World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh yea, and they want to replace the fake GW E-100 with GW Tiger (of sorts, the superstructure is different) with 305mm mortar (Czechoslovak Škoda B20 actually). "
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
___B__P___ néven megtaláltok.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.01. 19:31:03
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
pfff mire nekem meglesz 😄 annyira nem erőltetem, kell, mert már csak 15 misszióra vagyok tőle, de azért ezek már nehezek
de nem adom fel, ha már ide eljutottam akkor megszerzem
amúgy durva tanknak tűnik, múltkor volt a csapatomban 2 szakaszban Westfielden top tierként, megfogták azt átmentek a "városon"...
na mondom ezeknek kapáltak, erre szétszedték az egész enemyt, volt a csata 2-3 perces
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.01. 19:15:56
ui: ha meglesz majd a t28, toljunk már egy szakaszt 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.01. 19:13:03
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
itt van egy bokor, ide kempeltem be, majd letettem a gamet tálcára 😄😄

Dióhéjban:
- a tank modellek gyönyörűek, szebbek a WoT HD modelljeinél
- a grafika köröket ver a WoT-ra, főként a pályakidolgozás, tűz- és időjárási (!) effektek
- egy közepes gépen úgy fut, mint a WoT (50-60 FPS), tegyük hozzá, ez még az abszolút optimalizálatlan pre-alfa verzió, tehát ha minden igaz, lesz még jobb is
- a tankok nagyon jól mozognak, egyrészt igen gyorsak (jóval gyorsabbak, mint a WoT-ban), másrészt tényleg érződik rajtuk a tömegük, kivéve rammolásnál, de erről lejjebb
- a kezelőfelület eléggé túl van bonyolítva, kb. mint egy xvm-es WoT, kezdők könnyen elvesznek benne
- a rammolás még kidolgozatlan, a tankok csak megállnak egymás mellett
- egyes tereptárgyak nem esnek szét találat után, csak kapásból az elpusztult modelljükre váltanak (azaz mint WoT-ban kb az összes)
- az arty kiegyensúlyozatlan, vagy baromi OP (irányított rakéták jeje), vagy tök használhatatlan, nagyon random a pontossága, még randomabb mint a WoT-ban, de állítólag teljesen át lesznek dolgozva
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.01. 19:07:12
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
volt rola szo korabban, de aztan szokas szerint nem lett belole semmi.
Csak más harckocsiba tettem véletlenül, de van ilyen lehetőség , hogy visszalehesen szerezni egy legénységi tagot?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.01. 18:57:26
Ha tényleg a Pz III ausf. K reward tank lesz, akkor hasonlóak lehetnek majd mint a Stug IV-eseké. Még van két hely/slot a kampányok résznél.
a t28 mar szivatas kategoria, aztan kisul h egy kalap kaki az a gep??
nice
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.02.01. 18:17:35
Ezután leteszteltem, hogy más tank legénységének mennyi crew XP*-t ad. Ugyanannyit a tapasztalatom szerint.
Tehát egyszerűen be kell ültetni az adott nemzet bármely legénységét a winter tankba és megy rá a 3K, 5K, 8K legénységi XP.
A tankokon nem érzem, hogy bénábbak lennének más legénységgel, csak az LT kezdett nagyon farolgatni.
.
Kár hogy x nap után nagyon uncsi ez a mod. Volna mit képezni...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
3300 spotsebzés úgy, hogy katasztrófa volt a csapat. Érdemes megnézi esetleg a replay elejét, ami bemutatja, hogy ha jó csapat lett volna, akkor simán lehetett volna kétszer ennyi is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay

Na akkor van vagy fél perced legtöbbször hogy lesebezd azt a 2500 hp-t,de van hogy a végén még akad a csapatban 0-ás meg 500 alatti sebzéses is(láttam 45 is).Simán kivenném a bázist,és a csata hosszát lehetne korlátozni 4-5 percre.Meg lehet csinálni az exrta küldit is,csak egy kis idő kell.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
max annyit tudsz csinalni, h nem mozogsz, hatha leesik a spot rolad es mellelő..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.01. 16:31:31
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Swampon beálltam bokorba majd letettem tálcára gamet XDDDD