418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #358300 Visszavettem M44-et, de hát abból még majdnem az összes kéne nekem. 2 vagy 3 artys van kész. Visszavettem az M43-t is a bombardier miatt, csak még nincs felszerelve. Érdekes lesz ez is.
4000 láthatatlant wt-e100al csináltam meg malinovkán, hát nem volt egyszerű az egyszer biztos. -
#358299 Nem is értem hogy nem szedték szét az artyk még a meccs elején. Annyira nyílt célpontként ücsörgött ott hogy öröm volt nézni. Ekkora mázlija is csak neki lehet. -
bekescsaba #358298 artyt megcsinálom neked. M44 kell hozzá, egy BIA-s legénységgel.
Az arty kitüntetéssel megvan.
2 medes
1 heavys
2 lightos
2 Td-s (az a láthatatlan 4000-es is beteg) -
R3nton #358297 Ezek közül lor. T-54 nem játszik? Én azt vettem vissza, azzal csináltam meg, sztem az nagyon op.
Melyik küldi hiányzik még? Én még szenvedek a TD 15el, meg a med 15el meg a light 15el, de lehet neki állok az artyknak is. Ez a TD elég esélytelen, nagyon epic kört kell menni...
Kapja be a quickybaby, hogy meg lett neki :D -
stork13 #358296 Tipikus hulldownra nem igazán alkalmas szerintem. A torony nagyon rng függő plusz max a 2. nem átmenő után töltik rá a goldot ami átviszi és viszlát (öröm hallgatni hogyan sistereg a torony a bekapott lövések után). Ez igaz lesz a 7/1-re is, hatványozottan, mert T10 a golddal (full golddal sokan) már nem viccel. :D
A kis alfát ki kell használni, mivel gyorsan tölt kint kell maradni még egy lövésre és aztán visszamenni (persze helyzetfüggően lehet/kell alkalmazni). -
#358295 Pedig pont ezzel a tankla lehet sok esetben lehozni a csatákat a torony,ágyúsüllyedés és ágyú miatt.
Nagyon op ezzel a toronnyal és ágyúval.
Egyébként csak tornyozni kell vele, ezért tartom hülyeségnek, mikor egy ilyen tipusú tankra azt mondják, hogy papír.
Tornyot be lehet ütni szemből, csak rng alapú az egész és ezért általában nem fog átmenni az esetek többségében.
Ennél jobb 8-as közepes tank szerintem nem nagyon kell:D
Én egyedül annyi negítívumot tudnék felhozni, hogy nem elég mobilis arra, hogy mindenhova vissza tudj érni és az ágyú nem annyira gyorsa, de ezek nem olyan nagy hátrányok összességben.
Én rammer,stabilizátor és távcsővel használom.
Brit ágyúk elmebeteg szinten pontosak és kicsi a célzás idejük...
-
Lucifer001 #358294 Mert nekem még nincs sziklaátlövő mod telepítve . Én az artymágnest dobtam fel -
yossarianHUN #358293 Te fostos low, há minek állsz meg meg mész ki a fedezékből? Nem tucc jáccani ee? Szutyok noob. -
Lucifer001 #358292 Ez már a pofátlanság netovábbja . Éppen most estem ki a következő csatából . Batchat arty 1 lövéssel kiütött 300m ről miközben 60 al robogtam AMX 13 90 el . -
#358291 Lődd ki a feladatkezelőből az artymagnet.exe szolgáltatásként történő futtatását!
:D -
Lucifer001 #358290
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hori7111 #358289 -Lorrein 40 t ,nekem jobban bejött -
#358288 t54e1 -
bekescsaba #358287 Már csak 7 küldi kell az objecthez. Tanács kéne.
Medből két küldi hiányzik, értelemszerűen a 15-ös, illetve az,a mikor 2000-et kell lőnni magasabb szintű heavy tankokba. Melyik tipust vegyem meg hozzá? Szerintem 3 jöhet szóba:
-Lorrein 40 t
- T69
- T54E1
A t69 mellett szól, hogy kerülhet olyan csatába, ahol minden heavy nagyobb bála, de 3 tár kell neki a 2000 sebzéshez, míg a "nagyobb tesónak" csak 2.
