World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem sajnos még csak egy hétvégém volt játszani az IM küldetések kijövetele óta, így még a light ágon nem tartok "Completed with honor"-al az utolsó küldetésnél. 😞
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.01. 11:04:29
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Platoonba érdemes tényleg megcsinálni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Főleg akkor jó amikor unod a többi tankot. Tier 4 nem ellenfél, tier 5-ös állományt is könnyedén legyőzöd, tier 6 is két lövés.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.02.01. 10:20:49
Lány legénységi tagoknál , másnak is egyszerre két skill-t engedett?
viszont a küldi teljesítése után kb úgy érzem hogy a T28 Concept még meglehet viszont a többi kb esélytelen
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a KV-1 et vagy majd a KV-1S-t tartsam meg? akkor a másikra nem költök. mert a KV-1 talán a 85mmes ágyúval nem is lenne olyan szörnyű
Sőt ahogy elnézem, van egy garnitúra küldetés, aztán semmi mást nem csinálnak csak nyomják felfele benne a számokat (ölj meg 1et, ölj meg 2t, ölj meg 3at)
Szóval a stug meglesz a legtöbbünknek (sárga+), aztán drasztikusan csökkenni fog a többi tank megszerzési aránya.
Én én... nem volt kamora képzett legénysége és/vagy kamo netje se 😊
Ne tudd meg hányszor kapom be én a kollégának szánt lövedéket, mert én láthatatlanul ülök a bokromban, és mögémjön egy nagytudású világítótorony...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.01. 09:48:15
Platoon, és megkéred a csapattársadat hogy hozzon egyel nagyobb tiert 😊
Mi így csináltuk, kolléga hozott 6ost, én 7est, teli volt után a szoft 7es Heavy célpontokkal (volt vagy 5, de volt még mellé AMX 80-100 is, hogy akár +2t is ölhessen...)
Más kérdés hogy nem lett meg, de ez már a mohóság volt (aki 6os tankkal rárepül egy telitáras AMXre az ne csodálkotzzon ugye 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.01. 09:46:35
- volt hogy tier 1 és 5-össel tartottam fennt az E-75 tier 9-es nehéz harckocsit.
Legcélszerűbb ha 50%-os akciókor a shopban veszel egy Churchill III-at. sosem kerülsz tier7-be, gyorsan lő és jól hoz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.01. 09:45:16
Egy Obj.260 acc tuti, hogy hat számjegyet fog érni és nem lepődnék meg ha nem egyessel kezdődne!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mert te biztos nem használod ugye?
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.02.01. 08:17:11
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
de igen, sajnos az mázli és idióta ellenfelet igényel aki csak lő de nem néz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A másik dolog, hogy pont előtte használtam fel az utolsó akciós kávét és a 20e kreditért már nem adtam neki és még így is sikerült.
Ez a D6 bokor egyébként a legoptimálisabb hely ha úgy kell sok ellenfelet felderíteni, hogy azok ne spotoljanak. Több, mint 3e spotom és 1 frag úgy jött össze, hogy még nem vettek észre, csak később.
A másik amitől a falnak tudok menni, hogy a spot bokor egyáltalán nem jó már prokhorovkán. 3! alkalommal beadta, ebből kétszer egyedül voltam light tank a 30-ból ! és mi történik? Egyik esetben a csapatomból szintem mindenki a hegyre ment, akik nem azok meg totál idióták voltak, alig szedtem össze spotot. A másik alkalommal egy jobb csapat volt az ellenfél, az összes környéken levő tankjuk meg az artyk zárótüzet nyomtak a bokorra, nem éltem túl. Nem spotoltak fel, de mindenki tudta, hogy ott vagyok, meg persze a csapatom a lehető leghátul kempelt, 700 spotot szedtem össze csak. Amúgy ezt én is csinálom a másik oldalon, odalövök párat és általában kiugrik a nyúl a bokorból.
Szóval nem tudom, ki hogyan van vele, de ha láthatóan idióták a csapattagok (amire nagy esély van mostanság) vagy jó az ellenfél, akkor lehet, hogy inkább középen érdemes futkosni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látod milyen rendes nemám szétszórja meg a bugyiba tömködi, illedelmesen kötegelve úgy biza<#vigyor>#vigyor>
Arty: 1 lövéssel semmisíts meg egy tankot, úgy, hogy közben 2 másikat is sebzel. WTF???
Arty: Lödd le 3 tank láncát, úgy, hogy mielőtt visszaraknák, a csapat semmisítse meg.
Med: Gyújts ki 2 tankot egy csatában, vagy ugyanazt kétszer.......
TD: A szakasz, amiben játszol, a csapat össz sebzésének az 50 %-át vállja be. 28 000 össz HP-nál 14 000 sebzés. Király.
<#duhos2>#duhos2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ma 20 csata után egyszer rakott be malinovkára, de 3 másik könnyű tank mellett, összesen 3-an csináltunk 5,5e spotot, pedig egyik tank a spotbokorban volt én az elején villantottam fel a fél ellenséges csapatot, a harmadik meg a hegy aljánál ügyeskedett. Szóval egyikünk se futott öngyilkos küldetést.
20 csatában volt 70 feletti könnyű tank, több nagyon jó játékos is. A legtöbb spot, ami összejött valakinek is, mindkét oldalt megnéztem 3,1e volt. Persze azt nem látom, hogy ebből mennyi volt a láncleszedés miatt, szóval akár még neki is kevesebb lehetett. Ezek a spotos küldetések kib.szottul el vannak méretezve a valós lehetőségekhez képest. Sz.rrá fogják csalni a klánjátékosok. Remélem a WG észre tér és kicsit átdolgozza ezt f.szságot, illetve a másik reménysugár a TD látótáv nerf, azzal biztosan nő valamennyit a spot teljesítmény majd.
Az a gondom, hogy négy hiányzik még nekem, de nagy artym, td-m meg tier9 nehéz tankom még idő, mire lesz. Talán a nehéz 15. küldetést mázlival meg lehet csinálni egy keményebb 8-as tankkal, de a másik kettőhöz kellenek a nagyobb tier tankok. Abban bíztam, hogy már lecserélhetem a t-54 legénységét, de úgy látszik nagyon messze van az.
gondoltam "na most erre elmegy jó pár nap szopás"
erre meglett elsőre LOL, nem gondoltam volna, hogy ezzel a kurva 2000 spot dmg-vel fogok napokat szívni....
és a poén, hogy ha ez megvan akkor jöhet a kövi, amikor 4 enemyt kell spotolni észrevétlenül 😞
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
viszont szinte láttam , sőt, ha értenék a szerkesztéshez, meg csinálnám úgy, hogy minden ember dobálja a köteg pénzt, $$$-okat 😄