World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
Az 59.16-ra nincs legénységem. De a francia lightokra lenne 2 skilles.
Amx 13 75 vagy 13 90 lenne alkalmasabb passzív spotra, illetve a küldik teljesítésére? A 4K spot nekem nehezebb mint artyval bármi.
Egyik amx-el sem voltam jó, amikor a BC felé haladtam. De kéne egy jo(bb) light.

Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.31. 18:56:38

Unikumság, és rengeteg fölös szabadidő.
Sherman0070
De mégis hogy a tökömbe? Ezt nem tudom elképzelni hogy lehet már ott.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Palinko
valamiért nem tölt be
Maala
De az is Zajcev.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Neki kedvez a WG. Lánykori neve Vaszilij....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.31. 18:48:32

Sherman0070
Hogy jutottál te oda? T28 concepteseket alig bírom csinálni. 5K spot dmg nem tudom hogy fog összejönni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A Stug-ot mennyiért lehet eladni?
Az csak T55A-tól van?free xp és biszembaszom fogyócikkek helyett garázshelyeket kapunk?

angelus1991ster.blogspot.hu

csak a garázshelyeseket próbálom majd megcsinálni.... persze ha nem kurva nehezek
Én is erre gondoltam először, de semmi sem melegszik. Plusz tényleg csak akkor hal meg ha a wot és a firefox egyszerre fut. Egyébként meg játszhatok órákig is minden hiba nélkül. Ezért nem értem én sem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

GabeE3e
Erlenberg Wz-132-vel

Fox:aha,garázshelyet,1nap prémium napot, 2k free xp-t is ad.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

lol bazdmeg XDDDD
A gyereknek olyan jó a magyarja, azt hittem először lengyel! <#nyes>

melyik tankkal? melyik palyan?
azok már adnak garázshelyet ugye? 😄
már megint helyhiányban szenvedek 😞
GabeE3e
Az előbb csináltam meg a T55A-nál, itt hatot kellett, hát nem volt egyszerű .

hat ugy tenyleg nehez..
Ugyan számtechguru nem vagyok, de melegedésre tippelek. Szedj le egy HWMonitort, és időnként nézz rá a hőfokokra.
Na igen, csak 75%-os Hummellel, felszerelések nélkül... Brrrrrrr.
Számtechguruk, egy kis segítség kellene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy ideje ha egyszerre fut a WoT és a böngésző(Firefox) is akkor kis idő után kapok egy gyönyörű kékhalált. Minidump-ban megnéztem, 3036 hibára hivatkozik. Más játékkal is előfordul(FM15), viszont a WT-nél meg nincs ilyen. Ezzel tud valaki kezdeni valamit? Mondjuk egy Win reinstall már érne.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

jah, en ezt a kuldetest ugy csinaltam meg, h luchsba prokhorovkoan egyenest elore.
meglett masodikra 😊
meg az is lehet h most le van ertekelve.
A hevijeiket mondjuk bírtam az ötös kivételével, még a Black Prince-et is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Engem kiráz attól a hideg, hogy ezzel a rángatózó célkör/csigalassú torony kombinációval kell majd 8-as CW-n kapáslövéssel (fullra szűkülés szóba se jön) egy száguldó 13-90-et vagy RU-t szarabb EU2-es pinggel eltalálnom. Inkább akkor már beviszek egy JP2-őt. Az hogy napközben te elég halomra lőhető noobot találsz, az igazából itt irreleváns.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.01.31. 18:09:03

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

a camoja szar. az ÖSSZES csata T9 ,,, ez nem vélemény, hanem tény.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

arty kuldetesek szerintem az elso szeriaban nem veszesek, nem kell parazni.
persze en szivok az utolsoval, de a tobbi egyaltalan nem volt vergodos 😊
pedig en sem vagyok arty spieler.

hat igen, ha passziv scoutolassal akarod osszeszedni, ahoz nagyon kell a skilles legenyseg.
mondjuk t37el szerintem lakevillen a legeselyesebb.
vagy platoonban ket otvar sebzo tarssal aktiv scoutolassal.
Ja, az is egy érdekes vesszőfutás lesz még. És akkor még ott a Hummel, meg az arty küldetések😄 Márciusra paradicsom leszek magam is.
mondjuk ennel a csapatnal, szerintem az elc teljesitmenye log ki a legkevesbe a tehetseg is3, t28proto, kv3, stb stb kozul 😊
Na ja, ha lightoztam volna életemben, és ki lenne fejlesztve bármilyen épkézláb light ezen kívül. Mondjuk a 13-75 még ki van húzva, de hogy arra az ócskavasra dobjam ki a nehezen összeharácsolt kreditjeimet... Akkor inkább tovább vergődök ezzel.
biztos nem csinalod az lt15ot meg, mert engem alig tesz veluk high tierbe 😊
GabeE3e
OP team

