World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hadművelet sikeres teljesítéséért kapsz egy jutalmat:
Jármű hozzáadva: StuG IV (100% legénység)
Férőhelyek hozzáadva: 1
Lightok nélkül. -.- Pföjj since KV-220 mission.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én Is8at lőttem ki a stug 4hez, t34-1el és megadta
a t28hoz még nem tartok ott, bár ezt a részét már nem is fogom erőltetni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Viszont mindegy, nem idegesítem magam tovább ezen a szarrágó cégen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szóval akkor ami +2 tier azt hiába lövöm ki? vagy szar itt is a leírás? ehhhh
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.02. 17:55:35
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.02.02. 17:48:33
Egyrészt játék szempontjából, tehát élvezeti faktor miatt, másrészt a küldetések miatt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként 500 gold lesz a legénység szerepváltásának ára.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mindenesetre most nyomok pár józanító kört wot-ban XD hátha megcsinálok 1-2 missziót 😄
És ne feledd a lányok többsége is ugyanazt akarja az első gyerekig, csak extrák nélkül.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.02. 12:57:54
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Most szólnak haverok, hogy nem tudják riportolni ezt a marviz nevű f.szfejet, hiába veszik fel a barátok listájára. Van erre lehetőség szerintetek? Jó lenne kibannoltatni ezt a barmot egy időre legalább.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Megkértem az összes haveromat, hogy riportolja, ha van időtök és kedvetek, marviz a neve a primitív idiótának a BAU klánból, nehogy ti is összefussatok vele. Riportoljátok egész nyugodtan, megérdemli, hátha kibannolják a p.csába.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.02. 11:18:13
angelus1991ster.blogspot.hu