418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #359461 Ez speciel nem jutott volna eszembe, de látom rossz a lelkiismereted -
#359460 Hát mutasd meg a depódat is. Bár biztos épp akkor pont eladtad belőle az összeset. Akkor mutasd meg a logot is. Bár reconnecteltél, hogy töröld... Nehéz dolog megfelelni mások elvárásainak, és muszáj is. Ja, nem. -
#359459 Akkor el kell menni szemorvoshoz
De teljesen mindegy mert ha mutatnék olyat amin nem használtam egy darabot se,arra is lenne válaszod.
"Biztos tele a depo vele azért nem vonta le"
Ugye
-
#359458 Leterhelték a supportot? Nehogy véletlen dolgozzanak is.... -
Kronos79 #359457 Ez komoly. Valamelyik ingyen tanknál(talán éppen a Locust) beindultak a játékosok és jól leterhelték szegény supportékat a visszakérésekkel. Ezután úgy döntöttek, hogy csak 2 hónapnál korábban eladott tankokat adnak vissza. Mondjuk én 3 hónapra emlékszem, de a lenti iromány megcáfolt. -
Angelus1991ster #359456 Ja hát walking dead és z, mint zombie epizódjai elevenednek meg. -
#359455 Mindig elcseszem valamire a pénzem. :D
Am ami tier5-ben megy az nem egészséges. 5x egymás után úgy vesztünk hogy az enemy becappeli a bázisunkat. -
yossarianHUN #359454 A lenti mondat erre utal. Mindenesetre próbáld meg. -
Angelus1991ster #359453 IM-es cuccok segíthetnek. No meg csak alsó szinten játsz, meg hasonlók. Miért nincs tartalék 2-2,5 milliód? -
#359452 Még lesz egy idő hogy legyen 2.5 millió creditem. :D Grindelhetek egész nap :D -
Angelus1991ster #359451 Egy próbát azért megér. Semmi károd nem lesz belőle. -
#359450 Most komolyan? -
yossarianHUN #359449 Panzer Elite fuck yeah!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.14. 14:02:39 -
yossarianHUN #359448 Csak akkor adják vissza, ha az elmúlt két hónapon belül adtad el.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.14. 14:00:39 -
#359447 Szerintem valami nem jó a test kliensemmel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #359446 Sok siker hozzá :) Remélem hosszú idő után visszakapod, mert ezt a mondatot annyira nem értem:
"A restoration is only possible if the sale of the tank in question happened within the last two months."
Kérlek majd értesíts, hogy sikerült.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.14. 13:59:47 -
#359445 Akkor még gyűjthetek :D -
Angelus1991ster #359444 Biztosra menj, egy 2,5 milliót tegyél félre ez ügyben. -
#359443 Super Pershing-hez mennyi pénz kell a garázsba? 1.5 millió elég hozzá? -
#359442 Garázshely megvan :D Gyűjtök egy kevés creditet akkor. :D -
Angelus1991ster #359441 Méltányossági kérelem egyszer kikérhető. M22 Locust-omat visszaadták.
Csak egy fölös garázshelynek ( most szerezhetsz :) ) és árának megfelelő 1,5 - 2,5 millió kredit kell lennie a garázsodban.
https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/117/18/how-do-i-get-back-an-accidentally-sold-premium-vehicle
Ticket-et készítve megírod , hogy mikor adtad el. -
#359440 Wargaming-től vissza lehet kérni a régen eladott prém tankokat? Még amikor volt az SP event akkor megszereztem de nagyon okosan el is adtam és most vissza szeretném kérni.
(Am ha megveszel egy prém tankot és eladod miért nem lehet creditért visszavenni? Nem ez lenne a logikus lépés?) -
Plata #359439 Sikerült T49-el,szokás szerint ha T49-el bemegyek csatába jön telefon.
Most is épp csak fel mentem dombra T49-el csörög teló,beálltam bokorba és vagy 3 percel később visszajöttem még éltem,csata végén meg kiírta hogy megcsináltam a küldit. -
R3nton #359438 Ha lesz időm, megcsinálom neked a heavyseket. Jövő7en valamikor. Én kezdem feladni ezt a TD-set. Még a MT15 talán meglesz egyszer kitüntetéssel... -
Angelus1991ster #359437 Pottyantósba? -
#359436 Ééééééééééééééés most hova sz@rjak hogy ingyen megcsináltad... Én nem. Fizettem érte. Sokat. :) -
#359435 Én a helyedben inkább M41-el csinálnám, a T49 még annál is magasabb... Az ideális valami alacsony WZ-132, vagy AMX1390, RU251 lenne. T-54light elég vaksi. -
Angelus1991ster #359434 Pénzt adtál érte:D Ingyen megcsináltam. Úgy , hogy Churchill III és 1405 gold van rajta no meg egy WT E-100. WT auf Pz 4 nem is olyan gagyi , mint hittem. -
yossarianHUN #359433 "nincsen távolsági Ap átütés vesztés"
Ez nem így van, sőt, a medek APCR-je nagyobb mértékben veszít az átütéséből, mint a sima AP.
