418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#359421 Type 59 mint OP tank. Azosztigen. -
Angelus1991ster #359420 Melyik módszerrel csináltad meg?
Szerintem nem rossz. Az ágyú átütése kicsi sajna az STA-1, IndiánPanzer és Centurion I-ekhez képest.
Megérte, egy Patton tier 8-on.
Vicc , hogy M48/Type 59-est is behozták a Kínai ágnál. Aminek kb. ugyanaz a statja. -
#359419 És ma megkaptam. Soha nem szoptam ennyit egy sz@ros tankért... :/
Ne álljatok neki, nem éri meg a befektetett energiát. De azért használható az első kör tapasztalata alapján.
Itt melyik elvetemült fanatikus csinálta már meg?
-
#359418 Ja el is felejtettem,hogy ez a forum a "van rajta sapka,vagy nincs rajta sapka"elven mükődik. -
suba53 #359417 Sziasztok!
Van pár youtube video, amiben repülő kamerával szabadon bejárják az új hangár.
https://www.youtube.com/watch?v=6hnI3fs5H2g
Ez hogy hívható elő? Valami mod esetleg?
( A video alatti hozzászólásban megadott linket tiltja a céges proxi. Lehet hogy ott van a mod? ) -
stork13 #359416 Na de mind2x toptier voltál OP tankban ülve, így könnyű. -
Plata #359415 T49-el berobogtam az ellenség bázisára,T92 ott dekkol a bázis mellett,bele lövök.Sebzek bele 380-at,mivel hosszú az újratöltés így gondoltam ráfutok hogy ne tudjon meglőni,de késő rám fordul és nulla méterről telibe lő.És saját magát lövi agyon én meg túlélem 112 hp-val.
mellesleg a csapat egy rakás szar volt,gyáva balfaszok,nyertünk de akkor is,én spotoltam a t10 tankokat többször egymás után oda mentem elébük hogy spotoljam őket,de nem mertek ezek a barmok lőni.Az arty sem volt a helyzet magaslatán,az egyik például öszvissz 187-et sebzett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.14. 09:22:14 -
#359414 Legközelebb elraktározok egy marékkal :) -
Plata #359413 Egy darab sem.
-
#359412 Nem maradt valakinek a múltkori invite kódos lavinából egy darab kódja? Új T95E2 melóm van és jó lenne egy kis plusszal belevágni :) -
Plata #359411 LT-10 küldit csinálnám,úgy kéne spotolnom hogy engem ne vegyenek észre,de t49-el ezt lehetetlen megcsinálni.egyszerűen nem tudok a seggemen megülni vele.
-
#359410 Ezt szelekitiv memóriájú barátomnak,hogy lássa nem csak Artyban vagyok faszagyerek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ilovearty #359409 "szerk.: most jött vissza a csatából, 5100 dmg-t blokkolt.. (kíváncsi vagyok mennyi volt a gold belőle)"
Én úgy tippelem hogy 100% gold volt mivel teszt szerverről beszélünk. -
#359408 Ennyi hülye orosz klingont test szerón. Fele csak teamkillel. -
yossarianHUN #359407 A 121 meg az oroszok a hajukra kenhetik az erős tornyukat ha nincs depression (a 140-nek van, de annak korántsem olyan acélos a tornya), az STB-é tényleg viszonylag erős, cserébe az ágyúja egy okádék. Testpáncélról meg ezeknél a tankoknál nincs értelme beszélni, lehet hogy van 200, jobbaknál 220 mm effektív védelmük, csak épp ez T10-ben már senkit nem hat meg. Az E 50M-en meg az FV-n legalább van olyan felület, ami megbízhatóan pattintja még az ellenséges medeket is. -
Nazarov77 #359406 10essel csak pár kört mentem még, hát a 300+ goldokat nehezen állja, bár E-100 lövését még így is pattintotta a torony, kupolát viszont belövik rajta ha van rálátásuk ( magas tanknak kell lennie ahhoz ), az csak 200mm. Az oldalán elég nagy felület spaced armor, az bírni fogja a goldot, szemből sajnos érzékeny lesz rá, de hát mi nem az? Extrém beforgatásban ami mindent pattint továbbra is a Maus a nyerő, a Type 5öt Maus és E-100 közé raknám, E-100nál azért jóval többet véd. -
