World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
Ha viccelni volna kedvem azt mondanám 3-as szakaszban nem tudta eldönteni kinek nehezítse a játékát és a vége az lett, hogy mindenkinek sikerült. Én is így voltam mikor 3-as szakaszban nyomtuk a küldiket.
Amúgy nincs összeesküvés elmélet, benne van a WG szabadalomban, hogy müxik az MM.
Ezen kívül a játékosok részéről vannak babonák, népi megfigyelések, bosszantó jelenségek és páran akik az RNG + anomáliáira akarják fogni a gyenge statjukat vagy annak egy részét.
De azért mind nagyon sokat játszunk ezzel a játékkal, mégha panaszkodunk is.
.
A magam részéről úgy gondolom, mindenkire egyforma szabályok vonatkoznak, a mechanizmus "depolarizálja" a statokat (csökkenti a szélsőséges eredményeket), de a sorrendet nem változtatja meg.

PaganMaga
Na, ez nem jutott eszembe 😄 Lépésről lépésre újratettem a modokat és kiderült, hogy a "4_Vitiris_FullTankstat_graphical&colormessage_0.9.5_V2" ludas. Szerencsére van már V6 is, szóval ezt kell frissíteni. Amúgy a küldetések leírása a \res\text\lc_messages\potapov_quests.mo fájlban vannak, legalább ezt is megtudtam 😊

@Userx2
Köszi, abban is már a jó küldetésleírások vannak, csak mindent összekuszál nekem 😊

PaganMaga

Zegi Norbi HUN
Elég jó tank, ha azokat a bigyókat két oldalt el tudod rejteni 😄 Kimész ferdén mondjuk a ház mögül, aztán had szóljon. Nagy kalibert lőttem már vele tier9 csatában, ahol én voltam legalul 😄 is-8, kv-4, super perzsa nem tudott átlőni szemből 😄DD

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

angelus1991ster.blogspot.hu

WG bérenc, kövezzük meg!

ÁÁÁ nem védi valami megmagyarázhatatlan dolog a 10hp-s tankokat,á dehogy.Csak ilyenkor valahogy borítékolható,hogy le fog pattanni.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Arról nem beszélve, hogy platoonban összeadódik a spot sebzés ha küldetést csinálsz.

Csak a leírásban nincs benne.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tudjátok mi az igazán jó "Sealclubbing" tank? Pz 38H, Mini Maus? Megvan még valakinek? 😊 Imádtam amikor behozták a Pz II D-t. Az a legnagyobb erőfeszítései mellett se képes még a hátsóját se átütni. Szóval csak odamentem az ellenhez ők meg halommá lőttek volna. De csak dingdingdingdingdingdingdingdingding és a végén egy 2500-as blokkolt sérülés jött ki egy 180 HPs tankkal. 😄 Egyetlen ellenfele továbbra is a TD-k és a SkyPig.

Kár, hogy nem lehet a tegnap esti szakaszozást levetíteni az összeesküvés elméletesek számára. Sose szoktam szakaszozni, itt kértem segítséget a Stug küldetések szakaszos részéhez. Végül a HUN csatornán találtam két kedves segítőt. Hihetetlen volt, 2 óra alatt minden szakaszos küldetést megcsináltunk négy típusban (könnyű, közepes, nehéz és TD). Szinte mindig fölül voltunk vagy max középen. Általában jó csapatokat kaptunk, de volt olyan is, mikor az ellennél lila szakasz volt, azt is lehoztuk. Könnyű tankokkal (és mikor arty volt velünk) egyszer se kaptunk városi térképet. Nekem akkor még nem a 4000 spotos küldetésem volt, hanem a 2000-es, de a segítőmnek a 4000-es hiányzott és úgy csináltuk meg, hogy mindketten 4000 felett spotoltunk. Álmomban nem képzeltem, hogy ilyen egyszerű lesz. Jah, és egyikünk se volt lila játékos, sőt a segítőim zöldek még. Köszönöm itt is nekik a nagy segítséget, nagyon jól játszottak.
Végig irkáltuk be, hogy ilyen jó MM nem is létezik és folyamatosan minden csatában jöttek a jó pályák és jó beosztások. Ezzel ugye a rossz és jó sorozatokat nem cáfoltam, de azt bőven, hogy nem a küldetések alapján rak az MM direkt rossz pályákra pl.

