World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom,de múltkor nem te kérdezted hogy hogy lőttek ki bokorból mikor nem spotoltak fel?
Ha nem te akkor bocs,de úgy rémlett te kérdezted.
Állítólag van ilyen mod most,nem kell spot csak hogy a bokorhoz hozzá érj.
Egyébként meg pont ezt írtam én is múltkor.
E100 full beszűkülve álló helyzetben zsinórban négyszer mellé lőtt úgy hogy a célkör kissebb volt mint a cél,mivel közel volt,ugyanakkor Obj277-el szűkülés nélkül auto aim-al padlógázt benyomva kilőttem fedezékből T10 svéd td-t.
Úgy hogy a lövést csak ijesztgetésnek szántam.Nem is reméltem hogy közelébe megy,csak gondoltam idegesítem míg közelebb nem érek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.06. 13:27:36

Azt a semmit érő frontpáncélt a 8-as HT-k nagy része még drágalőszerrel sem viszi be.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igen sajna sokat kel jatszani, hogy meglegyen a tank de szintek teljesitese utan 10-100% kedvezmennyel megveheto a tank mar ha akar valaki fizetni erte, en nem nagyon. Talalkoztam mar jo par mecsben vele ki is durantottam mar parat, de azert nem rossz tank.
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.06. 12:40:04
okosszöszi26
Ez most nem a láthatóságról szól, hanem arról, hogy mindenféle lehetetlen helyzetből (1000-el száguldva, miközben én is haladok) lehetetlen tankokkal KV-2, T49 a trollágyúikkal mindig eltalálnak, míg az én lövéseimet türelmes célzás mellett, is, mintha tudatosan térítené el a játék.

Tudom én, hogy mindenkinek, nekem is, beadja nagy ritkán a csodát az RNG, de úgy tűnik én vagyok az, akin mindenki csodája éppen beadódik.

|Származási hely: Degec|

Amx Foss mar csak ilyen pontatlan lassu toltes, semmit ero frontpancel iletve konnyen beloheto tetokup iletve szarv, mivel alacsony tank igy meg konyebben beloheto a teteje...Nem is hasznaljak sokan pro jatekosok szinte egyaltalan nem.
Én asszem az ötödik küldinél járok.
Kb napi 10 csata,van hogy 0.
Le duplázom a tankokat amit húzok oszt csókolom.
Panther,40tp,is2,is-m,meg 8-as angol med.
Elfelejtettem a nevét. XD
Esetleg poénból egy mecss Mauerrel oszt ennyi.
Renegade nem nagy szám.
Tornya szemből egy nagy vicc.
Fos kínai tankkal is belőttem.

On sanyargatas magas iskolaja, tolom az M54 Renegad kuldetest, de mivel nem vagyok profi jatekos igy nekem XP gujtessel kell a napi feladatokat megcsinalnom. Lowe, T34, WZ-111 amikkel nyomom igy lesz 1 kis penzem is. Ha meglesz a tank utana 1honap pihi lesz.

Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.06. 12:09:58
Ha igaz van valami új mod,ami kiszúrja ha van valaki a bokorban és megmutatja a sziluettjét akkor is ha nem spotolják fel.
Állítólag ha hozzáérsz bokorhoz bejelez.Nem kell hogy fel legyél spotolva,ha érintkezel bokorral akkor a mod jelezni fog hogy van ott valami.
Szóval ha td-vel be állsz bokorba és nem szól majrélámpa de kilőnek,ne csodálkozz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.06. 12:03:06

okosszöszi26
Az csak kamu! Én látom, hogy szívat a WG és kb. 25% a győzelmi arányom. <#circling><#buck><#crazya><#zavart2><#idiota><#zavart1>

De a viccet félretéve, picsogás következik.

AMX 50 Fos-al kínlódok, jön egy Standard B kijön a domb mögül kb. 250 m-re, célzok, szűkül a kör, erre BAING!
Célzás nélkül lő és talál, a gütymőt a Fos tetején.
Azért azt nem olyan egyszerű még célzással sem eltalálni olyan messziről. Legalábbis ha én próbálkozok egy Foson eltalálni, 3-ból 1X sikerül, a másik 2-t az RNG einstandolja.
Na de menjünk tovább.
Én még mindig szűkülök, megszólal a beszarásjelző. Hamarabb eltalált, mint ahogy a kislámpa jelezte, hogy észrevett!
BAING! Jött a második lövés, ugyanúgy eltalálja a gütymőt.
Nagynehezen beszűkült a célzókör, a tankja orrát célzom, simán keresztülhuggyozom, gondoltam.
Püff, lőttem egyet.

Lepattant. <#zavart2>

RNG barátunk közbeszólt, elvitte a lövedéket a tornya oldalára, kösz bazmeg.