R3nton #359405 Jók lesznek ezek a japók! 10-es bírja a gyűrődést, vagy a goldspam azért lemossa? -
Nazarov77 #359404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem rossz sebzés egyedüli tier 8al,és csak HEvel :D -
R3nton #359403 az ufp erős viszonylag, mint az E50nél ez igaz, de a hajadra kenheted, ha a tornyuk meg pont annyira gyenge, hogy a 9-10esek belövöldözik. 121, az oroszok, stb1 ezeknek mind jobb a torony páncéljuk, sőt a a 140nek a 430nak még a test páncélja se olyan rossz még a 121nek se annyira. -
Nazarov77 #359402 A tier 8 O-HO fun a 150es löveggel amúgy tier 10ben most ezzel szórakozok, ez kivételesen egy olyan troll gun ami oda lő ahova célzol és gyorsan betölt, 14 másodperc. Szépen lehet célzás nélkül kijönni fedezékből és gyorsan odadurrantani a nagyoknak. -
yossarianHUN #359401 A teste pedig abszolút vadállat. Kis forgatással már csak T10 TD-k lövik be az UFP-jét. A legjobban páncélozott T10 med, egyedül az E 50M kelhet vele versenyre, de annak sokkal nagyobb az LFP-je, és böhöm nagy célpont úgy általában. -
R3nton #359400 Nekem minden fos belövi és én is belövöm az ellent. Annyi, hogy a 8as medek pattannak róla. STB-1 sztem vadállat cucc, na annak tényleg jó a tornya. Nekem STBvel a legnagyobb az átlagsebzésem a 10es medek között. Az oroszoknak meg pláne jó a tornyuk. Szerintem gány és a teste is gány. Van valami páncélja, de pont annyira nincs, hogy minden 9-es 10-es telibe lövi. -
#359399 Ez így nem olyan fun, hogy a japánok mennek a japánok ellen, egyszerűen egymást nemtudják átütni :D -
yossarianHUN #359398 Az FV tornya nem gány, egyedül az ágyú körüli tenyérnyi részen lehet megbízhatóan sebezni. A nyaka majdnem 200 mili, ami az ágyútól távolodva a szög miatt exponenciálisan növekszik, az ágyú fölötti ferde rész meg nagyon csalogató célpont, ezért mindenki azt lövi, de az elmebeteg döntöttsége miatt szinte mindent pattint. A legkönnyebb átütni az ágyú melletti jobb és bal szélen, de oda pont nem szokott lőni senki, mert elég meredeken döntött rész (csak papírvékony), és nehéz eltalálni. Az Action X tornyának ugyanilyen a kialakítása, csak tudtommal vastagabb.
Ehhez képest a Patton tornya egy kalap szamóca, nagy mázlival időnként pattan róla egy-egy autobounce szöges lövés, meg olykor-olykor benyeli a lövegpajzsa néhány gyengébb (főleg light) ágyú lövését, de ennyi, és akkor még a tumort a tetején nem is említem. Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi peccsben tovább gyengítették a tornyát, cserébe a teste buffolásáért, ami remek, csak épp így is ott hugyozza át mindenki, ahol nem szégyelli.
Én szeretem a Pattont, kedvenc T10 medem, az E 50M elég mehh volt utána, a T-62-t meg az STB-t meg kifejezetten utáltam, de a jelenlegi formájában, ha nem buffolják, nem hiszem hogy ellenfél lesz az Action X-nek. -
TiborTamas #359397 Pedig én az invite kódos giveaway-t linkeltem be, ami a következőket adja:
350 Gold
7 Days Premium
Pz.Kpfw. S35 739 (F)
Free Garage Slot
Még mindig van belőle 6100+ ... :) -
yossarianHUN #359396 R2D2 lesz, de nem weak spot. Legalábbis nem a hagyományos értelemben, ugyanolyan vastag lesz rajtuk a páncél, mint a front többi részén, sőt, néhol még vastagabb is. Maximum a gyengébb döntöttség miatt lesz könnyebb belőni ott őket, de ez alig több a semminél. -
Angelus1991ster #359395 :D a tank ikonja be se fér:D Jó lesz ez a Szuper Chi-Nu Kai osztály. -
#359394 Ja. De csak részben. Ami felesleges attól megválok. -
#359393 Jah akkor értem már. A 8-ason meg a többin 99% hogy sebződni fog a kis kuka.
