418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
robogo81 #359341 Meg a Kv5 hogy a rádiósok panaszai miatt lett kivéve :) .
Az Aslan Pakkban már benne volt a mostani pecs óta,ez a garázs. -
Kronos79 #359340 Olyan ami pontos is, olyan nincs. Bár két patch óta már a nem pontosról sem nagyon hallottunk. -
Lokker #359339 Van addon ami csata közben számolja a spot dmg-et? -
#359338 Igen eladtam mindent,csak ez van -
yossarianHUN #359337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Golddal:P -
técs #359336 Te állandóan artyval tolod?
Mivel állandóan olyan képeket, videókat szúrsz be, hogy milyen skilles fasza gyerek voltál már megint az artydban ülve. -
#359335 Amíg 7K spot dmg kell addig eltávolítják Prohorovkát a mapok közül? -
#359334 A mai nap is jól kezdődik,akire ránéztem az elpárolgott
Csak a küldetések miatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #359333 Még a kutyaház is ott van:D Veteránok mint jómagam emlékezhetnek, hogy néhány éve még ha átmentél a tankkal egy kutyaházon, hallatszott egy rövid vinnyogás. Aztán ezt a fícsört az állatvédők hisztije miatt végülis kivették:D -
#359332 Hát ez óriási :D:D
már 1 órája játszom de még fel se tűnt hogy ezek elvannak rejtve
Ez most tényleg egy jó ötlet volt..megmutatta hogy múlik az idő a játékban -
yossarianHUN #359331 Viktor Kislyi. Tudtommal ő a WG tulajdonosa, SerB csak a WoT-ért felel. -
#359330 nekem is tetszik, csak kurva kár hogy nem lehet körbe menni a kamerával :(
alul megtaláltam a Pz B2-őt, kicsit elkönnyeztem (volt nekem is, csak én hülye eladtam :D)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.08.12. 12:40:50 -
#359329 nem SerB legnagyobb a fotókon ??? mivan? tud ő erről?
ki az az öltönyös csávó? -
yossarianHUN #359328 Ja, és most vettem észre, hogy van egy Ratte a központi üreg (vagy mi) alján, a lávában. Jobban elvagyok a garázzsal mint a játékkal:D -
yossarianHUN #359327 Egyébként hogy ne csak fikázzam a WG-t, ez az interaktív garázs szerintem kifejezetten jó ötlet, a WG legjobb garázsos húzása évek óta. Simán maradhatna a végleges verzióban, csak akkor ugye egy csonttal kevesebbet tudnának dobni a prémeseknek. Ja és külön piros pont a Coral-os poénért a Karl-nál :D -
yossarianHUN #359326 Tapizzátok végig a garázst a kurzorral, egész jó kis easter egg-eket lehet találni :D
Pl.
De pl. az egyik japó heavyről is van egy plakát a Mäuschen mellett. -
yossarianHUN #359325 Hehe, az új garázsban ott áll a háttérben a Mäuschen. Az meg komoly, hogy a BT-7 jutalomtankot 1000 kreditért lehet eladni? Mindig új szintre tudják emelni a spúrságot.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.12. 12:20:24 -
bornofakone #359324 Rondábban is néz ki az extra lánctalpak nélkül, bár nem mintha számított volna az a + mm.
Engem jobban zavar h a mantle részt nerfelték. Jó a JT, de azért a mostani állapotokban (pályák, med hordák, light hordák, gold spam), igenis hiányozni fog minden mm szemből.
Kedvenc tankom, de nem játszok vele mert egyszerűen nem lehet manapság már normálisan nyomulni az ilyen régi őskövület td-kel :D -
#359323 Ooooo, új garázs, nagyon szép :D :D -
yossarianHUN #359322 Az a vicc, hogy egyre kevésbé erőltetik meg magukat. Ez gyakorlatilag a játékban lévő T-44, szoknyával. És hát gondolom véletlenül sem ezt a modellt fogják használni a sima T-44 HD-sításánál, hogy ennyivel is kevesebbet kelljen perkálni a külsős modellezőknek Két legyet egy csapásra. Értenek ezek a bizniszhez, mindig is mondtam. -
Megamax #359321 Ettol jobb bizonyíttékot nem tudok a Noob protectionra mikor már nagyon kevés HP-d van akkor 1 lovés tuti pattanni fog vagy mellémegy vagy elnyeli a lánc. érdemes megnézni http://wotreplays.com/site/2077466#prokhorovka-megamax-lttb
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2015.08.12. 11:12:41 -
yossarianHUN #359320 Űűűűű de izgiii...
