418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Akkor neked olyan ez , mint nekem a Turán III Prototype. Super Chi-Nu Kai osztály tényleg szép. Főleg a Tier X-es.
  • Sherman0070
    Még van pár ekkora baromság amit nem mutattam :D
  • Sherman0070
    Bízz abban hogy T10-be kerülsz ahol nincs normális enemy spotter. :D
  • Sherman0070
    Meg is vettem a brit 6-os troll FV-t. Jó lesz a japán házakat lőni vele.
  • Sherman0070
    Azért a TD 8K-hoz is csak szerencse kell. Pl. Rhm. Borsiggal amikor 6K kellett akkor nagy nehezen kaptam egy olyan enemy-t hogy 7800-at sebezhettem (T8-T7 közegben)
  • R3nton
    A lényeg, hogy bosszantó, hogy nekem nincs meg az a küldi és baromi nehéz is
  • Pares
    Ne nevettess... Gondolom láttad a videót, ha azzal példálózol... abban a JagdE100 állítólagos "ópésága" volt a legkisebb befolyásoló tényező...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.08.11. 12:08:36
  • Nazarov77
    hát én speciel elég régóta várom ezt szóval nekem nem :D
    De a 9.9et igazán összevonhatták volna a 10el mert kb semmi tartalom nem volt benne
  • popey8
    Komolyan, mi a jó büdös francért kell minden hónapban pecselni ezt a szart? Had szopjon a player a modokkal... Nem ráérnének kiadni ezt a pecst mondjuk októberben? -.-
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.08.11. 11:28:33
  • Nazarov77
    Úgy néz ki héten már lesz 9.10 teszt.
    Kell is lennie, szóval én is így számoltam, ha ki akarják adni még hó végén.
  • Master91

Ki húztad már? Játszottál vele?

ja nem
  • Nazarov77
    én is azzal csináltam meg az összes TD-15 küldit :D
  • R3nton
    Há ja, de olyanom nincsen :P Quickybaby is azzal csinálta meg, egyértelmű, hogy OP :D
  • Master91
    :DD
  • Pares
    ÓPÉ NÚBSZÉF JagdE100? Hisz azzal csak 8 kattintás és meg is van, nem?
  • popey8
    Amennyire nerfelik a gold ammot, nem hiszem, h szignifikáns változást jelenten rájuk nézve. Ha maradnak a kiszivárgott értékek, akkor az a pár milliméter nem fog rajtuk segíteni. Arty meg ki tudja milyen lesz. Főleg meg mikor ezek mikor lesznek? Ezekre nem lehet sztem építeni.
  • R3nton
    Jójó, én most dolgozok, de majd boltolhatunk ^^
  • Nazarov77
    Még hátra van egy gold ammo nerf valamikor a jövőben, meg 2016ban az artyk átdolgozása. Mind a kettő de főleg a gold ammo nerfelése elég jó kis passzív buffot fog adni nekik.
  • popey8
    Ez kb. egy az egyben az, amit mondtam (a legtöbb csak free dmg lesz). T6, de legfőképpen 9-nél másabb a helyzet. Alacsony és azonos tier ellen túl OP lesz, magasabb tierben viszont már a useless szintjét súrolja, egyedül a gun menti meg őket, ezt is írtam. T10 meg hulladék lesz úgy ahogy most van.

Mikor olvastam ezt a kis szösszenetet az ötlött fel bennem, h ezeket a japó heavyket nem véletlenül akarják így berakni. Sokan fogják őket húzni pl. a kilences miatt, de nehéz lesz velük játszani (Vér Pistiéknek), ergo lassabb a fejlődés, többen vesznek prémet. Plusz a T6 vagy a T9-nek legfőképpen (de mondhatnánk a többit is) csak golddal lesz átlőhető a frontjuk (Sőt a seggük is!? Így csak oldalról lehet majd ellenük hatékonyan küzdeni.) alacsonyabb vagy azonos tierűeknek, mivel nincs rajtuk weak spot. Eddig ha jött egy jobban páncélozottabb tank a játékba, nem volt még erre precedens, h ne lett volna azért 1 vagy 2 legalább egy kicsi weak spot rajta. Ez is eljött. Mi következik ebből? Ugyanaz, mint az előbb. Olyan is goldot fog tölteni ellenük, aki eddig nem nagyon használt, mert mondjuk nem volt rá keret. Vesz egy kis prémet vagy prém tankot és tessék ott a bevétel WGéknek;)
  • Antimat
    A T49 témához hozzászólva: tegnap nagyon nem adta nekem, ezért mentem egy kört a t49-cel, és egy Amx 50-100 oldalába sikerül majdnem 1k-t becsördíteni, az azért nyugtat kicsit.

