World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amx 13 75 vagy 13 90 lenne alkalmasabb passzív spotra, illetve a küldik teljesítésére? A 4K spot nekem nehezebb mint artyval bármi.
Egyik amx-el sem voltam jó, amikor a BC felé haladtam. De kéne egy jo(bb) light.
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.31. 18:56:38
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.31. 18:48:32
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Fox:aha,garázshelyet,1nap prémium napot, 2k free xp-t is ad.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
már megint helyhiányban szenvedek 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy ideje ha egyszerre fut a WoT és a böngésző(Firefox) is akkor kis idő után kapok egy gyönyörű kékhalált. Minidump-ban megnéztem, 3036 hibára hivatkozik. Más játékkal is előfordul(FM15), viszont a WT-nél meg nincs ilyen. Ezzel tud valaki kezdeni valamit? Mondjuk egy Win reinstall már érne.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
meglett masodikra 😊
meg az is lehet h most le van ertekelve.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.01.31. 18:09:03
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
persze en szivok az utolsoval, de a tobbi egyaltalan nem volt vergodos 😊
pedig en sem vagyok arty spieler.
mondjuk t37el szerintem lakevillen a legeselyesebb.
vagy platoonban ket otvar sebzo tarssal aktiv scoutolassal.

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.31. 17:56:13
szerintem valts egy regebbi lightra: 59.16nak van talan a legjobb kamofaktora.
és a camoja meglepően jó..... abszolúte használható tank, aki nem tud vele jó kört menni az sztem béna
Ezzel a tűzerővel egy tier 7-es heavy ellen minimális esélyed van ha az téged lő. Tier 7 közepesek ellen még ütőképes, egészen addig amíg távol tudod tartani őket, közelről hamar véged lesz a lassú toronyforgatás miatt.
A gun depressionje az jó, főleg a Firefly után. Összességében nincs vele nagy problémám, nem jó de nem is ócska. Annak ellenére hogy nem szeretem a kocka tankokat ez valamiért tetszik is. De szerintem az SU-100M1 vagy az AT-7 sokkal rosszabb.
Oddball: Mondtam, hogy elég szarnak tűnik azzokkal a 20 fontosokkal. 😄 Rosszabb a célzása, mint a Caernarvonnak. Az az L7-es se túl meggyőző azzal a 2,4-es célzással és 52 km/h-s végsebességgel. Már csak 38k kell hozzá. Na azért meglettek csinálva ezek a brit TD-k, eddig tier 6 felett egyre se tudtam azt mondani, hogy ez tényleg jó, sok téren megállja a helyét. 😄
Változnak az idők, igen. Manapság nincs értelme spottolni mert:
- a pályák nagyon hulámosak lettek, kevesn tudják lőni amit mutatsz
- eléggé csökkent a növényzet mennyisége is, kevés a jó spothely
- elég sok a light, könnyen belefuthatsz az ellenség felderítőibe a klasszikus spothelyeken
- az artikat - hála istennek szarránerfelték - fél percenként böfögnek egyet, azt is olyan randomistenesen hogy nem lehet rájuk hagyatkozni
- az artik elég hamar célponttá tesznek ha kiszámíthatóan mozogsz. EGy fel alá köröző spotter hamar meghal, prioritásos célpont.
- az ellenséges artik már messze nem olyan védtelenek a berohano scoutok ellen mint rég. Simán kikapnak úgy hogy egyszerűen csak rádfordulnak és célzás nélkül kilőnek a rákba.
- rengeteg a városi pálya, ahol NEM LEHET spottolni
- nincs empirikus bizonyítékom, de mintha nem fizetne már olyan jól mint régen
T37nél próbálkoztam a passzív spottal, de a fentiek miatt nem jött össe, átszoktam az ölésre vele, úgy hozta az XPt, kb úgy kell használni mint egy medet.
Nem látom okát hogy a VKval miért ne menne a spot HA van camora képzett legénységed. Max azért, mert az csak T5, nem dob sok T10 közé, igy kevés HPt hoz az ellen - úgyhogy egyedül csak a magasabb tiersége miatt lesz nagyobb esélyed a spot sebzésre.
Ahhoz persze kell a passzív scout skillezés 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.31. 17:45:44
angelus1991ster.blogspot.hu
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nyomom arty missziókat T28-ért
van hogy le kell talpalni 2 enemyt és amíg le van talpalva addig kell kikapnia őt a társaimnak, na ez elsőre meglett
de az, hogy ölj 3 enemyt ami ugyan akkora mint te vagy nagyobb, na az nem megy LOL 😄