Már a T-54 protótól is nedves lett a bugyi, de ez az újabb kreatív szexbomba is mocskolja az ember fantáziáját rendesen. Szerintem kéne még egy T-54-122, meg egy T-62-85, és akkor mindenki tuti leharapná a nyelvét az élvezettől. -
yossarianHUN #359319 Összefoglaltad a WoT-ot számomra az elmúlt egy-két évben. -
Kronos79 #359318 Így jártam én is. ISU-val BL-10-zel. HE betölt, Rhm ellövi magát, kifordul, céloz ééés egy nullás ágyútalálat. Én röhögtem. -
ilovearty #359317 Megint hétvége, és megint tele a játék retardált balfaszokkal. Nem is lenne ez baj, hisz őket lenne elvileg a legkönnyebb kilőni, de nem lehet megérinteni őket !! . Most lőttem nullásat egy rhm faszkalapra repesszel!!! 122 milissel, és nem a löveget találtam el. A narancssárga idiótáktól jobban tartok mint bármelyik überlilától. Tuti hogy én húzom a rövidebbet.
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.12. 10:14:18 -
Gyuszopapa #359316 -buzi az összes artista
-Idióta csapattársak -
#359315 De jót röhögtem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#359314 Pontosabb nem leszel vele.
Ha fedezék mögött áll, akkor esélyesebben fogod te bekalkulálni a lövést, aztán RNG dönt arról hogy mi is lesz az eredmény.
Szerintem picit többször tudok sebzést belőni szikla vagy bármi mögé. -
Lokker #359313 Ez az arty mod mennyire segít a béna artisnak (nekem)? Van 140 csatám artyval a küldik miatt de egyáltalán nem fekszik nekem a téma. -
Angelus1991ster #359312 Tier III-as 43M Toldi III (ezt szűrtem le eddig )
HP:260 HP
Sebesség:45 km/h hátra 20 km/h
Forgás: 38 fok /mp vagy 31,3 fok/mp ( valamelyik toronyé, a másik törzsé)
Motor: 155 LE, 16,4 Le/tonna
Ágyú: mint a Tetrarch-é, ugyanaz az átütés és sebzés érték. 54 db lőszert képes vinni.
-
#359311 Kérdezte miért éppen Ö,de ha elmondom akkor se hitte volna el
-
Angelus1991ster #359310 43M Toldi III-ról képek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #359309 Ez ügyben nem vagyok válogatós. Örülök annak is , ha egy Toldi képviseli a Toldi családot. Bár a páncélértékek eltérése miatt 3 Toldi tank is bekerülhetne.
Murdeer: eltérő torony miatt talán bekerülhet.
Straussler V-4-nek úgy tudom -30 fokos a lövegsüllyedése:) -
#359308 1800! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#359307 Jaja, nekem is úgy lett meg a T55a-s bázisfoglalós küldi: épp behúztam volna a bázist, 2-3 másodperc volt, amikor kilőtték az utolsó enemyt. De megadta ennek ellenére (pedig a csata végi összefoglalóban is az volt, hogy az összes ellenség megsemmisítve) -
#359306 Mindet elérheted a játékban t-44 néven, válaszhatsz melyik verziósat akarod használni. -
#359305 Végülis már évek óta vannak beillesztett, valóságban más nemzetiségű tankok a játékban. :)
A kanadai/amcsi Ram II, az angol/ruszki lend-lease tankok, a tajvani/kínai Type...
Meg ugye a más gyártmányúból átkonvertált német-ruszki, cseh-német, francia-német tankok :D -
Nazarov77 #359304 vaaagy inkább rendes tier 3 -
Angelus1991ster #359303 Valószínűleg tier 3-as prémium light tank lesz. Kiváló karácsonyi ajándéknak. A nap jó híre.
T-44-85, T-44-122 mellé hiányzik a T-44-100.
http://ftr.wot-news.com/2014/10/20/hungarian-branch-in-wot-part-2-light-tanks/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.11. 22:19:25 -
ilovearty #359302 Azért ez már pofátlanság :)
égi áldás