418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#359061 http://www.twitch.tv/n3suten
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.08. 12:19:50 -
Nihili #359060 Hi
Hosszú idő után visszakerült a gépre a wot. A tegnapi napon teljesen korrekt 30-40es ping mellett tudtam játszani. Mai nap viszont 80 alá nem nagyon megy a pingem (EU1-EU2). Telekomos vagyok egyébként, nem tudom másnál is hasonló-e a helyzet, vagy csak én szívok a szolgáltatóval? -
#359059 Ezt ezeknek magyarázhatod évekig. -
Kubukli #359058 Eddig egynek állítottak emléket:
SIEMKA! -
#359057 Minél többen játszanak egy nemzetből úgy lesz egyre több ilyen az adott nemzetből.
-
#359056 Szerintem meg minden nációnál lehetnek komplett idióták, seggarcúak meg jó játékosok is. De nyilván a lengyeleket szidják sokan, szerintem ők játszanak a legtöbben az eu szerveren -
Angelus1991ster #359055 Nyomorult vérvörösöknek jó lenne pár szégyen medál. pl.: 100 csata alatt semmit se csinált- A csapat szégyene medál. , 100 csata alatt öngyilkos rohamokat csinált - Öngyilkos hülye medál . Meg hasonlók. Az ilyen medál automatikus 0 kredit és 0 xp -vel járna az adott csatában. -
Angelus1991ster #359054 Ebben igazad van. Bár néha a lengyel is észnél van. Csehszlovák az meg egy seggarcú bunkó. Törtet lőre. És ezek kapnak ágat?
Mi népünkből is van selejt- varcsa, jacka, nagy1944. Pár napja valaki kitett ide egy szimpatikus vörhenyest. -
#359053 török hajlamosabb össze dolgozni a csapattal , mint egy lengyel
nem egyszer dolgoztam össze _tr -es sráccal, meglepődtem
lengyel a legrosszabb
de németekből is meglepően sok a gyökért (magyarból is) -
Kubukli #359052 A török, de jönnek fel a spanyolok. -
Plata #359051 Muhahahaha.Volt anyázáás,t49 sniper miatt.
Győzelem!
Csata: Arctic Region
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 000
Szerzett kredit: 26 596
Csatában elért Achievement: Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Conway tornyát minimum 500 méterről telibe kaptam,úgy meglepődött hogy bele esett a szakadékba.
Végül egy lóri megtalált és rám jött,azt hitte közelről majd meg öl.Nem talált el,de én őt telibe és kampeca.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 20:36:45 -
Angelus1991ster #359050 Melyik rosszabb ha van belőle 4-5 a csapatodban? Lengyel vagy csehszlovák? Melyik aljább, hitványabb játékos horda?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.07. 20:24:27 -
#359049 Am jó hogy arról volt szó hogy arty-k lesznek utoljára HD-ba átdolgozva de még ezt sem képesek betartani... -
Plata #359048 Zsíír,M41 és T28 Hd modellt kap,ez klassz. -
#359047 Arty kap HD modellt de a szaros Churchill III-at sosem fogják HD-ba tenni... -
#359046 Már négy éve benne van a Tigris P? úr isten, repül az idő... -
#359045 Amikor még senki nem tudta hol kell lőni:D
Manapság már csak az auto aim ellen véd, gyakorlatilag teljesen használhatatlan, mert nem tudod úgy kitenni a tankot, hogy ne mutass olyan felületet amit ne lőne be röhögve az ellen. -
Pityu0 #359044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #359043 Ezt kapjátok ki,T49-el padlógázzal haladva 214 méterről kilőttem tiger 2-t,úgy hogy csak a tornya teteje látszott ki domb mögül.
Én sem hittem volna hogy eltalálom,csak a figyelmét akartam felkelteni,mert TD csapattársat sarokba szorította.
De csodák csodája,telibe kapta és kinyírta.
Vagyis 214 méterre volt tőlem amikor meglepetésemben lefékeztem és megnéztem milyen távol van a roncs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 19:49:47 -
Nazarov77 #359042 Ó azok a régi szép idők mikor a Tiger(P) volt a legbrutálabb tier 7es a játékban és már már 8asokkal vetekedett :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Augusztus 13.-án lesz 4 éves ez a képem, asszem 6.6os verzióban készült :D -
Ytar #359041 "ütöl"
-
davidbog #359040 A fejlesztett motorból nem is kell látni, mert a mostani sokkal jobban tápolt mint a valós. A 400 LE-s top motor nem a történelmi, a valóságban az a 340 LE-s volt a fejlesztett motor ami a játékban az alap motor...
Ízlés kérdése, szerintem meg a mostani egy hányadék. Mondjuk a jelenlegi erősen kérdéses hogy működő képes lett volna-e ilyen kicsi térfogattal. Az új kicsit nagyobb lesz.
Én a T92 könnyű tankot hiányolom tier 7-nek vagy tier 8-nak. A mocsok T49-et meg kivágni a fenébe a simacsövű gun launcherjével együtt. -
#359039 Pedig szerintem is sokkal jobban néz így ki.
Olyannyira, hogy így lehet be is rakom a wishlistembe a tankot:D -
#359038 Nekem úgy tűnik túl sok tapasztalatod a Tigris P-vel kapcsolatba nem nagyon van.
Még a hd nerf előtt is iszonyat könnyű volt átütini az lfp és a kupola miatt.
