418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #359101 És lennének olyanok is, (én) akik azt sem tudnák; hogy a magyar az ág, annyira nem értenek a tankokhoz.
Pusztán a játékélmény miatt wotoznak.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.09. 09:40:22 -
Pares #359100 Nem értem miért ne lehetne tank ág csak T7-T8-ig, én például 90%-ban csak abban a tierben játszom vagy lejjebb... -
#359099 Tegyük hozzá őket sem lehetne elvinni t10-ig kb t6-t7-től tovább nekik sincs semmi csak kapott tankok.
-
Plata #359098 Én leszarom hogy van-e magyar ág,én az amerikai britt tankokat szeretem. -
#359097 Nem a jatekosok azt szarjak le hogy nincs meg az ag tier 10-ig. -
#359096 Nyilvan de lehetne mas nemzetbol. Pl olaszra eleg nagy az igeny meg ugy is hogy az olasz jatekosok nagy ivben tojnak a WG jatekaira :) -
ilovearty #359095 jaja, csekkoltam
MUhahahaha :) -
#359094 Ezt én se értem, miért ne lehetne egy ág amibe a top tier az tier 6-7 ? -
#359093 Úgy érted a Magyar játékosok 90%-a hapy lesz? Csak mert a játékosok 90%-a pont le sem szarja hogy van-e Magyar ág vagy sem :) -
#359092 Tudod gyűjtögető típus vagyok
Amúgy a te kis tűzijátékod se volt rossz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lucifer001 #359091 Ez nem semmi :) Nem gondoltam volna , hogy van kép -
#359090 “So you want to build a WoT tech tree?” – CZ Tree part 0
Vegre valaki megmondta a frankot:
"The CZ tree in my opinion was only introduced because of all the crap Silentstalker had been giving WG over the years and it was a way to shut him up."
Rohej hogy egy mestersegesen osszetakolt fingnyi nemzet tankjai jonnek kovetkezokent, masodik VH-s szerepvalallasuk annyiban merult ki hogy panikolva tettek le a nemetek elott a fegyvert. Vert hugyozva osszeakapartak nekik egy medium agat. Nem csekkoltam az egeszet, gondolom WG uberheppi mert tele lesz szovjet klontankkal (magasabb tier).
Az meg a baromsaguk hogy tier 10-ig akarnak felmenni. Csinaljanak magyar agat tier 7-ig, vagy valami mini agat, a jatekosok 90%-a heppi lesz es leszarja ha nincs magasabb tier. Ha annyira faj, magasabb tiernek betehetnek valami szovjet klontankot a WG ugy is imadja oket.
-
#359089 Természetesen van mindenről
Én nem tehetek róla,hogy Szásáék nem vettek elég nagy levegőt
-
Lucifer001 #359088 Szép munka Van replay ahogyan kilőnek engem ?
Vagy esetleg olyan , hogy szintén Prokhorovkán átkelsz a " mocsáron ? -
#359087 A sok ritkaszánalmas 5x után akadt 1 jó is
A 18. csatám vele,de még nem nagyon barátkoztunk össze
-
bekescsaba #359086 sajnos nem.....
Csak az utolsót mentem, a azóta volt már meccsem. -
#359085 Multiturret and multigun mechanisms for WoT were completely scrapped; -
TiborTamas #359084 Ez érdekesnek tűnik. Replayt fel tudnád tölteni? -
#359083 Na most én is tanultam valamit. :) Eddig "unszimpatikusoztam" én is. -
yossarianHUN #359082 Nem, a szimpatikus ellentéte. Nem úgy, mint a németből áthozott, nyelvtanilag totál helytelen "unszimpatikus", amitől már a falra mászom. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "unszép", vagy "unbarátságos". -
ilovearty #359081 gyógyszerészellenes ? :) -
bekescsaba #359080 Hahó!
a múltkor felmerült az IM missziók kapcsán, hogy csak akkor adja meg a foglalós küldetéseket, ha a csapat foglalással nyer. Ezt cáfolnám. Ezek szerint több részletben is össze lehet szedni a cap pontokat a csata során.
