World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami olyasmit is rebesgettek, hogy token-t kapunk, ha megvan az FV. Szerintem az is ilyen minden nemzettel grindelős lesz, mint az IS-6/WZ-111, csak ha megvan a X-es FV, akkor az angol token-t automatikusan megkapod - 1gyel kevesebb nemzet. Bár reménykedem, hogy ennél nagyobb előnyt fogunk kapni (már akinek megvan).

A wg politikáját ismerve, mindenki használhatná mondjuk meccsenként 1x, goldért és nem goldért is beszerezhető lenne, csak mondjuk a prémium játékosok légicsapása sebez is a többieké meg csak simán mellémenne vagy csak besárgítaná a láncot... World of Premium Noobs!

Nem baj, csak a WG politikáját ismerve, ez úgy lenne, hogy aki elég goldot fizet, annak lehet. Nem pedig a saját HP-dat sebezd le elv szerint működne. Mert hát a az a 99% egy jelentős része bizony sok aranyat áldozna rá.
fsb1000
Pont azért írtam.
ja... és artyk sem használhatnák, mert azokkal könnyedén elérhető a saját HP mennyiség sebzésben.
.
R3nton: jah.. majd jön a varacskosdisznó.... Sajna már rég nincs II.VH-s fillingje a játéknak.
Én mondjuk szívesen látnék az artykon embereket is, akiket jól le lehetne géppuskázni.
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.13. 15:09:07

lol kill streak, mint COD-ban, jön a helikopter xd 😄
És az olyan nagy baj? 😊

Oh, ezek Tier Xek, akkor engem nem érintenek 😊

Elérni a saját HP-t sebzésben? Akkor a játékosok 99% nem használhatná ezt.
fsb1000
A konkurenciánál bevezették már (nem mostanában) , lehet ez is megsürgette a dolgot.
Kipróbálnám randomban is... mondjuk ha sebzésben eléred a saját HP-d, akkor kapsz egy légicsapás lehetőséget.

Elméletileg 2014 végén le kellett volna cserélni az FV215b-t és az FV4202-t a Chieftain Mk2-re és a Centurion Action X-re (tehát fél éven belül sor kerül rá). De mivel az FV medből nyolcas prémet csinálnak, feltámadt a találgatás, hogy akiknek eddig megvolt, megkapják-e ingyen a prém változatot. Na most ez a bejelentés fél éve volt, a WG azóta sem hajlandó megmondani, hogy hogy lesz ez. Mindenki megkapja, senki nem kapja meg, küldetés lesz a megszerzésére, satöbbi. Azt mondják, még nem tudják. Höhh. Jó volt.
Mi ez az FVs prém dolog?

Sunsetjoy
Képzeld, mi lett volna, ha a randomba kerül bele, nem az SH-ba...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tök poén. Ez a tüzérségi csapás, még a éles megjelenés előtt már felmerült ötletként a WG-nél. Emlékszem erre. És pikk-pakk máris supertest fázisban van. Hát tényleg nagyon sietnek betenni az új ötleteiket a fiúk. Alig pár évbe telik.
Mondjuk ahhoz, hogy a lövegpajzsot találják el azon a disznóólnyi tornyon eddig is nagy szerencse kellett.
#341722 #341723

Hát ez az... Mert az E100 olyan OP, hogy ezekre a változtatásokra nagyon nagy szükség volt... Kíváncsi vagyok, hogy az IS-eket is hasonlóan negatív irányba változtatják-e majd meg.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az a baj hogy ez alapján nem csak a frontja kapott nerfet , hanem a lövegpajzs is fele akkora lett.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.01.13. 12:37:15
Nem az a baj, hanem hogy a "csík" a tetején magasabb lett. Közelharcban már így is szét lehetett őket szívatni ott egy pontosabb ágyúval.
Ez is egy szempont.
Kíváncsi leszek a perszónás missziók fordításaira.

T55A NDK tank nem is rossz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tegnap bekerültek a supertestbe az erődítmény csatákban a későbbiekben használható fogyóeszközök. Az első amiket teszteltek a Légicsapás és a Tüzérségi támadás voltak.

Jelenlegi formájában a tüzérségi támadás megafail, mivel totális pusztítást képes végezni a térkép kijelölt régiójában, teljesen lebénítva vagy elpusztítva az ott lévő tankokat. Ezt jelenleg azzal kompenzálják, hogy a támadás előtt 4-5 másodperccel egy figyelmeztetést kap annak tényéről a jövendő áldozat. A légicsapás még ennél is mókásabb. Alapvetően egy HEAT lőszerekkel történő szőnyegbombázás.