az bizony nagy kár, h eladtad... Nagyon jó kis troll tank az
Pedig ultra effektív a sok papír tank ellen. Szegény Hellcatek meg T37-ek csak pislognak, miután beléjük lövök <#hehe>
(Jó, mondjuk kell hozzá egy jó legénység is, hogy használható legyen, ma például kaptam egy Tank Sniper medált is vele <#idiota>)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
igen, ha nem táras, akkor jöhet !
Ja, meg WTF E100 helyett is Waffentrager Panther lesz 150mm L/64 (vagy hasonló) nem táras ágyúval...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Még a végén kedved kapok visszavenni ezt a tankot.. igaz, a trollágyús perverziódat nem biztos hogy fel tudom venni....

Master91
GW E-100 csere erre? 305mm-es az ágyú
http://ftr.wot-news.com/2015/02/02/gw-e-100-replacement/

Ez az igazi MAGYAR virtus! Mindig megtalálja az okot még egy körre 😊

Sokadik Tank Ász ezzel a tankkal, most egy Féregírtó-medállal párosítva 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

iszom rád 1 sört ezért a beszólásért 😄
Eh, amerikai szar 😊

Nézzétek a super bowl-t!!! Go Seahawks!!!
fsb1000
Poén. (kár hogy eladtam a T7-emet)

Szereztem új gunnert. Mit gondoltok? 😄

Természetesen a szakasztársaim folyamatosan lőtték a spotom, ha tudták. Ez nem tiltott, erre való a szakasz... 😊 Viszont a sok light miatt tényleg kicsit nehezebb lett sok spotdmg-t szerezni. Saját accountomon 8 körbe telt a Bulldoggal. Betett Prokhorovkára tier 8-ba és folyamatos aktív spotolással elsőre összejött 5000, de volt rajtam kívül még egy Leopard is a csapatban, aki szintén összehozott azért 2000-et.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.02.01. 23:07:38

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nem vitatom, hogy rontottak rajta. A páncélja már nem a régi, de szerintem a lövege nagyon jó, én továbbra is szívesen megyek vele.

Ez a valós feladat.
Ezt: Aslain's XVM Mod + ModPack INSTALLER w/PREVIEW v4.1.36 rakd fel.
ximix

Sunsetjoy
Komám, te is belefutottál abba, amibe a minap valaki. Szarok a küldetések leírásai valamilyen mod miatt.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez egy ügyes spotolás volt. Az obj-on ami kilőtt szereztél 1e spotot, azzal lett meg. Mondjuk a T71 meg kb ugyanennyit elszedett előled, úgyhogy egál <#circling> Én is akkor tudtam csak megcsinálni ezt a küldetést, amikor a spot bokorból kilőtték a másik light tankot mellőlem. Ha életben marad a T71 és kicsit értelmesebb (bár ahogy néztem nem az, lerohanni szemből egy obj-t meg még valami volt ott jobb oldalon, arra nem emlékszem, mi volt, szóval egy idióta), akkor lehet lop még annyi spotot előled, hogy nem lesz meg a 4e.

Én azt látom, hogy 3,5e körül már nagyon jó spotolási eredmény mostanság, annyira megoszlik a spot a sok light között. Ami 4e feletti eredményt láttam, ott mindnél elpusztult a többi light rövid úton. Mondjuk amilyen idióták játszanak, jó esélyük van a korai halálra.

A szakasztársaiddal lebeszélted, hogy a spotjaidat lőjék vagy lőtték, amit láttak normálisan? Nem küldöm el a választ a WG-nek <#circling> csak kíváncsi vagyok, mert többen mondták, hogy szakaszban csinálták meg, ahol a szakasztársak külön figyeltek a spot utáni sebzésekre.

