418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Vicc , hogy a HT-15 ehhez képest gyerekjáték. Gondolom replay nem készűt.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 13:14:21
  • Lunki88
    Mindenki azt mondja hogy a VK Bélával egyszerű ez a küldi, de én itt is vért izzadtam mire sikerült. :)
  • Angelus1991ster
    Igaz ami igaz, a nyugati országokban meg miért fizessenek többet, csak mert náluk 1,5-2-ször vagy 9-szer nagyobb a gdp. ( kivéve az NA-sok, azoknak kivan nyalva a seggük )
  • Angelus1991ster
    Ebben az esetben meg főleg igaz. Egy aránylag jól megrajzolt 3D-s modellt veszel egy oldalnyi kódsorral. Valóságban ezekért egy kis 1/72 vagy 1/50-es makettet kapsz. Persze az ilyen 10-50-100 eurós dolgok egy nyugat-európai országban ( Benelux, Németország és Anglia főleg) nem negy árak.
    Gyűzelem napjának tankjait is épp ezért nem vettem meg. Churchill III és pár tier 5-6-os prémium tank éri meg akcióban.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 12:25:27
  • yossarianHUN
    Az egyik legrégibb üzleti fogás, nem véletlen, hogy a kettőt fizet hármat vihet akcióknál is tolonganak a népek, még ha nincs is szükségük rá.
  • Toweliee
    Igen ez a kényszerített árukapcsolás szerintem is baromság, de valami miatt mégis ezt csinálják, valószínű megéri nekik.
  • András77
    Ezek a shopos bajnokok csomagjai hiába jó ár/érték arányosak, ha a kifizetendő összeg qrva magas. Nekem eddig a Rudy volt a legnagyobb beruházás, de el is költöttem rá a WoT pénzemet az őszig kb. Ilyen 15e forintos meg még drágább csomagok nem tudom kinek készülnek, de én sajnos nem vagyok a célközönség.

A phaszért nem lehet adni csak simán a tankot, miért kell mindig csomagban rátukmálni az emberre?
  • Angelus1991ster
    Megint berúgott a téképszerkesztős wg-s.
  • vasasgabri
    Sikerült a tank ász az IS-el. Mondjuk ezzel azért nem olyan nehéz.
    Is ász
  • yossarianHUN
    Készül a nemzeti konzultáció az artyról :D
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.27. 11:17:13
  • rolo1989
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nem rég kezdtem el játszani a Wot-tal és mára egy érdekes hibaüzenet kaptam amikor megpróbáltam fejleszteni: " Hiba: Szerver hiba a T-28 as jármű kifejlesztése közben. Próbáld később " semmi sem nem enged fejleszteni illetve a játék elején kiírja h egyenleglekérdezés folyamatban (arany és szabad tap pontok ) nem kérdezi le végül csak ki van húzva -- arany -- szabad tap pont.
  • Angelus1991ster
    Napokban beszélt B2-es tank most megvehető , ahogyan a KV-5, T-34-85M és BT-SV is megszerezhető.

This package contains:
    Pz.Kpfw. B2 740 (f), German Tier IV heavy tank - bonus; 1 Garage Slot - bonus;
    Gold: 14,500.

15,601.63 Ft (49.99 EUR)
  • voivod32
    Kösz! Természetesen mára berendeltek délutánra dolgozni! A kurva életbe!
  • Caliph
    mert egész hétvégén valami tankfeszt miatt 2x szorzó van az összes nyert csatára
  • Angelus1991ster
    2x-es XP MINDEN győztes csata után- WoT MP-n ez van írva. Vagyis nem legénységi xp duplázódik csak meg. Na ez pont fasza :D Engem is meglepett.

http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2269-hetvegi-ajanlat-6-27-30
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 10:44:49
  • voivod32
    Ezt nem értem. Ha egyszer győztem a chi-Ha-val, akkor miért van rajta még mindig a 2x-ező?!
  • Count Adyn
  • TiborTamas
    Nincs mit.
  • yossarianHUN
    Nekem 150-es rémlik, de szerintem napokon belül lerántják róla a leplet a Status Report-on.
  • Angelus1991ster
    Gagyi! Nincs rajta 2 db 75 mm-s löveggel ellátott torony.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.27. 01:10:11
  • AlucardHuN
    Azt tudni mekkora a löveg? Lehet régebben volt írva, nekem valami 155-ös hajóágyú rémlik.
  • yossarianHUN
    A T10 japó heavy

Ennek már egy árnyalatnyival emberibb formája van az ocsmány kistesóinál, de ha az a közel függőleges rész a frontján nem lesz 250 mm, vagy több, akkor gyakorlatilag csemege lesz.
  • walert
    Igen. Egyébként én is arra gondoltam, hogy sok sipákolás végett nem írják ki a pennerfet és papíron marad a penje, de az RNG megbabrálásával meg más tulajdonság későbbi fokozatos lenerfelésével (célzásidő, lövedéksebeség stb) végül ugyanazt elérik, mint ezzel a pennerfel akartak és olyan lesz mint a WT E 100, ami az elején OP volt, most meg a fele jó ha betalál.