A superteszterek általános véleménye szerint ezen fogyóeszköz nagyon megnehezítik majd a nehéz és szupernehéz járművek életet és a közepes tankok irányába kényszerítik majd a játékosokat, csapatokat (mivel ezek még időben elhagyhatják a felperzselendő zónát).

YOLO
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.01.13. 12:10:25
Meg mintha az lfp is jobban döntött lenne... na majd meglátjuk...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sunsetjoy
Pl. én t8-as "prémet" pénzfarm miatt szeretnék, ha ezt nem adja, akkor nem dolgozok érte.
Nincs egy T8-as prémtankom sem amúgy (az első ingyenesről, a T34-ről lemaradtam, talán ha FV az lesz, akkor az az első).

Amúgy meg olyan ágnak álljon neki az ember, amit nem csinált a fő accountján? Annak van valami oka, hogy nem csinálta az illető, pl. nem hozzá való stílus, tankok, arckaparó grind. Most miért kellene olyanon végigmenni, amitől a rendes accountján is hidegrázást kapna? Ezt nem gondoltad át szerintem 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

a képekből ítélve az a nerfelt rész extrém mód döntött, kb auto bounce.
Forolto
isten ments.😛
Még van egy FV kihúzásom,hogy hátha megkapjuk prem tankként és kezdődik a személyes küldetések.Igy hogy nincs klánom még mindig sokat játszom a wottal.

Na ne már. Azt az egy dolgot is elveszik tőle, amire hagyatkozni tudok? Remélem nem fogja minden szar áthugyozni...

Tono34
Pedig nem volt rossz az amcsi vonal. Jó kis tankok vannak ott 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsb1000
Kitartó vagy.... még egy amcsi vonalat nem húznál ki (t8-t9-t10)? 2500 goldos ajándékkal tudnám megköszönni.

E100-ban nekem fele/fele arányban van az ap/gold, de többnyire csak az ap-t használom, és úgy érzem, hogy az esetek többségében az is elég, csak gyenge pontokat kell lőni. Aranyat csak vészhelyzet esetében lövök. Amúgy E100-al mennyi lenne az ideális átlagsebzés? vBAddict-on ha jól nézem akkor 1866,85 az átlagsebzés vele, bár gondolom ezt a sok noob lehúzza rendesen.

én pont ezért nem álltam neki, nem volt kedvem kigrindelni egy 10-est, pedig én prémmel csináltam volna, ha csináltam volna. Prém nélkül halál.
Forolto
én megcsinálom.Már az m103-asnál járok,még az ágyu és a motor van hátra és célegyenes.Egy olyan tankom lesz amit kevesen csinálnak meg.Inkább ez,mint az a szutyok WZ-111.

Ennyit arról, hogy, ha elrejted az alját, akkor még használható is valamire ez a szar...
9.6 HD modell változások, E-110 frontját jól benerfelték.... bár eléggé jól meg van döntve az a rész, na majd meglátjuk.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.13. 11:18:55

WoT: Nishizumi77

+1, néha nagyon hasznos tud lenni az autoaim.

KV-1 témához: én is próbáltam mindkét ágyút. Nekem is a troll jött be HE-vel 😊 Megvettem múltkor a KV-1S-t is, hogy megszerezzem vele az Ace Tanker-t tier 5-ként, mert a 6-osról átszállt a KV-85-re. Arra is a trollt tettem fel, 4 kör elég is volt hozzá, hogy meg legyen vele. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Az e100-al a T2 T3 T4 találkozásánál találtam el. Egyébként ezeknek az eff. armor vastagságnak nem sok köze van a valósághoz. Az E100-t is tul képpen csak olyan szögből lövik be250 pen körüli ágyúkkal, ami a tank inspector szerint 300mm+ eff védelme van vagy az oldalköpeny esetében alapból autobounce.
Kupola se olyan gyenge a T29-el belőni.. T1- T2-t kéne eltalálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.13. 11:09:36
fsb1000
Azt hiszem már minden ágat megcsináltam, amire képes voltam. 12db T10esem van.
Amihez eddig se volt kedvem/tehetségem, azzal csak szenvednék a t10-huzó accommal is.
Pl artykkal. Megrekedtem t9-ben. Kinai japán nem tetszett már az elején.
Az amcsi Heavy a legkönnyebb ág, ezért választottam.

