World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Mármint én voltam.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.01.31. 14:13:50
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
Hihetetlen, neked meg mi bajod lett? Ennyire nehéz elfogadni fizikuskörökben ha vkinek más a véleménye mint neked?
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
.
Most érdemes Wintererezni, mert a hétvégen 2x-es legénységi szorzó van és ezekre a tankokra is vonatkozik.
A hadművelet sikeres teljesítéséért kapsz egy jutalmat:
Jármű hozzáadva: T28 Concept (100% legénység)
Férőhelyek hozzáadva: 1
Kihagytam a medes vonalat, így egy lánnyal kevesebb kaptam....
Valahogy feldolgozom majd.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.31. 13:24:41
T28-nál meg még nem csináltam meg ezt a missziót, bár meg kellene amíg sok arty van most
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.31. 13:13:53
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.01.31. 13:05:06
Közre kell működni a megsemmisítésében is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.31. 13:03:55
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Lt-11.
Mt-9.
Ht-7.
Td-4.Hiába,keveset játszom vele.T28 a nagy kedvenc jelenleg nem nyerő randomban.
Spg-4.
Nem tudom mivel csinálod de M41 istenien jó erre a küldire.
A 11-edik küldetésig nem volt nehéz.De ott már platoon kellene.
amx 13 90-el célszerű a tár miatt.... mivel mostanában elég sok arty bassza a rezet a csatákban, így csak túl kell élned a csata elejét, kell egy viszonylag jó csapat, majd amikor fogyóban az enemy akkor előre rohansz az artykhoz, belesebzel 1-et és kész....
persze ha a T28-as misszió akkor 2 artyt kell megsebezned, majd megvárni amíg kiszedik a csapattársaid
rengetegszer volt már olyan szitu, hogy mentem a többiekkel akik +2 tierrel nagyobbak voltak, és jött az enemy és engem lőttek, nem a top tiereket, persze amikor rákérdeztem egyből mondták, hogy azért engem mert én vagyok kék játékos.... ehhh, fasza
XVM nélkül jobb lenne a game
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
akkor volt amikor már totál leszarom az idiótákat és ha szar a csapat akkor megyek a vízbe vagy leugratok egy hídról vagy dombról 😊
szerintem itt volt a töréspont 😄
+ csinálom a missziókat, amik még rátesznek egy lapáttal, de totál leszarom már a statot 😊
felőlem leeshet a winrate 30%-ra, a WN8 500-ra... és akkor mivan?!?!?!
8 kill 6000+ sebzés stb.stb.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nálam és azoknál akik hasonlót tapasztalnak a statjukkal (20K csata felett) 2014 február környékére tehető a hirtelen bekövetkező változás.
Az a babona, amikor ismeret hiányában ok-okozati összefüggésben nem lévő dolgokat kapcsolunk össze. (fekete macska, kéményseprő/gomb)
A népi megfigyelés pedig az amikor egy jelenséget sokan megtapasztalnak, de a pontos oka nem ismert, viszont adekvát reakciók vagy következtetések alakulnak ki. (ne állj a fa alá ha villámlik, Medárd napja, hideg éjszakán ragyognak a csillagok, stb)
nemzeti ünnep lett volna Január 31.-e mi? 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
épp mondom a fiamnak hogy ez mennyire esélytelen, a célkör a dombtetőn akkora mint a képernyő... ellövöm, hopp besebez kettőt. Röhögünk együtt hogy miezmá, 37 sec töltés után megint tűz és megint 2 sebződik 😊
Van ugye olyan td-s küldetés, ahol 3 kill kell a szakasznak, de te akár ki se gurulsz a kezdőkörből, megkapod a küldit.
Van olyan lt-s küldetés, ahol light szakasz kell, és kell spotdamage. Ha nem csinálsz semmi értékelhetőt, de szakasztárs lespottol annyit, megvan a küldetés.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyszerűen kevés volt a 10% alatti tank a csatákban. Én nem láttam, de van aki állítja hogy ezt a WG nyilvánosan közölte és nem egy mindenki által tapasztalható, de "rejtett" mechanizmusról van szó.
.
Ha az utolsó lövésnél el lehet téríteni az RNG-t (azaz minimál sebzés felé téríteni, hogy maradjon egy kis HP az ellenfélen), akkor mi akadályozhatja meg a fejlesztőket abban, hogy más feltételek mentén is befolyásolják a normál eloszlását az általuk randomizált paraméterek esetében?
Szerintem semmi, legfeljebb az hogy ne legyen feltűnő. Úgy gondolom már 1-3%-os eltérítés is meghatározhatja egy csata kimenetelét, ha minden tagra vonatkozik. Sosem vesszük észre, de elgondolkodtató, hogy miért szaporodtak meg a nagy arányú "killes" győzelmek és miért esett a felére a döntetlen csaták száma.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Akárcsak a focimeccseken, vagy a dolgozatírás előtt, az emberek hajlamosak mindenfélét kitalálni. Pedig ugye ott nincs Wargaming Random generátor, hogy hatással legyen a dolgozat eredményére.

Nincs ezzel semmi gond, a játék része. Az elképzelésem szerint a hatása csak egy szűk réteget zavar:
- 90%-ban "random" módban játszik,
- naponta 30+ csata,
- WR%>53% (zöld WN8 1500-1800)
.
Sok szubjektív élményt lehetne még ehhez kapcsolni, ami azt sejteti nem csak ezen a ponton van az "RNG" megbolondítva, illetve sokkal, de sokkal bonyolultabb a szabályozási rendszer, minthogy a +25-25 tartományban egy gaussgörbére lenne illeszthető a várható események eltérése. Lásd találati szórás esete. Link
Szubjektív példa. (nevezzük babonának, vagy népi megfigyelésnek, mint azt hogyha piros az égalja, akkor másnap szeles idő lesz)
80+ tankom van ezért nehézkes a 2x-ezés, de többb alkalommal kipróbáltam hogy 10 napon keresztül legalább a kedvenceimet le 2x-em. Ez kb 25 tank, amivel garantáltam átlag feletti a tank WR-em. Amint megvolt a 2x (első győzelem), mentem a másik tankra
Minden kísérletem oda vezetett hogy a 2x-ezéssel 40% körüli winrátát tudtam csak elérni.
Ezért már csak akciókor 2x-ezek, amikor pl. 5x az első nyert csata jutalma.
.
A játék során rengeteg ilyen babona kialakult, ha pl. nem megy a játék (általában beválik): Válts szervert, lépj ki pihentesd 1-2 órát, menj kistankkal 4-5 kört, menj szakaszban 4-5 kört. menj bukó századba pár kört, stb, stb, stb