5-6-8e spot már kemény dolog lesz később, bár most olvastam FTR-n, hogy arra számítanak, a TD view nerf miatt a light tankok eredményesebben fognak spotolni, meglátjuk. Akárhogy is, annyi spotot csak nagyon aktív mozgással lehet lehozni, meg mindig azt kell nézni, hogy az értelmesebb, lőni tudó társak éppen merre figyelnek (tudom, hogy tiltott, de lehet, hogy fel kell tegyem az ágyú csövének irányát mutató modot később, hogy lássam az értelmesebb saját tankjaink merre néznek éppen, máskülönben a büdös életbe nem lesz ennyi spotom).
CommanDos

CommanDos23

Szerencséd van, mert ahogy nézem, neki csak az utolsó replayt menti el, de a csata után kiléptem a játékból, úgyhogy még megvolt. 😊 Egyébként nem volt egy nagy szám a kör, nagyrészt passzív spot. Itt is kb. 5 perc után elhaltam (egy kósza 704-nek köszönhetően), úgyhogy kicsit meg is lepett, hogy elég lett. 😊

Replay.

fsb1000
Asszem nincs meg hozzá a skillem.

Én szerettem. Egy táposabb Jagdpanther.
Replayt kérhetek? ezt szívesen megnézném.
oneal1
Sziasztok!

T25 AT-ról mik a vélemények?

!Forza Ferrari!

PaganMaga
Azt hiszem, én itt abba is hagyom a küldetéseket... Idegörlő rájönni, mit kell csinálni, mert abból, ami le van írva nem lehet kiindulni. Én feladom 😄

PaganMaga

Solten

Saor Alba

Segítettem egyik barátomnak megcsinálni az utolsó light-os küldetést, mert ő nem nagyon tud light-okkal játszani:

4 kör kellett hozzá, abból az első Airfield volt 2600 spot-tal úgy, hogy még csak 7:8 volt az állás, amikor összefutottam a saját kezdőnk alatt egy tomato Rhm-el, amit addig nem is láttunk és így idő előtt elhaláloztam, pedig már azt hittem elsőre meglesz... 😄 Azután egy Kharkov és egy Stalingrad után, jött ez a Live Oaks. 😊

Az nekem is csalódás volt. Nem is az ammo rack miatt, csak rohadt lassú, és az ágyúja borzalom. A teste sem olyan erős, mint várná az ember, gyakorlatilag csak hulldownban kemény. Nem élvezet vele a játék.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.01. 21:36:31
okosszöszi26
hát nem tudom
azt hittem ez az ST-1 egy jó tank lesz, ehhez képest eléggé fostalicska
érdekes módon minden második, szemből bekapott találat ammo rack sérüléssel jár, ami eléggé meglepő és kiábrándító

|Származási hely: Degec|

Palinko
ez a kib.szás... főleg hogy heavyt, megsebezni sem nagyon tudod szerintem 😄
nekem az achilles ami negatív élmény
az archert sem imádtam, de az achilles katasztrófa eddig

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem sok harckocsiban csalódtam ekkorát, mint az IS3. Ekkora egy fostaligát. <#falbav>

És beadta 3x is a tier VI-ot annyi különbséggel, hogy 24% win eséllyel.

A következő csata is tier VI és 1 heavy oldalanként.
Érdekes eddig ez ritkaság volt T34-85-tel.

Mondom ez könnyű küldetés lesz...
MT-15-nél meg ezt fogod visszasírni😄

Hagyjanak mindent úgy ahogy van. A Waffentróger Párducot pedig hozzák csak be a WT E-100 mellé.

Aham, nyírjak ki egy egyel nagyobb szintű HT-t. Ez megy mióta ezt a küldit erőltetem.

Ja azt azért tegyük hozzá hogy a kezdés nem egyszerű: kb 20 csatát mentem vele, 2 volt tier 8 a többi tier 9 és 10. Általában sima 3:15/5:15 lost. Ez pedig nem (csak) a nyomorult M41 és az én bénaságom miatt volt.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.01. 20:25:21

Antimat
Új francia light ágról mit tudtok?

<#awink>

cyka blyat