A lorrein meg gyors és fürge, gyakorlatilag le lehetne vele követni az ellenséges heavyket, szóródjanak szét bármennyire is a pályán.
nem tudok dönteni.
Szerintetek?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.07.25. 17:08:25 -
bekescsaba #358286 írtam üzenetet neked angelus.... -
Zoli105 #358285 értem okés
hm lehet hogy a nagy meleg miatt van ? :O -
Gyuszopapa #358284 Nekem javult azóta nincs fagyás. -
Zoli105 #358283 Srácok az új mikropöcs óta kinek fagy kia játék úgy 5-6szor csata közben ? :D kicsit idegesítő ! egész ideig nem volt gond ! -.- -
yossarianHUN #358282 Utoljára azt olvastam, hogy nem megerősített hírek szerint 9.11-ben jön az Action X/Chieftain csere. -
#358281 Nekem már megvan egy ideje, de nemvagyok képbe hogy mi most a helyzet vele, "majd egyszer cseréljük" még mindig?:D -
Gyuszopapa #358280 Nem tudom ki hogy áll az FV4202 felé vezető úton de most a Centurion 1-nél tartok.
Akit nem érdekel az nem olvassa el de írok róla egy kis saját érzésű leírást.
Van vele Tank ász,nagy kaliber,top gun,1 csík a csövön stb. nyalánkságok.
Amiben jó:
-jó lövegsüllyedés
-jó toronypáncél,igaz van egy-két gyenge hely rajta a lövegpajzs és test közötti terület illetve a teteje.
-jó átütés
-tűrhető pontosság és célzásidő
-szóval ezzel dombos részeken tornyozni kell
-jó látótávolság
negatívumok:
-nagy papír test tele modulsérülést okozó gyenge pontokkal,ha szemből eltalálnak vagy a vezető hal meg vagy kapok vele egy löszerrekesz sérülést szinte minden csatában,ennyi javítót még egy tankom se evett meg soha.
-gyenge alfasebzés,elég sokszor sebez átlag alatt,szerintem az ellen nevetőgörcsöt kap mikor 180-at sebzek bele
-drága alaplőszer ár de goldlőszer nélkül el lehet lenni vele
-lassú annak ellenére hogy nincs páncélja
-álcaértéke tierjében alacsony
-kicsi DPM ezért 1 vs 1 kerülendő főleg gyors medek lightok ellen
-igazi támogató tank lenne csak az a gond hogy sokszor nincs kit támogatni mert enyhén szólva nagyon sok játékos segghülye a játékhoz.
Csatákat nem nagyon lehet vele lehozni esetleg nagy szerencsével agyhalottak ellen mert ha már 1-nél több ellenfél jön rám egyszerre akkor már csak az ima segít.Tetszik a tank de sajnos túl sok a negatívum meg csapatfüggő nagyon ezért valószínű nem lesz megtartós
Én látótávolságra gyúrtam vele így volt több olyan csatám ahol 3000 körüli spotsebzést szedtem össze.
-
Rammsch31n #358279 tudnék, de már tárgytalam, töröltem a wg-nek is ticketet... csak meglepett az a kis g*ci lakat, mert sose nyúltam hozzá, nem is tűnt fel hogy van olyan :"""D sztem egy fél órája itt töprengtem, hogy mivan... :"D a wg mindig húz valami meglepőt még ha nem közvetve is :D -
mordawn #358278 Erről tudnál ide egy képet betenni? Úgy egyszerűbb lenne :)
szerk.: látom, már megoldódott :)
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.07.25. 12:00:30 -
Rammsch31n #358277 de... miafaszom az a kis lakat.... omfg..kösz... -
#358276 nem zártad le kis lakattal fent?:D En ezen szoptam tegnap hogy nem tudtam eladni egy tankot mert goldért kelett volna levenni róla 1 cuccot csak levolt lakatolva a gold:D -
Rammsch31n #358275 srácok, az miért van hogy van 13023 free exp-em... az 5ös ruszki t-34-et szeretném kifejleszteni... az azt megelőző t50-en ki van fejlesztve a lánc...ergo engednie kéne, hogy freeből ki fejlesszem a tankot... de piros szöveggel írja h nincs elég tapasztalatom... 13000 > 13023 a wg szerint, vagy mi a f*sz? :D vagy túl korán van még, és én értek valamit rosszul? nem vágom... -
Angelus1991ster #358274 Miért? mert valamiért nem engedi sebezni. Direkt mellémegy fél perc célratartás után is.
