World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T49 kanyart nem nagyon szereti de jól gyorsul,és ha odacsap az fáj.
T49-re az új német td-k érzékenyek tapasztalatom szerint.Rhm meg wt pz4 jól meg küldve vagy oneshot vagy kigyullad.A jutalom wz prém tank is eléggé szereti.
Amúgy arra gondoltam ezzel csinálnám meg a 4K spotdmg-t. Mert a VK28-al lehetetlennek tűnik.
Hasznosnak hasznos, csak nem hiszem hogy Ő pont ilyet keres
Az enyémre már lecsapott.Valami megmagyarázhatatlan okból 29.xx másodpercről kerek 30 másodperc lett a töltése.<#mf2>#mf2>
De biztos azért van mert a legénység túl jól képzett,és nagyon be képzelt lett.<#hehe>#hehe>
Illetve ha nem csak a jövedelmezőséget és WN8-az nézzük akkor is van pár gép ami sokkal jobb passzív spotra.
wot nick: PsychoTrooper
T25/2, T28Prot, T30 és T110E4-nél milyen legénységi skilleket raktatok?
angelus1991ster.blogspot.hu
És nem álltam fejre.
A Scheff féle videósokat nem ajánlanám még, ők inkább már a jobb és tapasztaltabb játékosnak szóló tartalmat csinálnak.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Megy rá 2 skilles legénység a Winterből, de milyen skillek? Én álcát raknék és a parancsnokra majré lámpa.
Felszerelés: csigaszem álcaháló és.... ? vagy inkább passzív spot távcsővel?
.
Az is érdekelne hogy melyikkel jobb játszani? T37 - Buldog - T49?
le kell magam foglalni 😄
De azért ezt olvasd el, ha nem tetted, és semmiképp ne vedd készpénznek azt a jelzőt, mert nagyon becsapós tud lenni.
Pedig 2014 nov 17-én történt a vircsaft, szóval nem mostanában volt.
#344363 Mr Scheff et próbáltam nézni, de olyan egyhuzamban lezavarja az egészet, hogy számomra érthetetlen. kit tudsz ajánlani?
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.01.31. 17:20:02
Valaki röviden sorolja már fel, hogy a nerfhammer hogy fogja érinteni 9.6-ban.
persze amint meglesz a Charioteer adom el mint a szart, de abszolúte használható.... a 3 sec reloaddal meg szépen lehet talpon tartani az enemyt
én majd holnap éjjel ütöm ki magam 😄
van egy szatyor söröm meg 2 doboz anti depim.... és jön a Super Bowl!!!!!!! FACK YEAH! 😄
Rivanka, aki nem bírja a piát gyógyszerre az ne igyon <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.31. 17:11:25
magaslat igen jó bizonyos pályákon most is pl találtam egy nagyon jó helyet ahol fák rejtettek és kacsavadászat ment. amit én írtam inkább ilyen kisebb dombos vidékre áll a megfigyeléseim szerint.
Piros-tiplizz haver kevés vagy.
Sárga-Vegyél goldot,
Zöld-esetleg.
Főleg a T54-n szeretem, egész jó kis terminátor lesz belőle, ha aranyat töltök és 330 pennel szalad a tank és minden célpontot pillanatok alatt befog.
Illetve van egy Tank Inspector nevű program, amiben minden tank minden adatát meg tudod nézni, plusz mutatja a páncélzatát ás a gyenge pontokat is.
Aztán egyszer csak kinn találtam magam.
Talán valaki még emlékszik mikor egy napon megjegyeztem chat-en hogy lottóznom kellene....
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha van már skill hozzárendelve a legénységhez, akkor ehhez hozá kell számolni a skill resetelés 10%-os veszteségét is.
.
Tehát HT -> LT átképzés 63K veszteség, ha resetelni kell a skillt mert nincs elég szabad legénységi XP, akkor hozzájön az a 10%-os veszteség is.

piros - soha nem ütöd át
sárga - talán
zöld - nagy valószinűséggel átütöd a páncélt
Ahogy mozgatod a célpont külöböző részei felett a kurzorod, úgy látod hol vannak a potenciális gyenge pontjai. Persze ha zöldet lősz nem garancia hogymindíg átütöd, hiszen a lövedék nem pont oda megy ahova célzol, hanem a célkörön belül bárhova eshet, meg az átütésed értékes is véletlenszerűen ingadozik.
No mindegy, ha ő nincs (vagy nem ilyen) akkor még mindig HOAX-os vagyok.
"Neked mi vótt a jeled az oviiibann?"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ez az adott pályától függ. Hágóban mozogva általában védve vagy az artytól, viszont a magaslati pozíció mindig előny az ellenséggel szemben.
most pl bekerültem olyan csatába én voltam az egyedüli tier 4 es, 5&6 osok ellen 😄
még olyan taktikai tanács kéne, ha hegyes a terep inkább fenn, vagy inkább a völgyben menjek? ahogy megfigyeltem nekem a völgy jobban bejön, mert fedez és felfelé tudok célozni le felé meg elég korlátoltan.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.01.31. 16:49:31
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na jó elég volt xD