World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy oldhatom meg ezt a problémát, meneküljek ahol ilyeneket látok?
Erősen megfontolandó, hogy megéri-e aranyért, én nem erre költeném az aranyat.
A legénységi skill reset kredites megoldásban minden esetben 40e xp-t szed le, tök mindegy, hogy mennyi skilljük van. Én legalábbis így tudom. 5 skilles csapatot reseteltem kreditért és a crew skill calculator szerint durván 40e xp-t vesztettek. Crew xp calc
Ha elszámoltam, akkor így jártam, de kétszer is utána számoltam.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.31. 16:25:17
Szerintem csak kicsit felpörgött,túlságosan ráment a küldizésre,nem jött neki össze és valami ideg összeroppanás félét kapott.
It\'s a trap!!! :)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kb. 375K legénységi XP kell ahhoz, hogy megmaradjon az első 2 skill 20% veszteségnél.
Azaz +75K. Ez 3K-s csatákkal számolva 25 csata, de mondjuk lesz az 40 csata mert nem mindben sikerül.
Van benne valami.... de 400 gold nagyjából 400 Huf. Inkább mint 40 csata. (már mnost unom a 8 bitezést)
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
nem tudom mi történt veled (tényleg,mi?) de AdmiralAckbarnak SEMMI köze az itteni dolgokhoz , elnézted a neveket picit...
A mentor maximum 10%-ot hoz. Azonnal aktív és ahogy nő a %, arányosan annyival több xp-t kapnak a tankosok (kivéve a parancsnokot, az nem kap, de gyorsított képzésnél utoléri őket).
Nálam nincs képesség bejelölve, de mindjárt kipróbázom.
.
A mentor mennyit számítana? maxon +5% XP mindenkinek?
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.31. 15:23:10
mi lenne a fórummal nélküled? 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Te hol látod, hogy mennyi a legénységi XP?
Nekem ot nem írja ahol neked. (más tankoknak igen)
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.31. 15:04:37
Aztán jött azzal hogy 37 éves, de ez megint nem túl ütős érv egy 39 évessel szemben 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.31. 14:58:12
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
De ingame még érdekesebb volt a kis fizikusunk....
Szakaszban meg meg kell várjam amíg mindenki végez, 5-6 perc volt nekem az átlagos csata hossza.
Ha beleszámolom a belépéssel a várakozást stb, akkor is több xp-t tudok farmolni egyedül ugyanannyi idő alatt, mintha szakaszban mennék. Legalábbis én így vagyok vele.
angelus1991ster.blogspot.hu
Még szép hogy megérdemelte a bannt, maximálisan, és Maala a legjobb dolgot tette.
Password must be at least 6 characters and contain Latin letters, numerals, and '_'.
Hogyan oldottátok meg ezt?
Előre is köszönöm a segítséget.
Nézzetek után, a parancsnokomnak csata előtt 7390xp kellett a következő szinthez, csata után 4390. Ez pontosan ugyanaz a 3e xp, amit eddig is adott, nincs duplázás. Totál értelmetlen winter módban menni. Vagy direkt csinálták így vagy program huba.
az a koponya egy havi komment bant jelent?
Kis segítség: Letojom a TASt, ahogy ezt a retardot is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Beszélgetünk vmiről, eltér a véleményünk, és utána azt műveli amit....