Light-ok: Chaffe ( t28 light-os küldetéseiből 14-et csináltam meg vele), T37
SkyCancer-ek: GwPunci, GwTiger P, AMX13 105 (tier 5-ös), M41 HMC ( M44 a cél),
( vagy milyen járművekkel lehet könnyebben megcsinálni?)
SPG-15-öt mégis , hogy gondolták? eleve az artyknak a legkisebb az xp-jük. Itt látszik az, hogy egy percet nem játszott a játékkal , aki kitalálta ezeket a küldetéseket.
Köszönni meg nem köszönöm meg a wg-seknek, hogy Kampány 1 tankokat csináltak. Az ő döntésük volt. rakhatták volna prémium bolt-ba. Igaz a T28 HTC küldetései olyanok lettek , mint a Stug IV-é voltak. Könnyebbek lettek. Személyes küldetéseknek 5 ezer csata alatt nem is lehet nekiállni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.25. 11:26:12 -
ilovearty #358273 Aranyért cserébe vállalom küldetések teljesítését. Nem vagyok nagyon éhes...
A ˇmiért nem csináltad már meg akkor magadnak ha ilyen ügyes vagy " kérdésre válasz: Alig van valami a garázsban. -
ilovearty #358272 Na aktiváltam egy olyan fiókomon amit nem is hsználok. Amit használok nekem is azt írta.
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.07.25. 11:06:59 -
ilovearty #358271 De miért ? Ezt adta 1nap prém és egy colára. -
Rammsch31n #358270 ??? azt írja invalid :"D -
ilovearty #358269 TFD99-8UAB9-2GZYC-MX8DA-F8HU4 -
Rammsch31n #358268 ...szerintem jó humoruk van, én legalábbis már csak nevetni tudok ezen... :"D -
yossarianHUN #358267 - Storm admits the armor of the Japanese Tiger is screwed;
Azért ez hamisítatlan WG, hogy kidobnak egy kópiát a világ legtriviálisabb tankjából, ami mellesleg 5 éve van bent a játékban, és még ennek is el tudják cseszni a páncélzatát:D Kabaré. -
ilovearty #358266 Harmadjára lett meg
-
ilovearty #358265 1000 goldért bármit megcsinázok..... csukott szemmel is -
Kubukli #358264 Nincs is olyan messze az a Kepler-452B. Mindenesetre, ha önkénteseket keresnek azonnal jelentkezek. A Földön az emberiség jövője megpecsételődött.
Mindezt úgy, hogy az ellenből 2 spori egyből vízbefulladt. A maradék 13-ra 62 lövést adott le 12 priceless harcostársam (muhahhahaa) de kill nem jött össze.
-
#358263 4 hónapot szoptam az LT15-el a T28-nál. Sok sikert. -
yossarianHUN #358262 Nálam se, de többen jelezték, hogy a 9.9 fagy mint az állat, ezért is adták ki a tegnapi (?) mikrotapaszt. Amit majd nyilván további mikrotapaszok követnek, mert ahogy jelezték lejjebb a kollegák, még mindig sok a fagyás. Én eggyel se találkoztam, de ahány gép, annyiféle hibalehetőség. -
Gyuszopapa #358261 Nem arra akartam írni.