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.31. 17:56:13

t37, bulldog, lttb - hiaba van skilels legenyseg bennuk, folyamatosan vilagit veluk a majrelampa akar mit csinalhatok veluk.
szerintem valts egy regebbi lightra: 59.16nak van talan a legjobb kamofaktora.
Használnám én medként, ha nem füstölnék abban a pillanatban, hogy csak rám néz valaki a T9 partyban, ahová 70%-ban kerülök.
És nem is lesz, ha olyanok, mint teszten. Nemtom mi baja a WG-nek a britekkel, a med águk az egyetlen, ami egész használható. A heavy többnyire szánalmas, az első TD ág egy-két kivétellel szintén fos, ez az új ág meg szinte abszolút szemét kacat. Az artykat meg nemtom, nem is érdekelnek.
ezek asz uj gepek csak nevukben lightok. inkabb medkent erdemes hasznalni oket.
én mindig hátul kempelek vele, mentem már vele 4000 dmg-s kört is
és a camoja meglepően jó..... abszolúte használható tank, aki nem tud vele jó kört menni az sztem béna
Há kösz, lassan egy hete van bekapcsolva a küldi, hogy "spottolj kettő mielőtt felspottolnak", és az Istennek nem tudom megcsinálni T37-tel. Már kezd zavarni.
Én sem, bár gyanítom, hogy csak krumpli vagyok a lightozáshoz. Vagy nemtom.
t37es vonalon nem erdemes szerintem passziv spotra menni, mert ezeknek az uj high tier lightoknak, elegge kaki a camo faktora.
Az hogy alig van súlya a csatában. Az alfa sebzése kicsi, ezért gyakran kell megmutatni a kis papír testét, tornyát. Az összes olyan harckocsitól rettegni kell amin legalább 100 mm-es löveg van. HE-vel majdnem 50%-os eséllyel ütik át a tornyát. A tűzgyorsasága hiába nagy összességében nem kiemelkedő a DPM-je. A 17 fontos meg pontatlan, az a csoda ha a célzókör közepére megy a lövedék.
Ezzel a tűzerővel egy tier 7-es heavy ellen minimális esélyed van ha az téged lő. Tier 7 közepesek ellen még ütőképes, egészen addig amíg távol tudod tartani őket, közelről hamar véged lesz a lassú toronyforgatás miatt.
A gun depressionje az jó, főleg a Firefly után. Összességében nincs vele nagy problémám, nem jó de nem is ócska. Annak ellenére hogy nem szeretem a kocka tankokat ez valamiért tetszik is. De szerintem az SU-100M1 vagy az AT-7 sokkal rosszabb.

Oddball: Mondtam, hogy elég szarnak tűnik azzokkal a 20 fontosokkal. 😄 Rosszabb a célzása, mint a Caernarvonnak. Az az L7-es se túl meggyőző azzal a 2,4-es célzással és 52 km/h-s végsebességgel. Már csak 38k kell hozzá. Na azért meglettek csinálva ezek a brit TD-k, eddig tier 6 felett egyre se tudtam azt mondani, hogy ez tényleg jó, sok téren megállja a helyét. 😄
Én se szerettem.

10es tárral osztani király.

Változnak az idők, igen. Manapság nincs értelme spottolni mert:

- a pályák nagyon hulámosak lettek, kevesn tudják lőni amit mutatsz
- eléggé csökkent a növényzet mennyisége is, kevés a jó spothely
- elég sok a light, könnyen belefuthatsz az ellenség felderítőibe a klasszikus spothelyeken
- az artikat - hála istennek szarránerfelték - fél percenként böfögnek egyet, azt is olyan randomistenesen hogy nem lehet rájuk hagyatkozni
- az artik elég hamar célponttá tesznek ha kiszámíthatóan mozogsz. EGy fel alá köröző spotter hamar meghal, prioritásos célpont.
- az ellenséges artik már messze nem olyan védtelenek a berohano scoutok ellen mint rég. Simán kikapnak úgy hogy egyszerűen csak rádfordulnak és célzás nélkül kilőnek a rákba.
- rengeteg a városi pálya, ahol NEM LEHET spottolni
- nincs empirikus bizonyítékom, de mintha nem fizetne már olyan jól mint régen

T37nél próbálkoztam a passzív spottal, de a fentiek miatt nem jött össe, átszoktam az ölésre vele, úgy hozta az XPt, kb úgy kell használni mint egy medet.

Nem látom okát hogy a VKval miért ne menne a spot HA van camora képzett legénységed. Max azért, mert az csak T5, nem dob sok T10 közé, igy kevés HPt hoz az ellen - úgyhogy egyedül csak a magasabb tiersége miatt lesz nagyobb esélyed a spot sebzésre.

Ahhoz persze kell a passzív scout skillezés 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.31. 17:45:44

Meg a britek oldalról. Akkorát belém lőtt 900 fölöttit oldalba, hogy először azt hittem, hogy arty talált el <#confused> meg ki is gyulladtam. Néztem, hogy onnan hogyan, aztán rájöttem, hogy a t49 volt.
Mivel csinálod?

angelus1991ster.blogspot.hu

Mnemomic
hmm. az érdekes vélemény 😊

Az M41-re a második ágyú felmegy a fejlesztett talp nélkül?

fsb1000
Köszi!

a t37 egy fos. most szenvedek vele..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

baszki mekkora szerencsétlen vagyok ma is XD
nyomom arty missziókat T28-ért
van hogy le kell talpalni 2 enemyt és amíg le van talpalva addig kell kikapnia őt a társaimnak, na ez elsőre meglett
de az, hogy ölj 3 enemyt ami ugyan akkora mint te vagy nagyobb, na az nem megy LOL 😄