Aztán mindent ráfognak az RNG-re
  • András77
    Az biztos, hogy nagy háborgás lesz belőle, annyit mondtak, hogy ez még csak teszt, de már másodszor futnak neki, egészen biztosan meglépnek majd valamit, ha máshogy nem, akkor "lopakodó" módban, mondjuk szétb.sszák a szórását még jobban.

Ha meglépik a nerfet, akkor sem biztos, hogy mi lesz a pontos hatása, de több aranyat kell használni, mint most (most kb 5% aranyat használok, jellemzően páncélos dög ellen és csak akkor ha a csata múlhat rajta).

Mondjuk ha azt nézem, hogy a t54-obj430ii tankoknak 201-219 penje van és szerintem arany nélkül is egész jól el lehet lenni velük, persze kell aranyat használni bizonyos helyzetekben, de nem vészesen sokat. Ehhez képest egy tier10 mednek valamivel jobb átütése marad(na), szóval talán annyira nem tragikus a helyzet, de nehéz előre bármit is mondani.

Mondjuk mindentől függetlenül a T25 marad a nerf után is egy nagyon jó prém tank, ezt nem fogja érinteni, csak azért írtam, hogy a legénység képzés esetleg nem lesz érdekes, ha nagyon lerontják a medeket (de talán nem teljesen hülyék). Szórakozni is előveszem, de fontos a gyengeségeit skillel, modulokkal és fogyóeszközzel (prém benya, féláron 2,5e) feljavítani. Abszolút egy szinten van a tier5 normál med tankokkal és ahogy mondtam meglepően jól termeli a kreditet. Ha van churchill iii-d, ahhoz képest szerintem egy szinttel jobb és akkor azt még nem is vettem figyelembe, hogy a churchill iii nagyon igényli az aranyat, a t25 annyira nem, persze lehet lőni vele, mert kitermeli azt is, de nem igényli annyira, elég jó az ágyúja, jó a gun dep, jól használható.
  • walert
    Köszi a tippeket a Churchill II megvan meg az Excelsior is. Most a legújabb teszt szerveren már visszaállították a peneket az eredeti értékre, tehát ha jól értem : a sok panaszra, kihagyják a pennerfet? Visszavonja a WG? Hiszen elvben ez a test a következő patchet mutatja és ebben most már régi penek vannak.

Stormi nyilatkozott valamit erről, azontúl hogy 37 éves, aglegény és várja a Falout5-öt?
  • Angelus1991ster
    Churchill III.
    Tierlimites, halálosztó Churchminátor III.
  • András77
    A t25 kiemelkedik. Meglepően jó a kredit hozama és 2 német med ágat is tud támogatni legénység fejlesztés szempontjából.

Az egyetlen de, hogy jön majd a nagy med átütés nerf és ki tudja mennyire lesznek használhatóak utána
  • walert
    Most hogy 50%-os leárazás van. Melyik prém tankot ajánlanátok megvenni ? Tier 5-ösök közül? 6-7-eseket megérné 30%-al olcsóbban melyiket?
  • walert
    És akinek megvan a Tog, annak aranyban adja az árát és ad egy garázshelyet, amit egy hét múlve visszavesz meg azt amit az aranyból vettem ?
  • András77
    hétvége

Nehezen akarom elhinni, de a garázshelyet úgy néz ki megkapjuk. Mondjuk azt az esetet nem írja külön, hogy mi van akkor, ha már megvan a tog2, de logikusan akkor is jár a garázshely.

A legjobb dolog viszont, hogy a felszerelés/modulok 50% akcióban lesz, jó pár millát el fogok költeni.
  • AlucardHuN
    Hihetetlen de úgy tűnik elfogadta, köszönöm szépen még egyszer.
  • AlucardHuN
    Köszönöm, megjött! Reménykedem, sajnos én a Military Fesztivál alatt kaptam egy kártyát de lejárt... fura.
  • TiborTamas
    Gondoltam az 500 gold többet ér, mint a Pz S35. :) Elküldtem. Remélem még felhasználható, mert már nem tudom, mióta őrizgetem.
  • AlucardHuN
    Egyet elkérnék:)
  • TiborTamas
    Igen, csak új accounthoz jó.
  • oneal1
    ez csak újaknak ugye?
  • TiborTamas
    Van még 2681 db. Link.

Megnéztem, és nekem van még 3 régebbi kódom (asszem razer-féle), ami ad 7 nap prémiumot, 500 goldot és egy T2 Light-ot. Ha kell, akkor privátban küldök.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.06.26. 20:47:00
  • AlucardHuN
    Ohh akkor gondolom már nincs.
  • lexlutor
    ket napja volt alienware-es meg: 350gold+1 het premium+meg t3 nemet prem
  • lexlutor
    t28c-ig erdemes azert kihuzni. rengeteg penzt hoznak, es a stugoshoz meg erolkodni sem kell nagyon. eleg ha bekapcsolod, majd gyulik.