• Nazarov77
    Itt meg a tier 6 O-I összehasonlítva a KV-2vel

hát szerencsétlen KV-2est a legtöbb téren felülmúlja ha nem nagyon változtatnak az adatain :D

meg a megszokott -10 gun depression is hozzájön még
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.11. 10:10:28
  • Nazarov77
    215el nincs baj, pont annyi van a 110nek amit nagyon szeretek. Gold lőszer nem jár hozzá az a baj, ami felettébb kellemetlen lesz tier 10es csatákban.
    Majd elválik, még mindig ott van a 150es löveg, azzal biztosan lehet adagolni a 300 körüli sebzéseket célzás nélkül HEvel.

Tier 8ban (SH / CW előnyben) viszont teljesen jó lesz, mindent át tud ütni.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.11. 09:58:33
  • bekescsaba
    elmentem tekerni. Ha áll az üzlet, priviben a többit.
  • bekescsaba
    szinte az összes artyst M44-el csináltam meg. Eszi a pénzt, az tuti.

Viszont változott a pontozás.

Ugye az SPG15-öt úgy (volt?) a legkönnyebb megcsinálni, ha lőssz egy nagy kalibert, és döntetlen lesz, mert a nagy kaliberért kapott 50 % xp-vel magasan mindenki felett végeztél.

Na most valakinek a múltkor csináltam artys küldit (neki csak a 3-as fázis kellett) , vereség lett, (erre is hajtottam, miután meglett a nagy kaliber, mert itt elég volt a csapat top xp) ugye a nagy calibert meglőttem, mégsem számolta bele az érte kapott plussz xp-t, így csak a 4-ik helyen végeztem.

NAgy tierben esély sincsen megcsinálni az SPG15-öt, a lightok és medek minden xp-t elszívnak.
  • madmanic
    2 hónapja csinálom.. ez az egy hiányzik
  • SzocsA
    artyt, megcsináltam, kitüntetéssel. kemény 4 XPvel lettem első meg topsebző. xd
    MT 15 is majdnem megvolt tegnap mines pályán, bázisfoglalásos csata volt. mi voltunk a városhoz közeli oldalon, nem volt arty sem meed aki felment volna középre, sok td volt akik előrementek foglalni középről szépen megszedtem őket. 3200 at lőttem csak. két td wt maradt meg még 1-2 tank az egyik wt bejött középre. fel akart jönni az egyik meddel. előrébb jött picit és egyből kapott egy nagyot csak 100 hpja maradt. innentől meg már elbasztam, elkapkodtam. a másik ment foglalni a bázis felé de eltűnt, gondoltam lemegyek a hegyről, mögé megyek, leestem, 200 hp mínusz, de nem volt sehol, elmegyek a házakhoz, majd a kezdőjük felé, aztán akkor felderítettek, csak akkor láttam meg a buzit mikor rám lőtt, ott lent középen a hegy alatt......

Nazarov77

mi a baj a 215el? is3 nak 225 van meg a tigris II nek is, a többinek is6 175 meg a wzknek is. a 110nek van 215, szerintem nem rossz az.
    25tel megy sima terepen, kár, hogy nem ment fel vele a hegyre. ott menne 7el? maus meg e100 között van.
  • bekescsaba
    van
  • R3nton
    Jó, de nekem artyból 3 van kész :/ Am van m44em és m43am. Az a foglalós nem annyira vészes. 50b kell hozzá. A legtöbb heavys küldi, amihez nem kell pattintani az az 50bvel a legkönnyebb. Van 50b-d?
  • Nazarov77
    Na pont ezért hagyom ki az összes light küldetést és szívok inkább artyval.
    Azt a majdnem 2 hét szenvedést nem akarom átélni még egyszer ami a stugnál volt még a régi rendszerben, 4k spot sebzés kellett és a sima sebzés nem számított még bele. Szörnyű volt.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.11. 09:26:32
  • bekescsaba
    Visszagondolva így, hogy kész az összes light küldi, egy sem Malinovkán lett meg.

