféle tankkal. Egég bizarr szerintem a WT gf-es. Ellenben a WT repülős része kiváló, bár én a repülőket nem kedvelem, így azzal sem játszom.
  • mordawn
    Ment a válasz :)
  • András77
    Nem gondoltam volna, hogy pont a protoval lesz meg a ht-15. 1 vs 6-7 szituációban (mert maradt ugyan egy arl44 csapattársam, de csak biodíszletnek). Sajnos a csatát nem tudtam lehozni.

• tigrincses
    Igen ,jobb a Warthunder, szimulátor része különösen. Élethűbb, szebb grafikája van és még ki sincs forrva.... nekem jobban fekszik, igaz a tankos része. A repülős verzióval kezdtem , eleinte jobban is feküdt de mára már erősebb a mezőny mint volt , tankosnál viszont semmi változás, igen sok a " bénás" játékos ha úgy vesszük látszik hogy Wot-hoz szoktak! Türelmetlenek vagy épp nem mernek támadni mert ott egy lövésnek is döntő szerepe van ,nem úgy mint az elkényelmesedett Wot-nál. Néha röhögök is magamban ,mennyi a figyelmetlen manusz . :) aztán kiszedem őket és megyek tova... viszont engem is értek már meglepetések, élethűbb na, ennyi az egész... Repülős részhez meg gyakorolni kell, ennyi a recept, mivel könnyen kizökkentheti az embert ha sokat nyomja tankkal mint repülővel, elszokhat az illető, hisz teljesen más reflexet és taktikát kíván meg mindkét harceszköz... hajókkal nem tudom mi lesz, érdekes lesz ha bevezetik. Viszont aki szórakozni akar az nyomja WoT-al! :)
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.06.05. 13:06:59
  • Tarathiel2
  • tigrincses
    kösz, rendes tőled hogy válaszolsz, ilyen egy igazi fórumozó! :)
  • tigrincses
    böffffffffffff, pfff,, engem legalább kedvelnek a nők , é s téged?
  • walert
    Egy új játékmódban használható csak. ideiglenesen kapod csupánmeg, viszont a legénység amit kifejlesztesz a skillek tekintetében a tied marad. Olvas utána a domination játékmódnak. Most érdemes lesz játszani a wottal. Lesz pár órás megemelt Xp-k is.
  • TOMSILENT
    Te még élsz? Nem akarsz kihalni?
  • Tarathiel2
    Á nem hiszem, olyan csodálatos köröket ment az E-100-zal, hogy a bokám lefostam örömömben, hát még a csapattársai!
  • popey8
    Küldtem privit.
  • lammaer
    Sztem az új patch resetelte a garázsban a tier filtert, eddig ki volt neki véve a Tier X és nem láta őket... :)
  • Master91
    Ajándék amiért War Thunder helyett WoT-ot indítottál.
    a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)
  • voivod32
    És a következő... Persze, amikor meglátják a wn8-amat,(1042) elhordanak minden fasz tomatónak, nehéz elhinni, hogy állandóan ilyen "csapatok" részét képezem...

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.05. 11:00:04
  • Tarathiel2
    Ezzel jutalmazza a WG, hogy odatetted a vasat és képben volt a tehetséged. Senki más nem kapott, ez csak a tiéd.
  • Simulacrum
    Elég régóta játszom már a játékkal, de ennyi szellemlövedékre nem emlékszem régről. Illetve nagyon sokszor késik a célkereszt, gondolom ez meg laghiba. Vagy a szerverekkel van valami vagy a patchek romlanak.
  • voivod32
    Azért, ez a helyezés , ezzel a sebzéssel, elmond néhány dolgot a "csapatról". Összesen lőttem 3 lánctalpat. Ez jellemző képet fest az utóbbi napok szériájáról is.
  • walert
    Már előre örülök
  • András77
    Az LT-6 legegyszerűbb megoldása. Megfelelt volna az obj260 szintnek is (a wte100-t, a jagdtigert meg az egyik artyt biztosan az én spotom után lőtték ki, de lehet még többet is, de 3kell az obj260 lt-6 küldetéshez meg 8 tankon spot sebzés), de most csak 6 tankon kellett spot sebzést elérnem.

Pár dologra kell odafigyelni, egyrészt úgy beállni a spot bokorba, hogy körkörös takarást nyújtson, nem lőni (mint az idióta t54 mellettem), a harmadik viszont egy trükk, ha több scout megy egy helyre, ami gyakori mostanában, akkor mindig annak számolja a rendszer a spotot (nem a spot sebzést, hanem hogy ki látja meg elsőnek), aki előbbre van, elég 1m is, csak egy picit előbbre legyünk. Mondjuk ez pont nem kell az LT-6-hoz, de vannak olyan küldetések, ahol nekem kell spotolni/először észrevenni az ellenfelet, ilyenkor erre figyelni kell. Látható is, hogy több tankot az t54light spotolt fel, mert az orra előbbre volt, mint nekem, aztán előbbre gurultam kicsit, utána már én spotoltam.

IM LT-6 megoldása

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.05. 10:17:51
  • mordawn
    Ezt én is meg tudom erősíteni, ilyen nálam is volt. Ha jól emlékszem, ezek az SPG-6 és 7 voltak. Korábban már teljesítettem őket, a patch érkezésével meg visszaváltottak nem teljesítettbe. Miután újra kiixeltem őket, a rewardokat mégegyszer megadta.
  • tigrincses
    AMX ,T110 ,MEG OBJECT .. miért kaptam 3 tizes tankot??? Warthunderen vagyok mostanság ,gondoltam felnézek a WoT-ra mert rég voltam.... mentem is 2 csatát KT-vel meg is nyertük... utána látom hogy a garázsban van 3 új tizes tank.. ,miért és meddig azt nem tudom , nem láttam sehol erről infót.
  • András77
    Akkor milyen boldog leszel, ha kapsz mellé szop.ágat is csak, hogy kevesebb xp-t lehessen bezsákolni.
  • walert
    A legjobb, ha írsz a supportnak mellékelve a screenshotot. Kíváncsi vagyok megértik-e a problémát és hogy mit írnak vissza. Nem az erősségük a szövegértelmezés, ez a tapasztalatom.
  • walert
    Ja igen. 5%-ot a kicsivel, 10% a közepessel és 15%-ot a nagy csomaggal 2-órán át. Hát k*rva boldog vagyok !