szerk.: ja akkor oké, épp azelőtt írtam hogy ezt a tényt közölted volna :D
Akkor ezeknek a tankoknak csak az arta lesz a nagy ellenfél :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.13. 21:59:32 -
Nazarov77 #359392 A kis tornyok nem gyenge pontok megegyezik a páncéljuk a többi résszel, sőt ezeken a dögökön nincs semmiféle gyenge pont szemből.
Tier 8as O-HOval a tapasztalatom: Random csatákra erősen ajánlott a 150es löveg jól megpakolva HEvel, azzal legalább fixen lehet sebezni a tier 9-10es jól páncélozott tankokat. Mikor a másik 215 penes löveggel szembekerültem Maussal meg Type 5el semmire se mentem hiába 8 sec reload, viszont tier 8ba hatásos lesz.
Gold nélkül az adott tankok saját tierben nagyon szívósak, szembe kerültem egy másik O-HOval és nem tudtuk átütni egymást szemből sehol. -
R3nton #359391 A torony ugyanolyan gánya, mint az FV-nek Pattonnak jobb a tornya, bár ha tényleg 50el megy, akkor egye fene. Páncélja egy hulladék lesz szerintem, de mind1 -
#359390 A 9-10-esen nincs R2D2
ez a 9es frontja, a 10es nagyon hasonló :D
szerk.: többi csatába még nem sikerült bekerülni, mert mindenki top tierben játszik...T5-6ba nem sikerült még bekerülnöm
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.08.13. 21:51:32 -
#359389 Nem a kettő R2D2 a gyengepont az összes japó heavyn? Vagy az végre nem számít sebzésnek? -
#359388 M46 Patton szemből 1x sem lőtte be a kilences japót. (én voltam a japóban)
Én viszont 2x lőttem át a tornyát :D oldalról nyilván könnyű őket átlőni, de elölről fogalmam sincs hol kéne keresni a weak pontokat..
valamint illúziórombolóan nagyok ezek a dögök:(
szerk.: most jött vissza a csatából, 5100 dmg-t blokkolt.. (kíváncsi vagyok mennyi volt a gold belőle)
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.08.13. 21:47:32 -
yossarianHUN #359387 Mi az Jeff, szögre akasztod a harckocsizósapit? -
#359386 Szerintetek mennyit érhet ez az acc? Van 27 garázs slot is van rajta.
-AMX 50B
-Foch155 kifejlesztve
- 9-es WaffenT.
-Tortoise
-AT-15A
-Chi-nu kai
-Pz4s
-Tiger2
-AMX-100
-6-os arty és 6-os spotter
-tier 7-es Challenger
-
#359385 Kijött a teszt szerver link
QB streamen olvastam hogy mindig az orosz oldalt kell nézni, mert az eu és az na mindig lemarad :D cseles -
yossarianHUN #359384 Az Action X meg minden lesz, csak rakás szar nem. Már ha a szupertesztes adataival dobják ki. Gyakorlatilag egy Patton, ami mindenben (RoF, pontosság, szűkülés, torony) jobb mint a Patton, és jóval gyorsabb is. A Pattonnak egyedül a teste lesz egy árnyalattal erősebb, de lényegtelen, azt is áthugyozza minden T10-ben. -
yossarianHUN #359383 Számomra az FV heavy még mindig a fosadék kategóriában található, úgyhogy úgy vagyok vele, hogy annál rosszabb úgysem lesz a Chieftain. -
R3nton #359382 Egy rakás szar lesz a Centurion meg az FV med is...A Chieftain meg jó lenne, ha jó lenne, mert amúgy az FV heavy elég pöpec lett buff óta...