1, Redshire
    2, Swamp
    3. Provhorovka
    4.,Provhorovka
  • madmanic
    egész csatában világított a makkom is... a csapattársak basztak lőni...
  • bekescsaba
    spotolj még egy 1000-est.
  • bekescsaba
    Olvastam a lightos misszió teljesítésedet. Nekem csak 4 kell még az objecthez, de elakadtam a heavynél, a sebezz 4k-t s foglalj/szakíts meg 50%-ot. 3 szor volt 49-es foglalás megszakítás. Így most ezt erőltetem. De mivel feltüzeltél, mentem egy kört a ru-val. Íme:

Apropó, barterozhatnánk. Te megcsinálod nekem a 4000 foglalóst, cserébe én artyzok neked. KI miben jó..........
  • madmanic
    Vicc... Még mi az anyámat csináljak, hogy meglegyen a 7k...?

• Nazarov77
    Szuperteszter vélemények a Japán heavykről. (még változhatnak ugye megjelenésig)
    Érdemes lesz az ágat mindenképpen kipróbálni, a tier 6 és 9 brutális lesz az író szerint. a Tier 8asnak megvannak a betegségei pl a 215mm átütés 120mmes top ágyújához, és nincs hozzá gold ammo, viszont! neki van a legnagyobb DPM tier 8ban heavyk közül. Továbbá 150mm-es ágyú is elérhető hozzá annak az adatait még nem ismerni.

Nekem elég sok tank megtartós lesz ezek közül, a Tier 6 biztos, de a T8 is hasznos lehet CW / SH védésnél, megfelelő pályán ( nem sand river közepe).

Tier 8 mozgás közben
  • R3nton
    Hát akkor neked is ugyanaz a kettő kell még. Annyi különbséggel, hogy nekem az artyt telibe végig kéne vinnem, hogy kiváltsam a medest, mert nekem az lett meg elsődlegesre. Még akkor úgy volt, hogy 3000 sebzés és 4 TD, csak a rohadt arty kibaszott totál szerencsével.

De így már a medes is nagy szívatás. 4000 sebzés önmagában már egy jó kör, nemhogy TD-kbe...Ekkora hülyeséget, akkor inkább lenne mondjuk 4k sebzés és kilőni 2td-t vagy 3-t
  • SzocsA
    meglett a gyújtás két nappal ezelőtt, este bementem első csatával amx 30al első két lövéssel egyből beadta a Xes meed FVre.
    Már csak a TD kell, meg az MT 15. ha a TD-t ki akarom hagyni az LT-t újra kell csinálnom mert nem kitüntetéses.
    Az MT 15 sem egyerű. 4000 dmg tdbe amikor hátul kempelnek legtöbbször. meg nincs annyi td sem a másik csapatban. 2 vagy 3 van. persze nálunk ilyenkor a duplája, hogy rohadna meg a wg.....
    Azon a TDs küldin lehetne valami könnyítés. Ha full tier Xbe dobna be, és nem lenne olyan sok td a csatában akkor meglehetne.
  • R3nton
    Ja hát igen, egy tier7-8 spotter minimum kell, 3 skilles legénységgel.
  • R3nton
    Köszi! Hát ja összejött a kör, beálltam a spotbokorba, de szerencsém is volt t49 nem lehetett enemynél túl jól felszerelve, mondjuk ennek ellenére, majdnem otthagytam a fogam, mikor túl korán akartam előrébb menni, pedig tudtam, hogy ott van valahol előttem a bokorban, de aztán csak meglett :D

Hát én is az FV-t érzem a legesélyesebbnek. Hát volt abban a körben olyan is amit mellé lőttem meg, amit nem adott be, és kis HP-s is. Egyébként 6-6 a lőszer van benne ebből és abból is. Staggel volt olyan köröm, hogy 3 lövésből lőttem vagy 4500-t csak utána már nem volt lövésem...Mondjuk egy szerencsés malinovka WTe-100 is jó lehetne.

Ezekre a lassú páncélosokra azért gondoltam, mert láttam pár kört youtubon, ahol epic módon lehozták túlerővel szemben. Pl t110e3al sebzett 10k felett ruinberggen. Az FV rohadt drága cucc ám :D
  • TiborTamas
    Na neee, azért egymás után ez a kettő már kicsit sok volt. :D