Egyébként egyetértek, heavyvel az ember legtöbbször úgy érzi T10-ben, hogy beszorult a többi, túltápolt osztály közé. -
#359432 Prém retard! :D #mindigcsakakifogásokmiértvagyegyköcsög -
#359431 Én az 1 millió XP-vel. De kár volt. Akinek én csináltam annak 3 hónap alatt kihúztam az STB-t tier 1-ről 10-re. És csak egy Chi-nu Kai-t vettem arra az acc-ra. (az is eladó :D ) -
Pares #359430 Melyik térképen? Szerintem ennek is kibaszott nagy szerencséje volt, ahogy QB-nek is. Ahhoz hogy ilyen sebzést tudj csinálni azzal a tankkal, nagyon össze kell állnia a csillagoknak. Én örülök ha 4-5-öt tudok lőni csatánként (és az sem mindig full hp-s tankba maximális sebzésért), aztán vagy így, vagy úgy vége a csatának. -
yossarianHUN #359429 Mennyi volt a gold? Világért se kötekedésből, de tőled full gold nélküli eredményt itt még nem nagyon láttam. -
bekescsaba #359428 Hihetetlen ez a tier 10....
Szinte ugyanaz a forgatókönyv....
Egy oldalon megindul egy med rush, 3 perc alatt ledarálnak mindent, míg én a heavy tankommal éppen csak beérek a városba.
Sebezni is csak azért tudok, mert nem foglalnak, hanem visszajönnek levadászni minket.
Szerintem nem az arty az igazi gond, hanem az, hogy tier tizben a tankok 65-70 % med és light, igazából ezek teljesítménye dönti el a csatákat. Az a 2-3 heavy, ami van csatánként, lehet, hogy még lőni sem tudnak. MIndenki más csak statiszta a medek mellé.
Iszonyatos DPM, jó mozgás, camo, nincsen távolsági Ap átütés vesztés, extrém átütési értékek goldal....
Én meg szopok, hogy meglegyen az a kiba,,ott heavys küldetés. HT7. Nincsen időm sebezni egyszerűen 4000-et, mert vagy nem jön velem szemben senki, vagy elsöpörnek. Szóval megint 5-7 percig tart egy csata tier 10 ben.
HA mondjuk 10 csatánként összejön, akkor meg nem tudok foglalni, vagy ha mégis, a rohadék csapatársak a kifejezett kérésem ellenére is levadásszák az uccsó tankot az ellennél.
ÉN ebbe a küldibe fogok beleöszülni, Pedig ha meglenne, már csak a MT15, és a HT15 lenne hátra.
-
Lokker #359427 Pár alkalommal nekem is volt hasonló mennyiségű sebzésem, de akkor valami rettentő buta volt az ellenséges csapat. Majdhogynem megvárták mindig míg újratöltök. -
#359426 ha kigurulnak elé és beadja a találatokat meg is érdemlik hogy gyalázza az 50%os gyerek..
szerinted hányszor csinál ennyi sebzést?
te kihúztad már?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.08.14. 12:00:04 -
Angelus1991ster #359425 Legegyszerűbb "grind" valaha. Nincs időkorlátja. Kreditet nem termel pluszba, de az lényegtelen. -
R3nton #359424 Ennyit erről. Ez az 50%os gyerek is 8k felett sebez ezzel a fossal. Csak én nem tudom megcsinálni a többi TD-vel. Na melyik akkor az OP? Quickybaby is ezzel csinálta meg...
-
davidbog #359423 Én most csinálom. Amerikai nehéz ágat szemeltem ki, még 10k kell a T29-hez, de most is élvezem ezt az ágat. -
stork13 #359422 Kb 3 hete lett meg. Az angol med ágat húztam ki érte (ide tudtam venni a kódból féláras BP-t, ezért lett ez az ág).
De még 1 kört nem mentem vele. :D
Ezt tartja róla a WoT mondavilág. De benne ülve nem érezni, bár még mosolyt csal az ember arcára néha és a pénzt is jól hozza.