Volt pár trollplatoon, behozták a tier7-es csapattársukat, azok is áthugyozták a kupolát. Ekkor döntöttem el , hogy eladom.
fsb1000
áhhh... még 450.000 XP kell.Prém nélkül átlagosan 450XP-s köröket futok. Az 1000 csata, Ha naponta 2-3 kört megyek a 2x-ezés miatt akkor az 1 év.
Prémmel 700 xp meg van, ha oda figyelek. Ha napi 25 csatát megyek, akkor 1 hónap alatt megvan.
Nade nem azért játszom, hogy dolgozzak egy acc-on. napi 3 óra meló.

Izé, persze hogy kupola volt, csak elírtam. Közvetlen közelről-a 2 tank összeért- lőttem meg 2x a parancs. kupolát-mindkétx pattant.
Csak hogy ne legyen egyszerű az életed, én trollgunnal használom a KV1-et.
Nincs is annál szebb dolog, amikor gurulsz előre top tankként a monstrumoddal é s a csapatod meg az ellenfél csak azt látja hogy oneshotolsz mindent sorba ami szembe jön 😊 Na jó, lehet az ellenséges toptankba 2-3 lövés is kell 😊

Persze igazából próbáld ki mindkettőt és nézd meg mi jön be jobban. Két teljesen különböző játékmenetet hoz ki ugyanabból a tankból és sztem egyéni ízlés kérdése hogy kinek mi jön be.

popey8
Én is pontosan így szoktam alkalmazni az autoaimet, meg persze legtöbbször körbetáncolásnál😊 Vicces olvasni az ilyen estek után az "anyázásokat". általában nem értik a tomatók, h miért lőttem őket ki 0 célzás nélkül, éppen csak kibújva a fedezékből. Folyton lecheatereznek emiatt😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha egyszer elkezdted és belefecöltél ennyit , akkor csináld meg vagy ne csináld. Eleve olyan ágnak állj neki amit a fő accodon még nem csináltál.
Most az +50% kredites dolog annyira zavaró?

Legegyszerűbb az artyzás😄

angelus1991ster.blogspot.hu

duplázgasd szerintem, egyszer meglesz, ha meglesz...
fsb1000
Köszi! Azt hiszem még időben szóltatok.
.
Mit csináljak a kis accommal (t29 + 2x t5 prémtan)? Időt már nem tennék bele.

Reward tank. A prémium tank creditfarmolásra van, a reward tank, csak a többi előnyét élvezi
Múltkor volt szó az autoaimról, meg hogy nem szívesen használod. Nézd meg a replayt, hogy még egy ilyen lassabban szűkülő, közepesen pontos ágyúnál is milyen jól adja. Löwét autoaimoltam snapshootokkal. Amúgy a kör maga semmi különös, egy közepes kör.

replay

És gondold el, ha ilyen ágyúval így adja, akkor egy t-62a-val, vagy leo1-el miket lehet művelni autoaimmal!
az ÖSSZES putris TD modot használ, ezért lő kurva pontosan...

Miért nem bannolják a pics@ba ezeket a cigányokat...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zegi Norbi HUN
Csak legénységet tudsz vele képezni, pénzt nem hoz jobban, mint bármelyik tier8as med.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Forolto
The Т95Е2 is a unique tank and it gives the following bonuses:

50% more crew experience
The option to assign crew members from the same vehicle type without any penalties or retraining
The option to accelerate crew training beginning with the first battle

Ezek alapján ez prémium tank.Max nem kreditfarmolásra használható.

fsb1000
Itt még azt írják, hogy t8 premium tank a T95E2: Link
Honan lehet tudni, hogy nem prémium tank és csak a legénységi +50%-ot adja meg?

Ha eddig még nem váltottál email címet, akkor igen (elvileg egyszeri lehetőség). Írni kell egy ticket-et a supportnak, hogy nem tudsz hozzáférni egyikhez sem, ezért szeretnéd, ha megváltoztatnák. Amiket tutira be fognak kérni: regisztráció helye (település), időpontja, internetszolgáltatód neve regisztrációkor és az új email cím. Ezután még kérni fognak néhány igazolást korábbi befizetésről (screenshot vagy számlakivonat). Ha ezeket megadod nekik, akkor meg fogják változtatni, illetve törlik a mobilszámot az accountról.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png