Elkezd tolatni, közben lő egy harmadikat immár mozgás közben, ami természetesen megint eltalálja a gütymőt.
Mire a másodikat lőhetném, már csak a tank orra látszik a domb mögül, critical hit, és ennyi.
A kis csörte végeredménye 3:0 az ő javára, én állva totál beszűkülve egy lepattanót értem el nála.
Jó mi?
És ez csak egy eset a rengeteg ilyen csodaesemény közül.
Most már biztos, hogy van valami fajin aimbot, és kellene ez nekem is, csak hogy egyenlők legyenek az esélyek, mert ahogy látom elég sokan használják.
Vagy én vagyok egy lövedékmágnes.

Asszem 52 vagy 53%

Vessetek egy pillantást a játékon belül a győzelmi arányotokra. <#vigyor0>
Ha 50% körüli az érték, akkor normális. Vagyis magyarul ugyanannyit nyersz, mint veszítesz. Ez van.

McFrost
Ma mentem 7 menetet, 0 győzelem. 3 kör IS6 4 Kör Pantera, össz. sebzés kb. 2500.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez tényleg érdekes. Én sem igen találkoztam olyannal aki nyerőszériás.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

okosszöszi26
Akkor hogy van az, hogy mindenki sokkal többször veszít, mint győz?

A mázlisták.

okosszöszi26
OK, de akkor kik győznek? <#conf><#fejvakaras>

szöszi bocsi hogy ellenvéleményen vagyok, én állandóan prémnappal játszom, de nem tudok nyerni én sem.
okosszöszi26
Megerősítem.
30 csata 24 vereség 6 győzelem.
A győztes csaták az M54 akció idejére a fizetős játékosoknak vannak fenntartva.

Nehéz ma játszani.
Próbáltam le duplázni tankokat de nagyon hülye csapatokat fogok ki.
Is2-vel t8 csatában én sebeztem a legtöbbet,pedig a legénységem még csak 96%-os a jobb ágyú sincs meg,se torony se motor,csak a rádió van kifejlesztve.
Mert a rádió másik ágon ki van fejlesztve.
Top tankok 0-361 között sebeztek.
T8 prémek bazz,Is3A össze tudott hozni 361 sebzést,de Fv4202 csak 0 sebzést.

Ha anno aranyért vetted, akkor annak meg kell lennie. Pár éve vezették be, hogy nem időhöz kötötten vehetsz festést, hanem 100 csatára 75000 kreditért. Lehet hogy lejárt a 100 csata, és nem volt beállítva az automatikus újra vétel. Vagy olyan régen játszottál vele, hogy a 6 éve vett egy hónapos álca múlt el. <#vigyor0>

Ma t34/85m-el befoglaltam. A többiek mind elhullottak már régen. Rámjött egy közepes, de elkésett. Az arty is máshol keresett. Azt hitte a távoli részen vagyok, de a közelin voltam. Ha a light nem ment volna artyra vadászni, nyerhettek volna.

McFrost
A support tud a problémámról, és természetesen semmi nem történt.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Győzelem!
Csata: Prokhorovka
Járművek: UDES 03
Szerzett tapasztalat: 2 802 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 28
Szerzett kredit: 40 226
Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Befoglaltam a bázist úgy hogy három hülye td ott kempelt az erdőben.
RHM SkorpioG Su-130.
Untam hogy a csapat afkol a kicseszett erdőben én körbe mentem és befoglaltam a bázist.
Kilőttem az artyt egy süketperzsát meg egy skorpiót.És befoglaltam a bázist,közben négy balfék meg vagy 300 méterre tőlem kempelt az erdőben.Ha van egy csöpp eszük kilőnek a picsába.jah és a durva az volt hogy a csapat mikor látta hogy foglalom a bázist megindult előre de egymás után lőtték ki őket.<#vigyor>

Nem ideiglenest vettél?

Mi tortenik ebben a jatekban, van premtankom Lowe, mar 6 eve meg van anno vettem ra alcafestest es most nezzem hogy nincs rajta semmi festes!
Ne csodálkozz! A pontos német ágyú mellé lő, a pontatlan orosz betalál. Mit nem lehet ezen érteni? Nekem is volt. 3x elhibázom a kv2-t állva beszűkülve, ő pedig menet kötben belémlő. Nem kicsit, nagyot.

okosszöszi26
Én csak kopipészteltem a hsz-ből amire válaszoltam.

Mellesleg azóta is várok valami képeket tőle, amivel bizonyítja, hogy az artisták 20%-a használ xvm-et.

Újabb szerverszarakodás. De jó! Már úgy hiányzott. Nem kéne már valakit felvenni, aki ért is valamihez kadves WG!