Íme:
-
yossarianHUN #359079 *antipatikus -
#359078 Az egyik, sőt talán a legrégebb óta WoTot streamelő játékos, elég jó stattal, nagy communityvel. Persze hogy tolják -
#359077 http://www.twitch.tv/quickybaby -
ilovearty #359076 Ezt a kukibébit már ennyire tolják ? Serpenyővel vágnám pofán annyira unszimpatikus. -
enncsibaba #359075 "BocsássA meg nekem a világ" de csak kiszedtem a botot=1h ban -
#359074 Este fél 8 quickybaby twitchén. Legyen accod twitchre, és follow-old őt, aztán mehet a móka. -
Angelus1991ster #359073 Kínai IS-2 hd modellt nem értem. Elvileg csak az orosz IS-2 prémiumról a cuccokat le kell szedni a textúrát variálni , alap torony és alap ágyút lemodellezni kell és kész. -
#359072 Nah ilyenkor nincsen giveaways, mint két éve?
-
#359071 Ha márjön a type59 Hd, nem lehet tudni hogy a wz120 HDmodel? -
Plata #359070 Az a baj sosem csinálok replayt.Lehet nem ártana bekapcsolni. -
ilovearty #359069 Elég ha a vesztes csapatból a top 1 teljes xp-t kap. Tökömet érdekelné hogy milyen piros debilekkel vagyok. -
rogan99 #359068 Engem akkor hackereztek a múltkor amikor egymás után 4 ammo racket lőttem, tök mákból:)
Ráadásul vmi kis sebzésű tankal mentem. Néztem is h WTF:) A sírás meg anyázás a chatben priceless volt utána :D
-
#359067 A twitchre pont kapó...
-
#359066 Ilyenkor nem árt a replayt fellőni valahova azt nézegessék ha nem hisznek neked. -
Nazarov77 #359065 De jó... >.<
- Multiturret and multigun mechanisms for WoT were completely scrapped
Nem tudom miért halnának bele ha megcsinálnák, oké nem sok tanknak van, oké nem valami erősek általában a másodlagos lövegek DE legalább valósághű lenne hogy azok is lőnek, és szerintem azért lehetne hasznukat venni. Érdekes WTben egyből belerakták, pedig ott sokkal kevesebb több löveges tank van. -
csoszi87 #359064 Feljövök ide több év után erre azt látom, hogy az accom neve híres lett... -
Angelus1991ster #359063 Nem viselik el. Ezt ezeknek magyarázhatod évekig.
Typeminátor T-34-el mertem jól játszani, erre szokásos csehszlovák nekiállt ugatni, hogy cheater. Írom neki, hogy nézze meg a tank adatait, számolgasson. A seggarcúnak 300 csatája volt Type T-34-el. Megkérdeztem tőle, hogy ugyanazt a játékot játszuk? -
Plata #359062 Basszus mekkora állatokkal találkoztam.Feljelentenek páran hackért.
Megint mesterlövészkedtem T49-el.Megint olyan 500-600 méteres távolságról.
Wt E100 már az első lövésnél hackerezett.Kapásból leszedtem belőle 910 hp-t úgy hogy épp csak kilátszott valami belőle szikla mögül.És ezt iszonyat nagy távolságbólUtána még Is8 és Is4-et is megpörköltem olyan 500+ méterről,majd újra megláttam wt-t és piszok kis részét láttam csak de odalőttem,és telibe.Utána már tényleg jött az ugatás hogy mindenki reportoljon mert hacker vagyok.
Csata után is megtaláltak,mert rám írtak.Az összes sebzésemet 300 méternél távolabbról osztottam ki.
T49-el meg M41-el nem tudom megcsinálni LT-5 küldit,mert nem tudok nyugton maradni,és folyton kilövöm amit spotolok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.08. 12:52:51