World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Csak 10 napig kell küldizni érte és kapsz egy M54 renegade tankot.
Nekem tetszik,de úgysem lesz meg tudom.<#idiota>#idiota>
Egyébként se érdemes venni most semmit se, hamarosan jönnek a karácsonyi akciók.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Bíztam benne lesz Progetto a fekete pénteki eksönbe, de nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Volt egy frissítés, de a verzió ugyanaz maradt.
|Származási hely: Degec|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát sajnos tényleg nem Hl 3,de addig míg "elkészül" elleszünk ezzel is<#hehe>#hehe>
Bár azt ígérik ez is olyan hosszú lesz mint egy teljes HL.
Nálam a legnagyobb gond,hogy addig kell találnom valami Clevo szörnyet,ami kihajtja.<#ravasz1>#ravasz1>,ami nem is lenne probléma,ha nem most vettem volna IRL1 kerekes fostalicskát<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.11.27. 00:40:19
angelus1991ster.blogspot.hu
YT link
Idén nekem kimarad a lotboxozás,kell a piiz hardverekre<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.11.25. 18:00:22
Sajnos.
Én birom nagyon:-)
WG nem fog semmit változni, fl-ben is odaadja egy oldalnak a meccset. Mindegy milyen tankkal megyek, van hogy mindent bead, de még olyat is, ami közelébe nincs a tanknak, máskor meg a csillagokat lövöldözi fél pálya eltéréssel a tank körül.
Javítóhelyek nagyon rosszul vannak letéve. Ahogy a pályák is egy raklap szar, mert teljesen védtelenné teszik a visszavonuló tankokat. Balansz az nincs. Full unicum meccsbe 3 csillagos 6 skilles legénységgel rendelkező szarházik ellen esély a 0.
Egyébként nagyon kapálódzik a wg. Szinte heti rendszerességgel 3+ prémtankot árul a shop-ban.
Frontline-on artyval én az ellenség artyra is szoktam vadászni.Felderítővel szintén.
Viszont nekem a majrélámpa alap artyra.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.23. 10:46:12
Most én egyébként azzal szórakozok Fl-ben, hogy a hevire rakok, felderitőt, tüzérséget, és légicsapást.
Majd miután kaptam az áldást az artytol, és megvan kb honnan jött, megy a szpot rá, majd a zárótűz:-DD
Sokan nem használnak lámpát artykon, azok rendszeresen beszopják:-D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.11.22. 20:19:16
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De mondok jobbat, frontlinében is vannak ilyen jóképességűek, akit miután kilőttél, onnantol rád száll. Joformán csak ebr-el megyek,ugy látszik ez valami démoni szerkezet mások szemében, mert miután kiszedtem, jön ő is vmilyen Lt_vel, és mindenáron ki akar szedni.persze ilyen t92, +elc_k nem ellenfelek, de nem érdekli jön és meghal, újra és újra.
Szeretek artyzni és szoktam is sokat.
Nem azt nézi az ember hogy ki milyen játékos,hanem hogy ki az akibe nagyobbat tud ütni,vagy ki az akit könnyebb kilőni.
Egyszerűen én csak azt veszem figyelembe ki a könnyebb célpont.Nem fogok valakire csak azért lődözni fölöslegesen mert lila játékos.
A másik még hogy ez a nagy anonimitás lehet hogy még jobban árt a játéknak.Hisz xvm-el 100%-osan vagy anélkül is szimplán név(klánnév) alapján(az idióta piroskáknak fogykos kinézetű nevük szokott lenni) is 70-80%-ban lehetett következtetni a játékos tudására.Most mi lesz,az unikum is beszopja mert nem tudja majd ki az ellen még klánnevet sem lát,sokkal bizonytalanabb lesz.
1.Visszanéztem pár csatát pont ezért.Az ellenségnél 37 artyt számoltam abból 8 használt xvm-et.De mostanában van hogy az egész csapatban csak 3-4 xvm felhasználó van.
2.Az aki szín alapján választ célpontot az egy barom.Ugyanolyan barom mint amelyik az egész csata alatt megpróbált kicounterezni(kb. 20 lövést adott ki rám) 0 sikerrel.Sebzett vagy 200-at összesen míg én 1300 körül.Mivel nem a csapatát támogatta így szarrá lettek verve.
3.Ha artyzom kurvára nem érdekel a szín az lövöm akit meg tudok lőnni és az érdekel minél többet sebezzek.Azzal többet segítek a csapatnak.
Pont egy jobb képességű játékost a legnehezebb kiszedni mert ismeri az arty safe helyeket meg mozgásával tud zavarni.
4. Jó játékosként ne csodálkozz hogy sok arty találatot kapsz mivel hamar kihal mellőled a csapat és ugyanannyi arty-ra kevesebb ellenség marad.Én is azt érzem hogy artyfókuszt kapok pedig nem vagyok epic player, csak ha jobban megnézem akkor látom hogy már csak 6-an élünk.
angelus1991ster.blogspot.hu
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Vicces de ha van álcázás skill is egész jól tud bújni.
Régen sok skilles legénységem volt benne,csak átraktam másba.
Nem tudom régen milyen volt, de most nagyon ütősnek érzem, főleg saját tierben. Majd minden meccsen top tier, csak néha köszön be pár hatos, de még akkor is jó. Csak pár meccset mentem még vele, de a legénység első skillje már 70% körüli.
Évekkel ezelőtt az Excelsiort vettem meg, akkor dilemmáztam hogy a T14 vagy a brit, de most látom hogy a T14 sokkal jobb.
Nagyon régen vettem,elég gyors jól pattog,gyors az ágyúja.
Stug heavy küldiket vele toltam le,simán megvolt vele az is amiben sebezni kell sokat meg felfogni sebzést.
Nekem meg van vagy 5-6 éve talán.
Régen szinte senki nem tudta belőni és az ágyúja is jó volt.
Küldetéseknél heavy ágat ezzel csináltam.
És szinte mindig top tier tank volt.
Ma sem rossz tank,de szerintem sunyiban nerfelték,sokkal könnyebben belövik és az ágyúja néha kritikán aluli.
egyébként az ST-I alapján, ennyi töredékkel még 40-50k exp így is kellene majd 😞(
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.11.17. 21:41:06
Ahhoz xp sem kell.<#vigyor>#vigyor>
csak mert a kv3-on van 65k exp + van 21 db szovjet töredék és 93 nemzetközi... szal lehet kitudnám húzni egyből a 9-est :""D

Most is van a garázsban pár,de van amit eladtam mert kellett pénz valamire.
Így fejből asszem e100,t62,is7,obj277,T100,sheridan,T110E4,mozgóbudi,type 5 van.
De lehetne több is,csak vagy eladtam vagy nem vettem meg.
Tier nyolcasokkal még szeretek játszani,de T10 nagyon vacak mert csak viszi a pénzt.
Meg úgyis mindenki golddal lődözik.
De hál istennek az újabb és újabb ágak behozásával a WG gondoskodik a szabadidőm beosztásáról. :-)
Úgysem játszom vele akkor minek.
Tehát még egyszer Ő volt az első , amit átugrottam 80 K xp farm után ha jól emlékszem .

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.11.16. 18:59:34