Köszi.
Tankrewards.eu.

Sziasztok.Ma szereztem valamivel több mint 100 tokent.Azt hol tudom megnézni vagy mire lehet egyáltalán felhasználni?
Ez a játék néha egy vicc.
E100 tankkal full beszűkülve lőttem egymás után négyszer mellé közelről.
Obj277-el auto aim-al padló gázzal heccből rálövök td-re vagy 400 méterről és kilövi.
Én sem hittem hogy bármit elérek a lövéssel,csak rá lőttem mert egy bucka mögött volt T10-es svéd td.

Arty player. Ez egy elég buta megfogalmazás, hiszen néhány fanatikus kivételével mindenki játszik arty-val is.
Én is kapom sokszor a hülye clicker jelzőket, amikor éppen artyval megyek. De ez csak a szegénységi bizonyítványa a szerencsétlennek. <#vigyor0>

McFrost
3x beléptem, semmi, így azonnal írtam.

Remélem visszakapod. Ha nem, írj a szupportnak.

McFrost
Lehalt a gém. Kifejlesztettem a Panterát, megvettem, átképeztem a legénységet, felszereltem fullosra, erre kidobott. Vissza léptem, se tank se lóvé.....

Valami szerverhiba van. Nem lehet belépni.

Csak holnap kezdődik.
Az előbb valami gyökér csapattárs belém kötött,hogy én 60 ezer csatás bot vagyok.
Csata után meg néztem,de nincs is 60 k csatám csak kb a fele.<#whatever>
Bedöglött az xvm vagy mi?

joe662
Pénztárca kímélő kalendárium,remélem így marad,<#banplz><#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.12.01. 14:17:10

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Bőven átlag felett teljesítettem ma az első 8 csatámban, abból 7 vereség.Semmi közöm a winrate-hez, semmi. A 46%-os autista meg nyeri a csatát.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

okosszöszi26
OK.
Jöhetnek a képek, kíváncsi vagyok.

Ezt honnan tudod?Te használsz.Én használtam és látom hogy mennyien használnak xvm-et.Jóval kevesebben használnak mint gondolnád.
Ha artyban ülök soha nem nézem a színt azt lövöm akit megtudok lőni teljesen mindegy milyen színű.Csak a sebzés számít meg az hogy épp hol van szükség támogatni a csapatot.Ha csak a jó játékosokat venném célba akkor jól kibasznék magammal meg a csapattal.
De szívesen rakok fel neked képeket ott láthatod ki használ ki nem.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.11.30. 15:03:31

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De nem nagyon ismerek olyat aki használ xvm-et.
Általában a statbuzik használják.

okosszöszi26
Te hány %-a vagy az összes játékosnak?
Naugye.

Hülyeség.
Sosem használtam xvm-et.
Egyébként valami tényleg van a bokrokkal.
Mauer-el 225 méterről úgy lövöldöztem hogy nem spotolódtam fel.
Másik meg hogy az előbb heccből le rammoltam fél hp-ról TVP-t.<#idiota>
Még mindig állati nagy hecc ez a rammolás.
Győzelem!
Csata: Paris
Járművek: WZ-132A
Szerzett tapasztalat: 7 686 (x4 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 30 747
Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Orlik medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis elsősegély készlet (x1)
"Bomba 1" embléma hozzáadva: (x3)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x2), További XP csatánként (x2), További szabad XP csatánként (x2)

okosszöszi26
Biztosíthatlak az arty playerek min 80 %-a használ xvm-et.

Biztosíthatlak az arty playerek max 20 %-a használ xvm-et,abból sem mind fog csak a szín miatt várakozni hogy rád lőhessen.Sajnos túl sok a 3 arty csatánként.Ezért ahogy fogy a csapat úgy egyre kevesebb player jut ugyanannyi artyra.Mellesleg a gyerekem narancssárga de egyfolytában arty fókuszt kap.

okosszöszi26
Be voltam zöldülve, de épphogycsak határ felett voltam.
Köszönhetően a remek Skoda T25-nek visszasárgultam pár napja és láss csodát!
Azt hiszem nem is fogom erőltetni a bezöldülést.
Igazából a tudásom is inkább sárga plusz, és ez nagy PLUSZ, nem keresnek az artyhuszárok minden csatában.
Sokkal békésebben lehet így játszani.
Én kételkedtem abban, mikor azt olvastam, hogy a zöldség miatt kipécézik az artik az embert, de a különbség olyan nagy, hogy ez nem lehet a véletlen műve.

Decemberben az M56 Scorpion lesz megszerezhető.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nyugi írtam nekik ticketet.A válasz hogy dolgoznak rajta mert elrontottak valamit.Dolgoznak az ügyön.