Mondjuk megnézném, hogy 110mm-el pl ami t5 is gyenge átütésnek számít, hogy ütöl át egy t29-et vagy kv3-at,is-2-t szemből ennyivel.
Egy Tigris P-t simán vittél mindig is a gyenge lfp és a nagy kupola miatt amikkel nem lehet mit kezdeni.
hd nerf után viszont már a tornya is olyan gyenge lett ami egy t6-os tanknak már ingyen sebzést jelent kb.
De egyébként nyugodtan próbáld ki, hogy mennyire véd a Tigiris P páncéja t6-on és akkor majd te is meglátod, hogy mennyire gyenge is az a páncél t7-en.
-
#359037 Olvastam én is, hogy miféle mix a jelenlegi T71, de az 1000x jobban néz ki mint ez, ez olyan mintha a kínai 110-es elkapott volna vmi lightot és 9 hónappal később kigördült ez a torzszülött:D A fejlesztett motorból és erőátvitelből semmit nem fogunk érezni, mert buffot nem kapott a tank, viszont abból hogy (csak kép alapján) nagyobb abból már igencsak, rosszabb camó, kevesebb kedvező bokor és nagyobb célpont, egyik sem előny egy lightnál, plusz baromi ronda és mintha a parancsnoki kupola is megnőtt volna, nem kicsit, de ne legyen igazam:)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.08.07. 18:38:56 -
#359036 mi ez a test ???? mintha nem is a wotba lennék -
yossarianHUN #359035 Már számtalanszor megmutattad, hogy akár azt is el tudod magyarázni, miért kéne a Maust T1-be le-, a Lolkoptert meg T10-be felvinni, úgyhogy bele se kezdjünk. Igazad van. -
TuskoMobile #359034 rng miatt tűnik annak ("használhatatlan kacat") de amúgy ha a játék jól megvolna csinálva szóval valódi páncélzata lenne akkora op tank volna hogy mindenki rinyálna xD
így is azért Tier10-es ágyúkat szomorít meg és + gold ammót is Jól van NA tudom ritkán
+azért a 88-as ágyút lehet használni mert vissza vonták a nerf-jét ami nem rossz végre nem T34 szinjén van célzásban mire megvártam hogy becélozzon elment a célpont -
#359033 100mm-es front torony 0 páncél mögötte,80mm-es lfp,80mm hatalmas kupola.
Gyakorlatilag csak ilyen kv220,matilda 4 és hasonlóknak jelenthet problémát beütni azt a tankot még relatíve messzebbről is.
T6-os tankoknak kb ingyensebzés egy Tigris P. -
yossarianHUN #359032 Ja, a Tiger P biztos vicces lenne T6-ban a 200 milis frontjával. -
#359031 Inkább úgy kellene, hogy Tiger P levinni t6-ra, úgyis egy használhatatlan kacat az a tank a gyenge páncél miatt t7-en.
ezt a vk100.01P-t ebben a formában csak t7-re tudnám elképzelni a vk45B visszaalakítani a 170 ufp/150 lfp szintre és letenni t8-ra és a mauschen t9-re egy normálisabb ágyúval. -
davidbog #359030 Szerintem jobban néz ki mint a régi. Az valami borzasztóan kidolgozatlan volt, mint valami nagyon rossz papír makett.
Ez az új verziót a Detroit Arsenal mérnökei tervezték, és oszcilláló tornyos.
A WoT-ban lévő régit a Cadillac Motor Car Division of General Motors Corporation mérnökei tervezték és hagyományos tornyos. Mivel a WoT-ban lévő régi az volt az újabb ezért ebbe már fejlesztett motor és erőátvitel volt. -
Angelus1991ster #359029 Egyszerű: Tiger P-ből ágazna ki, 2. ágként VK100.01.P - Maüschen - Maus -
#359028 Te jó ég, valami borzalmasan ronda lett ez a tank és még magasabbnak is tűnik.. még a végén meg kell válnom a kedvenc tier7-es futrinkámtól :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#359027 vk45a-t lecserélik talán.
Ha marad ez a gyenge front akkor kb megint egy fun/használhatóval kevesebb német tank lesz a játékban és egy újabb használhatatlan nehéztank aminek nincs meg a kellő páncélja arra, hogy normál esetben életképes legyen. -
#359026 2.3-as célzásidő talán még segít is rajta valamit.
De félek ebből a végére rosszabb érték lesz.
Ez a vk100 még így is gyenge front páncélzattal rendelkezik.
Minimum a kv4-el egy szintűnek kellene lennie, arról nem is beszélve, hogy a 120-as lfp iszonyat gyenge. -
Angelus1991ster #359025 Ne felejtsük el a A-32-őt, Pz.4 Hydro-t, Pz IV/V/VI-t vagy mit, T-44-100-at, T-44-122-őt és MTL GS14-et vagy mit.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/08/t-40-characteristics-and-commentary-by.html#more
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.07. 17:01:21 -
#359024 Lehet hogy a külsős cégnek poligononként kell fizetni... -
yossarianHUN #359023 Azt egyelőre selejtezték, aztán vagy felbukkan újra, vagy nem. Feltehetőleg nem. Ez a T8 most nem világos hogy milyen célt fog szolgálni, ha minden igaz nem prém, úgyhogy vagy valami reward, vagy... Tudja a hóhér. -
yossarianHUN #359022 Ahham, meg az M2 Light és a Pz 35 is must have volt, bár fura módon a KT még mindig nem HD. Na mindegy, majd talán a BT-SV meg a Tetrach után.